عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
آفلاین behroozloveusa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-05-2019, 08:43 AM
سلام ..من الان حدود 9 ماه از انگشت نگاری که انجام دادم میگذره ..تو سایت و پروفایل خودم هم که نگاه میکردم نوشته بود 4 ماه دیگه مونده ...ولی امروز زده 10 ماه دیگه ..
به نظرتون چکار کنم ...؟ خیلی طولانی شده پروسه ..میترسم ...چکار کنم ...ممنون میشم جواب بدید ..
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

19-05-2019, 07:52 AM
تجربه شخصی من در مورد پرونده های مهاجرتی نشون میده اگر پرونده در حال بررسی هست و گم و گور نشده متقاضی نمیتونه کار خیلی خاصی در مورد مدت زمان بررسی بکنه. فقط باید مطمئن بشه که پرونده در جریان هست که طبق توضیحات شما در جریانه. اخبار چند پرونده مشابه خودتون رو هم پیگیری کنید زمان تقریبی مرحله های مختلف در شرایط سیاسی و اجتماعی موردنظر دستتون میاد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behroozloveusa
**
نقل قول

19-05-2019, 07:57 AM
ممنون از لطف شما.. میشه برم همون جا که انگشت نگاری کردم پرس و جو کنم ؟؟ جواب میدن ؟؟ تاثیری داره بنظرتون ؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-05-2019, 02:56 AM
پرسیدنش ضرری نداره ولی این نوع سازمان ها معمولا میگن از دست ما خارج هست و فلان سازمان یا مرکز مسوول بررسی و تصمیم گیری نهایی هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behroozloveusa
**
نقل قول

23-05-2019, 12:08 PM
الان تو پروفایلم زده 9 ماه دیگه ....میشه یه دفعه کم بشه ؟؟ یا باز باید حداقل 9 ماه منتظر بمونم ؟؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-05-2019, 10:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2019, 10:19 PM توسط M1KE.)
این بازه های زمانی معمولا بر اساس متوسط زمانی که پرونده های سال اخیر بررسی شدند تعیین میشه. بنابراین پرونده های دوره موردنظر ممکنه بین ۷ ماه تا ۱۱ ماه متغیر بوده باشه. از این منظر ممکنه پرونده شما هم یکی دو ماه زودتر یا دیرتر هم به نتیجه برسه.

عوض شدن خود اون عدد ۹ ماه به حجم پرونده ها در مرکز موردنظر بستگی داره. در مورد برخی پرونده های مهاجرتی که حالت فصلی دارند، این بازه ها ممکنه در برخی مقاطع سال که درخواست ها برای اون نوع خدمات بیشتره طولانی تر باشه و به عکس (مثلا تمدید ویزای توریستی در تابستون ممکنه به طور متوسط ۵ ماه زمان ببره ولی در زمستون ۲ ماه). ولی در مورد پرونده های شهروندی نرخ و تعدادشون در طول سال تقریبا ثابت هست، بنابراین بیشتر متاثر از مکانی هست که اقدام می کنید و نه زمان اقدام. به همین دلیل بعیده عدد ۹ ماه تغییری کنه هر چند همونطور که گفتم ممکنه پرونده شما قدری زودتر یا دیرتر از این عدد تقریبی به نتیجه برسه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behroozloveusa
**
نقل قول

25-05-2019, 12:54 PM
ممنون از شما..ولی خیلی نگرانم .انتظار خیلی بده ...امیدوارم یک دفعه اون 9 ماه تو پروفایلم بشه 1 ماه..میشه واقعا
نقل قول  

آفلاین behroozloveusa
**
نقل قول

29-05-2019, 08:32 AM
من اگه بخوام براشون ایمیل بفرستم ...چی باید بنویسم ..؟ میتونید کمک کنید ..یه متن خوب بنویسم ...
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

31-05-2019, 05:01 AM
راستش من هیچوقت به اداره مهاجرت یا سفارت ایمیلی نزدم که خواستار سرعت بخشیدن به فرآیند بررسی پرونده ای شده باشم و همیشه صبر کردم پرونده روال عادی خودش رو طی کنه به دو دلیل: اول اینکه برای یک چنین درخواستی می بایست واقعا دلیل موجهی وجود داشته باشه و دوم هم اینکه معمولا آدم کارهای انجام نداده بیشماری داره که میتونه در مدت انتظار موردنظر انجام بده و نباید زندگی اش رو در اون مدت متوقف کنه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین behroozloveusa
**
نقل قول

01-06-2019, 08:57 AM
بهرحال خیلی لطف کردید ..مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »