برای دانشگاه های آمریکا دست کم 6.5 (آکادمیک) نیاز دارید ولی در کل 7.0 باشه شانس تون بیشتر هست و حداقل اکثریت دانشگاه های آمریکا رو برآورده می کنه. گاهی برای هر مهارت هم یک حداقل هایی می گذارند. مثلا در مجموع 6.5 و در هر مهارت هم دست کم 6.0 ولی در کل بهتر هست که سایت هر دانشگاهی رو برای نمره دقیق نگاه کنید.
به طور خلاصه در حال حاضر اغلب دانشگاه های آمریکا هر دو آزمون تافل و آیلتس رو قبول می کنند هر چند برای آمریکا ترجیح بر تافل هست. این تاپیک رو نگاه کنید قبلا در این مورد خیلی صحبت شده.
اگر معدل تون کارشناسی تون هم در همین حدود باشه و در تافل 100 به بالا (یا آیلتس 7 به بالا) و در GRE هم حدود 310 به بالا بشین بدون مقاله هم شانس دارین. شما بیشتر باید روی کارهایی که در پایان نامه تون کردین مانور بدین و اینکه به شکلی مطرح کنید که در حال مقاله دادن هستید ولی هنوز تموم نشدن. به هر حال بین استادها همه نوع سلیقه ای هست و اگر دیگر مهارت هاتون خوب باشه ممکنه نظر برخی رو جلب کنید.
به طور خلاصه در حال حاضر اغلب دانشگاه های آمریکا هر دو آزمون تافل و آیلتس رو قبول می کنند هر چند برای آمریکا ترجیح بر تافل هست. این تاپیک رو نگاه کنید قبلا در این مورد خیلی صحبت شده.
(10-02-2014, 10:44 PM)'armince' نوشته:مرسی از جواب
احمدجان من قبلا سمپل آیلتس دادم و 6 شدم یه بار دیگه هم دادم 6.5 شدم
حالا هنوز ثبت نام کردم و یه سالی وقت دارم
به نظرت آیتلس امتحان بدم یا تافل؟ واسم هیچ فرقی نداره... کدومش بهتره در مجموع؟
اگر معدل تون کارشناسی تون هم در همین حدود باشه و در تافل 100 به بالا (یا آیلتس 7 به بالا) و در GRE هم حدود 310 به بالا بشین بدون مقاله هم شانس دارین. شما بیشتر باید روی کارهایی که در پایان نامه تون کردین مانور بدین و اینکه به شکلی مطرح کنید که در حال مقاله دادن هستید ولی هنوز تموم نشدن. به هر حال بین استادها همه نوع سلیقه ای هست و اگر دیگر مهارت هاتون خوب باشه ممکنه نظر برخی رو جلب کنید.
(11-02-2014, 01:08 AM)'sorayya990' نوشته: سلام دوستان. من رشته ام طراحی صنعتیه. الان دیگه آخرای پایان نامه امه. دانشگاه تهران درس میخونم. معدلم هم بالای 16 میشه مطمئنا.من مقاله و ااینا ندارم. رتبه کنکور کارشناسیم هم 2 شده. زبانم هم خوبه، میخواستم ببینم اگه نمرات خوبی برای تافل و جی آر ای بدست بیاارم شانسم برای فاند گرفتن چقدره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -