عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
مهمان
Unregistered
نقل قول

16-04-2018, 05:04 AM
(14-04-2018, 05:55 AM)M1KE نوشته: در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.
خیلی ممنون از پاسختون. یک سوال دیگه هم دارم، ما نوامبر ۲۰۱۱ وارد آمریکا شدیم و بلافاصله برای پاس سفید اقدام کردیم و از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ آمریکا نبودیم. از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ هم برای مدتی همسرم کار کرده و من بیکار بودم. اواخر ۲۰۱۵ من هم مشغول به کار شدم. با توجه به اینکه از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ من کاری انجام ندادم آیا باید توی فرمها اعلام کنم unemployedبودم؟ آیااین موضوع روی پروسه سیتیزن شیپ ما اثر بدی نداره؟ در این مدت ما از کمکهای دولتی استفاده نکردیم. پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-04-2018, 05:04 AM
(14-04-2018, 05:55 AM)M1KE نوشته: در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.
خیلی ممنون از پاسختون. یک سوال دیگه هم دارم، ما نوامبر ۲۰۱۱ وارد آمریکا شدیم و بلافاصله برای پاس سفید اقدام کردیم و از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ آمریکا نبودیم. از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ هم برای مدتی همسرم کار کرده و من بیکار بودم. اواخر ۲۰۱۵ من هم مشغول به کار شدم. با توجه به اینکه از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ من کاری انجام ندادم آیا باید توی فرمها اعلام کنم unemployedبودم؟ آیااین موضوع روی پروسه سیتیزن شیپ ما اثر بدی نداره؟ در این مدت ما از کمکهای دولتی استفاده نکردیم. پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-04-2018, 05:06 AM
در صورتی که درآمد شخص در سال موردنظر کمتر از حد خاصی باشه (حدود ۱۰ هزار دلار) اجباری به پر کردن فرم های مالیاتی نیست و در نتیجه مشکل قانونی خاصی نباید ایجاد کنه. این قضیه البته به شرطی هست که شما زیرمجموعه فرد دیگری مالیات رو گزارش نکنید. مثلا اگر همسر شما ۸۰۰۰ دلار درآمد داشته باشه و شما یا فرزند شما که وابسته به شماست ۵۰۰۰ تا، در اونصورت چون مجموع درآمد بالای حدود ۱۰۰۰۰ تا میشه احتمالا نیازه که اعلام بشه. در صورتی که سوال کردن می تونید واقعیت رو بگین. در برخی فرم ها دیدم سوال میشه که آیا نیاز بوده در سال موردنظر مالیات پر بشه یا نه و در ادامه سوال شده که آیا گزارش کردن یا خیر.
[/quote]
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2018, 05:43 AM
بله می تونید اعلام کنید unemployed بودین مشکلی نداره. البته اگر جایی دانشجویی، کار داوطلبی چیزی می کردین شاید بهتر باشه از اون عناوین استفاده کنید. یعنی لزومی نداره عنوان شغلی شما درآمدزا بوده باشه ولی معلوم باشه در اون مدت مشغول به چه کاری بودین و کجا بودین. سوابق نباید دارای گپ باشه. حتی می تونید مثلا بنویسین زبان آموز فلان موسسه زبان.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-04-2018, 07:38 AM
با تشکر از زحمات شما، همونطور که قبلا عنوان کرده بودم ما از سال 2012تا 2014 پاس سفید داشتیم. بعد طی چهار سال بیش از 30 ماه اقامت در آمریکا داشتیم. آیا ما طبق قانون مهاجرت شرایط اقدام برای سیتیزن شیپ را داریم؟ توی سایت اداره مهاجرت به این قانون اشاره کرده ولی فرمهای n400 با این‌شرایط مطابقت نداره. من هفته پیش به یکی از دفاتر محلی مهاجرت مراجعه کردم ولی اونجا گفتن چنین قانونی وجود نداره و حاضر هم نشدن ماده قانونی را نگاه کنن. ممکنه در این‌رابطه یک راهنمایی بکنید. خیلی خیلی ممنون. چیزی که من خوندم این ماده بود:
(Status 8 C.F.R 316.5©(ii
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-04-2018, 08:16 AM
لازمه این را هم اضافه کنم که چون باید توی فرمها سابقه مسافرتهای پنج سال گذشته را وارد کنیم سال 2013 که ما با پاس سفید خارج از آمریکا بودیم هم توی فرمها میاد و چون بیش از ۶ ماه خروج را نشون میده هشدار میده که شما احتمالاً شرایط را دارا نیستید و من نمیدونم چطور این مشکل را حل کنم.
نقل قول  

آفلاین invisible man
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-04-2018, 02:59 AM
سلام به همه دوستان

دوستان دوتا سوال دارم از کسانی که اخیرا سیتیزن شدن و یا الان سیتیزن هستن:

- سوال اول اینکه در روز مصاحبه سیتیزن شیپی سوالی در مورد پول هایی که از ایران دریافت کردیم(مثلا حدود ۵ هزار دلار هر دو یا سه ماه) میشه یا نه؟

- سوال دوم اینکه اگر در مدت حدود ۶ یا ۷ ماه کار نداشتیم و با پول هایی که از ایران دریافت کردیم زندگی کردیم در روز مصاحبه سیتیزن شیپی دچار مشکل میشیم یا کاری به این موضوع ندارن؟

لطفا از دوستان هر کسی با این شرایط به مصاحبه رفته و دچار مشکل شده توضیح بده که باید چیکار کرد؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین banafsh14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-04-2018, 11:18 PM
سلام دوستان

من خیلی بررسی کردم متاسفانه جوابی برای این سوال پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید.

یکی از شرایط شهروندی این هست که شما باید ۶ ماه بیشتر در خارج از آمریکا نباشید. آیا این ۶ ماه در ۱۲ ماه گذشته هست؟ من می توانم ۶ ماه آخر سال ۲۰۱۸ و ۳ ماه دوم سال ۲۰۱۹ خارج از آمریکا باشم؟ اگر این قانون ۶ ماه در ۱۲ ماه گذشته باشد من با این مثال ۹ ماه در ۱۲ ماه آخر سال خارج بودم و این یعنی شرایط شهروندی رو از دست دادن.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-04-2018, 03:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2018, 04:03 AM توسط M1KE.)
فرقی نمی کنه سفر در چه سال هایی قرار بگیره مهم مدتش هست. در جدولی که مربوط به محاسبه سفرها هست در ستون اول تاریخ شروع سفر هست، ستون دوم تاریخ پایان سفر، در ستون بعدی پرسیده آیا مدتش بیشتر از ۶ ماه بوده یا خیر و بعد هم مدتش رو پرسیده.

وقتی پاسخ بله به یکی از سفرهای موردنظر بدین در حالت عادی شرط پیوسته بودن اقامت از بین رفته و فقط در شرایط خاصی قابل چشمپوشی هست. اگر بین ۶ ماه تا ۱ سال بوده باشه شرایط موردنظر یه مقدار ساده تر هست (در بازه موردنظر در استخدام یک شرکت آمریکایی باقی مونده باشه، خانواده درجه یک متقاضی در آمریکا مونده باشه، آدرس ثابت در آمریکا داشته باشه مثلا با ارایه اجاره نامه). وقتی بیشتر از یک سال باشه شرایط خیلی سخت تر میشه و مثلا می بایست در استخدام شرکت دولتی مرتبط با آمریکا و از از این دست مسایل بو‌ده باشه.

با توجه به اینکه این شرایط برآورده کردنش سخته بهتره خروج های طولانی نداشته باشین به خصوص وقتی چند سالی از اقامت گذشته باشه چون در صورت رد درخواست شهروندی تقریبا از نو باید به میزان لازم بمونید (برای ازدواجی ها بعد ۲ سال، برای بقیه بعد ۴ سال از تاریخ برگشت از سفر طولانی موردنظر).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-04-2018, 10:40 AM
سلام به همه دوستان

دوستان دوتا سوال دارم از کسانی که اخیرا سیتیزن شدن و یا الان سیتیزن هستن:

- سوال اول اینکه در روز مصاحبه سیتیزن شیپی سوالی در مورد پول هایی که از ایران دریافت کردیم(مثلا حدود ۵ هزار دلار هر دو یا سه ماه) میشه یا نه؟

- سوال دوم اینکه اگر در مدت حدود ۶ یا ۷ ماه کار نداشتیم و با پول هایی که از ایران دریافت کردیم زندگی کردیم در روز مصاحبه سیتیزن شیپی دچار مشکل میشیم یا کاری به این موضوع ندارن؟

لطفا از دوستان هر کسی با این شرایط به مصاحبه رفته و دچار مشکل شده توضیح بده که باید چیکار کرد؟

با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »