عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند!

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند!
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-07-2012, 10:34 AM
به نظر من یک کم احتیاط کنید، چون خیلی وقت‌ها سفارت یا پلیس به کلمات کلیدی خاصی حساسه و صرف این که مثلا کلمه اشتعالزا در رزومه یا سابقه شما باشه، ممکنه باعث دردسر بشه. البته در خیلی از موارد هم مشکلی پیش نمیاد، ولی من شخصا ترجیح می‌دم در این جور جریانات ریسک نکنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ati1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2012, 12:24 PM
ممنون که جواب دادید. اگر عنوان مقاله رو عوض کنم و بزارم مثلا "مسیریابی خودروهای حامل بنزین و گاز در شهر تهزان" بازم ریسکش بالاست؟ البته بازم تو مرور مطالعات پیشین مجبورم به مقالاتی که تو زمینه مسیریابی کالاهای خطرناک کار شده اشاره کنم!!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-07-2012, 10:09 AM
در بسیاری از موارد اگر عنوان مقاله حساسیت ایجاد نکنه، مشکلی پیش نمیاد، ولی با توجه به این که پروسه کلیرنس و به طور کلی ویزا چندان حساب و کتاب مشخصی نداره و مشخص نیست که دقیقا چه چیزهایی رو با چه دقتی چک می‌کنند، کسی نمی‌تونه به شما بگه که آیا مشکلی پیش میاد یا خیر و این که ریسک هر کدوم از این موارد چقدره. به نظر من، باز هم یک مقدار ریسک در این کار هست، ولی قطعا ریسکش نسبت به قبل کمتره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-07-2012, 12:08 PM
(26-07-2012, 12:24 PM)ati1365 نوشته: ممنون که جواب دادید. اگر عنوان مقاله رو عوض کنم و بزارم مثلا "مسیریابی خودروهای حامل بنزین و گاز در شهر تهزان" بازم ریسکش بالاست؟ البته بازم تو مرور مطالعات پیشین مجبورم به مقالاتی که تو زمینه مسیریابی کالاهای خطرناک کار شده اشاره کنم!!
تو یکی از مقالاتم تو مقدمه و جمله دوم نوشته بودم که این وسیله کاربرد نظامی داره. چاپ مقاله قبل از این بود که به فکر اپلای بیفتم. همیشه نگران بودم این جمله کار دست من میده و کلیرم نمیشم یا طولانی میشه کلیرم. ولی 4 هفته ای کلیر شدم مثل خیلیا دیگه. نگران نباشید. اگر شد عنوان مقاله رو عوض کنید. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-12-2012, 12:12 PM
دوستان گرفتن بعضی از انواع ویزاها مثل ویزای کاری استرالیا و شینگن اروپا تاثیری زیادی روی پروسه کلیرنس دارن؟ تاثیرشون در چه جهتی هست؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

16-12-2012, 01:24 AM
درود

ویزای شینگن که تاثیر مثبت زیادی در پروسه کلیرنس داره. کلا سفر به کشورهای دیگه به ویژه کشورهای اروپایی یا استرالیا تاثیر مثبتی در پروسه کلیرنس شما داره.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Mahmoudb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-12-2012, 11:15 AM
با سلام
معمولا اکثر افراد ایرانی از بند های 212 و 306 ریجکت میشن. که یکی مربوط به بحث امنیت امریکا هست و دیگری مربوط به انتقال تکنولوژی. سفر به این کشورها این اطمینانو بهشون میده که قبلا پروسه چک امنیتی فرضا دولت استرالیا و اتحادیه اروپا رو با موفقیت طی کردید. درسته؟ ولی در مورد بند انتقال تکنولوژی بعید به نظر میرسه تاثیری داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-12-2012, 11:56 AM
راستش من مطمئن نیستم که سفر به کشورهای غربی یا استرالیا تاثیر زیادی در پروسه کلیرنس داشته باشه. این جور سفرها معمولا باعث می‌شه که احتمال موفقیت مصاحبه ویزا بیشتر بشه، اما در مورد کلیرنس خیلی نمی‌شه با قطعیت اظهارنظر کرد و کلا پروسه کلیرنس مثلا یک جعبه سیاهه. این که در این پروسه چه چیزهایی چک می‌شه و چه چیزهایی برش تاثیر مثبت یا منفی می‌ذاره خیلی دقیق مشخص نیست. هر از گاهی هم قوانین امریکا یا اتفاقاتی که در دنیا می‌افته این پروسه رو متلاطم می‌کنه و مشکلاتی رو برای ایرانی‌ها ایجاد می‌کنه.

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-04-2013, 05:07 PM
 يكي از دوستان نزديك من كارمند رسميه گازه . وقت از عشق آباد داره اما نگرانه اينه كه سوابق كاريش رو  در DS160‌بگه يا نگه و هنوز سابميت نكرده. در رزومه ي دانشگاه گفته و حالا نگرانه كه كلير شدنش طولاني شه يا بخاطر كار دولتي رد شه. اين منطقيه؟ اصلا در ds160عنوان كنه؟ چون آفيسرها از ديگران با وسواس ميپرسن كار دولتيه يا خصوصي اين مفهومش اينه كه كار دولتي باشه خيلي منفيه؟ ممنون از راهنماييتون. [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-04-2013, 10:39 AM
تا اونجا که من شنیدم داشتن کار دولتی ممکنه پروسه کلیرنس رو طولانی کنه، ولی شخصا در بین دوستان و کاربران ندیدم که کسی چنین وضعیتی داشته و با مشکل برخورد کرده.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »