عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند!

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند!
آفلاین mt67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2015, 09:00 PM
سلام
میخواستم بدونم اگه تو عکس پاسپورت ریش گذاشته باشیم(البته نه زیاد) واسه کلیرنس مشکل پیش میاد؟
من دو سال پیش که واسه پاس اقدام کرده بودم قصدم آمریکا نبود و عکس با ظاهر معمول گذاشتم. الان که خواستم عوضش کنم گفتن چون پاسم مشکلی نداره امکان تعویضش نیست. خواستم بدونم اگه مشکلی پیش میاد با هر روشی که شده(البته روشهای اخلاقی[عکس: biggrin.png]) عوضش کنم که دیگه خیلی هم زمان نیست. از مواردی هم که بهش اشاره شده به عنوان تاثیر گذار در کلیرنس مثل سربازی، محل خدمت و ... خدا رو شکر مشکلی ندارم .
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-11-2015, 09:09 PM
(26-11-2015, 09:00 PM)mt67 نوشته: سلام
میخواستم بدونم اگه تو عکس پاسپورت ریش گذاشته باشیم(البته نه زیاد) واسه کلیرنس مشکل پیش میاد؟
من دو سال پیش که واسه پاس اقدام کرده بودم قصدم آمریکا نبود و عکس با ظاهر معمول گذاشتم. الان که خواستم عوضش کنم گفتن چون پاسم مشکلی نداره امکان تعویضش نیست. خواستم بدونم اگه مشکلی پیش میاد با هر روشی که شده(البته روشهای اخلاقی[عکس: biggrin.png]) عوضش کنم که دیگه خیلی هم زمان نیست. از مواردی هم که بهش اشاره شده به عنوان تاثیر گذار در کلیرنس مثل سربازی، محل خدمت و ... خدا رو شکر مشکلی ندارم .
ممنون میشم راهنماییم کنید.

درود

وای رد شدید از همین الان. برید با سه تیغ بزنید!! Undecided
اخه واقعا این پرسیدن داره. خیر به هیچ وجه مشکلی نداره.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین مريم کيوان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-12-2015, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2015, 05:23 PM توسط مريم کيوان.)
من کارمند اداره منابع طبيعى هستم و متقاضى ويزاى k1, و الان 2 ماه از زمان مصاحبم در ابوظبى مى گذره و منتظر کليرنس هستم,به نظر شما کارمند بودنم چقدر کليرنسمو طولانى تر مى کنه؟
نقل قول  

آفلاین ella
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-12-2015, 01:47 PM
سلام . میخواستم بدونم اگه استادی که ازش میخوام ریکام بگیریم روی زمینه های حساس نظامی کارکرده باشه مقاله داده باشه و حتی الان هم ممنوع الخروج باشه آیا  این مسئله ممکنه بعدا در سفارت  مشکل ایجاد کنه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-12-2015, 02:07 PM
(14-12-2015, 01:47 PM)ella نوشته: سلام . میخواستم بدونم اگه استادی که ازش میخوام ریکام بگیریم روی زمینه های حساس نظامی کارکرده باشه مقاله داده باشه و حتی الان هم ممنوع الخروج باشه آیا  این مسئله ممکنه بعدا در سفارت  مشکل ایجاد کنه؟

سلام

در مورد سفارت آمریکا دوستان بارها گفته ان که reference ها بررسی میشن و افراد مسئله دار و فعالیت های اونها می تونند تایید case شما رو با خظر مواجه کنند...
ترجیحا از چنین افرادی برحذر باشید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین مريم کيوان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-12-2015, 11:08 PM
چرا اينجا بعد چنر روز يه جواب نميده!!! عجيبه واقعا!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2015, 11:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2015, 11:40 PM توسط Torkan.)
(12-12-2015, 05:16 PM)مريم کيوان نوشته: من کارمند اداره منابع طبيعى هستم و متقاضى ويزاى k1, و الان 2 ماه از زمان مصاحبم در ابوظبى مى گذره و منتظر کليرنس هستم,به نظر شما کارمند بودنم چقدر کليرنسمو طولانى تر مى کنه؟

(15-12-2015, 11:08 PM)مريم کيوان نوشته: چرا اينجا بعد چنر روز يه جواب نميده!!! عجيبه واقعا!

درود

دو عامل باعث جواب ندادن هستش:
1- اینجا خیلی عده کمی هستن که متقاضی ویزای k-1 باشن.
2- جواب قطعی برای سوال شما وجود نداره! به هر حال کارمند اداره دولتی بودن تاثیر زیادی روی زمان کلیرنس داره. آخه وقتی خود آفیسر هیچ حدسی نمیتونه در مورد زمان کلیر شدن شما بزنه شما انتظار دارید دوستان بیان اینجا بگند 6 ماه طول میکشه مثلا!
در ضمن محدودیت های زیادی در مورد ویزای نامزدی اعمال شده همونطور که اطلاع دارید و اون هم باز تاثیرش رو به هر حال خواهد گذاشت.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-12-2015, 12:05 AM
اگر افسر سابقه کار شما رو حساس تشخیص داده باشند و درخواست بررسی بیشتر در کلیرنس شده باشه طبیعتا مدت بررسی در مقایسه با فردی که سابقه کار نداشته کمی طولانی تر میشه ولی بعید می دونم زمینه کاری شما را حساس در نظر گرفته باشند و مطابق روال معمول دیگر پرونده ها پیش میره. اساسا در این نوع ویزا هم زیاد روی بحث انتقال تکنولوژی زوم نمی کنند و بیشتر جنبه های امنیتی پرونده بررسی میشه.

(12-12-2015, 05:16 PM)مريم کيوان نوشته: من کارمند اداره منابع طبيعى هستم و متقاضى ويزاى k1, و الان 2 ماه از زمان مصاحبم در ابوظبى مى گذره و منتظر کليرنس هستم,به نظر شما کارمند بودنم چقدر کليرنسمو طولانى تر مى کنه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-01-2016, 07:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2016, 07:35 PM توسط Torkan.)
قانون تازه محدودیت ویزای آمریکا از امروز پنجشنبه (۲۱ ژانویه/ ۱ بهمن) به اجرا گذاشته شده است. طبق قانون جدید، شهروندان ۳۸ کشور جهان که قبلا برای سفر به آمریکا به ویزا نیاز نداشتند اگر در پنج سال گذشته به ایران، عراق، سودان و سوریه سفر کرده باشند باید برای سفر به آمریکا ویزا بگیرند. شهروندان این چهار کشور هم حتی اگر تابعیت اروپایی داشته باشند، باید برای رفتن به آمریکا ویزا بگیرند.
البته بعضی افراد هم از این محدودیتها معاف شده اند.
بر اساس بیانیه‌ وزارت خارجه آمریکا، این مقررات شامل همه شهروندان دو تابعیتی این چهار کشور می‌شود چه در پنج سال گذشته به این کشورها سفر کرده باشند و چه سفر نکرده باشند.
آمریکا با ۳۸ کشور جهان قراردادی برای معافیت از گرفتن ویزا دارد اما براساس قانون تازه شهروندان این کشورها که بعد از اول مارس ۲۰۱۱ به سوریه، عراق، ایران و سودان سفر کرده باشند نمی‌توانند بدون ویزا به آمریکا بروند. شهروندانی که تابعیت دوگانه این چهار کشور را دارند هم باید برای سفر به آمریکا نیاز به ویزا دارند.
بر اساس مقررات تازه این شهروندان باید از طریق سفارت و کنسولگری‌های آمریکا اقدام به اخذ ویزا کنند. در همین رابطه اعلام شده است که در موارد ضروری مانند سفرهای تجاری، پزشکی و یا انسان‌دوستانه، مقامات آمریکایی روند دادن ویزا را تسریع خواهند کرد.
مقررات تازه برای افرادی که به دلایل دیپلماتیک و یا ماموریت نظامی و در خدمت کشورهای شامل معافیت از داشتن ویزا برای آمریکا، به ایران، عراق، سودان و سوریه رفته‌اند، اعمال نخواهد شد.
در همین حال همچنین بر اساس مقررات تازه از امروز (۲۱ ژانویه/۱ بهمن) مسافرانی که برگه معتبر سفر ورود به آمریکا (موسوم به "استا") را دارند و یا قبلا گفته‌اند که دارای ملیت دوگانه از کشورهای شامل مقردات تازه را دارا هستند، برگه جواز "استا"ی آنها دیگر اعتباری ندارد.
بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا از مسافرین شامل مقررات تازه خواسته تا به سایت مربوطه مراجعه کنند.
این مقررات بخشی از قانونی است که اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در کنگره تصویب شد و به امضای باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، رسید. هدف اصلی طرح جلوگیری از ورود اروپایی های رادیکالیزه شده بود که برای گروه های XXXXXXXXXXXXXX جنگیده اند.
اما آن قانون با اعتراض سازمان های امدادرسانی اروپایی و بازرگانان اروپایی که در ایران، عراق، سوریه و سودان فعالیت کرده‌اند و همچنین سازمان های حقوق مدنی آمریکا مواجه شد که آن را تبعیض آمیز می‌دانند. مقامات آمریکایی گفته بودند که تلاش می کنند تا ابهامات در این باره را رفع کنند.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-01-2016, 09:18 PM
با این حساب چه سینگل بگیریم چه مولتی دیگه فرقی نمیکنه درسته؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »