عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در دانشگاهی که مورد تایید وزارت علوم نیست
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-11-2014, 12:58 AM
(12-11-2014, 11:40 PM)'Madridista' نوشته: دوستان نمیشه ما با پذیرش یک داتشگاه که مورد تایید هست از کشور خارج بشیم بعدهمونجا دانشگاهمون رو تغییر بدیم بریم دانشگاه دلخواهمون؟

از این بابت مطمئن نیستم ولی فکر میکنم، شما برای مسائل مرتبط با نظام وظیفه نیاز داری که اشتغال به تحصیل رو هر ترم در سامانه نشا آپلود کنید. بنظرم برای اطمینان از این موضوع میتونید با دفتر امور دانشجویان خارج وزارت علوم تماس بگیرید. تلفن؛ 1-82233100 یا اگر تهران هستید، حضوری مراجعه کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، افراد مذکر در صورتی که مشمول باشند، تنها میتونند برای تحصیلات تکمیلی (ارشد/دکتری) از کشور خارج بشن.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-11-2018, 10:45 AM
اگر دانشگاهی که در خارج از کشور تحصیل میکنیم مورد تایید نباشه بعد از برگشت به ایران معادل سازی میشه ،؟؟ ممکنه دوباره چند واحد تو ایران گذروند و مدرک معتبر بشه ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2018, 11:18 PM
(12-11-2018, 10:45 AM) نوشته: اگر دانشگاهی که در خارج از کشور تحصیل میکنیم مورد تایید نباشه بعد از برگشت به ایران معادل سازی میشه ،؟؟ ممکنه دوباره چند واحد تو ایران گذروند و مدرک معتبر بشه ؟

خیلی خیلی بعید هست و اصلا توصیه نمی شود
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-11-2018, 06:16 AM
سلام بنده سال ۹۵ از روزانه لیسانس در ترم دو انصراف داده و میخواهم بهمن امسال در پیام نور کاردانی شرکت کنم و در صورت قبولی در کنکور امسال,از پیام نور انصراف بدم و پزشکی روزانه/پردیس برم. با توجه به قانون یکبار انصراف در هر مقطع,مشکلی ندارم برای دریافت معافیت تحصیلی؟ چون مقاطع لیسانس-کاردانی-دکترا خواهند بود.
یعنی سه بار معافیت تحصیلی میدهند؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-06-2019, 11:32 PM
سلام..من کارشناسی دانشگاه پردیس بین المللی توسعه علوم و فنون فارابی اتحادیه اروپا رو دارم .ایا میشه بااین مدرک کارشناسی ارشدفراگیر پیام نور رو ادامه دادیانه؟؟اخه ثبت نام کردم ولی تو سایت زده که این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم نیست..ممنون میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-09-2019, 02:09 PM
وقتی که حضوری رفتیم و وزارت علوم پاشو کرده توی یک کفش و میگه الا و بلا دانشگاه شما مورد تأیید ما نیست، چه باید کرد؟ آیا وکیل تحصیلی در ایران داریم؟ در ثانی ما که در خارج از کشور تحصیل کردیم خبر از دانشگاههای مورد تأیید اینجا نداشتیم و اکنون که فهمیدیم که دیگه نمیتوان کاری کرد زیرا که ما مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد را گرفتیم. وزارت علوم میتونه جریمه کنه میتونه بگه چند واحد بگذران ویا هر چیزی دیگر ولی باید مدارک ما را تأییدکند زیرا که ما بسیار زحمت کشیدیم و وقت گذاشتیم و همه اینها بسیار هزینه بر و گران تمام شده، معنی نداره که اینقدر در کشورمان برای تأییدیه مدارکمان مصیبت بکشیم!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-09-2019, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2019, 08:08 PM توسط Torkan.)
(11-09-2019, 02:09 PM) نوشته: وقتی که حضوری رفتیم و وزارت علوم پاشو کرده توی یک کفش و میگه الا و بلا دانشگاه شما مورد تأیید ما نیست، چه باید کرد؟ آیا وکیل تحصیلی در ایران داریم؟ در ثانی ما که در خارج از کشور تحصیل کردیم خبر از دانشگاههای مورد تأیید اینجا نداشتیم و اکنون که فهمیدیم که دیگه نمیتوان کاری کرد زیرا که ما مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد را گرفتیم. وزارت علوم میتونه جریمه کنه میتونه بگه چند واحد بگذران ویا هر چیزی دیگر ولی باید مدارک ما را تأییدکند زیرا که ما بسیار زحمت کشیدیم و وقت گذاشتیم و همه اینها بسیار هزینه بر و گران تمام شده، معنی نداره که اینقدر در کشورمان برای تأییدیه مدارکمان مصیبت بکشیم!

البته که شاید میخوان باج بگیرن. البته اون هزینه ای که ممکنه بخوان شاید به اندازه همونی باشه که شما ارشد رو خارج ادامه بدید!
صمیمانه بگم شما این همه هزینه کردید همون خارج از ایران زورتون رو بزنید کار رو یکسره کنید. 
ایران چرا؟!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2019, 09:08 AM
باشه باج میخواهند، بگویند که چقدر میخواهند! شما که این را میدانید لطفاٌ راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟ منظورتون از زور خودتون را در خارج میزدید، یعنی چه؟!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2019, 09:34 AM
(14-09-2019, 09:08 AM) نوشته: باشه باج میخواهند، بگویند که چقدر میخواهند! شما که این را میدانید لطفاٌ راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟ منظورتون از زور خودتون را در خارج میزدید، یعنی چه؟!

اون رو که اونا میدونن من که نمیدونم. اگه میدونستم که الان پشت میز یکی از اونا بودم !منظورم ساده بود. همون خارج از ایران ادامه بدید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-01-2020, 03:51 PM
سلام دوستان
من توی ترکیه تحصیل میکنم سال اول کارشناسی هستم ولی دانشگاهم مورد قبول ایران نیست
حالا سوال من این هست که اگه ارشد رو برم دانشگاهی که مورد قبول ایران باشه
اگه برگردم ایران میتونم اجازه کار داشته باشم یا نه
اگه نه کلا چجوری میشه حل کرد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2