عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
قوانین مربوط به انواع روادید (ویزا)
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-06-2016, 02:04 AM
(16-06-2016, 11:56 PM)Atlantis نوشته: ممنون از پاسختون

مساله این هست که من وقت سفارت آلمان رو قبلا گرفتم و برای 10 روز دیگه مصاحبه دارم. از طرفی دانشگاه هلندی تازه دیروز جواب بورسیه رو داده و من هم اکسپت کردم و امروز پروسه ویزای منو استارت زده. برای همین نمیتونم یکی رو به نتیجه برسونم و بعدش سراغ اون یکی برم، چون اگه مصاحبه آلمان رو برم پروندم به قول شما باز میشه، اگه هم نرم که ویزای آلمان کلا میپره و تا 6 ماه دیگه بهم وقت نمیدن.

طبق گفته کاربر saher در اون پست (که نمیدونم چرا پاک شد)، اولین وقت آزاد برای سفارت هلند هم هفته سوم سپتامبر هست، در صورتی که پروگرم من اواخر آگوست شروع میشه. لذا به نظر ریسک نرسیدن به ویزای هلند هم تقریبا بالاست.

الان من تو یه وضعیتی هستم که تو شطرنج بهش میگن آچمز! ممنون میشم اگه نظر تکمیلی یا پیشنهادی برام دارید بفرمایید

خب دوست عزیز شما قبل از اکسپت کردن باید اولویت بندی میکردید و تصمیم میگرفتید.

ضمنا من یک سوال دارم: بالاخره هدف نهایی شما کدام است؟ هلند یا آلمان؟ هردو با هم که نمیشود.

اگر هدفتان هلند است که با سفارت آلمان تماس بگیرید و وقت مصاحبه را کنسل کنید و ویزای هلند را پیگیری کنید، ولو این که کمی دیر بشود. ضمنا میتوانید در ایمیل و تماس های خود با سفارت هلند مطرح کنید که موضوع تحصیلی است و ترم زودتر شروع میشود شاید بتوانید وقت سفر مناسب تری بگیرید.

اگر هدفتان آلمان است که چه نیازی به اکسپت کردن هلند بود. با این حال میتوانید آن را کنسل کنید و همان آلمان را پیگیری کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-07-2016, 12:58 PM
با داشتن ویزا مولتی آیا در هنگام ورود برای بار دوم به بعد حتما باید به کشور صادر کننده ویزا وارد شد؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2016, 10:51 PM
(02-07-2016, 12:58 PM)مهمان نوشته: با داشتن ویزا مولتی آیا در هنگام ورود برای بار دوم به بعد حتما باید به کشور صادر کننده ویزا وارد شد؟

خیر. با داشتن ویزای مالتیپل امریکا شما از هر مسیری میتونید وارد امریکا بشید و نیاز نیست به کشور صادر کننده برید. همون بار اول هم نیاز نیست. البته من حدس میزنم منظورتون از بار اول همون پیک اپ ویزا باشه که بله برای پیک اپ ویزا و اینکه ویزا بخوره تو پاستون باید به کشوری که توش مصاحبه دادید برید. در مورد ایروان میتونید ویزا رو بدید اژانس ها براتون بگیرن و برای پیک اپ هم نرید حتی.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-07-2016, 03:13 PM
من در ایران زندگی میکنم و گرین کارت آمریکا را دارم،ایا برای سفر توریستی به اروپا نیاز به ویزای شینگن دارم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-07-2016, 07:55 PM
(07-07-2016, 03:13 PM)مهمان نوشته: من در ایران زندگی میکنم و گرین کارت آمریکا را دارم،ایا برای سفر توریستی به اروپا نیاز به ویزای شینگن دارم؟

بله، شما برای سفر به کشورهای حوزه شینگن نیاز به ویزا دارید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-07-2016, 06:53 PM
سلام من و همسرم و دختر4ساله ام از طرف دوستم در سوئد دعوتنامه دارم من خودم مدیر شرکت خصوصیم و پروانه کسب فروشگاه و حساب بانکی خیلی خوب در حد 400 میلیون دارم و همسرم هم مدیر شرکت و نمایندگی بیمه داره به کشورهای آسیایی مثل تایلند و چندین مرتبه ترکبه شهرهای مختلفش و دوبی زیاد و لبنان سفر کردیم ضمنا همسرم اقامت دوبی داشته و تحصیلاتش هم مدرسه عربی بوده و لیسانسش هم دوبی گرفته و توی سن 4 و 14 سالگی هم با پدر و مادرش سفر به کشورهای مختلف اروپا حدود یکماه داشته ولی نمیدونم چطوری میشه ثابت کرد که اونموقع اروپا رفته چون پاسپورت عوض شده و اون قبلیا رو نداره
بنظر شما چقدر احتمال داره ویزا بگیریم و مورد دیگه ای بنظرتون میرسه که راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

19-07-2016, 06:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2016, 06:56 PM توسط ForeverBlue.)
(16-07-2016, 06:53 PM)مهمان نوشته: سلام من و همسرم و دختر4ساله ام از طرف دوستم در سوئد دعوتنامه دارم من خودم مدیر شرکت خصوصیم و پروانه کسب فروشگاه و حساب بانکی خیلی خوب در حد 400 میلیون دارم و همسرم هم مدیر شرکت و نمایندگی بیمه داره به کشورهای آسیایی مثل تایلند و چندین مرتبه ترکبه شهرهای مختلفش و دوبی زیاد و لبنان سفر کردیم ضمنا همسرم اقامت دوبی داشته و تحصیلاتش هم مدرسه عربی بوده و لیسانسش هم دوبی گرفته و توی سن 4 و 14 سالگی هم با پدر و مادرش سفر به کشورهای مختلف اروپا حدود یکماه داشته ولی نمیدونم چطوری میشه ثابت کرد که اونموقع اروپا رفته چون پاسپورت عوض شده و اون قبلیا رو نداره
بنظر شما چقدر احتمال داره ویزا بگیریم و مورد دیگه ای بنظرتون میرسه که راهنمایی کنید

درود بر شما
همه چیز عالیه به جز اون سفر لبنان  Confused یعنی اگر سفر لبنان نبود میتوانستم به احتمال قریب به یقین بگویم که شانس هر کدام از شما به تنهایی برای گرفتن ویزای شنگن تقریبا قطعی است. در خصوص سفرهای قبلی به سوریه و لبنان گاهی دیده شده برخی سفارت‌ها حساس هستند. هرچند سفرهای زیاد شما میتونه قضیه را تا حدودی پوشش بده. راستش با توجه به وضع مالی مناسبی که دارید پیشنهادم اینه که از طریق یک آژانس توریستی بسیار معتبر اقدام کنید (و ترجیحا برای یک کشور توریستی مثل فرانسه یا هلند یا یونان یا ایتالیا) که ریسک ریجکت شدن را کم کند، بویژه که یک سفر خانوادگی هم هست و در صدور ویزای شنگن برای یک خانواده کامل سختگیری می‌شود.

سفرهایی که بیش از 5 سال پیش به اروپا و محدوده شنگن داشته‌اید چندان اعتباری برای سفارت ندارند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-07-2016, 05:10 PM
شرایط دریافت ویزای مالتیپل شینگن چییت؟
نقل قول  

آفلاین alikaveh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-07-2016, 02:27 PM
سلام و درود به همگی 

من ویزای تحصیلی یه ساله مولتی ایتالیا دارم (national D-type multi Visa for italy)، کلاسام یک ماه دیگه شروع میشه. میخواستم بدونم با این ویزا میتونم به کشورهای دیگه شینگن سفر کنم تا قبل از این که کلاسام شروع بشه یا نه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

24-07-2016, 07:35 PM
(24-07-2016, 02:27 PM)alikaveh نوشته: سلام و درود به همگی 

من ویزای تحصیلی یه ساله مولتی ایتالیا دارم (national D-type multi Visa for italy)، کلاسام یک ماه دیگه شروع میشه. میخواستم بدونم با این ویزا میتونم به کشورهای دیگه شینگن سفر کنم تا قبل از این که کلاسام شروع بشه یا نه؟

اگر در بالای ویزا عبارتی مانند ETATS SCHENGEN یا مثل آن باشد بله، میتوانید.
اگر اسم کشور خاصی مثل ایتالیا باشد خیر.

اطلاعات بیشتر در جزوه سایت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 24 بعدی »