عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با CIIP

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با CIIP
آفلاین Bahram2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-05-2015, 11:19 PM
دوستان
ايا تابحال كسي كه هنوز آپديت و مديكال نگرفته، ايميل CIIP رو دريافت كنه يعني كارش تو چه مرحله اي هست؟
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

19-05-2015, 12:47 AM
(18-05-2015, 11:19 PM)Bahram2014 نوشته: دوستان
ايا تابحال كسي كه هنوز آپديت و مديكال نگرفته، ايميل CIIP رو دريافت كنه يعني كارش تو چه مرحله اي هست؟

اگر منظورت رو درست متوجه شده باشم، بله،دوستان توی مرحله فایل نامبر هم ایمیل CIIP رو گرفتن. ظاهرا از فایل نامبر به بعد، واسه همه این ایمیل اومده
نقل قول  

آفلاین crystalbird10
**
نقل قول

19-05-2015, 08:27 AM
(19-05-2015, 12:47 AM)'r3z4' نوشته: اگر منظورت رو درست متوجه شده باشم، بله،دوستان توی مرحله فایل نامبر هم ایمیل CIIP رو گرفتن. ظاهرا از فایل نامبر به بعد، واسه همه این ایمیل اومده

دوستان من تو مرحله پس از مدیکال هستم و ایمیل CIIP رو نگرفتم (وکیلم میگه نفرستادن)، می خواستم ببینم آیا این ایمیل برای همه اومده یا رندم برای یه عده فرستاده شده؟ و دوم اینکه آیا بدون دریافت این ایمیل هم میشه برای این برنامه ثبت نام کرد یا حتما باید اول ایمیل رو دریافت کنیم؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-05-2015, 09:36 AM
(19-05-2015, 08:27 AM)crystalbird10 نوشته:
دوستان من تو مرحله پس از مدیکال هستم و ایمیل CIIP رو نگرفتم (وکیلم میگه نفرستادن)، می خواستم ببینم آیا این ایمیل برای همه اومده یا رندم برای یه عده فرستاده شده؟ و دوم اینکه آیا بدون دریافت این ایمیل هم میشه برای این برنامه ثبت نام کرد یا حتما باید اول ایمیل رو دریافت کنیم؟ مرسی
اصولا باید برای همه فرستاده میشده ولی اگه شما نگرفتی، برو توی سایت و رجیستر کن. لزومی به دریافت ایمیل نیست.
http://www.newcomersuccess.ca
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-05-2015, 08:51 PM
موردی راجع به ایمیل CIIP که دوستان چند روز قبل مطرح کردند بود که خواستم بگم. من ثبت نام کردم و پاسخ ایمیل من از بخش UK/Gulf اونها اومد و ضمن اعلام تاریخ گفتن که به صورت حضوری هم در دبی ورک شاپشون برگزار میشه. از اونجاییکه از اسم کامل خلیج فارس استفاده نکرده بودند من در پاسخ اونها راجع به حضور شخصی در دبی این رو نوشتم:
[align=start]...but unfortunately I won't be able to be there in Persian gulf region center personally[/align]...
دوستان دیگر اگه ثبت نام کردن از همین سنتر ایمیل گرفتن؟
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

21-05-2015, 10:35 AM
(20-05-2015, 08:51 PM)'arioubarzan' نوشته: موردی راجع به ایمیل CIIP که دوستان چند روز قبل مطرح کردند بود که خواستم بگم. من ثبت نام کردم و پاسخ ایمیل من از بخش UK/Gulf اونها اومد و ضمن اعلام تاریخ گفتن که به صورت حضوری هم در دبی ورک شاپشون برگزار میشه. از اونجاییکه از اسم کامل خلیج فارس استفاده نکرده بودند من در پاسخ اونها راجع به حضور شخصی در دبی این رو نوشتم:
[align=start]...but unfortunately I won't be able to be there in Persian gulf region center personally[/align]...
دوستان دیگر اگه ثبت نام کردن از همین سنتر ایمیل گرفتن؟

درود بر شما آریوبرزن عزیز
آره منم پاسخ رو از همین سنتر گرفتم اما هنوز تاریخ دقیق بهم ندادن. نوشته بودن سرشون خیلی شلوغه بعدا بهم وقت میدن.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

21-05-2015, 07:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2015, 07:23 PM توسط Soltaan.)
این پروسه مهاجرتم شده مث فیلمای هیچکاک که تا آخرش نمی دونی چه اتفاقی میفته و هر لحظه یه اتفاق تازه میفته ولی من مطمئنم کلا اتفاق بد و نگران کننده ای نخواهد افتاد و ایشالا هممون در کنار هم با موفقیت به انتهای این پروسه خواهیم رسید. اولا خوشحالم که شوبیز عزیز رو بازم در جمعمون داریم و می تونیم از نظراتش استفاده کنیم و امیدوارم حضورش پر رنگ تر باشه [img]images/smilies/smile.gif[/img] . رفقا الان که شروع کردم به رجیستر کردن برای CIIP، دیدم یه تاییدیه از من خواسته با سوال زیر:
I confirm I, or my spouse/parent, have not applied for immigration to Canada through Immigration-Québec
من نمی دونم اینا چرا انقد رو کبک حساسن؟ خب من سال 2011 برای کبک اقدام کردم که تا الان جز دردسر چیزی عایدم نشده، فقط اولش بعد از دو سه ماه یه نامه اومد و دیگه از مصاحبه و این حرفا خبری نشد. حالا نمی دونم اگه حقیقتو اینجا بگم که احتمالا تو این برنامه ریجکت می شم اگرم نگم که خب چون رو صداقت حساسن شاید یه مشکلی به وجود بیاد. کسی از دوستان نظری داره؟
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

22-05-2015, 10:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-05-2015, 10:39 PM توسط arioubarzan.)
(22-05-2015, 10:25 PM)'Shahram86' نوشته: خانمم مين اپليكنت و من خودم خيلي سال پيش رفتم اونجا چيز جالبي كه يادم هست اينه كه انگليسي مي فهمند ولي رو زبانشون حساسن يعني حساسا فرانسوي جواب مي دن ولي بيشتر براي اين نزديك مي گيريم كه استرس پيدا كردن اونجا و رسيدن به اونجا به موقع و.. از اين حرفها خوب جا ارزون تر مي زاشتن اين سفارتوووو چرااااا

شهرام ببخش تو این هول و ولا ازت میپرسم، شما ایمیل دعوت به دوره آموزشی قبل مهاجرت CIIP که مربوط به سایت newcommers.ca هست رو گرفتی؟
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

22-05-2015, 10:40 PM
(22-05-2015, 10:37 PM)arioubarzan نوشته:
شهرام ببخش تو این هول و ولا ازت میپرسم، شما ایمیل دعوت به دوره آوزشی قبل مهاجرت CIIP که مربوط به سایت newcommers.ca هست رو گرفتی؟

بله اونم گرفتيم ولي ما به علت اومدن ايميل مصاحبه ديگه ثبت نام نكرديم
نقل قول  

آفلاین alphinoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-05-2015, 08:02 PM
دوستان ثبت نام تو برنامه CIIP حتما باید انجام بشه ؟
اگه ثبت نام نکنیم اتفاقی می افته یا میتونه تاثیری تو روند پرونده داشته باشه ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »