01-07-2014, 01:38 AM
(30-06-2014, 07:37 PM)'morvarid1992' نوشته: سلام، من مدرک پیش دانشگاهی ندارم، و فقط مدرک دیپلم دارم، و در حال حاضر در دانشگاه علمی کاربردی طراحی جواهر میخونم، میتونم با شرایطی ک دارم برای دانشگاه وین برای رشتهٔ تاریخ هنر اقدام کنم؟؟
سلام، به فروم خوش اومدین 
دوست بزرگوارم شما باید با توچه به مقطعی که میخواید براش اقدام کنید Requirement های مورد نظر دانشگاه رو از سایت دانشگاه مطالعه بفرمائید؛ علاوه بر اون لطفا کمی بیشتر از شرایط فعلی خودتون توضیح بدید تا دوستانی که تجربه ی مشابه دارن بهتر بتونن راهنمائیتون کنن، توضیحاتی راجبه اینکه قصدتون برای اپلای برای کدوم مقطع هست و همینطور اینکه آیا دوره ی پیش دانشگاهی رو گذروندید و مدرکش رو احیانا ندارید؟

دوست بزرگوارم شما باید با توچه به مقطعی که میخواید براش اقدام کنید Requirement های مورد نظر دانشگاه رو از سایت دانشگاه مطالعه بفرمائید؛ علاوه بر اون لطفا کمی بیشتر از شرایط فعلی خودتون توضیح بدید تا دوستانی که تجربه ی مشابه دارن بهتر بتونن راهنمائیتون کنن، توضیحاتی راجبه اینکه قصدتون برای اپلای برای کدوم مقطع هست و همینطور اینکه آیا دوره ی پیش دانشگاهی رو گذروندید و مدرکش رو احیانا ندارید؟
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam