عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با CIIP

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با CIIP
آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-05-2015, 01:10 PM
(24-05-2015, 11:49 AM)'dr.moloud' نوشته: سلام
من ایمیلciipرو هفته پیش گرفتم ولی هنوز رجیستر نکردم کسی میتونه یکم توضیح بده راجع به این ایمیل؟

در صفحات قبل مفصل در این مورد صحبت شده. اما میتونید به طور خلاصه اینجا رو ببینید.
FSW2014 Iranian Spreadsheet  ||  FSW2014 Entry Form
نقل قول  

آفلاین zhobeys
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-05-2015, 01:58 PM
(24-05-2015, 12:02 PM)'sama79' نوشته:
من هفته قبل ثبت نام کردم و نمی دونستم که اینقدر سرشون شلوغه و یه تاریخ تخمینی برای آگوست اعلام کردم، و فکر می کنم احتمال تغییرش وجود نداره، شاید بهتر باشه ایمیل بزنم و توضیح بدن که این تاریخ تخمینی بوده و ممکنه لند کردنمون دیرتر هم بشه.

می تونید تقریبا مطمئن باشید که با توجه به حجم تقاضای گلوبال زودترین زمان ممکن رو به شما دادن. حلسات اونها در بستر آنلاین تقریبا 60 نفر جا داره و طبق یک برنامه ریزی مشخص اداره و برگزار میشه.
نقل قول  

آفلاین sk1353
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-05-2015, 02:12 PM
(24-05-2015, 01:10 PM)'zhobeys' نوشته:
در صفحات قبل مفصل در این مورد صحبت شده. اما میتونید به طور خلاصه اینجا رو ببینید.

سلام آقاي ژوبيز

يه سوالي در مورد همين CIIPبرام پيش اومده. ظاهرا نحوه حضور در جلسه به صورت ويدئو كنفرانسي نيست و بصورت تكست هست. توي ايميل فيكس كردن تاريخ جلسه منو به يه لينكي بنام Blackboard Collaborate  ارجاع داده. من تو اين سايت رفتم و با توجه به توضيحات ارائه شده منو به دانلود Launcher اين سايت راهنمايي كرد كه پس از دانلود و اجراي اون، براي رفتن به Roomي كه اونجا بود با Error مواجه شدم. آيا نيازه كه اين نرم افزار روي PC ما نصب باشه و اصلا نحوه حضور در اين جلسه چجوريه؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

24-05-2015, 02:42 PM
سلام

لطفا تمام موارد مرتبط با CIIP رو در این تاپیک بپرسید تا نظرم تاپیک فایل نامبر بهم نریزه!! با تشکر

نقل قول  

آفلاین usa2015
**
نقل قول

24-05-2015, 02:45 PM
با سلام
در صورت امکان نحوه ثبت نام جهت دریافت ایمیل CIIP  را اطلاع رسانی کنید.ممنون
نقل قول  

آفلاین zhobeys
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-05-2015, 02:57 PM
(24-05-2015, 02:12 PM)'sk1353' نوشته:
سلام آقاي ژوبيز
يه سوالي در مورد همين CIIPبرام پيش اومده. ظاهرا نحوه حضور در جلسه به صورت ويدئو كنفرانسي نيست و بصورت تكست هست. توي ايميل فيكس كردن تاريخ جلسه منو به يه لينكي بنام Blackboard Collaborate  ارجاع داده. من تو اين سايت رفتم و با توجه به توضيحات ارائه شده منو به دانلود Launcher اين سايت راهنمايي كرد كه پس از دانلود و اجراي اون، براي رفتن به Roomي كه اونجا بود با Error مواجه شدم. آيا نيازه كه اين نرم افزار روي PC ما نصب باشه و اصلا نحوه حضور در اين جلسه چجوريه؟
با تشكر

همونطور که گفتید BB بستر کنفرانس آنلاین اونها هست و شما بایستی قبل از جلسه ملزومات لازم رو روی سیستم خودتون نصب کنید. خطا احتمالا مربوط به بسته بودن کنفرانس بوده. لینک کنفرانس رو باید دانلود کنید و در سات مقرر با برنامه اجرا کنید. 

برای دوستانی که انجام ندادن مراحل به شرح زیره:

ابتدای وارد این آدرس بشید. یک فایل به صورت اتوماتیک برای شما دانلود میشه با نام meeting.collab ، سپس روی لینک خط دوم کلیک کنید تا 
Blackboard Collaborate Launcher دانلود بشه. کلیک که کردید سیستم عامل رو انتخاب کنید و دانلود شروع میشه. وقتی لانچر رو نصب کردید اون فایل  meeting.collab  رو با دوبار کلیک کردن میتونید باز کنید.
مشا به محیط کنفرانس برده میشید و اونجا میتونید تنظیمات صدا و تصویر رو انجما بدید.
در روز کنفرانستون از ایمیل مربوطه ، فایل *.collab مخصوص اون جلسه رو دانلود و باز کنید تا واد جلسه بشید. اگر نت شما ضعیف شد یا lag داشته باشید صدای گوینده سرعت میگیره تا با صدای اصلی sync بشه.
نقل قول  

آفلاین zhobeys
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-05-2015, 02:59 PM
دوستان ایمیل CIIP برای منم بعد از یک ماه و اندی از پاس ریکویست چند روز پبش از پاریس اومد. من این دوره رو تقریبا یک ماه پیش گذروندم. با مدیکالم اقدام کردم و براشون فرستادم تا رجیستر شم. الان در این ایمیل اشاره شده که شما با همین ایمیل هم میتونید ثبت نام کنید و در آخر گفته ثبت نام به این معنی نیست که شما پروسه تون به سرانجام میرسه (یه متن فرمالیته که یعنی تعهدی ایجاد نمیکنه).
[align=right][align=right]این دوره در دو مرحله برگزار میشه. آشنایی گروهی یا Group Orientation یا به اختصار GO که در بستری آنلاین چند presentator برای شما از مسایل مختلف از جغرافیای کانادا و آب و هوا گرفته تا روشهای نوشتن رزومه و آمادگی برای مصاحبه و پیدا کردن کار رو به صورت اجمالی و بدون در نظر گرفتن شرایط خاص افراد توضیح میدن. جلسه حدود ۷ ساعت طول میکشه و شما تنها از طریق نوشتاری امکان مشارکت در بحث رو دارید. چند روز بعد از جلسه گروهی برای شما تمام اطلاعاتی که در اون جلسه مطرح شده به صورت پکیج الکترونیکی ارسال میشه. لینک وزارتهای مهاجرت استانها ، رزومه های نمونه ، نکات مصاحبه و .... و همینطور سرویسهای مجانی برای تازه واردین مثل زبان یا نوشتن رزومه و یا کارهای قانونی در بدو ورود.
[align=right][align=right]مرحله دوم جلسه خصوصی یک ساعته برای شماست. البته اگر همسرتون (یا فرزند واجد شرایطتون) هم باشن این جلسه یک ساعت به ازای هر نفر اضافه میشه. این جلسه به MAP یا My Action Plan معروفه و پیشاپیش با شما از نظر زمان هماهنگی میشه و آفیسری که مامور شده به طور خاص کیس شما رو بررسی میکنه. ارتباط به صورت ۲ طرفه و شفاهی هست و از بستری که اونها به شما میگن یا Skype برقرار میشه. شما دستکتاپ آفیسر رو میبیند و اون توضیح میده و شما جواب میدید یا سوال میکنید. از نظر رشته و شرایط اقامتتون بسته به محلی که انتخاب کردید در نهایت آفیسر یک Action Plan برای شما آماده میکنه که حاوی کلیه اطلاعات و لینکهایی هست که شما برای شغلتون ، تهیه رزومه و غیره نیاز دارید. آفیسر این فایل رو برای شما و به چند موسسه دیگه به صورت CC در ایمیل ارسال میکنه. این موسسه ها به شما کمکهای تکمیلی در زمینه های مختلف میکنن (و تقریبا همگی برای پیش از ورود شما به کانادا). مثلا به شما راهنمایی میدن در مورد اینکه چطور دوره های تکمیلی مرتبط با رشته تون (Bridging Programs) برای گرفتن لایسنس برای مشاغل Regulated رو بگذرونید. یا دوره های زبان تخصصی برای رشتتون رو چطور بگیرید. این موسسه ها به محض دریافت ایمیل CIIP که در واقع به شما زده شده و برای اونا کپی شده باهاتون تماس میگیرن.
[align=right][align=right]در کل این دوره مفیده و کمک بزرگی به شما خواهد کرد. بهتره زمان بذارید و ثبت نام و شرکت کنید. باز تاکید میکنم که این دوره فقط و فقط برای Pre-Arrival هست و بعد از ورود موسسات دیگه ای هستن که به صورت governement funded یا semi-funded به مهاجرین کمک میکنن. لینک این موسسات رو بهتون میدن در جلسات CIIP و جای نگرانی نیست.
نقل قول  

آفلاین sk1353
**
نقل قول

25-05-2015, 09:47 PM
(24-05-2015, 02:57 PM)'zhobeys' نوشته:
همونطور که گفتید BB بستر کنفرانس آنلاین اونها هست و شما بایستی قبل از جلسه ملزومات لازم رو روی سیستم خودتون نصب کنید. خطا احتمالا مربوط به بسته بودن کنفرانس بوده. لینک کنفرانس رو باید دانلود کنید و در سات مقرر با برنامه اجرا کنید. 
برای دوستانی که انجام ندادن مراحل به شرح زیره:
ابتدای وارد این آدرس بشید. یک فایل به صورت اتوماتیک برای شما دانلود میشه با نام meeting.collab ، سپس روی لینک خط دوم کلیک کنید تا 
Blackboard Collaborate Launcher دانلود بشه. کلیک که کردید سیستم عامل رو انتخاب کنید و دانلود شروع میشه. وقتی لانچر رو نصب کردید اون فایل  meeting.collab  رو با دوبار کلیک کردن میتونید باز کنید.
مشا به محیط کنفرانس برده میشید و اونجا میتونید تنظیمات صدا و تصویر رو انجما بدید.
در روز کنفرانستون از ایمیل مربوطه ، فایل *.collab مخصوص اون جلسه رو دانلود و باز کنید تا واد جلسه بشید. اگر نت شما ضعیف شد یا lag داشته باشید صدای گوینده سرعت میگیره تا با صدای اصلی sync بشه.

سلام و شب بخیر
خواستم بگم که مشکل گفته شده تو کامنت بالا رو پیدا کردم. مربوط به update نبودن java کامپیوتر میشد که اونم دردسر خودش رو داره. چون ما تحریم هستیم به سادگی نمیشه عمل آپدیت رو انجام داد و حتما باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کرد. اگه در هنگام وصل شدن به room با مشکل برخوردین به احتمال زیاد باید java رو update کنید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-05-2015, 10:37 PM
(25-05-2015, 09:47 PM)'sk1353' نوشته:
سلام و شب بخیر
خواستم بگم که مشکل گفته شده تو کامنت بالا رو پیدا کردم. مربوط به update نبودن java کامپیوتر میشد که اونم دردسر خودش رو داره. چون ما تحریم هستیم به سادگی نمیشه عمل آپدیت رو انجام داد و حتما باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کرد. اگه در هنگام وصل شدن به room با مشکل برخوردین به احتمال زیاد باید java رو update کنید.
با تشکر

کلا توصیه میشه دوستان از یک browser درست حسابی مثل Firefox یا Chrome استفاده کنند!

به ترتیب اینها نصب باشه احتمال مشکل خوردن کم میشه:

Java-x86، Java-x64
Adobe Flash Player for firefox and chrome,
Shockwave Player

پسورد: www.p30download.com

اینهایی که گذاشتم الان آپدیت هست. ولی 3 ماه دیگه مسلماً آپدیت نخواهد بود.

برای همین راه حل پایینی رو توصیه می کنم:

اگر هم میخواهید به کامپیوترتون سر و سامون بدید و همه فایل های مورد نیاز اینچنینی نصب و آپدیت باشن تا به مشکلات اینچنینی نخورید نسخه آخر این نرم افزار رو بگیرید و خودش همه چیز رو براتون آپدیت می کنه:

All in One Runtime

انتهای صفحه، Downloads رو بزنید و بعد tab ای که نوشته All in One Runtimes رو بزنید و برید جلو.

اینطوری دیگه دقیقه 90 غافل گیر نمیشید و سیستمتون برای موارد این چنینی آپدیت خواهد بود. چون خیلی موارد دیگه به غیر از بالایی ها رو هم براتون آپدیت می کنه.

کلا حتی اگر از CIIP هم استفاده نمی کنید توصیه می کنم نصب کنید. متاسفانه این فرهنگ غلط در ایران هست که کاربرا هیچ وقت نرم افزارهای اینچنینی رو آپدیت نمی کنند و به مشکلات شدید امنیتی هم بر میخورن.

نقل قول  

آفلاین hatef_8
**
نقل قول

29-05-2015, 12:02 PM
سلام دوستان
من تازه قصد دارم که توی این سایت ثبت نام کنم، ولی دیدم همه چیو از آدم میگیره، مثل فایل نامبر و اسم کامل و هر چیزی که برای ورود به صفحه ی ECAS نیاز هست رو میگره، به نظر شما امنیت داره که اصلا ثبت نام کرد ؟
We are here because we are here
"Anathema"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »