عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر مباحث جدید و داغ امنیت (شبکه و اطلاعات)

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مباحث جدید و داغ امنیت (شبکه و اطلاعات)
آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-03-2013, 12:44 AM
از خواندن کتابهایی مانند این : Android Apps Security شروع کنم یا برم سراغ مقاله ها ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-03-2013, 10:13 AM
(11-03-2013, 12:44 AM)'mohsen67' نوشته: از خواندن کتابهایی مانند این : Android Apps Security شروع کنم یا برم سراغ مقاله ها ؟

من این کتاب رو نخوندم، ولی به طور کلی این جور کتاب‌ها بیشتر برای برنامه‌نویس‌ها و افرادی که می‌خوان کار عملی انجام بدند نوشته شده. شما اگر مایلید که کار تحقیقاتی در سطح دانشگاهی انجام بدید باید روی مقالات تمرکز کنید و شروع به خوندن مقالات در این زمینه بکنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2013, 05:21 PM
یکی از داغ ترین کارها، کاربرد سیستم های فازی در تشخیص حملات است. (حال میتوان سیستم فازی را در تشخیص حمله و تصمیم گیری در مورد انجام کار پیاده کرد یا ..)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mohsen67
**
نقل قول

30-07-2013, 10:29 PM
كار بر روي حريم خصوصي مثل امنيت ميتواند مشكل ساز شود در مرحله پذيرش و ويزا ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

30-07-2013, 10:49 PM
(30-07-2013, 10:29 PM)'mohsen67' نوشته: كار بر روي حريم خصوصي مثل امنيت ميتواند مشكل ساز شود در مرحله پذيرش و ويزا ؟

خیر. این موضوع از زمینه های بسیار فعال و پربار دنبای کامپبوتر است و بدیهی است در سراسر دنیا بر روی آن فعالیت و کار زیادی انجام بگیرد.
مطالعه در این زمینه با داشتن سابقه کار در ارگانهای نظامی و امنیتی تفاوت دارد
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mohsen67
**
نقل قول

21-11-2013, 04:18 PM
درود
موضوع SDN همچنان داغ و مهم هست ؟
نقل قول  

آفلاین a.spr
**
نقل قول

16-03-2016, 11:37 PM
(10-01-2013, 10:36 AM)Babak نوشته: امنیت نرم‌افزار سال‌هاست که یک مساله حل نشده بوده و همچنان هست و همچنان روش تحقیق می‌شه. به غیر از این، در سال‌های اخیر با فراگیر شدن virtual machine ها امنیت در سیستم‌های multi-tenant و به ویژه در cloud computing مورد توجه قرار گرفته. در این سیستم‌ها، virtual machine های متخلف که متعلق به افراد یا شرکت‌های مختلف هستند بر روی یک سرور فیزیکی اجرا می‌شن و این موضوع مسائل خاص خودش رو در زمینه امنیت به همراه داره: چطور امنیت اطلاعات مبادله شده بر روی شبکه از دید بقیه virtual machine ها مخفی بشه، چطور اطلاعات موجود در حافظه فیزیکی سرور از مداخله یا خوانده شدن توسط بقیه virtual machineها محافظت بشه.
همچنین با توجه به فراگیر شدن سیستم‌های public cloud مثل Amazon و Rackspace تحقیقاتی در زمینه محافظت اطلاعات virtual machineها در برابر جاسوسی hypervisorها در جریان هست.
این‌ها برخی از مواردی هست که در سال‌های اخیر مطرح شده و انتظار اینه که اهمیت‌شون با توجه به فراگیر شدن cloud computing بیشتر بشه.

سلام بابک جان یه سوالی ازتون داشتم
با اینکه من دانشجوی مخابرات امن هستم
بعد از 8 ماه تحقیق رو انواع موضوعات برا پایان نامه
آخر سر از PVM و MPİ و ... سر در آوردم که تقریبا از موضوع راضی ام
مقالاتی که برا این سیستم ارائه شده برا سالهای 2013 2014 2015  تنها یک مقاله در هر سال هستش
حالا سوالی که ازتون داشتم اینه که آیا میشه این موضوع رو به امنیت ربط داد؟
100% در İaaS کاربرد داره
ان شاءالله مقاله 2016 رو خودم ثبت خواهم کرد Wink Wink Wink
http://spr-secure.blogsky.com
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-03-2016, 10:57 AM
(16-03-2016, 11:37 PM)a.spr نوشته: سلام بابک جان یه سوالی ازتون داشتم
با اینکه من دانشجوی مخابرات امن هستم
بعد از 8 ماه تحقیق رو انواع موضوعات برا پایان نامه
آخر سر از PVM و MPİ و ... سر در آوردم که تقریبا از موضوع راضی ام
مقالاتی که برا این سیستم ارائه شده برا سالهای 2013 2014 2015  تنها یک مقاله در هر سال هستش
حالا سوالی که ازتون داشتم اینه که آیا میشه این موضوع رو به امنیت ربط داد؟
100% در İaaS کاربرد داره
ان شاءالله مقاله 2016 رو خودم ثبت خواهم کرد Wink Wink Wink

راستش من نمی‌دونم منظور شما از PVM و MPI چیه. اگر می‌شه عبارات کاملش رو بنویسید. موضوع بعدی این که چطور اطمینان پیدا کردید که سالی یک مقاله در این زمینه‌ها ارائه شده؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین a.spr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-04-2016, 12:37 PM
(17-03-2016, 10:57 AM)Babak نوشته: راستش من نمی‌دونم منظور شما از PVM و MPI چیه. اگر می‌شه عبارات کاملش رو بنویسید. موضوع بعدی این که چطور اطمینان پیدا کردید که سالی یک مقاله در این زمینه‌ها ارائه شده؟
منظور از pvm: parallel virtual machine و mpi: massage passing interface

و برا اینا کل آرشیو Ieee و science direct رو گشتم
و تنها تونسم 23 مقاله مرتبط در بیارم
http://spr-secure.blogsky.com
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-04-2016, 10:16 AM
(10-04-2016, 12:37 PM)a.spr نوشته: منظور از pvm: parallel virtual machine و mpi: massage passing interface

و برا اینا کل آرشیو Ieee و science direct رو گشتم
و تنها تونسم 23 مقاله مرتبط در بیارم

من از مبحث PVM خیلی اطلاع ندارم. خود Virtual Machine شاید دیگه اون قدر مبحث داغی برای تحقیقات دانشگاهی نباشه، چون محصولات تجاریش سال‌هاست که وجود داره و تکنولوژی‌های موجود تغییرات خیلی شگرفی در چندین سال اخیر نکرده‌اند و به عبارتی به حالت بلوغ رسیده. MPI هم کم و بیش شبیه به VM هاست و حتی مبحثی قدیمی‌تره. کلا این مطلب که در مورد موضوعی شما مقاله نمی‌تونید پیدا کنید و تحقیقاتی زیادی انجام نمی‌شه نشونه خوبی نیست و بیانگره اینه که موضوع داغی نیست و اگر به دنبال پذیرش هستید، شاید در این زمینه سخت بتونید پذیرش و فاند بگیرید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2