عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-05-2013, 09:38 PM
(19-05-2013, 09:26 PM)'jake' نوشته: یک سوال از پیشکسوتان این امر :
من قصد دارم برای پاییز 2014 یا بهار 2015 برای پذیرش اقدام کنم با این اوصاف پیشنهادتون برای شرکت در امتحان در چه زمانی هستش ؟! 
من خودم فکر میکنم اواخر شهریور یا مهر ماه فرصت خوبی باشه نظر شما چیه دوستان ؟! 

زمان مناسبیه...خدایی نکرده نمره نیاوردین فرصت شرکت دوباره هم دارین....فقط شاید اون زمان شلوغ شه زود رزرو کنین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

19-05-2013, 09:39 PM
من قصد دارم برای پاییز 2014 یا بهار 2015 برای پذیرش اقدام کنم با این اوصاف پیشنهادتون برای شرکت در امتحان در چه زمانی هستش ؟! 

پیشکسوت که نیستم  ؛) ولی کلاً پیشنهاد می کنم بیشتر برنامتون رو برای ترم پاییز بذارین تا بهار، تعداد ورودی ها و فاند های پاییز خیلی بیشتره و شانس بهتری دارین.
در مورد زمان امتحان iBT هم شهریور زمان مناسبی هست، فقط یه نکته اضافی رو هم بگم، اگر برنامه آمریکا رفتن دارین یا به هر حال قراره GRE هم بدین، توجه کنین که تعداد امتحان های GRE که تو ایران برگذار میشه محدوده، عملاً یکی تو اکتبر و یکی تو نوامبر هست که بدرد اپلای پاییز سال بعد می خوره، که امتحان نوامبر حتی کمی دیر هم هست. در حالی که iBT زیاد برگزار میشه. اینو از این نظر گفتم که اول زمان GRE تون رو مشخص کنید (اگر میدین) و بعد تافل رو بر اساس اون تعین کنید، که خیلی نزدیک هم نیفتن.
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-05-2013, 10:13 PM
باتشکر از راهنمایی هاتون دوستان
حقیقتش برای مقطع کارشناسی دارم برنامه ریزی میکنم نه ارشد ولی خب باید امتحات SAT رو در نظر داشته باشم که اون رو برای یک الی دو ماه بعد از تافل برنامه ریختم 
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

29-06-2013, 08:39 PM
یک افزایش قابل توجهی در تعداد روزهای برگزاری آزمون تافل در ایران برای ماه سپتامبر وجود داره یعنی مرسوم که سه یا چهار بار در هر برج امتحان برگزار بشه ولی برای سپتامبر2013، 8 تاریخ باز شده. این روند اگر ادامه پیدا کنه (شاید دلیلش تغییر روش انتخاب سوال ها باشه یا اینکه شرایط فراهم کردن که میتونند تعداد زیادی رایتینگ و اسپیکینگ در زمان کوتاه تصحیح کنند) خبر خوبی برای افرادی که در ماه های شلوغ قصد امتحان دادن دارن و براحتی می تونند تاریخ مورد نظرشون ثبت نام کنند. فعلا فقط ظاهرا با امیر بهادر هماهنگ کردند قاعدتا مراکز دیگر هم این کار خواهند کرد.
نقل قول  

آفلاین saeedhn
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2013, 09:22 PM
سلام
سایت ets تاریخ های تافل رو تا آخر 2013 زده. میخوام بدونم تاریخ های 2014 کی باز میشه؟ توی ژانویه و فوریه هم آزمون هست؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-09-2013, 09:34 PM
دوست من باید چک کنید اصلا نمیشه گفت
فعلا که تا نوامبر پر شده و حتی خود دسامبر هم نزده
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2013, 04:13 AM

(19-05-2013, 10:13 PM)'jake' نوشته: باتشکر از راهنمایی هاتون دوستان
حقیقتش برای مقطع کارشناسی دارم برنامه ریزی میکنم نه ارشد ولی خب باید امتحات SAT رو در نظر داشته باشم که اون رو برای یک الی دو ماه بعد از تافل برنامه ریختم 

شما چون برای کارشناسی اقدام خواهید کرد، بنظرم خیلی تفاوتی بین پائیز یا بهار (از لحاظ پذیرش) وجود نخواهد داشت ولی بنظر من میتونید زمان امتحان رو اواخر شهریور در نظر بگیرید که اگر احیانا نمره مورد نظرتون رو بدست نیاورید، زمان کافی برای جبران داشته باشید. فقط یک نکته رو هم داخل پرانتز بگم که تعدادی از دانشگاه های امریکا امتحان SAT رو با توجه به اینکه امکان برگزاری اش در ایران وجود نداره، برای دانشجویان ایرانی waive میکنند، بنظرم این مورد رو از دانشگاه مقصدتون حتما سوال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-09-2013, 07:29 AM
(06-09-2013, 09:22 PM)'saeedhn' نوشته: سلام
سایت ets تاریخ های تافل رو تا آخر 2013 زده. میخوام بدونم تاریخ های 2014 کی باز میشه؟ توی ژانویه و فوریه هم آزمون هست؟

سلام
تاریخ های باز شدن به سال ربطی نداره و سه ماه قبل از هر تاریخ باز میشه. این ماه برای دسامبر باز میشه و توی اکتبر برای ژانویه 2014
نقل قول  

آفلاین saeedhn
**
نقل قول

07-09-2013, 02:31 PM
'فرید' نوشته:
سلام
تاریخ های باز شدن به سال ربطی نداره و سه ماه قبل از هر تاریخ باز میشه. این ماه برای دسامبر باز میشه و توی اکتبر برای ژانویه 2014

حتما توی ژانویه و فوریه برگزار میشه؟ آخه ددلاین دانشگاه برای مدرک زبان تا 1 مارس هست و میخواستم بدونم اگر توی ژانویه و فوریه آزمونی نیست سریعتر برای دسامبر ثبت نام کنم تا پر نشده. (امروز هم از یه نفر دیگه این رو شنیدم که در سال دیگه اولین آزمون از ژون شروع میشه)
ممنون از کمکتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

07-09-2013, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 03:39 PM توسط Torkan.)
ژون؟
دوست من همه ساله هر ماه امتحان هست نگران نباشین ولی من هم جای شما باشم بلافاصله که دسامبر باز شد کار رو یکسره میکنم میره چون ادم خیالش راحت میشه و میره به سمت جمع اوری سایر مدارک!!
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16 بعدی »