عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2012, 11:50 AM
rulany جان
ترسناکه که بخوام برات نسخه بپیچم ولی بعد از اعلام نظرم، نظر خودمو نه برای شما،بلکه برای خودم در موقعیت شما بیان می کنم.شما از برآیند نظرات دوستان و خودتون باید تصمیمی بگیرین که پشیمون نشین ان شاء الله.
1- قبولی در دانشگاه های تهران در رشته برق از همه رشته های دیگه سخت تره چون درسخون ترینها میرن تو این رشته و بر کسی پوشیده نیست ولی با افزایش ظرفیتهای این چند سال کمی راحت تر شده و میشه با رتبه زیر 900 راحت روزانه قبول شد.اگر از پس شبانه بتونید بر بیاین که احتمال بازم بیشتر میشه.البته من نمیدونم از کدوم دانشگاهید الان.مهم اینه که بتونید به خوشبختی برسید نه دکترا و .... پس اگر ارشد داخل خوندین و با یک موقعیت کاری خوب ازدواج موفقی کنید خوشبختین دیگه!
2- این سربازی کوتاه رو توصیه می کنم برید و خلاص بشید اگر رفتن رو انتخاب خواهید کرد.خانواده شما هم بد نمیگن و این در نهایت به تصمیم شما بر میگرده.در کل بعد لیسانس یا نرید خدمت یا اگر میرید برید برای اپلای.
3-در این مورد فقط میگم زیاد سردر گم نباشید و دور اینو خط بکشید.البته از دید سردر گمی میگم وگرنه اطلاعاتی راجع به این چیزا ندارم.
4-با درس خواندن در روسیه به آینده کاری خوب و پر درآمدی در اون کشور یا کشورهای دیگه یا نمیرسید یا خیلی سخت میرسید.کلا من از این کمونیستهای گشنه متنفرم چون خیرشون به هیچ کس نرسیده و نخواهد رسید و دارید در ایران به عینه میبینید که دق آوردن مارو و پول میچاپن 20 سال ولی کار خاصی هم نکردن.اقتصادشون اصلا طوری نیست از این جنتلمن بازی ها در بیارن و مهمتر اینکه دلشو ندارن.فقط آمریکایی ها هستن که Large هستن.من به اندازه موهای سرم این کمونیستها رو دیدم از همه کشورهای دور دریای خزر(من اهل بندر نوشهرم) و با nتااز ملوانها و کاپیتانهاشون حرف زدم آخه همینجوری تو نوشهر رژه میرن دیگه.کلا ذاتا دیکتاتور و خشک و گ*د*ا هستن.به اسکاندیناوی و آلمان فکر کنید یا به ایران خودمون،ولی به این روسها نه!!! انگلیسیتون هم قطعا به فنا میره.
در نهایت نظر من اگر در موقعیت شما بودم:
اصلا تردیدی ندارم که می خوام برم و الان وضع شما از من بهتره مطمئنا ولی بازم میخوام برم.اینکه اینجا ارشد بگیریدم بد نیست ولی واقعا قبولی هم سخته و در ضمن اینو در نظر داشته باشید که با توجه و مرور شرایط applicants و نتایج پذیرش و ریجکت در این چند سال دیدم هر سال بدتر از سال قبل هست.پس اگر میخواین برین بهتره تردید به خودتون راه ندین و زودتر برید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-05-2012, 11:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 11:59 AM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوست عزیز
فک کنم اول شما ب این فک کنید و یجورایی بتونید برا خودتون دلیل قانع کننده بیارید:
ب نظر من مهمترین موضوع در امر ادامه تحصیل در خارج ک باید همه برا خودمون حلش کنیم اینه ک خودمون رو به محقق بودن نزدیک کنیم ...یعنی از سختی نترسیم،منضبط و آینده نگر باشیم و از الان برا سال های بعدی ک خیلی هم معلوم نیس چی میشه برنامه ریزی و تلاش کنیم...چرا شما از ارشد ایران میترسید؟
برق خوندین،دانشجوی قوی هستید.......با افزایش ظرفیتها ک دادن شما میتونید تهران قبول شید،فوقش کلانشهرها..باز اشکالی نداره ک ...
و فک کنم بهترین گزینه میتونه محکم برا ارشد خوندن داخل باشه،اگه نشد 6 ماه بقیه سربازی و دوباره ارشد اینجا..فکرشو بکنید با برنامه چند ساله ی مدرک با معدل بالا،زبان انگلیسی قوی،حتی الامکان مقاله و ..بعدش برا دکترا میتونید ب بهترین جاها فک کنید
دلایل:
فک کنم الان زبان انگلیسیتون قوی نباشه،زبان خوندن وقت میبره و پذیرش گرفتن برا شما بسیار ب زبان ربط داره

فاند گرفتن در ارشد خیلی سخته،پولشو دارید؟اگه ک مشکل مالی ندارید،حتما ب فکر خارج باشید،حتما...

ی چیز دیگه...بعد از حدود 6 7 ماه ک جدی وارد این پروسه اپلای شدم ب این رسیدم...نباید نگران بالاتر رفتن سن بود
تصمیم ب این بزرگی و خوبی خب هزینه هایی هم داره،از هزینه ها نباید ترسید...ازدواج و شغل پیدا کردن و اینها بخشی از زندگیه و تحصیلات هم بخشیش
و جالبه روزگار معمولا بزرگترین جایزه هارو ب کسانی میده ک با آینده نگری معقول برا اینده ای دور برنامه ریزی و تلاش میکنند و چون ریسکش بالاس جایزه هاش هم ویژه س...برا همینه ک ما برا دکترها کلا احترام ویژه ای قائلیم
اونهایی ک زود ازدواج کردن مگه چیکار کردن ک ما باید ازین نگران باشیم!! ولی فکرشو بکن در سن حداکثر 30 32 ی مدرک دکترا از ی دانشگاه معتبر بگیری،اونموقع خیلی چیزا میتونه عالی بشه..ولی البته نه حتما!!
ی چیز دیگه.
در پروسه پذیرش هیچوقت تند و سریع تصمیم نگیر..تصمیمات بزرگ دیتاهای زیاد میخواد ک گاهی با گذشت زمان بدست میاد........
خلاصه
من بجای شما بودم برا ارشد ایران میخوندم،با برنامه ریزی مدون برا زبان و معدل بالا.

موفق باشید
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

12-05-2012, 02:12 PM
(12-05-2012, 11:13 AM)rulany نوشته: سلام دوستان
قبلا هم درهمین تاپیک مزاحم شده بودم و نظراتتونوخواسته بودم.اماالان به یه 4راه برخورد کردم که شدیدا سردرگم هستم و نظرات شما میتونه به تصمیم گیری بهتر کمکم کنه. 4راهی رو که باهاش مواجهه هستم رو میگم و تحلیل های خودم رو هم مینویسم که چه مزایا و معایبی داره زا دید خودم.لطفا اگر اشتباهی در کار هست تصحیح کنین ممنون میشم.
دوست عزیز
از اونجایی که شرایط رشته به رشته فرق میکنه و بخصوص اطلاعات من در مورد اروپا و اروپای شرقی کم هست نظر دادن برام یکم سخته اما چون نظرمو خواسته بودین یه موارد کلی به ذهنم رسید که میگم شاید به دردتون بخوره.
اولین چیزی که به ذهن من رسید این بود که شما واقعا هنوز هدفتون برای خودتون مشخص نیست. منظور من از هدف برنامه های دو سه سال آینده نیست یعنی از نظر من قبولی در کنکور یا صرفا گرفتن پذیرش هدف محسوب نمیشه بلکه اینا همه جزیی از مسیریه که برای رسیدن به اون هدف بزرگتر باید طی بشه . شاید اگه شما اون هدف نهایی رو برای خودتون تعیین کنید قسمت زیادی از این مسیر براتون روشن بشه . وقتی اون هدف اصلیتون مشخص باشه خیلی راحت تر میتونید بقیه اتفاقایی که براتون میفته رو در راستای اون هدف هماهنگ کنید. شما وقتی میگید من با یه موقعیت شغلی مناسب شاید اصلا قید دکترا رو هم بزنم یعنی واقعا هنوز نمیدونید میخواید ادامه تحصیل بدید یا نه. نمیشه بگیم هرچه پیش آید خوش آید . پس فکر می کنم اولین قدم برای شما اینه که برای خودتون مشخص کنید دکترا میخواید بخونید یا نه. اگه به این نتیجه رسیدید که واقعا ترجیح میدید یه کار خوب داشته باشید پس انرژیتون رو برای اون بذارید چون رسیدن به یه موقعیت کاری ایده آل هم همونقدر نیازمند تلاش و انرژی هست و زمان میبره . ولی اگه به این نتیجه رسیدید که واقعا تمایل دارید درستونو ادامه بدید اون موقع باید بسته به این که کجا مورد نظرتون هست باید براش سرمایه گذاری کنید. شما از شرایط لیسانستون چیزی نگفتین . معمولا نظرات خیلی مختلفی در مورد فوق اینجا خوندن وجود داره خیلی ها نظرشون اینه که اگه کسی فوق رو خارج از ایران بخونه بعدا برای جاهای بهتر شانس بیشتری داره ولی حققیتش من چندان موافق این نظر نیستم . درسته که اکثر دانشگاه های ایران در کشورهای دیگه شناخته شده نیستن ولی فکر میکن اگه کسی واقعا بخواد و دوره ارشدش رو اینجا جدی بگیره میتونه با دست پر فارغ التحصیل بشه . همونطور که خیلی از بچه های همین سایت ارشدش رو همینجا بودن و دکترا هم خوب پذیرش گرفتن . ولی اگه واقعا شرایطش رو دارید که ارشد رو خارج از ایران بخونید که بهتر. و در مورد اینکه قبولی در دانشگاه های خوب ایران سخته ، فکر نمیکنید براش وقت گذاشتن ارزشش رو داره ؟ بالاخره باید اندازه هدفتون تلاش کنید .
موفق باشید Smile
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-05-2012, 02:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 02:23 PM توسط amin_mb.)
حسن جان، من زیاد با تجربه نیستم، برای احترام گذاشتن به پیامتون جواب می دهم

من اگر جای شما بودم، این مدت کم سربازی را به هر نحوی که شده بود، تمام می کردم، چون، طبق حرفی که خودتون زدید، هیچ چیز در مملکت ما قابل پیش بینی نیست و هر چه سریعتر تکلیف سربازیتون تمام بشه، بهتر هست.
دوم اینکه روسیه کشور بسته ای هست هم از نظر علمی و هم ....! بنده به شخصه تا حالا مقاله ای در رشته برق کنترل ندیدم که نویسنده اش از یکی از دانشگاه های روسیه باشه، یعنی یکی از سیاست های علمی روس ها اینه که علمشون مال خودشون باشه و دیگران استفاده نکنند، بر خلاف بقیه اروپایی ها یا آمریکایی ها! بنایراین در صورتی که بخواهید در روسیه ادامه تحصیل بدهید یا زندگی کنید، گزینه خوبی است فقط.

از نظر زبان هم حرف هایی که شنیدین کاملا درست هست! من به خاطر اینکه پدرم به هر دو زبان انلگیسی و روس تسلط داره، با زبان روسی آشنایی دارم، در اول که بسیار مشکل خواهید داشت که از زبان انگلیسی به روسی سوییچ کنید و بعد از اونکه به زبان روسی مسلط شدید، باید فاتحه انگلیسی را بخونید، اما این دلیل هم فکر نمی کنم در روند آینده تحصیلی مهم باشه، مثال نقض بابای بنده، اوایل که می خواست روسی یاد بگیره، مکافات داشت، ولی بعد که یاد گرفت، چون از هر دو زبان انگلیسی و روسی استفاده می کرد، مشکلی برای انگلیسیش پیش نیامد. به شخصه خوندن فوق لیسانس در روسیه را پیشنهاد نمی کنم!

من طبق تجربه ای که از دوستان خودم پیدا کردم، اگه بر میگشتم به قبل به هیچ وجه فوق را در ایران نمی خوندم، ببینید کافی است در نتایج پذیرش ها نگاه کنید، از دانشگاه Vassa در فنلاند که spt عزیز اونجا هست، به راحتی رفتند Georgia Tech یا دوست خودم با هزینه شخصی رفت UPC و الان دکتراش از Georgia Tech پذیرش با فاند گرفته، یعنی شما برای فوق لیسانس در ایران باید خیلی زحمت بکشید تا بتونید با یک رزومه خیلی خوب برای دکتری فاند بگیرید، ولی با خوندن فوق لیسانس در دانشگاه های متوسط رو به پایین، خارجی هم می تونید برای دکتری در یک جای خیلی خوب پذیرش بگیرید.
یا بچه هایی از آزاد بودند که رفتند ایتالیا یا آلمان، همین امسال از EPFL سوییس پذیرش دکتری گرفتند در شرایطی که خودم می دونم حداقل 8 9 نفر از بچه های شریف و تهران امسال ریجکت شدند. بنابراین من به جای شما بودم تلاشم و وقتم را می گذاشتم برای یک فوق در خارج از کشور!
در هر صورت انشاء... هر چه زودتر از این 4 راه بیرون بیاید و تصمیم که به صلاحتون هست را بگیرید.

(12-05-2012, 11:50 AM)ahmadpashaei نوشته: کلا من از این کمونیستهای گشنه متنفرم چون خیرشون به هیچ کس نرسیده و نخواهد رسید و دارید در ایران به عینه میبینید که دق آوردن مارو و پول میچاپن 20 سال ولی کار خاصی هم نکردن.
دوست عزیزم، احمد جان، من خیلی کوچک تر از اون هستم که نصیحتی برای شما داشته باشم، ولی به عنوان یک برادر کوچک تر ازتون خواهش می کنم که، در مورد یک ملت، یک مذهب، و .... هر انسانی بدین گونه توهین آمیز صحبت نکنیم. باید به پیروان هر مذهبی، احترام گذاشت. کمونیست ها یک نفر، دو نفر و یا یک کشور نیستند، بنابراین صحیح نیست که اینگونه در مورد ملتها صحبت کنیم. کاملا حق با شماست که سیاست های یکسری از کشورها، در قبال کشور ما کثیف بوده و هست. ولی دلیل سوءاستفاده از کشور ما، چیز دیگری است، تقصیری نمی توان به گردن آنها انداخت. مشکل از اون سیاست های 20 سال یا بیشتر گذشت هست!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Mahsa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-05-2012, 02:43 PM
به نسبت دوستان دیگه من تجربه خاصی ندارم اما طبق چیزی که خودم گذروندم هیچوقت نمیشه روی نتیجه ی کنکور 100% حساب کرد، شما یک سال وقت میگذاری و درس میخونی همه چیز هم خوب و عالی پیش میره اما روز کنکور ممکنه مثل من بدشانس باشین و بخاطر اتفاقات ساده زحمت و وقتتون از بین بره. منظور اینکه کنکور یک مقدار غیرقابل پیش بینی هستش.
اگر از نطر مالی مشکلی ندارین به نظر من مستر رو خارج از ایران بخونین، اگر بخواهید که دکترا رو هم بخونین قطعا آینده ی بهتر و انتخاب های وسیعتری خواهید داشت.
اما در مورد روسیه من اطلاع خاصی ندارم.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین meis
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-05-2012, 02:50 PM
سلام Rulany جان
ماشالا پیامتو send to all کردیا... Big Grin
ببین عزیز من زیاد بحثو پیچیده نمیکنم ولی چیزایی که حداقل برای خودم واضح و مشخصه اینجا مینویسم.
اولا که تا درسم تموم شد میپریدم 4ماه خدمتو تموم میکردم.
در مورد apply اگر پول داشتم و زبانم فول بود و اطلاعات الان رو داشتم شک نکن واسه فوقم میرفتم اروپا. دقت کن حداقل اروپا نه روسیه یا اکراین و ...
خوب پول نداشتم و ارشدمو همینجا خوندم و خدمتمم رفتم و حالا آروم آروم دارم کارامو ردیف میکنم برای PhD با فول فاند البته Cool
پس تکلیفتو با خودت روشن کن و با توجه به راهنمایی های عالی بچه های عزیز این فروم(جز خودم البته) و داشته های خودت تصمیم بگیر.
در ضمن در نهایت تصمیمتم بهمون بگو

موفففق باشی
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-05-2012, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 03:57 PM توسط MaMi.)
حسن عزیز، من اگر در شرایط شما بودم این تصمیم رو میگرفتم و این به این معنی نیست که شما هم باید همین تصمیم رو بگیری:
- من میرفتم ابتدا سربازی (با توجه به اینکه گفتی حدود 4 ماه باید بری خدمت)، چون برای 4 ماه باید 15 میلیون وثیقه بیخود گذاری! به نظرت 4 ماه 15 میلیون ارزش داره؟!
- کلا سمت روسیه و اروپای شرقی نمیرفتم چون با توجه به تجربیات دوستانم (البته در مورد رشته تحصیلی خودم) خیلی مناسب نیست و به قول دوستی کاش اون انرژی و هزینه رو جای دیگه صرف میکردم و به خصوص که خودت در مورد فنا رفتن زبان هم اشاره کردی.
- همون جور که دوستان گفتند، کنکور دادن مثل نمودار sin است و وای به روزی که روز کنکور شما مصادف باشه با مقدار 1- نمودار (حالا به هر دلیلی، استرس، خستگی، موارد فورس ماژور! و ...)
- بعد از سربازی، اقدام میکردم برای کارشناسی ارشد، چون شما اگر از یک دانشگاه با رنک نسبتا متوسط هم برای ارشد پذیرش بگیری، برای دکتری (نسبت به دانشگاه های ایران) شانس بالاتری خواهی داشت
- این مدتی هم که در ایران هستی، از مبلغ تعهد آموزش رایگانت کم میشه و به نظر من یک قرون هم کمتر به این وزارت علوم بدی، بهتره!
- در نهایت، کسی که باید تصمیم گیری کنه تو هستی و مسلما هیچ کس بهتر از تو، خودت و شرایطت رو نمیشناسه و درک نمیکنه ولی به هر حال امیدوارم تصمیمی رو اتخاذ کنی که به صلاحت است و موفقیتت رو در اون میبینی. به نظر من مهم هم نیست که مثلا دو سال دیگه بگی کاش نمیرفتم سربازی و ...، مهم اینه که الان این راهی که انتخاب میکنی به نظرت راه درست میرسه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-05-2012, 06:19 PM
بسیار ممنونم از همه ی دوستانی که نظرشون رو اینجا گفتن.واقعا ممنونم!
امروز داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم که یهو یه پیشنهادی بهم شد که یه خورده واسم جالب بود.اونم مثل همه ی شما ها منو از قید روسیه رفتن منصرف کرد و در عوض گفت اون مقدار هزینه و وقتی رو که میخوای تو مسکو بذاری برای زبان روسی میتونی تو همین ایران برای زبان المانی بذاری(تجربه ی برادرش) و با توجه به اینکه الانم ایلتس 6.5 دارم با یه مدرک زبان المانی تقریبا کل اروپا رو میتونم در نظر داشته باشم.البته امسال فقط و فقط روی اشتباه خودم نتونستم پذیرش بگیرم.از طرفی برای کار گرفتن در المان باید زبانشونو بلد باشی و اینکه من مسترمو به زبان المانی اونجا بگذرونم میتونه راحت تر منو جذب بازار کنه.از طرفی با اون مدرک ایلتس هم میتونم واسه 2 3تا دانشگاه رایگان اروپا که رشته ی منو ارائه میدن اپلای کنم. تعداد دانشگاه هایی که در المان مستری که میخوام رو ارائه میدن به جرات چند برابر کل مستر های رایگان کل اروپاست.حداقل این از روسیه رفتن بهتره!
در ضمن وقتی امتحان رو زمستان دادم(زبان المانی) میتونم فصل بهار رو برای سربازیم بذارم.
با برایند گیری از صحبت های ما عزیزان و تحلیل های خودم و اینکه تقریبا 100% بچه ها نظر منفی رو روسیه داشتند و همچنین ویزای فرانسه هم واقعا داغونه وضعش میتونم بگم که الان 2 راه بیشتر از راه های دیگه برام مطرح هست:
1-اینکه بشینم 1 سال ایران بخوانم برای ارشد و بعد امتحان ارشد سربازی برم تا نتایج اعلام بشه و بعدشم با توجه به اینکه 100% پیش میخورم 2.5 تا 3 سال ایران ارشد بخوانم.
2-راه دوم اینکه 1 سال المانی بخوانم و مدرکشو بگیرم و کلا 90 توجهمو روی المان بذارم و حالا با اون مدرک ایلتس هم 2یکی دو تا دانشگاه فنلاند و اگه جای دیگه رایگان گیر اوردم اپلای کنم.بعد عید هم میتونم سربازیم رو برم(البته اگه تا 9 ماه دیگه قوانین عوض نشه!!).

اگر زحمتی نیست ممنون میشم نظرتونو بگین و تصمیم گیری رو برام راحت تر کنین
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم!
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-05-2012, 08:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-05-2012, 08:10 PM توسط akbar_saeedi.)
سلام دوست عزیز
این دوراهی ازون چهارراهی سختتره!!

باز من فک میکنم ی نکته رو جدی بهش فک کنید با خوانوادتون هم بشینید صحبت کنید میتونه کمک کنه،اینکه حتی دانشگاه رایگان برید میتونید از پس هزینه های زندگی و جانبی برایید یا نه...اگه جواب مثبته خب خیلی خوبه...بعدش ی سرچی بکنید ببینید اگه فقط دانشگاههای رایگان میتونید برید رنکشون چطوره،از دوستان، خوب راجب اون دانشگاهها و شهر و حتی کشورش نظر بگیرید ببینید ب مذاقتون خوش میان یا نه...باز اگه جواب مثبته خوب میشه....در این مرحله ب این فک کنید که چقدر زبان آلمانی بلد بودن ب شما در پذیرش و بعد اتمام تحصیل کمک میکنه...مثلا بهتر نیست بجای اون ایلتس رو ب 7.5 برسونید و شانستونو برا همون خود اون دانشگاههایی ک الان مدنظرتونه و یا حتی کانادا و کشورهای بزرگ دیگه امتحان کنید و چه بسا بتونید با کمی مدیریت و زرنگی ب دکترای مستقیم فک کنید تا اینکه بشینید آلمانی خودن...
اینکه زبان آلمانی خوندن و مدرکشو گرفتن چقدر میتونه بعدا کمکتون کنه رو از بچه هایی ک دارن آلمان و حتی اروپا میخونن میتونید ی نظرخواهی کنید تا ی نتایج خوبی بگیرید
مثلا ب این فک کنید اگه بشینید این یک سال gre بخونید و نمره متوسط ب بالایی بیارید خب چرا ب امریکا فک نکنید؟!!
ی پیشنهاد دیگه دارم اگه الان ی کاری میتونید انجام بدید ک برا همه مسیرها مشترکه اول اونو انجام بدین،تا چند ماه وقت داشته باشی تحقیق کنی،سرچ کنی و خوب تصمیم گیری کنی،چون عمل ب ی تصمیم سخت پخته راحتتر از عمل کردن ب ی تصمیم راحتتر نپختس..
ولی باز ب نظرم ب دلایل زیادی مث تصمیم ب موندن در کشور مقصد بعد تحصیلات و چیزای دیگه شما ک سربازیت کمه اول اونو سعی کن تموم کن خیال خودتو راحت کن،البته درصورتیکه میخوای بری خارج...ولی اگه میخوای بمونی ک اولویت با کنکوره
خلاصه بت بگم اگه جای شما بودم و پول خرج و برجشو داشتم...
1 زبان خوندن و اطلاعات دقیق گرفتن راجب انتخاب کشور و دانشگاه
2 رفتن به سربازی
3 امتحان زبان مجدد یا gre اگه برا هدفم لازم بود
4 اپلای و گرفتن پذیرشش و پرواز
اما اگه فک میکردم پولشو دارم ولی نه ب اندازه کافی و ممکنه برا خودم و خانوادم از لحاظ هزینه دردسر ساز شه و یا ب خاطر اجبار ب رفتن ب دانشگاه رایگان قدرت انتخابم مطابق با ایده الهام نیس،مثل مرد اول ارشد و سربازی و بعد دکترا اونطرف...

موفق و موید باشید..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2012, 08:09 PM
توصیه من هم مشابه اکثر دوستان هست، من اگر باشم روسیه نمی رم. در ضمن سعی می کنم قبل از رفتن از ایران قال سربازی رو که برای شما خیلی هم کوتاه هست بکَنم و خیال خودم رو از این بابت راحت کنم.

از نظر من اگر شرایط مالی تون اجازه می ده قبلاً هم گفتم فوق لیسانس خارج از ایران در دانشگاه های اروپایی خوب رو من توصیه می کنم. چون هیچ تضمینی نیست بتونید کنکور رو موفقیت آمیز بدید. اگر الان فوق می خوندید می گفتم همینو ادامه بدید، ولی هنوز که کنکور ندادید توصیه من اینه که برید خارج از ایران فوق بخونید.

موفق باشید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »