عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم انسانی و فلسفه قوم شناسی

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوم شناسی
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2011, 01:09 PM
در این تاپیک در خصوص همه مسائل مربوط به اخذ پذیرش در این تخصص صحبت خواهد شد. امیدوارم با درمیان گذاشتن اطلاعات خود با سایر دوستان،در پر بارکردن این موضوع و کمک به هم وطنان برای رسیدن به اهدافشون، مشارکت داشته باشید.

متشکرم
نقل قول  

آفلاین biology9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2015, 03:00 PM
با سلام
من 28 ساله و دانشجوی سال اول کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم. همیشه به مباحث انسان شناسی علاقه داشتم و مدتیه که به این فکر می کنم که ایکاش تو این رشته تحصیل کرده بودم چون تنها رشته ای هست که واقعا دلمو راضی می کنه. حالا می خوام بدونم با مدرک ارشد بیوشیمی میتونم برای گرفتن دکترا از یه دانشگاه تو اروپا یا آمریکا بورس تحصیلی بگیرم؟ منظورم اینه که آیا با تغییر زمینه تحصیلی به این بزرگی (بیوشیمی به یه رشته ی انسانی) باز هم شانسی برای پذیرش هست؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-09-2015, 05:58 PM
(23-09-2015, 03:00 PM)biology9 نوشته: با سلام
من 28 ساله و دانشجوی سال اول کارشناسی ارشد بیوشیمی هستم. همیشه به مباحث انسان شناسی علاقه داشتم و مدتیه که به این فکر می کنم که ایکاش تو این رشته تحصیل کرده بودم چون تنها رشته ای هست که واقعا دلمو راضی می کنه. حالا می خوام بدونم با مدرک ارشد بیوشیمی میتونم برای گرفتن دکترا از یه دانشگاه تو اروپا یا آمریکا بورس تحصیلی بگیرم؟ منظورم اینه که آیا با تغییر زمینه تحصیلی به این بزرگی (بیوشیمی به یه رشته ی انسانی) باز هم شانسی برای پذیرش هست؟
خیلی ممنون

با سلام 

دوست عزیز واقعیتش من دوستانی رو دیدم که از رشته های فنی و پایه رفتن ارشد انسانی خوندن . ولی تا حالا من ندیدم کسی از فنی به دکترا پذیرش بگیره 
خب سخته چون شما اصلا علمی راجبه اون رشته ندارین . حالا اگر هم برای مستر برین باز کارتون برای گرفتن فاند سخته و شاید بتونین فقط پذیرش بگیرین. 
در ضمن کلا برای رشته های انسانی پذیرش و فاند گرفتن دشواره .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین biology9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2015, 10:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2015, 11:04 AM توسط biology9.)
خودم به این فکر می کنم که ارشدم رو کامل کنم بعد مجددا برای ارشد خارج از کشور تقاضا بدم شاید بتونم پایان نامه ام  رو هم موضوعی بگیرم که کمک کننده باشه اگرچه خیلی سخته.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-09-2015, 06:08 PM
(25-09-2015, 10:39 AM)biology9 نوشته: خودم به این فکر می کنم که ارشدم رو کامل کنم بعد مجددا برای ارشد خارج از کشور تقاضا بدم شاید بتونم پایان نامه ام  رو هم  موضوعی بگیرم که کمک کننده باشه اگرچه خیلی سخته.

سلام . 
نه دوست عزیز این در صورتی خوبه که نتونین از خارج برای مستر پذیرش بگیرین .این کار شما وققتون رو ازتون میگیره . شما سعی کنین از همین الان برای مستر اپلای کنین . 
کار سختی نیست به سلیت های دانشگاه ها سر بزنین و مدارک خواسته شده رو چک کنین . در صورت لزون حتی میتونین با ادمیشن افیس ها هم تماس بگیرین . 
ا تشکر
نقل قول  

آفلاین biology9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-09-2015, 01:24 PM
ممنون از راهنماییتون سعی میکنم همین کارو بکنم بهرحال باید از یه جایی شروع کرد
فقط نمیدونم چرا قبل از کنکور ارشد همچین تصمیمی نگرفتم از بس که رشته های اینچنینی رو بدون آینده نشون میدن(مخصوصا خانواده) آدم حتی جرئت فکر کردن بهش رو هم پیدا نمی کنه که بخواد به عنوان تحصیلات اصلی دنبالشو بگیره تا وقتی که کلی از فرصتاشو از دست داده باشه
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2015, 01:37 PM
(26-09-2015, 01:24 PM)biology9 نوشته: ممنون از راهنماییتون سعی میکنم همین کارو بکنم بهرحال باید از یه جایی شروع کرد
فقط نمیدونم چرا قبل از کنکور ارشد همچین تصمیمی نگرفتم از بس که رشته های اینچنینی رو بدون آینده نشون میدن(مخصوصا خانواده) آدم حتی جرئت فکر کردن بهش رو هم پیدا نمی کنه که بخواد به عنوان تحصیلات اصلی دنبالشو بگیره تا وقتی که کلی از فرصتاشو از دست داده باشه
خواهش میکنم 

دوست من فقط به همه جوانب توجه کنین . رشته هایی از این قبیل حتی اگر هم دکترا بگیرین برای یافتن شغل مناسب با مشکل مواجه خواهین شد. 
اکثرا دوستانی در خارج از کشور موفق میشوند که رشته های مهندسی خوندن و تجربه کار فنی دارند 
 اینا رو وظیف دونستم بهتون بگم . 

علاقه خیلی هم خوبه ولی سعی کنین همه جوانب رو در نظر بگیرین .
 با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 04:13 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی