عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا رشته امنیت شبکه برای تحقیق و ادامه تحصیل مناسب است؟
آفلاین Bahareh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2011, 01:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2011, 12:18 PM توسط Babak.)
سلام؛:

من دانشجوي ارشد IT گرايش شبكه هستم. مي خواستم در مورد موضوع پايان نامه ام كه مربوط به
DDOS attack defense and mitigation هست از شما مشاوره بگيرم.
من مي خوام رو اين موضوع بخوبي كار كنم و 2 تا مقاله راجبش بدم كه بتونم پذيرش از آمريكا با فاند بگيرم.
ممنون ميشم كه در اين مورد راهنماييم كنيد.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-10-2011, 09:37 PM
سلام بهاره جان
موضوع امنیت شبکه همچنان در امریکا موضوع داغی هست، هر چند که بیشتر بحث‌ها پیرامون cryptography هست و به نظرم با توجه به این که می‌خواهید از امریکا پذیرش بگیرید بهتره از الان زیاد روش کار نکنید چون ممکنه برای ویزا حساسیت ایجاد کنه.
در مورد موضوع DDoS هم خیلی زیاد کار شده، ولی در دو، سه سال اخیر یک مقدار جذابیت خودش رو از دست داده و بیشتر بحث‌های امنیت نرم‌افزار هست که مورد توجه قرار گرفته.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Bahareh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-10-2011, 05:05 PM
با سلام
بابک جان منظور شما این هست که در زمینه امنیت کار نکنم؟
در مورد DDOS تا اونجایی که من اطلاع دارم نتونسته اند با توجه به ساختار اینترنت راه حل جامع و کامل ارایه بدند
به نظر شما روی چه تا پیکی در زمینه شبکه کار بشه بهتر هست.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-10-2011, 11:26 AM
نه منظور من به هیچ وجه این نبود که روی امنیت کار نکنید. بحث‌های cryptography ولی حساسیت زیادی داره و تکنولوژی‌های جدیدش رو حتی روی نرم‌افزارهای تجاری هم نمی‌گذارند و معمولا محدودهای زیادی برای استفاده و صادراتش به خارج از امریکا وجود داره. به همین خاطر گفتم بهتره که خیلی سراغ بحث‌های cryptography نرید، چون ممکنه برای ویزا مشکل ایجاد کنه.
در مورد DDoS هم کاملا درست می‌گید. راه حل قطعی‌ای برای پیدا نشده و بعید هم هست که راه‌حل قطعی‌ای داشته باشه و همیشه جای کار داره، ولی خوب با توجه به این که راه‌حل‌های موجود تا حدود زیادی مشکلات واقعی رو برطرف کرده، تحقیقات در این زمینه کمتر شده.
اگر کار پروژه‌اتون پیشرفت کرده، بهتره که همین موضوع رو ادامه بدید و پروژه‌اتون رو جمع کنید. موضوع امنیت شبکه به اندازه کافی موضوع خوبی هست و به طور کلی باقی موندن در زمینه امنیت می‌تونه شانس گرفتن پذیرش شما رو بیشتر کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-01-2012, 09:30 PM
سلام
با تشکر از سایت عالی تون
من میخوام برای پایاننامه ام روی امنیت نرم افزار کار کنم و چند تا مقاله بنویسم و قصد دارم از امریکا پذیرش با فاند بگیرم به نظرتون موضوع خوبی هست یا خیر؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-01-2012, 11:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2012, 11:13 AM توسط Babak.)
بله، در حال حاضر امنیت نرم‌افزار جزو رشته‌های داغ در امریکاست و فاند نسبتا زیادی براش وجود داره، فقط مراقب باشید که موقع گرفتن ویزا براتون دردسر درست نکنه، چون این رشته جزو رشته‌های حساس محسوب می‌شه.

نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-01-2012, 12:22 AM
خوب یعنی چیکار کنم به نظر شما روش کار کنم یا نه
اگر باعث شه برای ویزا مشگل اییجاد کنه خوب چه فایده
به نظر شما راه حل چیه؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-01-2012, 12:49 PM
می‌تونید روی امنیت نرم‌افزار کار کنید، اما به هیچ وجه روی پروژه‌های نظامی یا دولتی در ایران کار نکنید. همچنین موقعی که برای ویزا اقدام می‌کنید سعی کنید موضوع رو محدود به کامپیوترهای شخصی کنید و طوری توضیح بدید که حساسیت بی‌مورد ایجاد نکنه. اگر سفارت از دانشگاه نامه‌ای می‌خواد که موضوع تحقیق شما رو توضیح بده، این مساله رو به دانشگاه هم منتقل کنید که مراقب مواردی که بهش اشاره می‌کنند باشند.

نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-07-2012, 03:11 PM
درود
من دانشچوی کارشناسی IT هستم ، از سال اینده دانشگاه ما رشته امنیت اطلاعات در مقطع کارشناسی میاورد . با توجه به اینکه میخواهم تو زمینه امنیت ادامه تحصیل بدم ایا تغییر رشته من از IT به امنیت اطلاعات تاثیر بر پذیرش من دارد ؟ و با توجه به اینکه 1 سال طولانی تر می شود ایا ارزش دارد ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-07-2012, 10:31 AM
نمی‌دونم چرا بعضی از دانشگاه‌ها در سطح کارشناسی رشته‌ها رو این قدر تخصصی می‌کنند و نمی‌دونم در این مقطع شما چه دروسی رو خواهید گذروند، اما در کل امنیت نرم‌افزار و شبکه از IT به نظر من بهتره. هدف رشته‌ IT عموما تربیت افرادی هست که بتونند از پس پشتیبانی شبکه و سیستم‌های کامپیوتری بربیاند و به همین خاطر رشته IT برای کسانی که قصد ادامه تحصیل و گرفتن دکترا دارند رشته مناسبی نیست و از این نظر رشته امنیت رشته بهتری خواهد بود.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »