عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-02-2014, 02:09 AM
(13-02-2014, 01:48 AM)'laleh.saif' نوشته: سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
من تصمیم دارم مهر ماه امتحان بدم و باید نمره 1200 به بالا بگیرم میشه منو راهنمایی کنید که چی بخونم و روزی چند ساعت باید مطالعه داشته باشم؟

دوست عزیز منظورتون از 1200 به بالا کل نمره هستش؟ یعنی مثلا ریاضی 800 و وربال 400 باشه واسه شما کافیه؟ یا مثلا باید وربالتون بالا باشه؟
چون اینجا بخش وربال هست شما بهتره از همین جا ابتدای تاپیک شروع کنید ببینید دوستان که نمره بالا گرفتن چی خودن و چیکارا کردن.
اینکه اینجا یه نفر فی البداهه بیاد بگه اینا رو بخون شما رو به نتیجه نمیرسونه.
این جواب کلیشه ای manhattan , big book , ets , 800 words ,magoosh ,princeton, ...هستش.
ولی حتما واسه وربال verbal advantage , word smart رو بخونید.
در ضمن بهتره اینجا رو بخونید که مفیده و تجربیات دوستان خیلی به درد میخوره.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین laleh.saif
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-02-2014, 09:28 AM
(13-02-2014, 02:09 AM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز منظورتون از 1200 به بالا کل نمره هستش؟ یعنی مثلا ریاضی 800 و وربال 400 باشه واسه شما کافیه؟ یا مثلا باید وربالتون بالا باشه؟
چون اینجا بخش وربال هست شما بهتره از همین جا ابتدای تاپیک شروع کنید ببینید دوستان که نمره بالا گرفتن چی خودن و چیکارا کردن.
اینکه اینجا یه نفر فی البداهه بیاد بگه اینا رو بخون شما رو به نتیجه نمیرسونه.
این جواب کلیشه ای manhattan , big book , ets , 800 words ,magoosh ,princeton, ...هستش.
ولی حتما واسه وربال verbal advantage , word smart رو بخونید.
در ضمن بهتره اینجا رو بخونید که مفیده و تجربیات دوستان خیلی به درد میخوره.
بااحترام

ممنونم از پاسختون ، بله بخش ریاضیش واسم مشکل نیست (مثل همه دوستان) مشکل اصلی بخش وربل هست که حداقل 400 رو باید بگیرم البته تو رشته ما شنیدم که به بخش ریاضیش اهمیت بیشتری داده میشه (رشته ژئوفیزیک) بنظرتون چقدر صحت داره؟ ولی خب تو دانشگاه Texas Austin Ja Jackson School  شنیدم کسانیکه فاند گرفتن 1200 به بالا بودن یعنی 800 ریاضی و 400 در بخش وربال 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-02-2014, 10:06 AM
(13-02-2014, 09:28 AM)'laleh.saif' نوشته: ممنونم از پاسختون ، بله بخش ریاضیش واسم مشکل نیست (مثل همه دوستان) مشکل اصلی بخش وربل هست که حداقل 400 رو باید بگیرم البته تو رشته ما شنیدم که به بخش ریاضیش اهمیت بیشتری داده میشه (رشته ژئوفیزیک) بنظرتون چقدر صحت داره؟ ولی خب تو دانشگاه Texas Austin Ja Jackson School  شنیدم کسانیکه فاند گرفتن 1200 به بالا بودن یعنی 800 ریاضی و 400 در بخش وربال 

البته دقت کنید که اسکیل نمرات عوض شده
یعنی 130 - 170 رنج نمرات وربال و 130-170 رنج نمرات ریاضی شده.
بله اینکه ریاضی تاثیرش بیشتهر واسه بعضی رشته ها واضحه ولی خوب برای پذیرش باید هم وربال بالا باشه به خصوص دانشگاههای خوب.
همانطور که گفتم بهتره فروم و جزوه رو بخونید تا همه چی دستتون بیاد بعد سوالتون رو جزیی تر بپرسید بهتر جواب میگیرید.
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-02-2014, 02:21 PM
(13-02-2014, 01:48 AM)'laleh.saif' نوشته: سلام
لطفا منو راهنمایی کنید
من تصمیم دارم مهر ماه امتحان بدم و باید نمره 1200 به بالا بگیرم میشه منو راهنمایی کنید که چی بخونم و روزی چند ساعت باید مطالعه داشته باشم؟

سلام 
از نظر زماني هر چه بيشتر بخونيد بهتره. 
از نظر منابع توصيه هاي من به ترتيب : 
1100 
رياضي براونز
تست هاي رياضي بيگ بوك 
اگر دسترسي به نمونه سوالات وربال و رياضي مگوش داريد حتما. 
خود كتاب ETS. 
براي لغت اگر فرصت داريد بعد از 1100 بتونيد وربال ادونتيج يا 800بارونز يا .. بخونيد خوبه. 
بيشتر زمان رو روي تست زدن بزاريد و سرعت تا لغت حفظ كردن. لغات رو در متون ياد بگيريد. 
رياضي شايد به نظر آسون باشه اما دقت بالا ميطلبه كه با تمرين زياد حاصل ميشه در اين مورد هر چي تست بزنيد خوبه. كتاب زياده از كركينگ ، 5 پوندي منهتن، و ... 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین alireza000
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2014, 09:58 AM
سلام دوستان
سوالی دارم اگر چندتا از دوستان با تجربه نظر بدن ممنون میشم
میخواستم اگر امکان داره یک کتاب معرفی کنین که لغات مهم ضروری و اختصاصی جی ار ای رو شسته رفته جمع اوری کرده باشه
[align=right]نمیدونم کتاب های 1100 یا ورد اسمات یا وربال ادونتیج اختصاصی برای جی آر ای نوشته شده اند یا نه؟
[align=right]بین 1100 جی ار ای و 800 جی ار ای و 3500 بارونز هم نمیدونم کدوم خوبه؟
[align=right]اصلا هم نمیدونم کتاب لغت کاپلان و منهتن و مگوش و بیگ بوک چی هستن فقط اسمشونو شنیدم
[align=right]قصد شرکت در ازمون جی ار ای رو هم ندارم فقط میخوام یک کتاب لغت جی ار ای بخونم وقت زیادی هم ندارم و اینکه اون کتاب 
ترجمه فارسی
 هم داشته باشه
[align=right]این کتاب رو برای ازمون تستی واژگان میخوام(شبیه ازمون واژگان کنکور) نه برای ریدینگ یا رایتینگ یا ازمون های دیگه
[align=right]منتظر راهنمایی دوستان هستم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-02-2014, 03:28 PM
(27-02-2014, 09:58 AM)'alireza000' نوشته:
سلام دوستان
سوالی دارم اگر چندتا از دوستان با تجربه نظر بدن ممنون میشم
میخواستم اگر امکان داره یک کتاب معرفی کنین که لغات مهم ضروری و اختصاصی جی ار ای رو شسته رفته جمع اوری کرده باشه
نمیدونم کتاب های 1100 یا ورد اسمات یا وربال ادونتیج اختصاصی برای جی آر ای نوشته شده اند یا نه؟

بین 1100 جی ار ای و 800 جی ار ای و 3500 بارونز هم نمیدونم کدوم خوبه؟

اصلا هم نمیدونم کتاب لغت کاپلان و منهتن و مگوش و بیگ بوک چی هستن فقط اسمشونو شنیدم

قصد شرکت در ازمون جی ار ای رو هم ندارم فقط میخوام یک کتاب لغت جی ار ای بخونم وقت زیادی هم ندارم و اینکه اون کتاب 
ترجمه فارسی
 هم داشته باشه

این کتاب رو برای ازمون تستی واژگان میخوام(شبیه ازمون واژگان کنکور) نه برای ریدینگ یا رایتینگ یا ازمون های دیگه

منتظر راهنمایی دوستان هستم

سلام
ازمون واژگان کنکور منظورتون دقیقا چیه؟
مطمینین باید کتابای جی ار ای رو بخونید واسه اون امتحان؟! یعنی در اون سطحه؟
در هر حال اون سه کتاب اول فوق العاده هستن و البته اخر کتاب kaplan کلمات اومده و به قول خودت شسته رفته هستش!
اصلا توصیه نمیکنم ترجمه فارسی بخونی ولی 3500 فک کنم ترجمه داره و 800 تا هم همینطور.
اون کتابای بعدی که گفتی واسه ریدینگ خوبه.
بااحترام
نقل قول  

آفلاین alireza000
**
نقل قول

27-02-2014, 05:19 PM
(27-02-2014, 03:28 PM)'Charming' نوشته:
سلام
ازمون واژگان کنکور منظورتون دقیقا چیه؟
مطمینین باید کتابای جی ار ای رو بخونید واسه اون امتحان؟! یعنی در اون سطحه؟
در هر حال اون سه کتاب اول فوق العاده هستن و البته اخر کتاب kaplan کلمات اومده و به قول خودت شسته رفته هستش!
اصلا توصیه نمیکنم ترجمه فارسی بخونی ولی 3500 فک کنم ترجمه داره و 800 تا هم همینطور.
اون کتابای بعدی که گفتی واسه ریدینگ خوبه.
بااحترام

ممنون بله در اون سطح هست
فقط  با توجه با مطالبی که گفتم شما بین کتاب 1100 و 800 و 1100 جی آر ای و 3500 کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
با توجه به اینکه برای ازمون چهارگزینه ایه واژگان میخوام و فقط یک کتاب رو میخوام مطالعه کنم و وقت زیاد هم ندارم و اینکه لغات ضروری و اهم لغات جی ار ای باشه و ن لغاتی که  برای پاسخ دادن به همه بخش های جی آر ای طراحی شده
یعنی نمیخوام لغات پرت بخونم
راستی کتابای بالا چند درصد لغات مشترک دارن؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-02-2014, 07:36 PM
(27-02-2014, 05:19 PM)'alireza000' نوشته:
ممنون بله در اون سطح هست
فقط  با توجه با مطالبی که گفتم شما بین کتاب 1100 و 800 و 1100 جی آر ای و 3500 کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
با توجه به اینکه برای ازمون چهارگزینه ایه واژگان میخوام و فقط یک کتاب رو میخوام مطالعه کنم و وقت زیاد هم ندارم و اینکه لغات ضروری و اهم لغات جی ار ای باشه و ن لغاتی که  برای پاسخ دادن به همه بخش های جی آر ای طراحی شده
یعنی نمیخوام لغات پرت بخونم
راستی کتابای بالا چند درصد لغات مشترک دارن؟
ممنون

از اخر به اول بیام
اینکه چند درصد لغات مشترک دارن رو دقیق نمیدونم.کلا کتاب 3500 رو توصیه نمیکنم. درسته لغاتش زیاده ولی زیاد کتاب به درد بخوری نیس به نظر من.
کتاب 1100 که همیشه پایه بوده و هست.
نکته مهم اینه که من کتاب ورد اسمارت و وربال ادونتج رو خیلی خوب ارزیابی میکنم ولی باز اونم واسه امتحان جی ار ای. نمیدونم واسه اون چیزی که شما میگی به درد بخوره یا نه ولی فک کنم اره خوبه.
من 800 رو خوندم ولی توصیه نمیکنم واستون. کلا لغات تخصصی تر زیاد داره.
در ضمن به نظرم لغات اخر کتاب کاپلان هم خیلی خوبه و به نوعی مروری هستش.
پس: 1100...ورد اسمارت...وربال ادونتج...اخر کاپلان فک کنم frequency words بود که مروری هست کلا بر اون سه کتاب اولی.
ترتیب اینطوری هسش. البته کتابای دیگه هم هست ولی واسه شما اینا به درد بخوره.
نقل قول  

آفلاین alireza000
**
نقل قول

27-02-2014, 07:54 PM
(27-02-2014, 07:36 PM)'Charming' نوشته:
از اخر به اول بیام
اینکه چند درصد لغات مشترک دارن رو دقیق نمیدونم.کلا کتاب 3500 رو توصیه نمیکنم. درسته لغاتش زیاده ولی زیاد کتاب به درد بخوری نیس به نظر من.
کتاب 1100 که همیشه پایه بوده و هست.
نکته مهم اینه که من کتاب ورد اسمارت و وربال ادونتج رو خیلی خوب ارزیابی میکنم ولی باز اونم واسه امتحان جی ار ای. نمیدونم واسه اون چیزی که شما میگی به درد بخوره یا نه ولی فک کنم اره خوبه.
من 800 رو خوندم ولی توصیه نمیکنم واستون. کلا لغات تخصصی تر زیاد داره.
در ضمن به نظرم لغات اخر کتاب کاپلان هم خیلی خوبه و به نوعی مروری هستش.
پس: 1100...ورد اسمارت...وربال ادونتج...اخر کاپلان فک کنم frequency words بود که مروری هست کلا بر اون سه کتاب اولی.
ترتیب اینطوری هسش. البته کتابای دیگه هم هست ولی واسه شما اینا به درد بخوره.
ممنونم از راهنماییت فقط یه مطلبی الان منظور شما از 1100 کتاب 1100gre  هست یا 1100 words u ned to know??
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-02-2014, 09:17 PM
(27-02-2014, 07:54 PM)'alireza000' نوشته: ممنونم از راهنماییت فقط یه مطلبی الان منظور شما از 1100 کتاب 1100gre  هست یا 1100 words u ned to know??

منظورم کتاب اصلی همون 1100 Words You Need to Know  هستش که تو همین فروم هست فک کنم.
بفرما.
بااحترام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »