عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-03-2018, 05:41 PM
(06-03-2018, 04:23 PM)NooshS نوشته: سلام دوستان. من می خام برای اردیبهشت از سفارت آمریکا تو ارمنستان وقت بگیرم. هنوز I-20 رو ندارم. من می تونم فرم DS رو ناقص پر کنم و با اون وقت بگیرم؟ بعد با توجه به اینکه فرم DS یک ماه تو سایت هست من اگر فایلش رو دوباره بعد از ۱ ماه آپ کنم مشکلی پیش میاد؟‌ 
خیلی ممنونم.
دوست عزیز سلام

برای گرفتن وقت از سفارت، شما تنها به application ID که همون صفحه ی اول پر کردن فرم ds-160 میگیرید، نیاز دارید؛ اگرچه که من شنیدم بهتره دو-سه صفحه اول رو پر کنید (خودم پر کردم اما اینکه ضروری هست یا نه رو نمیدونم Wink ) و وقت سفارت رو بگیرید که نگرانی از بابت پرشدن وقتها نداشته باشید. (برای پر کردن صفحات هشتم به بعد نیاز به اطلاعاتی که در I-20 قید میشه خواهید داشت. )

اما در خصوص پر کردن فرم بهتره حداقل هفته ای یکبار تغییری در فرمتون ایجاد کنید؛ فکر میکنم موقع پر کردن فرم این اخطار رو میگیرید که اگه به مدت یه ماه در فرم تغییری ایجاد نشه فرم از دسترس شما خارج خواهد شد و مجبور میشید فرم جدیدی رو پر کنید در این صورت چون وقت سفارت رو با شماره ی ds-160 قبلی گرفتید باید حتما با سفارت مکاتبه کنید و این مطلب رو اطلاع بدید. Smile

پ.ن.1 اگه اشتباه نکنم فرم سه ماه اعتبار داره نه یک ماه، من از تاریخی که ds رو باز کردم تا دو یا سه روز به زمان سفارتم اون رو submit نکردم و در حال اپدیت کردنش بودم که تقریبا چیزی حدود دو ماه و نیم شد. 
پ.ن.2 موقع پر کردن فرم ds-160 حتما حتما application ID رو جایی ثبت کنید، برای دفعات بعدی ورود، باید این شماره رو به اضافه پاسخ سوالی که به عنوان back up انتخاب می کنید بخاطر داشته باشید. 

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین Karo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2018, 11:06 AM
دوستان فکر کنم دوره ی دبیرستانم رو در‌فرم ds160 وارد نکردم
مشکل درست میکنه؟
نقل قول  

آفلاین مصی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2018, 02:41 PM
سلام خسته نباشید من فرم ds160 v رو برای دیدار با همسرم پر کردم اما در قسمت purpose of trip to the u.s نمیدونم کدوم گزینه رو بزنم میشه لطفا کمکم کنید؟
نقل قول  

آفلاین hamid1027
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-06-2018, 03:10 AM
سلام دوستان 
من برای 9جولای وقت سفارت دارم آنکارا. فرم ds160 ناقص تکمیل کردم و وقت سفارت گرفتم امروز اومدم فرم ds160 تکمیل کنم ولی باز نمیشد application id که وارد میکردم پیغام میده که سابقه ای وجود نداره بررسی کردم که اگر بیشتر از یک ماه بکشه باید فرمشو دانلود میکردم و بعد از تکمیل اپلود میکردم. الان چکار میتونم انجام بدم؟توی اکانت وقت سفارت هم نمیشه ds160 تغییر داد و ظاهرا اگر بخوام عدد جدید وارد کنم باید تاریخ مصاحبه رو کنسل کنم و تاریخ جدید بگیرم.اگر تاریخ جدید با ds 160 جدید بگیرم باید برای مصاحبه دوباره هزینه پرداخت کنم؟بلیط هم گرفتم...
ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-06-2018, 04:52 AM
@hamid1027

میتونید یه فرم DS جدید پر کنید و با confirmation فرم جدید به مصاحبه برید - نیازی به تغییر شماره DS در اکانت یا تغییر وقت مصاحبه تون ندارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین best
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2018, 11:36 AM
سلام
لطفا فرم ds-160  را اگه ترجمه شده فارسیش در اختیارتون هست داخل سایت میذارین؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین ilenom
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-12-2021, 12:36 PM
(03-07-2013, 02:04 PM)MaMi نوشته:
5- بله، شما میتونید شماره DS-160 جدیدتون رو بدون اینکه وقت فعلی سفارت خودتون رو کنسل کنید یا از دست بدید، در پروفایلتون وارد کنید.

سلام در رابطه با تغییر شماره DS-160 میتونین بیشتر راهنمایی کنید؟ من فرم DS رو با ارمنستان پر کردم ولی وقت سفارتم برای دبی گرفتم. الان میتونم یه فرم جدید پر کنم برای دبی و شماره اون فرم جدید رو در وبسایت سفارت بذارم؟ جایی ندیدم که بتونم آپدیت کنم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-12-2021, 05:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2021, 05:14 AM توسط M1KE.)
طبق توضیحاتی که در وبسایت خودشون دادند اشکالی نداره که فرم پر شده قبلی را برای سفارت جدید ببرید. این فرم در واقع یک اظهارنامه شخصی از اطلاعات و وضعیت شماست و با بارکدی که داره می تونند به فرم دسترسی پیدا کنند. حتی اشاره کردن اگر در آینده بخواهید دوباره اقدام کنید میتونید اطلاعات فرم قبلی را دوباره با گزینه (Option B-Upload a Previously Saved Application) به کار ببرید. با این حال طبق تجربه سال های گذشته به نظرم ایرادی هم نداره که فرم جدیدی پر کنید و محدودیتی برای دفعات پر کردن فرم نگذاشتن.

https://travel.state.gov/content/travel/...-faqs.html

-----------------
What happens to my DS-160 if I select a U.S. Embassy or Consulate where I will be applying for my visa, but end up making an interview appointment instead at another U.S. Embassy or Consulate?

The Embassy or Consulate at which you actually apply should be able to access your form using the barcode on your DS-160 confirmation page, which you must bring to the visa interview. For example, a business traveler intends to apply for his visa at the U.S. Embassy in City X, so he selects City X as the location where he will submit his application when he completes his DS-160. He then has an urgent reason to travel to City Y on business. Because there is a U.S. Consulate in City Y, he schedules an appointment for a visa interview there, using the barcode from his completed DS-160 application for appointment scheduling. The U.S. Consulate in City Y is able to accept his DS-160 even though it lists the U.S. Embassy in City X as the location where he originally intended to submit his application.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 01-06-2025، 11:15 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی