عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
مهمان
Unregistered
نقل قول

01-06-2019, 10:18 PM
سلام خدمت دوستان گزامی

من اخیرا با دختر خاله که زاده ی آمریکاست ازدواج کزدم.

سوالم اینه که یرای دریافت گزین کارت چه پروسه ای باید طی بشه؟
مسئله ی مهم هم اینجاست که خانم ساکن ایرانه و از بچگی ایران اومده.
در این صورت میشه از سفارت خانه ها اقدام کزد یا حتما باید وارد خاک آمریکا شد؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-06-2019, 10:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-06-2019, 10:37 AM توسط M1KE.)
پست اول دو تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-ا...ی-و-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-06-2019, 08:22 PM
سلام پدر من ٧٩ ساله شونه و توانايي يادگيري ندارن نامه دكتر اعصابشون هم موجود هست من مي خواستم بدونم روز مصاحبه من مي تونم همراهشون باشم يا بايد كسي باشه كه نسبت فاميلي نداشته باشه .ممنون از لطف شما
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-06-2019, 04:17 AM
اگر فردی از شرط زبان معاف بشه میتونه یک مترجم با خودش به مصاحبه بیاره. مترجم میتونه از اعضای خونواده باشه. منتهی از قبل می بایست به USCIS اطلاع بدین چه کسی interpreter ایشون خواهد بود.

شرایطی که فرد رو از شرط زبان معاف میکنه:
- معافیت ۵۰/۲۰ (۵۰ سال به بالا و ۲۰ سال مقیم بوده باشه)
- معافیت ۱۵/۵۵ (۵۵ سال به بالا و ۱۵ سال مقیم بوده باشه)
- اگر فرد ۶۵ سال به بالا باشه و ۲۰ سال مقیم بوده باشه آزمون شهروندی تقریبا فرمالیته هست و ملاحظه می کنند.
- اگر فردی به دلیل پزشکی و ناتوانی فیزیکی نتونه آزمون زبان و آزمون شهروندی رو انجام بده از هر دو معاف هست. در این صورت می بایست فرم N-648 پر بشه:
https://www.uscis.gov/n-648
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-06-2019, 07:58 AM
سلام امروز پروفایلم که چک کردم ..از 9 ماه شد 3 ماه.. بعد نوشته که پرونده شما برای بررسی به یک مرکز دیگه ارسال شده ..علتش هم چند روز دیگه ارسال میشه ..
چرا اینجوری شده ؟؟؟؟ اون مرکز قبلیه شلوغ بوده یعنی ؟؟ چون یک دفعه 6 ماه کم شده ....ممنون میشم اگه با این موضوع روبرو شدید راهنمایی کنید.. مرسی
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-06-2019, 12:06 PM
اینکه چرا دقیقا جابجا کردن رو نمی دونم ولی میتونه به دلیل شلوغی مرکز موردنظر و کم کردن بار پرونده ها بوده باشه. در هر حال برای شما که خوب شده و شش ماه کمتر شده. فقط دایم چک کنید که اگر افسر جدید پرونده، مدرک به روز شده ای چیزی خواستن براشون بفرستین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

29-06-2019, 02:00 PM
سلام ...ممنون ..اره خوب شد ...فعلا دلیلش نگفتن ..ولی منتظرم ..ن.شته چند روز اینده دلیلش میگیم ..
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

31-08-2019, 01:16 PM
سلام دوستان وقتتون بخير
لطف ميكنيد راهنمايى كنيد كه آيا اگر كسى زبانش اونقدر خوب نباشه كه راحت بتونه با أفسرى كه مصاحبه ميكنه براى citizenship چه اتفاقى ميافته؟ رد ميشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-09-2019, 06:51 AM
(31-08-2019, 01:16 PM) نوشته: سلام دوستان وقتتون بخير
لطف ميكنيد راهنمايى كنيد كه آيا اگر كسى زبانش اونقدر خوب نباشه كه راحت بتونه با أفسرى كه مصاحبه ميكنه براى citizenship چه اتفاقى ميافته؟ رد ميشه؟

برای امتحان سیتیزن‌شیپ لازمه که شما انگلیسی رو در حدی بدونید که بتونید مصاحبه رو انجام بدید و این از ملزومات گرفتن شهروندی هست. اگر ندونید رد خواهید شد، اما دو شرط وجود داره که اگر یکی از اون‌ها رو داشته باشید، دونستن زبان انگلیسی غیرضروری می‌شه: ۱. حداقل ۵۰ سال سن در زمان اقدام برای شهروندی و ۲۰ سال زندگی در آمریکا پس از گرفتن گرین کارت، ۲. داشتن حداقل ۵۵ سال سن و ۱۵ سال زندگی در آمریکا پس از گرفتن گرین کارت.
اگر یکی از این دو شرط رو داشته باشید، لزومی به دونستن زبان انگلیسی نیست.

منبع
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-09-2019, 09:28 PM
سلام وقتتون بخير و بسيار سپاسگزارم از كمك و راهنمايى هاتون
اگر محبت كنيد منرا راهنمايى كنيد?? من به مدت ٣سال امريكا هستم و گرين كارت دارم و منتظر citizenship ، آيا ميتونم به خارج از آمريكا سفر كنم بدون اينكه به مدت زمان citizenship أضافه شود؟؟ ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »