عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با CIIP

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با CIIP
آفلاین Artin88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-05-2015, 12:08 PM
(29-05-2015, 12:02 PM)'hatef_8' نوشته: سلام دوستان
من تازه قصد دارم که توی این سایت ثبت نام کنم، ولی دیدم همه چیو از آدم میگیره، مثل فایل نامبر و اسم کامل و هر چیزی که برای ورود به صفحه ی ECAS نیاز هست رو میگره، به نظر شما امنیت داره که اصلا ثبت نام کرد ؟

سلام
بعیده مشکلی داشته باشه. مربوط به خود اداره مهاجرته. 
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2015, 12:15 PM
درود بر همه
من برای خودم و همسرم ثبت نام کرده بودم و خیلی خوشبینانه تاریخ لند رو جولای زده بودم . جواب گرفتم ازشون که نمیتونن تا اون تاریخ برای ما کلاس بذارن و سرشون شلوغه و ... . چند تا لینک برای آشنایی با بازار کار کانادا معرفی کرده بودن. 
میگم حالا که خبری از ویزا نیست فعلا و ما هم معلوم نیست تا قبل از آگوست بتونیم بریم واقعا، نظرتون چیه که بهشون ایمیل بزنم و درخواست یک وقت دیگه رو داشته باشم؟
مرسی از پاسختون
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

31-05-2015, 10:57 PM
(29-05-2015, 12:15 PM)'Artin88' نوشته: درود بر همه
من برای خودم و همسرم ثبت نام کرده بودم و خیلی خوشبینانه تاریخ لند رو جولای زده بودم . جواب گرفتم ازشون که نمیتونن تا اون تاریخ برای ما کلاس بذارن و سرشون شلوغه و ... . چند تا لینک برای آشنایی با بازار کار کانادا معرفی کرده بودن. 
میگم حالا که خبری از ویزا نیست فعلا و ما هم معلوم نیست تا قبل از آگوست بتونیم بریم واقعا، نظرتون چیه که بهشون ایمیل بزنم و درخواست یک وقت دیگه رو داشته باشم؟
مرسی از پاسختون

خوبه ایمیل بزن اگر نیمه دوم آگست میتونی بری. من اول یه تاریخ بهم گفتن، برای 14 آگست بود ولی وقتی پرسیدم تاریخ دیگه ای دارن، بهم گفتن که یه جا تو 17 جولای خالی شده که من رزروش کردم. البته من همون روز یا روز بعدی که به همه ایمیل دادن ثبت نام کردم. الان مطمئنم برای 14 آگست جای خالی داره.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

04-06-2015, 09:37 PM
(31-05-2015, 10:57 PM)'arioubarzan' نوشته:
خوبه ایمیل بزن اگر نیمه دوم آگست میتونی بری. من اول یه تاریخ بهم گفتن، برای 14 آگست بود ولی وقتی پرسیدم تاریخ دیگه ای دارن، بهم گفتن که یه جا تو 17 جولای خالی شده که من رزروش کردم. البته من همون روز یا روز بعدی که به همه ایمیل دادن ثبت نام کردم. الان مطمئنم برای 14 آگست جای خالی داره.

ممنون من ایمیل زدم و برای خودم و همسرم برای 4 آگوست ثبت نام کردیم. یک سوال ، به نظرتون اگر ویزامون اومد می ارزه که ما تاریخ لندینگ رو به خاطر شرکت در این کلاس ها عقب بندازیم ؟ یا اطلاعاتی که میدن رو بعدا میشه همونجا بدست آورد؟ من واقعا دلم میخواد شرکت کنم اما بنا به دلایلی اگر ویزامون بیاد ترجیح میدم در اسرع وقت (مثلا جولای) لند کنیم.
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-06-2015, 10:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2015, 12:30 AM توسط arioubarzan.)
(04-06-2015, 09:37 PM)'Artin88' نوشته:
ممنون من ایمیل زدم و برای خودم و همسرم برای 4 آگوست ثبت نام کردیم. یک سوال ، به نظرتون اگر ویزامون اومد می ارزه که ما تاریخ لندینگ رو به خاطر شرکت در این کلاس ها عقب بندازیم ؟ یا اطلاعاتی که میدن رو بعدا میشه همونجا بدست آورد؟ من واقعا دلم میخواد شرکت کنم اما بنا به دلایلی اگر ویزامون بیاد ترجیح میدم در اسرع وقت (مثلا جولای) لند کنیم.

یه مساله ای هست و اونم بلیط هواپیماست که برای جولای الان فکر کنم گرون در بیاد و جای اقامت که شما که با خانواده هستید به نظرم باید از قبل هماهنگ کنید. از طرف دیگه به نظرم دیگه شما تا جولای دیگه ویزاتون میاد. جولای خوبه چونکه دانشجوها نیستن و مردم مسافرت بیشترن و خونه برای یکی دو ماه میشه سابلت کرد. ولی در نهایت من خودم که میخوام بلیط و جا رو بعد گرفتن ویزا درست کنم و ریسک نمیکنم. با این توصیف به نظر من کلاس رو برید چونکه ماها که ویزا نگرفتیم دو ماه دیگه ارجح تره که هنوزم ایران باشیم.
درباره سوال دوم، به نظرم کلاسها خیلی چیز زیادی به ما اضافه نمی کنن ولی تجربه خوبیه دیگه. راستش سیلابس کلاسها رو ندارم ولی اگر رزومه نوشتن و کاریابی و نتورکینگ و چیزهایی از جامعه کانادا و رشته هر کدوممون باشه میشه بدست آورد و اونجا هم همچین رفرنسهای آموزشی هست برای نیوکامرها.
نقل قول  

آفلاین afrodit
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2015, 08:24 AM
سلام دوستان ، می خواستم ببینم بعد ثبت نام چقدر زمان میبره تا ایمیل CIIP بیاد ؟ چون من سه هفته است ثبت نام کردم هنوز ایمیلی دریافت نکردم !
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

07-06-2015, 07:59 PM
سلام منم ثبت نام كردم تاريخ تقريبي لند رو كه نمي دونم ولي ديرترين زمانش دسامبر بود منم همونو زدم حالا هيچ ايميل كانفيرميشني هم نيامد رزومه ام رو كه هم دادم پس ديگه آپديت رزومه نبايد بخوان سريع پاس بدن ديگه!! Smile
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

08-06-2015, 12:15 PM
سلام امروز جواب ciip اومد Dear client Thank you very much for registering with CIIP. We are experiencing an extremely high volume of registrations and will get back to you as soon as possible.  With best wishes CIIP Team
نقل قول  

آفلاین mhds6694
**
نقل قول

12-06-2015, 07:53 PM
سلام
به من برای 23 جون وقت دادن، همکلاسی ندارم؟ [img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین afrodit
AcademiaCafe Undergrad