عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-08-2013, 09:34 AM
ثبت‌نام لاتاری برای هر سال، دو سال زودتر برگزار می‌شه. در نتیجه لاتاری پاییز امسال، لاتاری ۲۰۱۵ خواهد بود. ثبت‌نام لاتاری ۲۰۱۴ سال گذشته (۲۰۱۲) برگزار شد.
در حال حاضر ثبت‌نام انجام نمی‌شه و همون طور که گفتید هنوز باز نشده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین maryamseyedi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-08-2013, 02:00 AM
[img]images/smilies/cool.gif[/img]آهان
جایی مشابه اون فرم هست که بتونیم یه چک لیست داشته باشیم.؟شنیدم وقته ثبت نام محدوده و اگه نتونستی دیگه نمیشه[img]images/smilies/huh.gif[/img] و هم اینکه برنده شدن رندومه یا عواملی هست که تو قبولی تاثیرگذار باشه

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-08-2013, 11:01 AM
منظورتون از چک لیست نمی‌دونم چیه، ولی سایت رسمی لاتاری رو می‌تونید چک کنید تا تاریخ شروع و خاتمه ثبت‌نام رو ببینید. البته هنوز چیزی در مورد لاتاری ۲۰۱۵ اعلام نشده و مشخص نیست که دقیقا چه موقع شروع می‌شه، اما معمولا در ماه اکتبر هست.
برنده شدن هم کاملا تصادفیه و عامل خاصی در قبولی تاثیر نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

03-08-2013, 11:07 AM
(10-06-2013, 04:09 PM)'samin' نوشته: سلام من در لاتاری 2014 برنده شدم و مدارکم رو ارسال کردم. می خواستم بدونم اگر بخوام ازدواج کنم بهتره قبل از مصاحبه این کار رو انجام بدم و مدارک ازدواج و همسرم رو ارسال کنم برای kcc ؟ و این کار در روند کارهای من ممکنه ایجاد اشکال کنه؟ و کارهای همسرم چه قدر طول میکشه؟
و یا این که صبر کنم بعد از گرفتن گرین کارت اقدام کنم ؟ و این کار چه قدر طول میکشه؟
خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید.

کمی تا قسمتی وضعیت خطرناکه.
خودتون رو جای افیسری بگذارید که قرار بعدا در مورد شما تصمیم بگیره. اینطور فکر نمیکنه که شما به محض برنده شدن، تصمیم به یک ازدواج صوری گرفتید؟
حتما با یک وکیل معتبر مشورت کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ

آفلاین maryamseyedi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-08-2013, 10:19 PM
ضمن سپاس از بابک جان.چک لیست یعنی یه فرم شبیه فرم اصلی رو ببینم 

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-08-2013, 01:42 AM
خواهش می‌کنم. راستش مطمئن نیستم که بتونید فرمی شبیه فرم اصلی رو پیدا کنید. فرم اصلی فقط آنلاین هست و نسخه pdf نداره، اما در اینجا می‌تونید دستورالعمل شرکت در لاتاری رو ببینید. فرم اصلی بسیار ساده است و هیچ اطلاعات پیچیده‌ای از شما نمی‌خواد. فقط در حد اسم و مشخصات و محل تولد و میزان تحصیلات و مشخصات همسر و فرزندان هست و هیچ سوال خاصی نداره که بخواهید از قبل آماده کنید. فقط یک عکس از شما می‌خواهد که باید عکسی مطابق با فرمت عکس‌های رسمی امریکا (۵×۵) تمام رخ با زمینه روشن باشه. خلاصه نگران نباشید.

آفلاین mahdiyeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2013, 12:26 PM
سلام . خواستم بدونم  درسته که 2 روز دیگه یعنی 10 مهر  دور دوم قرعه کشی لاتاریه؟آخه من توسایتش چیزی ندیدم که بگه دو بار قرعه کشی میکنن

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

29-09-2013, 09:39 PM
(29-09-2013, 12:26 PM)'mahdiyeh' نوشته: سلام . خواستم بدونم  درسته که 2 روز دیگه یعنی 10 مهر  دور دوم قرعه کشی لاتاریه؟آخه من توسایتش چیزی ندیدم که بگه دو بار قرعه کشی میکنن

با توجه به مندرحات وبسایت لاتاری بعید میدونم همچین جیزی درست باشه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge

آفلاین chamandoost
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-10-2013, 05:07 PM
سلام خدمت دوستان
من 34 سالمه و در لاتاری 2014 برنده شدم.من 12 سال سابقه کاری در یک شرکت بزرگ لوازم خانگی در ایران را دارم و الان هم یک شرکت ساختمانی با شراکت چندتاازدوستام دارم.از نظر وسع مالی و سرمایه میتونم گواهی حساب بانکی با حدود 100 میلیون تومان وجه نقد و اگر هم تراکنش مالی بخواهند دارای تراکنش مالی نسبتا خوبی هستم.کلیه مدارک و عکس را با برگه برنده شدنم را برای KCC آمریکا پست کردم و تایید دریافت آن را هم گرفتم......
مساله بسیار مهم اینه که مشاور من میگه برای برندگان لاتاری علاوه بر سوابق کاری خوب و داشتن دیپلم و حساب مالی داشتن اسپانسر بسیار مهمه و احتمال گرفتن ویزارو برای اون فرد تقریبا صددرصد میکنه.اون اسپانسر باید پرینت پرداخت شده مالیاتی W2 پارسال را به همراه کپی پاسپورت و یک فرم مخصوص که باید پرش کنه مجموعا به آدرس فرد اسپانسر شده در ایران بفرسته......
متاسفانه به هر دری زدم نتونستم اسپانسر گیر بیارم و از همه جا ناامید شدم........البته آشنا تو چندتا ایالت دارم که یا حساب مالی خوبی ندارند یا بازنشسته هستند که نمیتونند حامی قوی باشند....

از کلیه دوستان ایرانی که از طریق لاتاری به آمریکا مهاجرت کردند خواهش میکنم کمکم کنند و بگن که چقدر اسپانسر مهمه و اگر اسپانسر نباشه چند درصد احتمال گرفتن ویزای من پایین میاد..سفارت مصاحبه کننده برای من آنکارا هست و احتمالا در بهار سال آینده مصاحبه ام خواهد بود...لطفا منو راهنمائی بفرمائید .......با تشکر

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-10-2013, 04:39 AM
احتمالا داشتن اسپانسر شانس شما رو به مراتب بیشتر می‌کنه، اما من می‌شناسم افرادی رو که بدون داشتن اسپانسر و از طریق لاتاری تونسته‌اند ویزا بگیرند. در نتیجه بدون اسپانسر هم احتمال گرفتن ویزا وجود داره.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked