عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2015, 05:51 PM
(08-08-2015, 05:44 PM)reza.mahmodi71 نوشته: اوکی مرسی میشه منابعی را معرفی کنیدیا اینک لینک بدهید من بتونم بخرم و در طول خدمت سربازی ازش استفاده کنم

منابع زیاد هستند
واسه یادگیری لغت تو سربازی از فلاش کارت های اینترچینج استفاده کن 
به ترتیب :
زرد   قرمز   آبی  سبز
گرامرش هم هست اونم در کنارش شروع کن

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین reza.mahmodi71
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2016, 10:51 AM
با سلام و خسته نباشیید ببخشیید از اعضا و مدیران این گروه ابتدا عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا می پرسم و همچنین به صورت فارسی می نویسم چون متاسفانه مشکل داشتم مجبور شدم بنویسم و جایی پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید  من میخواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم از مبتدی تا پیشرفته زبانم هیچی بلد نیستم میخواهم از الان برای چند سال برنامه بریزم بتونم یاد بگیرم متاسافانه به علت سرطان مادر و.. وضعیت مالی خوبی ندارم بتونم به کلاس زبان برم میخواهم ابتدا این کارها رو انجام بدهم 1- بتونم متن سایتها یا کتابهای انگلیسی و..... را بخونم و متوجه شوم 2- بتونم مکالمه (نوشتن - گوش دادن-  و......... ) رو یاد بگیرم  و.............. م ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم برای اینکه گروه شلوغ نشه از دوستان تقاضا دارم بهم پیام بدهند با تشکر
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-12-2016, 01:55 PM
(16-08-2016, 10:51 AM)reza.mahmodi71 نوشته: با سلام و خسته نباشیید ببخشیید از اعضا و مدیران این گروه ابتدا عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا می پرسم و همچنین به صورت فارسی می نویسم چون متاسفانه مشکل داشتم مجبور شدم بنویسم و جایی پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید  من میخواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم از مبتدی تا پیشرفته زبانم هیچی بلد نیستم میخواهم از الان برای چند سال برنامه بریزم بتونم یاد بگیرم متاسافانه به علت سرطان مادر و.. وضعیت مالی خوبی ندارم بتونم به کلاس زبان برم میخواهم ابتدا این کارها رو انجام بدهم 1- بتونم متن سایتها یا کتابهای انگلیسی و..... را بخونم و متوجه شوم 2- بتونم مکالمه (نوشتن - گوش دادن-  و......... ) رو یاد بگیرم  و.............. م ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم برای اینکه گروه شلوغ نشه از دوستان تقاضا دارم بهم پیام بدهند  
دوست عزیز منابع زیادی هستند تو بازار که مباحث انگلیسی رو از پایه به فارسی توضیح دادند شما باید اول یکم سطح کلی زبان تون رو تقویت کنید بعد که به سطح مناسبی برسید میتونید از کتاب های تخصصی تر انتشارات کمبریج و آکسفورد استفاده کنید برای تقویت مهارتها چون این کتابها غالبا توضیحاتشون به انگلییسی هست گرچه نثر روان و ساده ای دارند. برای این مرحله هم زیاد بنظرم تفاوتی نداره چه کتابی استفاده کنید به کتابفروشیهای سطح شهر برید و بگید همچین کتابی میخواهید. با فلش کارت و ... هم می تونید سطح دایره لغات تون بالا ببرید.
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-12-2016, 07:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2016, 10:28 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: حذف لینک تجاری )
(16-08-2016, 10:51 AM)reza.mahmodi71 نوشته: با سلام و خسته نباشیید ببخشیید از اعضا و مدیران این گروه ابتدا عذر خواهی میکنم که این سوال رو اینجا می پرسم و همچنین به صورت فارسی می نویسم چون متاسفانه مشکل داشتم مجبور شدم بنویسم و جایی پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید  من میخواهم زبان انگلیسی یاد بگیرم از مبتدی تا پیشرفته زبانم هیچی بلد نیستم میخواهم از الان برای چند سال برنامه بریزم بتونم یاد بگیرم متاسافانه به علت سرطان مادر و.. وضعیت مالی خوبی ندارم بتونم به کلاس زبان برم میخواهم ابتدا این کارها رو انجام بدهم 1- بتونم متن سایتها یا کتابهای انگلیسی و..... را بخونم و متوجه شوم 2- بتونم مکالمه (نوشتن - گوش دادن-  و......... ) رو یاد بگیرم  و.............. م ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم برای اینکه گروه شلوغ نشه از دوستان تقاضا دارم بهم پیام بدهند با تشکر

با درود
دوست عزیز اگر پشتکار و وقت هم بزارید حتما میشه خودتون بخونید
دوست عزیزمون پاسخ رو دادند منم اضافه میکنم فایل های صوتی و تصویری آموزش زبان رو فراموش نکنید..
نمیدونم میتونم آدرس سایت رو بزارم یا نه اما برای همه میگم که میخوان خودشون یاد بگیرند و یا همراه کلاسشون تقویت کنند زبانشون رو
نقل قول  

آفلاین lomon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2017, 03:32 PM
سلام
به نظر دوستان برای کسی که میخواد خودخوان باشه کدوم یکی از کتاب های زیر مناسبه واسه آمادگی نسبی ورود به مباحث تافل:

1- American English File
2- Q:Skills for Success

اونطور که من متوجه شدم آیا درسته که کتاب دوم آکادمیک هست و به درد ماها که میخوایم تافل یا آیلتس بدیم میخوره؟
ممنون از راهنمایی دوستان
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

05-12-2017, 06:37 PM
@lomon

سلام
ابتدا تصمیم بگیرید که در امتحان TOEFL شرکت می‌کنید یا IELTS، سپس به موضوع‌‎ها زیر مراجعه کنید.
برای آزمون TOEFL
تجربیات آزمون‌های iBT
و
منابع مطالعاتی

برای آزمون IELTS
تجربیات آزمون‌های IELTS
و
منابع مطالعاتی IELTS

و در نهایت اگر فکر می‌کنید که هنوز برای مطالعه آزمون آماده نیستید به موضوع زیر رجوع کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین lomon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2017, 08:06 PM
(05-12-2017, 06:37 PM)automotive نوشته: @lomon

سلام
ابتدا تصمیم بگیرید که در امتحان TOEFL شرکت می‌کنید یا IELTS، سپس به موضوع‌‎ها زیر مراجعه کنید.
برای آزمون TOEFL
تجربیات آزمون‌های iBT
و
منابع مطالعاتی

برای آزمون IELTS
تجربیات آزمون‌های IELTS
و
منابع مطالعاتی IELTS

و در نهایت اگر فکر می‌کنید که هنوز برای مطالعه آزمون آماده نیستید به موضوع زیر رجوع کنید.

ممنوم از پاسختون اما میخواستم ببینم آیا کسی از Q: Skills ها استفاده کرده؟ چطور بوده
نقل قول  

آفلاین Niagara
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2018, 03:42 PM
سلام ، من دانشجو هستم ، و قصدم مهاجرت و ادامه تحصيل است ، از اونجايي كه قراره در يك محيط انگليسي زبان درس بخونم و به زبان انگليسي با افراد تعامل داشته باشم ، هم ميخوام مكالمه ام مسلط باشم هم براي آزمون آيلتس نمره ٦ بگيرم . قبلا چند ترم كلاس زبان رفتم البته چند سال پيش آخرين كتابي ام كه خوندم كتاب آبي رنگ امريكن انگليش فايل بود ولي الان چند سال فاصله افتاده . يه مركزي در تهران (بلوار اندرزگو ) شنيدم كه مدرس نيتيو اسپيكر از كانادا داره ولي براي كلاس خصوصي فقط برگزار ميكنه . به من پيشنهاد دادن كه با كتابهاي تاپ ناچ ( بعد از تعيين سطح ) با ايشون خصوصي كار كنم چون كلاس گروهيش فقط براي مكالمه هست اونم كسايي كه انگليس شون در حد متوسطه . هزينه كلاس هم خيلي بالاست ( البته شايد براي من ) ساعتي ٨٥ هزار تومن !!! .
حالا بنظرتون چيكار كنم ؟؟ آيا كلاس خصوصي خوبه ؟؟ هزينه اش مناسبه يا فكر ميكنم بالاست ؟؟ بفرض اگر من تاپ ناچ كتاب سطح ١ يا ٢ بيفتم ، چقدر طول ميكشه تا به سطح ادونس برسم ؟؟ من كلا تا تابستان امسال وقت دارم . آيا كلاس گروهي بهتره ، در صورت امكان بهترين هاشو به من معرفي كنيد ؟؟ چون واقعا ميخوام مسلط به زبان بشم بطور واقعي و آيلتس ٦ هم ميخوام . ممنون ميشم از راهنمايي تون .
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-11-2018, 06:27 AM
(08-11-2018, 03:42 PM)Niagara نوشته: سلام ، من دانشجو هستم ، و قصدم مهاجرت و ادامه تحصيل است ، از اونجايي كه قراره در يك محيط انگليسي زبان درس بخونم و به زبان انگليسي با افراد تعامل داشته باشم ، هم ميخوام مكالمه ام مسلط باشم هم براي آزمون آيلتس نمره ٦ بگيرم . قبلا چند ترم كلاس زبان رفتم البته چند سال پيش آخرين كتابي ام كه خوندم كتاب آبي رنگ امريكن انگليش فايل بود ولي الان چند سال فاصله افتاده . يه مركزي در تهران (بلوار اندرزگو )  شنيدم كه مدرس نيتيو اسپيكر از كانادا داره ولي براي كلاس خصوصي فقط برگزار ميكنه . به من پيشنهاد دادن كه با كتابهاي تاپ ناچ ( بعد از تعيين سطح ) با ايشون خصوصي كار كنم چون كلاس گروهيش فقط براي مكالمه هست اونم كسايي كه انگليس شون در حد متوسطه . هزينه كلاس هم خيلي بالاست ( البته شايد براي من ) ساعتي ٨٥ هزار تومن !!! .
حالا بنظرتون چيكار كنم ؟؟ آيا كلاس خصوصي خوبه ؟؟ هزينه اش مناسبه يا فكر ميكنم بالاست ؟؟  بفرض اگر من تاپ ناچ كتاب سطح ١ يا ٢ بيفتم ،  چقدر طول ميكشه تا به سطح ادونس برسم ؟؟ من كلا تا تابستان امسال وقت دارم .  آيا كلاس گروهي بهتره ، در صورت امكان بهترين هاشو به من معرفي كنيد ؟؟ چون واقعا ميخوام مسلط به زبان بشم بطور واقعي و آيلتس ٦ هم ميخوام . ممنون ميشم از راهنمايي تون .

سلام،
من هم روزی که تصمیم به اپلای گرفتم دغدغه شما رو برای تسلط زبان انگلیسی و همین طور گرفتن نمره امتحان داشتم. من خودم کلاس های گروهی موسسه سفیر ثبت نام کردم و بعد از اتمام سطح متوسط کلاس امادگی تافل رفتم و موفق هم شدم. 
پیشنهاد من کلاس های گروهی است چون پیشرفت زبان به تمرین و صحبت کردن خیلی بستگی داره. من سرکلاس تا می تونستم صحبت می کردم به انگلیسی. در واقع همون چند ساعت کلاس زبان تنها فرصت من برای قرار گرفتن تو محیطی بود که میشد انگلیسی حرف زد. و این فرصت خوبی بود که معلم اشتباهاتم رو تصحیح کنه و همین طور از اشتباهات بقیه یاد می گرفتم. کلاس گروهی امکان تمرین گروهی به شما می ده. در صورتی که کلاس خصوصی فقط شما و معلم هستید و با توجه به هزینه بالاتر کلاس های خصوصی معمولا شاگرد ترجیح می ده مدت زمانی که داره براش هزینه می کنه صرف تعلیم بشه تا تمرین و ترجیح می ده خودش تمرین کنه که به تنهایی به نظر من کیفیت نداره. 
نمره آیلتس 6 نمره سختی نیست و به نظر من کلاس گروهی ثبت نام کنید که مثلا همین کتاب تاپ ناچ تدریس می کنند. تا سطح پیشرفته هم نرفتید تا سطح متوسط حتما برید که دانش عمومی زبانتون بهتر بشه بعد برید آمادگی ازمون آیلتس.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین bahramnik
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2018, 01:53 AM
جالب و مفید بود ممنون !
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »