عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه
آفلاین ariaie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-11-2012, 03:09 AM
(15-11-2012, 05:30 PM)rulany نوشته: سلام
اگر استادی که میخواهیم ازش توصیه نامه بگیریم از یه دانشگاه دیگه ای باشه حتما باید سربرگی که توش توصیه نامه رو مینویسه برای دانشگاه خودمون باشه؟ یا اینکه میتونه سربرگ و پاکت دانشگاه خودش بنویسه؟
(15-11-2012, 05:43 PM)amirhossein.gh نوشته: فک کنم بهتره تو سربرگ و پاکت دانشگاه خود استاده باشه
ضمن ابراز ارادت
سربرگ و پاکتی که یک نامه توش قرار میگیره معرفی کننده ارگانی هست که این نامه تحت وابستگیش صادر شده => معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه!چون یه فرد بدون داشتن اجازه از نام یه موسسه دیگه ای استفاده میکنه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2012, 08:13 AM
من هم با نظر ariaie عزیز کاملا موافقم. مرسوم همینه که استاد در سربرگ دانشگاه خودش توصیه‌نامه رو بنویسه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-01-2013, 10:37 PM
درود
توصیه نامه ها باید تا قبل از ددلاین پر بشن؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-01-2013, 10:55 PM
(03-01-2013, 10:37 PM)maryam4312 نوشته: درود
توصیه نامه ها باید تا قبل از ددلاین پر بشن؟
درود. در مورد توصیه نامه ها، معمولا دانشگاه انعطاف کمتری از خودشون نشون میدهند، مخصوصا اگر الکترونیکی باشه و باید قبل از ددلاین، پر شده باشند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

14-05-2013, 08:55 PM
(16-11-2012, 03:09 AM)'ariaie' نوشته: ضمن ابراز ارادت
سربرگ و پاکتی که یک نامه توش قرار میگیره معرفی کننده ارگانی هست که این نامه تحت وابستگیش صادر شده => معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه!چون یه فرد بدون داشتن اجازه از نام یه موسسه دیگه ای استفاده میکنه.

سلام
منظورتون اینه که حتی اگر استادمربوطه استاد موقت دانشگاه ما یا استاد پروازی باشه هم باید تو سربرگ و پاکت دانشگاه اصلی خودش نامه قرار داده بشه؟
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

15-05-2013, 11:23 AM
(14-05-2013, 08:55 PM)'GordAfarid' نوشته:
سلام
منظورتون اینه که حتی اگر استادمربوطه استاد موقت دانشگاه ما یا استاد پروازی باشه هم باید تو سربرگ و پاکت دانشگاه اصلی خودش نامه قرار داده بشه؟

ببینید دوست من اگه شخصی استاد یه دانشگاه باشه حتی پروازی و یا موقت به سربرگ و ایمیل اون دانشگاه دسترسی داره...
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه...  فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!!   اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن...    اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

24-05-2013, 09:06 AM
(15-05-2013, 11:23 AM)'spt' نوشته:
ببینید دوست من اگه شخصی استاد یه دانشگاه باشه حتی پروازی و یا موقت به سربرگ و ایمیل اون دانشگاه دسترسی داره...
خب مطمئنا بهتره نامه ای که فرستاده میشه سربرگ داشته باشه تا رسمی باشه دیگه...  فک نمیکنم بحثی سر این مورد باشه و نیاز باشه که شما رو قانع کنیم که توی سربرگ نوشتن بهتره تا توی کاغذ سفید!!   اگه منظورتون اینه که سخته و سربرگ گیر نمیاد و اصلا وجود نداره و ازین چیزا باید عرض کنم که بله، من خودم سربرگ انگلیسی درست کردم دادم به استادام که توش توصیه نامه شون رو پرینت بگیرن...    اما بازم تکرار میکنم اگه توی کاغذ معمولی پرینت بشه توصیه نامه خیلی غیر عادی نیست، اما اگه به وسیله ی جی میل یا یاهو یا ایمیل های غیر رسمی فرستاده بشه (در صورت آنلاین بودن) خیلی غیر عادی محسوب میشه..
موفق باشید   Smile

موضوع موردنظر من داخل سربرگ  نوشتن نبود،توی سربرگ کدوم دانشگاه در مورد استاد پروازی یا موقت؟یعنی اگر استاد مربوطه استاد دانشگاه تهران باشه و به طور موقت یا پروازی برای چند واحد درسی در یکی از دانشگاه های شهرستان هم برود نامه مربوطه باید توی سربزگ دانشگاه تهران باشه یا دانشگاه نام برده درشهرستان؟
براساس این جمله " 
معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه! "     این سوال برام مطرح شد
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-05-2013, 09:38 AM
(24-05-2013, 09:06 AM)'GordAfarid' نوشته:
موضوع موردنظر من داخل سربرگ  نوشتن نبود،توی سربرگ کدوم دانشگاه در مورد استاد پروازی یا موقت؟یعنی اگر استاد مربوطه استاد دانشگاه تهران باشه و به طور موقت یا پروازی برای چند واحد درسی در یکی از دانشگاه های شهرستان هم برود نامه مربوطه باید توی سربزگ دانشگاه تهران باشه یا دانشگاه نام برده درشهرستان؟
براساس این جمله " 
معنی نداره اگر شما نامه استاد یه دانشگاه دیگه رو در سربرگ دانشگاه خودتون ارایه بدید چون ایشون در ارگان دانشگاه شما نیستن. یه جورایی جعل سند میتونه باشه! "     این سوال برام مطرح شد

اگر استادی که میخواهید از ایشون توصیه نامه بگیرید، به عنوان مثال در دانشگاه A استاد هستند و شما در دانشگاه B تحصیل میکنید، باید در سربرگ دانشگاه A از ایشون توصیه نامه بگیرید، یعنی در مورد شما، ایشون باید در سربرگ دانشگاه تهران برای شما توصیه نامه بنویسند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین kamari
**
نقل قول

24-05-2013, 09:49 AM
از استادای دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه گرفت؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

24-05-2013, 10:07 AM
(24-05-2013, 09:49 AM)'kamari' نوشته: از استادای دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه گرفت؟

بله دوست من، از اساتید دوره کارشناسی هم میشه توصیه نامه دریافت کرد ولی چون معمولا دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد، با اساتید کارهای پژوهشی انجام دادند، بنظر من، تاثیر توصیه نامه قوی از یک استاد دوره کارشناسی ارشد خیلی بیشتر از توصیه نامه قوی از یک استاد کارشناسی است، مخصوصا اگر این اساتید، اساتید راهنما و مشاوره شما بوده باشند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »