عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2013

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2013
آفلاین Fatehmiki
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-12-2013, 08:37 PM
(03-11-2013, 01:47 AM)'M1KE' نوشته: خواهش می کنم دوست عزیز.
ببینید به نظر من ۱ ماه زمان زیادی است و نیازی به عقب انداختن مصاحبه ندارید. چون اساسا امتحان کنکور یا زبان نیست که بخواهید برای اون آماده بشین و مصاحبه رو هم که به زبان فارسی می تونید انجام بدین پس هر چه زودتر بتونید برین و ویزا رو بگیرید بهتر هست.
در مورد اسپانسر به فرم I-134 (لینک) کپی گذرنامه آمریکایی یا کپی کارت شهروند اسپانسر٬ کپی فرمهای مالیاتی 3 سال آخر اسپانسر٬ اصل نامه مانده حساب بانکی اسپانسر و نامه اشتغال به کار اسپانسر که در اون در آمد سالیانه وی آورده شده باشه احتیاج خواهید داشت. ولی همانطور که به دوست دیگری هم گفتم داشتن اسپانسر ضروری نیست و افراد زیادی را دیدم که با مانده حساب شخصی Bank Statement و خودشان شخصا اقدام کرده اند و ویزا گرفته اند. ولی به هر حال اطلاعات این فرد را هم داشته باشید بد نیست که به عنوان آدرس در آمریکا معرفی کنید. خودتان حدود ۸۰ میلیون تومان در حساب بریزید و فردایش مانده حساب Bank Statement بگیرید (بیشتر بانک ها می گویند برای گرفتن موجودی می بایست دست کم ۱ روز در پول در بانک بوده باشد) و بعد هم می توانید دوباره پول را بردارید.
مدیکال ها ۱ روزه آماده می شوند در نتیجه اگر مثلا مصاحبه شما ۲ شنبه است مدیکال را برای شنبه در نظر بگیرید. بلیت را طوری بگیرید تقریبا ۳-۲ قبل از مصاحبه در امارات باشید و بتوانید مدیکال را انجام دهید. برای دو روز قبل از مدیکال در نظر بگیرید. مثلا در این مثال برای ۵ شنبه بگیرید. ماهان در همه روزها برای امارات رفت و برگشت دارد و به نظرم در اولین فرصت بلیت را بگیرید که ارزان تر باشد. زمان برگشت به این بستگی دارد که بخواهید بمانید و ویزا را بگیرید یا اینکه کلیرنس خورده باشید و بخواهید برگردید و دوباره برای گرفتن ویزا به امارات سفر کنید. بیشتر افرادی که دیدم برای ابوظبی اقدام می کنند ۴ روزه می گیرند یعنی ۳ روز قبل از مصاحبه می روند و روز بعد برمی گردند.
در مورد آنکارا برای مدیکال از ۱ ماه قبل از دکتر اونگان وقت می گیرند. در مورد امارات تعداد پزشک ها بیشتر است و اگرچه سایت دارند و می شود از آن وقت گرفت (لینک سایت رسمی برای گرفتن وقت مدیکال در امارات) در عمل خیلی ها ۳-۲ روز قبل همین طور می روند و آزمایش ها را انجام می دهند و رسید وقت نمی دهند و تا الان که مشکلی نبوده ولی به هر حال شما برای دبی یا ابوظبی از بیمارستان NMC وقت بگیرید یا به یکی از دکترهایشان ایمیل بزنید و در یکی دو خط زمان دقیق مصاحبه تان را برایشان توضیح دهید و بگویید که می خواهید چند روز قبل برای انجام آزمایش های مدیکال وقت بگیرید.
در این مورد NMC ابوظبی دیده ام برخی پیش DR.C.R.Shetty رفته بوده اند و راضی بوده اند. در مورد NMC دبی بیشتر پیش دكتر شوكلا می روند. به هر حال در مورد NMC دبی هم می توانید از NMC Deira وقت بگیرین و برای این کار به appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل بزنین و وقت بگیرین. در کل همه پزشک های معتمد قبول هستند و به نظر من نباید در انتخاب آنها حساسیت زیادی داشت. از هر کدام توانستید یک وقت بگیرید. ولی با توجه به روال عملی که گفتم رسید وقت را نمی گیرند حتی می توانید زودتر بروید و آزمایش ها را انجام دهید. ولی دیگر دیرتر از ۲ روز مانده به مصاحبه برای مدیکال ها نروید. در امارات General Practitioner را طبیب عام می گویند (برای پیدا کردن راحت بخش موردنظر در بیمارستان).
مدارکی که با خودتان به بیمارستان می برید: اصل پاسپورت٬ ۳ عکس ۵ در ۵ و کارت واکسن و دعوت نامه مصاحبه سفارت و آدرس و شماره را هتل به همراه پرینت وقت قرار با پزشک (این یکی را در عمل نیازی نیست ولی داشته باشید بد نیست) را داشته باشید.
در مورد خود سفارت هم خود گذرنامه + کپی تمام صفحات آن٬ شناسنامه + ترجمه + کپی٬ مدرک های تحصیلی از دیپلم به بالا + ترجمه + کپی (معمولا فقط مقطع بالاتر را می گیرند)٬ نتایج مدیکال٬ گواهی بانک و اسپانسر (همانطور که گفتم با گواهی بانکی شخصی هم می توانید اقدام کنید)٬ عکس ۵ در ۵ هم حدود ۶ تایی داشته باشید (در سفارت به احتمال زیاد ۲ تا بیشتر نمی گیرند و بقیه را پس می دهند). همین طور فرم هایی که قبلا فرستاده بودید را اگر تغییر کرده اند دوباره پر کنید.
در مورد تحویل ویزا هم در حال حاضر در امارت مثل ترکیه برای گرفتن ویزا ثبت نام در سایت CSC اجباری نشده و در خود سفارت گذرنامه تحویل می دهند ولی برای اطمینان در سایت CSC هم ثبت نام کنید و رسید آن را داشته باشید. ثبت نام در آن وقت زیادی نمی برد.
با خودتان مقداری درهم ببرید. در فرودگاه و هتل دلار چنج نکنید چون با نرخ خوبی محاسبه نمی کنند. شرایط هتل ها را می تونید از سایت booking.com کنترل کنید می تونید هم از آژانس ها بگیرید.
تعطیلات رسمی سفارت آمریکا در ابوظبی را هم بد نیست برای برنامه ریزی هایتان نگاه کنید (لینک)

سلام خدمت شما مجددا ! بعد از این همه راهنمایی که کردید !  
[align=right]من واقعا به کمک نیاز دارم ! خیلی خیلی فوری! خیلی ممنون می شم کمکم کنید.
[align=right]من همین امروز همراه خانواده ام ( من ، خواهرم ، مادرم و پدرم ) سفارت بودیم برای اینترویو ویزا لاتری ! مادرم برنده اصلی بود. من و خواهرم هم زمان ثبت نام زیر 21 سال بودیم! خوهرم 1 سال از من بزرگتر هستش ، و بعد از لاتری شده 21 سالش ! الان که انترویو رفتیم من و پدرم و مادرم بدون مشکل ویزا گرفتیم ولی خواهرم رو گفتن دیگه بالای 21 سال هستش و بهش تعلق نمی گیره! مگر توی DV Seldectee دقیقا ذکر نشده تمام فرزند هایی که در زمان ورود به لاتاری زیر 21 سال بودند ؟ الان هنوز ابوظبی هستیم! توروخدا راهنمایی کنید چی کا کنم؟؟ Sad((((

آفلاین storagemeter
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2013, 09:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-12-2013, 09:47 PM توسط storagemeter.)
(05-12-2013, 08:37 PM)'Fatehmiki' نوشته: من همین امروز همراه خانواده ام ( من ، خواهرم ، مادرم و پدرم ) سفارت بودیم برای اینترویو ویزا لاتری ! مادرم برنده اصلی بود. من و خواهرم هم زمان ثبت نام زیر 21 سال بودیم! خوهرم 1 سال از من بزرگتر هستش ، و بعد از لاتری شده 21 سالش ! الان که انترویو رفتیم من و پدرم و مادرم بدون مشکل ویزا گرفتیم ولی خواهرم رو گفتن دیگه بالای 21 سال هستش و بهش تعلق نمی گیره! مگر توی DV Seldectee دقیقا ذکر نشده تمام فرزند هایی که در زمان ورود به لاتاری زیر 21 سال بودند ؟ الان هنوز ابوظبی هستیم! توروخدا راهنمایی کنید چی کا کنم؟؟ Sad((((

سلام،
خواهر شما اگر در روز ثبت نام مجرٌد و زیر 21 سال بوده  شرایط دریافت ویزا را دارد. بهرصورت اگر کنسولگری هر یک از متقاضیان را رد کند باید دلیلش را بصورت کتبی به متقاضی روادید اعلام کند. اگر تا بحال دلیلش را کتبی اعلام نکرده اند بخواهید این کار را بکنند. بخشی از دستورالعمل شرکت در لاتاری:
Married children and children over the age of 21 are not eligible for the DV. However, the Child Status Protection Act protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-12-2013, 04:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2013, 04:08 PM توسط M1KE.)
در حالت کلی در زمان گرفتن گرین کارت می‌بایست فرزند زیر ۲۱ سال داشته باشد. با این حال طبق قانون Child Status Protection Act مدت زمان بررسی پرونده‌های گروه شما از سن فرزند کم می‌شود. فرزندانی که به این شکل ویزا بگیرند می‌بایست حتما در کمتر از ۱ سال گرین کارت خودشان را دریافت کنند.

این قانون قبلا وجود داشت ولی اینکه الان هم وجود داشته باشه یا خیر را دقیق اطلاع ندارم. ولی به هر حال با توجه به اینکه شما از وجود این قانون ضرری نمی‌کنید به نظرم شانس خودتون رو امتحان کنید و یک درخواست بنویسید که می‌خواهید فرزند دومتون مشمول قانون Child Status Protection Act بشوند و مدت زمان بررسی پرونده از سن ایشان کم شود و اینکه ایشان تعهد می‌دهند در صورت گرفتن ویزا در اسرع وقت (تا مثلا یکی دو سه ماه آینده) نسبت به گرفتن گرین کارت اقدام کنند و در این مدت هم قصد ازدواج ندارند. این درخواست را می‌شود خود ایشان هم بنویسند مثلا به صورت زیر:
Dear AAAAAA,

Request to be considered for visa under Child Status Protection Act

Since under the new Child Status Protection Act, children of lottery-based green card applicants, the age of the child minus the adjudication time of the lottery-based immigrant petition at the time a visa number becomes available for the parent is the age used for determining whether the child is eligible for the green card as an under 21 year old child and the fact that my parents have recently (20 NOV 2013) received their visa in DV cathegory, I would be grateful if you could consider me for this Child Status Protection Act so that I can recieve my visa as an under 21 year old child.

I also declare that I will try my best to recieve my green card in less than three months after the date of my visa issuance and that I will remain unmarried till recieving my green card.  Thank you in advance for your attention to this matter.

Yours Truly,
BBBB CCCCC

من یک مقدار نامه را سریع نوشتم. خودتون هم دوباره بخونید و می‌تونید در صورت نیاز بخش‌هایی از اون رو عوض کنید تا دقیق تر به موضوع پرداخته باشید. تاریخ دریافت ویزای شما را فرضی نوشتم که می‌تونید دقیق‌ اشاره کنید.

اگر نپذیرفتند به هر حال شما تلاش خودتون را کرده‌اید و در این صورت می‌تونید برای ایشون بعدا از روش گفته شده در اینجا درخواست اقامت جداگانه بدهید. در این مدت هم تلاش کنند اگر توانستند یک ویزای دانشجویی برای آمریکا بگیرند که به شما ملحق شوند.

(05-12-2013, 08:37 PM)'Fatehmiki' نوشته:
سلام خدمت شما مجددا ! بعد از این همه راهنمایی که کردید !  
من واقعا به کمک نیاز دارم ! خیلی خیلی فوری! خیلی ممنون می شم کمکم کنید.
من همین امروز همراه خانواده ام ( من ، خواهرم ، مادرم و پدرم ) سفارت بودیم برای اینترویو ویزا لاتری ! مادرم برنده اصلی بود. من و خواهرم هم زمان ثبت نام زیر 21 سال بودیم! خوهرم 1 سال از من بزرگتر هستش ، و بعد از لاتری شده 21 سالش ! الان که انترویو رفتیم من و پدرم و مادرم بدون مشکل ویزا گرفتیم ولی خواهرم رو گفتن دیگه بالای 21 سال هستش و بهش تعلق نمی گیره! مگر توی DV Seldectee دقیقا ذکر نشده تمام فرزند هایی که در زمان ورود به لاتاری زیر 21 سال بودند ؟ الان هنوز ابوظبی هستیم! توروخدا راهنمایی کنید چی کا کنم؟؟ Sad((((

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین L.B
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2014, 02:48 PM
با عرض سلام و خسته نباشید
من مطالب نوشته شده توی سایتون رو در مورد وقت سفارت آمریکا برای کسانی که در لاتری برنده شدن رو دنبال کردم و خوندم که واقعا خوب و مفید بودن اما چند تا سوال دیگه دارم یکی اینکه واکسن هایی که باید زده بشه چه واکسن هایی هستن (هپاتیت و کزاز هستن یا نه؟) و اینکه شما به یک نفر توصیه کرده بودین به پاستور مراجعه بشه آیا مراکز درمانی دیگه هم معتبر هستن برای انجام واکسیناسیون یا نه؟  و دیگر اینکه هزینه مدیکالی که قراره در دبی انجام بشه حدودا چقدر هست؟ و آیا شما هتلی نزدیک سفارت آمریکا می شناسید که رفت و آمد به سفارت آسانتر باشه ؟ و اینکه با توجه اینکه اگه واکسیناسیون در ایران صورت بگیره و از قبل هم وقت برای انجام معاینات پزشکی در دبی رو بگیریم که دو روز قبل از سفارت باید باشه نهایتا چند روز باید در دبی باشیم و کار سفارت چند روزه انجام می شه ( با توجه به همراه داشتن همه مدارک لازم ) و اینکه گفته شده بود  برای دریافت ویزا PTT رو مشخص کنید که من خیلی متوجه اون نشدم چطور می شه بعد از انجام مصاحبه ویزا رو دریافت کرد و دیگه به دبی سفر نکرد؟

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-02-2014, 08:38 PM
در مورد واکسن تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر همون پاستور رو به رسمیت می شناسند و نمی دونم که مراکز دیگه رو هم قبول کنند یا خیر. کاری که می تونید برای اطمینان بکنید این هست که هر جای دیگری که واکسن ها رو زدین رسید اونها رو به پاستور ببرین و اونها هم نتایجش رو وارد کارت واکسیناسیون بین المللی شما می کنند. در مورد نوع واکسن ها وقتی به پاستور رفتین بگین که برای گرین کارت هست خودشون به شما می گن که چه واکسن هایی رو باید بزنید. بعد از اون واکسن ها رو در هر جایی که دوست داشتید می تونید بزنید و رسیدش رو ببرید اونجا. هپاتیت رو در همون پاستور می زنند که با توجه به اینکه وقفه چند ماهه بین واکسن هاش هست بهتر هست زودتر برای اون اقدام بشه. آدرس بقیه رو هم خودشون اونجا پیشنهاد می دهند. واکسن هایی رو هم که قبلا در طرح های همگانی زده باشین تاریخ تقریبی اش رو بگین وارد کارت بین المللی می کنند. سعی کنید هر چه واکسن بود در همون ایران بزنید چون هزینه های اونها در بیرون به مراتب بیشتر خواهد شد.

الان عدد دقیق هزینه مدیکال رو نمی دونم چقدر هست ولی حول و حوش 400-300 دلار بیشتر نیست که بخشی از اون به این بستگی داره که همه واکسن های شما رو قبول کنند یا خیر. چون گاهی ممکنه یک واکسنی رو قبول نکنند و همونجا دوباره بزنند که مثلا 100 دلار هزینه اش بشه. ولی از عددی که گفتم بیشتر نمیشه. شما در کل یه مقدار پول بیشتر با خودتون ببرید که اگر برای هتلی چیزی نیاز شد داشته باشید.

در مورد اطلاعات رفت و آمد به دبی و مراحل کاری اش در این نوشته قبلن یک توضیحاتی داده بودم.

در مورد گرفتن گرفتن ویزا، برخی از سفارت های آمریکا گذرنامه رو بعد از اینکه شما تحویلشون دادین به مرکز پستی که شما قبلا معرفی کردید می فرستند و شما حضوری می روید و از مرکز پستی موردنظر تحویل می گیرید. در برخی سفارت ها هم شما گذرنامه رو به خود سفارت می دهید و چند روز بعد هم خودتون از همون سفارت تحویل می گیرید. سفارت آنکارا از نوع اول هست ولی سفارت دوبی تا چند ماه پیش که از نوع دوم بوده و اگر جدیدا تغییراتی کرده من اطلاعی ندارم. در مورد دوبی گرفتن گذرنامه رو فرد دیگری به نمایندگی از شما هم می تونند انجام بدهند (مثل یک دوست یا یک آژانس) که می تونید این موضوع رو در این تاپیک پیگیری کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین L.B
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-02-2014, 09:21 PM
مرسی از پاسختون
یه سوال دیگه داشتم در مورد ساپرت مالی که باید همراه داشته باشم، تا جایی که من می دونم حدودا 60 -70 میلیون ساپرت مالی هم جز مدارکی هست که باید ارائه بشه ، می خوام بدونم که این پول چه مدت باید توی حساب بانکی من بمونه و اینکه تاریخی که این مبلغ پول توی حساب من هست  هم مهمه ؟ مثلا من که برای اردیبهشت ماه وقت سفارت دارم چه زمانی بهترین زمان برای داشتن این حساب بانکی هست ؟ و باید چه مدت حسابم فعال باشه ؟ یکهفته دوهفته ..؟

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2014, 10:04 PM
تا جایی که من دیدم همون مانده حساب کافی هست و گردش مالی نمی گیرند. حدود 3-2 هفته مونده به زمان مصاحبه می تونید پول رو در حساب بگذارید و فردای اون گواهی مانده حساب به زبان انگلیسی بگیرید. فردای اون می تونید دوباره پول رو بردارید. اگر هم که دیگه خیلی گیر دادند که می بایست گردش حساب داشته باشید می تونید اشاره کنید که با توجه به افت و خیزهای قیمت ارز در سال های اخیر کمتر کسی پولش رو به صورت نقدی در بانک نگهداری می کنه و بیشتر به صورت خونه و ماشین و غیره هست. برخی افراد همونطور که در اون پست اشاره کردم سراغ گرفتن اسپانسر می روند که دردسرهای زیادی داره و در اغلب موارد افراد با همین گواهی های مانده حساب کارشون رو راه می اندازند.
Aboriginal Proverb -

آفلاین L.B
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2014, 02:14 PM
سلام و روز بخیر
بابت راهنمایی هاتون خیلی ممنون ، می خوام بدونم که بجای حساب بانکی اگه سه دنگ از یه ملک (زمین یا آپارتمان) به نامم باشه که ارزش کل ملک حدود 250 تا 300 میلیون هم هست، آیا میشه این سند رو بعنوان اسپانسر یا ساپرت مالی ارائه داد ؟؟

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2014, 11:09 PM
در حالت کلی داشتن این نوع سندها ضرری نداره و خیلی ها رو دیدم از این چیزها با خودشون می برند ولی بیشتر به عنوان یک مدرک تکمیلی عمل می کنه و انتظار دارند پول شما حالت نقدپذیرتری داشته باشه که از این نظر گواهی مانده حساب از حساب شخصی خودتون مناسب تر هست. برای این کار هم می تونید حدود 80-70 میلیون تومن پول (بیشتر هم باشه مشکلی نداره) در یکی از بانک های خصوصی مثل پارسیان بریزید و فردای اون روز گواهی مانده حساب به زبان لاتین بگیرید بعد می تونید پول رو به جایی که ازش قرض گرفته بودین یا برداشته بودین برگردونید. این کار راحت تر از ترجمه سند و ملک و این دست کارها هست. از این نظر در بدترین حالت هم یک گواهی مانده حساب معادل دست کم حدود 10 هزار دلار داشته باشید.
Aboriginal Proverb -

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8
Topic locked