عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا سفر به کانادا مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار

نظرسنجی: کدوم پرواز را ترجیح می دهید
Lufthansa
20.59%
7 20.59%
Emirates
2.94%
1 2.94%
KLM
29.41%
10 29.41%
BMI
0%
0 0%
Iran Air
0%
0 0%
Turkish Airlines
20.59%
7 20.59%
Qatar Airways
26.47%
9 26.47%
The Other
0%
0 0%
مجموع 34 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2018, 11:16 PM
سلام
امروز تماس گرفتم با قطر ایرویز برای چک بلیط یک دوست.
از ایشان سوال پرسیدم در ارتباط با بلیط هواپیما که در وب سایت آن‌ها به نرخ ریال نمایش داده میشد و با تبدیل به دلار (موجود در همان وب سایت) عدد عجیبی را نمایش می‌داد.
سخن را کوتاه کنم که بلیط را با نرخ دلار 4200 تومانی حساب می‌کنند، این موضوع که چگونه این مهم اتفاق می‌افتد در حالی که احدی در هیچ سمتی نتوانسته این دلار را دریافت کند جای بس امیدواری است.
اگر پرواز بین المللی دارید خوشحال باشید و هوشیار که با نرخ 4200 قابل دریافت است.

پی نوشت: ایشان اعلام کردند که نمی‌توان با دلار بلیط گرفت، نه پیپال، نه ویزا کارت و نه حتی مستر کارت. تا آنجا که یاد داشتم دلار همیشه قابل قبول بود، ضمنا ایشان نماینده رسمی قطر ایرویز بودند و صحبت‌های ایشان قابل استناد است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2018, 09:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2018, 10:10 AM توسط Torkan.)
(22-04-2018, 11:16 PM)automotive نوشته: سلام
امروز تماس گرفتم با قطر ایرویز برای چک بلیط یک دوست.
از ایشان سوال پرسیدم در ارتباط با بلیط هواپیما که در وب سایت آن‌ها به نرخ ریال نمایش داده میشد و با تبدیل به دلار (موجود در همان وب سایت) عدد عجیبی را نمایش می‌داد.
سخن را کوتاه کنم که بلیط را با نرخ دلار 4200 تومانی حساب می‌کنند، این موضوع که چگونه این مهم اتفاق می‌افتد در حالی که احدی در هیچ سمتی نتوانسته این دلار را دریافت کند جای بس امیدواری است.
اگر پرواز بین المللی دارید خوشحال باشید و هوشیار که با نرخ 4200 قابل دریافت است.

پی نوشت: ایشان اعلام کردند که نمی‌توان با دلار بلیط گرفت، نه پیپال، نه ویزا کارت و نه حتی مستر کارت. تا آنجا که یاد داشتم دلار همیشه قابل قبول بود، ضمنا ایشان نماینده رسمی قطر ایرویز بودند و صحبت‌های ایشان قابل استناد است.

عزیزم خیلی خوشحال نباش!
قطری بلیط یک تومن رو میده 1 و ششصد. الان دلار رو 1000 تومان بزنه چه فایده

نکته

بله روی سیستم رزرواسیون 4200 هست نرخ تبدیل فر بلیت 
ولی فقط نرخ تبدیل فر بلیت روی قیمت نهایی بلیت تاثیر گذار نیست فقط یکی از عواملش هست
هیچ وقت بلیطتون رو مستقیم از ارلاین نخرید هم گرون میخرید و هم معایب دیگه ای داره

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین lkkk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2022, 03:26 PM
سلام من یه بلیت استانبول به فرانکفورت به ونکوور می خوام بگیرم ولی سوالم اینه که اجازه پرواز بهم میدم چون توی آلمان توقف دارم؟ از مبدا تهران که مشکلی نداره ولی من مبدام استانبوله. کسی تجربه سفر از مبدا استانبول رو داره؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

11-12-2022, 05:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2022, 05:11 AM توسط M1KE.)
تا جایی که من اطلاع دارم، در کل نمی تونید در میانه ی کار در کشور اروپایی دیگه ای که متعلق به ایرلاین موردنظر نیست توقف داشته باشید. مثلا می تونید با بلیت لوفتانزا که مال آلمان هست در فرانکفورت آلمان توقف داشته باشید ولی نمی تونید با ترکیش که برای ترکیه است در آلمان یا دانمارک توقف داشته باشید (یک چنین سفری غالبا بین دو ایرلاین دو تیکه میشه چون پایگاه ترکیش استانبول هست پس پروازی که به آلمان ببره در ادامه کار باید با هواپیمایی دیگه ای مثل لوفتانزا یا ایرکانادا انجام بشه). چنین پروازهایی که در وبسایت های آنلاین می بینید از اونجاییکه معمولا توقف ها باعث ارزونتر شدن بلیت میشن و خیلی ها هم علاقه دارند بالاخره کشور موردنظر را برای چند ساعتی هم که شده ببینند برای خیلی از مسافران ایرانی جذاب هستند ولی در واقعیت ممکن نیستند مگر اینکه اقامت یا دست کم ویزای ترانزیت اون کشورها را داشته باشید. یکی از آشنایان ما هم شش هفت ماه پیش می خواست پرواز مشابهی انجام بده و یکی دو توقف در آلمان و ایسلند و اینجور جاها داشته باشه ولی آژانس گفتند نمی تونند و در نهایت با همون لوفتانزا اومدند که توقف شون هم در همون فرانکفورت آلمان بود. ایشون هم می خواست یک پروازی را با ایرلاین های ایرانی به استانبول داشته باشند و بعد یک بلیت آنلاین از استانبول به کانادا با یک توقف در کشورهای اروپایی داشته باشند که آژانس بهشون گفته یودند نمیشه.

بهترین کار این هست که ریسک نکنید و حتما بلیت را از آژانس هواپیمایی در داخل ایران بخرید چون اونها جزئیات قوانین روز که شامل ایرانی ها میشه را بهتر می دونند.

(10-12-2022, 03:26 PM)lkkk نوشته: سلام من یه بلیت استانبول به فرانکفورت به ونکوور می خوام بگیرم ولی سوالم اینه که اجازه پرواز بهم میدم چون توی آلمان توقف دارم؟ از مبدا تهران که مشکلی نداره ولی من مبدام استانبوله. کسی تجربه سفر از مبدا استانبول رو داره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lkkk
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-12-2022, 06:46 PM
(11-12-2022, 05:05 AM)M1KE نوشته: تا جایی که من اطلاع دارم، در کل نمی تونید در میانه ی کار در کشور اروپایی دیگه ای که متعلق به ایرلاین موردنظر نیست توقف داشته باشید. مثلا می تونید با بلیت لوفتانزا که مال آلمان هست در فرانکفورت آلمان توقف داشته باشید ولی نمی تونید با ترکیش که برای ترکیه است در آلمان یا دانمارک توقف داشته باشید (یک چنین سفری غالبا بین دو ایرلاین دو تیکه میشه چون پایگاه ترکیش استانبول هست پس پروازی که به آلمان ببره در ادامه کار باید با هواپیمایی دیگه ای مثل لوفتانزا یا ایرکانادا انجام بشه). چنین پروازهایی که در وبسایت های آنلاین می بینید از اونجاییکه معمولا توقف ها باعث ارزونتر شدن بلیت میشن و خیلی ها هم علاقه دارند بالاخره کشور موردنظر را برای چند ساعتی هم که شده ببینند برای خیلی از مسافران ایرانی جذاب هستند ولی در واقعیت ممکن نیستند مگر اینکه اقامت یا دست کم ویزای ترانزیت اون کشورها را داشته باشید. یکی از آشنایان ما هم شش هفت ماه پیش می خواست پرواز مشابهی انجام بده و یکی دو توقف در آلمان و ایسلند و اینجور جاها داشته باشه ولی آژانس گفتند نمی تونند و در نهایت با همون لوفتانزا اومدند که توقف شون هم در همون فرانکفورت آلمان بود. ایشون هم می خواست یک پروازی را با ایرلاین های ایرانی به استانبول داشته باشند و بعد یک بلیت آنلاین از استانبول به کانادا با یک توقف در کشورهای اروپایی داشته باشند که آژانس بهشون گفته یودند نمیشه.

بهترین کار این هست که ریسک نکنید و حتما بلیت را از آژانس هواپیمایی در داخل ایران بخرید چون اونها جزئیات قوانین روز که شامل ایرانی ها میشه را بهتر می دونند.

بله درست میگین پروازم با ترکیش هست تا فرانکفورت و بقیش با ایرکانادا. ولی من از سایت رسمی آلمان که پایین گذاشتم چیزی پیدا نکردم که نیاز به داشتن ترانزیت ویزا باشه. به صراحت گفته که اگه ویزای کانادا داشته باشین نیاز به ترانزیت ویزا ندارین. هیچ تبصره ای چیزی هم ننوشته که باید ایرلابن ها یکی باشه .آژانسهای هواپیمایی داخل ایران هم هرکدام یه چیز میگن و به نظرم قابل اعتماد نیستن. من بلیت رو از خود سایت ایرکانادا گرفتم اونجا هم نوشته ویزای ترانزیت میخواین اگه ویزای کانادا نداشته باشین. قوانین رسمی یه چیزی میگن ولی آژانس های هواپیمایی چیزه دیگه!!

https://www.germany.info/blob/917514/29c...t-data.pdf
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

12-12-2022, 04:33 AM
تا جایی که من اطلاع دارم و روی کاغذ قوانین مهاجرتی اتحادیه اینطوری هست که اگر دو توقف در محدوده شنگن داشته باشید اون پرواز میانی یک پرواز داخلی به حساب میاد و در نتیجه نیاز به ترانزیت داره و وقتی فقط یک توقف باشه کار ساده تر هست. ولی قوانین ایرلاین ها همیشه یک مقدار سخت گیرانه تر از قوانین کشورهاست چون در موارد زیادی مسوولیت کسانی که به دلیل تاخیر و کنسلی و دلایل دیگه در فرودگاهی گیر میفتن با ایرلاین هاست و اینها سعی می کنند دردسر برای خودشون درست نکنند. شما اگر مثلا در فرانکفورت گیر کنید برای لوفتانزا به دلیل محلی بودن هزینه چندانی نخواهد داشت و هتل و هواپیمای جایگزین و اینطور چیزها از خودش تامین می کنه ولی برای ایرلاین خارجی این به معنی کرایه کردن اون سرویس ها از ایرلاین دیگه ای است که هزینه هاش ممکنه خیلی زیاد بشه. بر فرض لوفتانزا ممکنه روزی دو سه پرواز به ونکوور داشته باشه پس اگر پرواز شما (که حالا یا با هواپیمای خودش هست یا با پرواز اجاره ای ایرلاین دیگه) به تاخیر بیافته میتونه سریع شما را در پرواز دیگه ای جا بده ولی این کار برای ایرلاین خارجی مثل ترکیش به مراتب سخت تر هست. 

در این خصوص باید توجه کنید که وقتی شما یک بلیت تکی برای کل مسیر می گیرید مسوولیت کل مسیر با یکی از این ایرلاین ها میشه و در این حالت اگر پرواز دوم شما به دلیل هوای بد و این جور چیزها با تاخیری چیزی مواجه بشه یا مثلا پرواز اول شما دچار تاخیر بشه و در نتیجه پرواز دوم را از دست بدین، این مسوولیت ایرلاینی که در بلیت به عنوان ایرلاین اصلی و مسوول مشخص شده هست که برای دومی یک جایگزینی پیدا کنه ولی اگر دو بلیت جدا یکی از ترکیش و دیگری از ایرکانادا بگیرید مسوولیت تاخیرها و از دست دادن پرواز دوم با خود شماست (هر چند در عمل ممکنه ایرلاینی که شما را آورده را مجبور کنند به وضعیت شما رسیدگی کنه و در اینجا اینکه شما اقامت چه کشوری را دارید اهمیت پیدا می کنه). تصور کنید پرواز ترکیش شما ساعت 4 صبح به لوفتانزا برسه و پرواز فرانکفورت به ونکوور هم 7 صبح راه بیفته. کافیه پرواز اول شما یکی دو ساعتی --حال چه در مبدا چه در میانه کار-- تاخیر داشته باشه این باعث میشه پرواز ایرکانادا را از دست بدین و هیچ کدوم این دو مسوولیتی نخواهند پذیرفت و شما ممکنه به دلیل عدم توانایی در خرید بلیت در فرانکفورت هفته ها موندگار بشین در حالی که اقامت آلمان یا ویزای ترانزیت اون را ندارید. مدت زمان بین پروازها را هم نمی تونید بیشتر از 12 تا 24 ساعت بیشتر در نظر بگیرید (رقم دقیقش را مطمئن نیستم فکر کنم 24 ساعت درست تر باشه. ولی در هر حال نمی تونید چند روز در فرودگاه پرسه بزنید بدون اینکه ویزای اون کشور را داشته باشید). به این دلایل ممکنه ایرلاین اول (در اینجا ترکیش) شما را سوار نکنه چون ممکنه ترکیش را مجبور کنند به وضعیت شما رسیدگی کنه و سرویس دادن به شما در فرودگاهی خارج از استانبول برای ترکیش هزینه های تصاعدی خواهد داشت. پس از ابتدا این دردسر را برای خودش قبول نمی کنه.

جمع بندی: تا حد امکان بلیت مسیرهای طولانی را به صورت تکی بگیرید که اگر پروازها تاخیر خورد مسوولیتش با شما نباشه و همین طور بار را هم اغلب می تونید برای مقصد نهایی تحویل بدین. در بلیت های جدا، باید بار را از اولی تحویل بگیرید و دوباره به دومی تحویل بدین که زمانبر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lkkk
**
نقل قول

12-12-2022, 02:49 PM
@M1KE

ممنون ار اطلاعاتتون. قطعا همان طور که گفتید پرواز با یک ایرلاین راحتر هست و احتمال مشکلات کمتری داره. در هرحال من این ریسکو کردم و پرواز استانبول-فرانکفورت (با ترکیش) و پرواز فرانکفورت-ونکوور (با ایرکانادا) گرفتم که البته یک بلیت هست و جداگونه نگرفتم. واسه اطمینان بیشتر هم به ایرکانادا که ازش بلیتمو مستقیم گرفتم (بدون واسطه آژانس) زنگ زدم گفت که ایرکانادا با ترکیش چون قرارداد دارن مشکلی به این علت نیست و چمدان ها رو هم اتوماتیک منتقل میکنن به مقصد نهایی. اگه قراربود چمدان ها توی فرانکفورت گرفته بشه باید وارد شنگن میشدم. در هرحال امیدوارم مشکل خاصی پیش نیاد. بعد از سفر هم اینجا تجربه سفرو میزارم که اگه دوستان دیگه خواستن استفاده کنن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 31-05-2025، 09:57 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی