عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Context
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2013, 12:56 PM
سلام دوستان..

یه پروگرم هست که بین Waterloo و Wilfred Laurier برگزار میشه به صورت Joint... ,ولی توی قسمت اپلیکیشن نوشته که شما سوپروایزرت هرجا که باشه، معمولا باید همون جا اپلای کنی و مدرکتم از همون جا صادر میشه... اعتبار این کجا و آن کجا

از همون 2 ماه پیش من فقط واترلو رو در نظر داشتم و به استادهای اونجا ایمیل زدم، 2نفرشون جا نداشتن، ولی یکی بود که خوب هم بود ولی اصلا جواب واضحی نمیده بهم. اول که بهش ایمیل زدم، کل متن رو بیخیال شد، گفت برای 2014 میخوای یا 13 ؟! جواب دادم و گفتم پوزیشن داری؟ جواب نداد... یه ماه بعد دوباره بهش ایمیل دادم که اسمت رو توی فلان پروژه دیدم، پروژه خوبیه، دانشچو نمیخوای براش ؟ بی ربط جواب داد، گفت پرژه 5 ساله هست و خیلی ها دارن روش کار میکنن!!

منم مجبور شدم به استادهای Wilfred Laurier ایمیل بدم. اولین کسی که میل دادم جواب داد که خیلی خوبه روزمت و به درد من میخوره، اپلای کن!!

الان نمیدونم چیکار کنم، اعتبار دانشگاه ها خیلی با هم فرق میکنه... هرچند زمینه کاری استاد دومی هم خوبه، ولی دانشگاهش به دل نمیشینه... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین Maryam98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-08-2013, 11:14 PM
سلام
من كارشناسي ناپيوسته نرم افزار دارم.معدلم 12/49 هست.
نمره زبان فعلا ندارم كلا هيچي ندارم فعلا .ميخوام الكترونيك بخونم .حالا من بايد چكار كنم؟ اگر برم كارشناسي ناپيوسته الكترونيك ايران بخونم با معدل خوب و زبان هم سعي كنم نمره خوبي بگيرم آيا امكانش هست ارشد يه دانشگاه خارجي با اسكولارشيپ يا فاند يا هر چيز ديگه بتونم پذيرفته بشم؟
اگر پيشنهاد بهتري داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Exclamation  23-08-2013, 11:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2013, 11:35 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-08-2013, 11:14 PM)'Maryam98' نوشته: سلام
من كارشناسي ناپيوسته نرم افزار دارم.معدلم 12/49 هست.
نمره زبان فعلا ندارم كلا هيچي ندارم فعلا .ميخوام الكترونيك بخونم .حالا من بايد چكار كنم؟ اگر برم كارشناسي ناپيوسته الكترونيك ايران بخونم با معدل خوب و زبان هم سعي كنم نمره خوبي بگيرم آيا امكانش هست ارشد يه دانشگاه خارجي با اسكولارشيپ يا فاند يا هر چيز ديگه بتونم پذيرفته بشم؟
اگر پيشنهاد بهتري داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

سلام.به آکادمیاکافه خوش اومدین.
ببخشیدا من سوال می کنم! شما کاردانی تو علمی کاربردی بودین و معدلتون 12.49 شد؟[عکس: 3ztzsjm.gif] الان کارشناسی ناپیوسته چند میشه فکر می کنید؟ معدل ها معمولا کاملا مشخص میشه حدشون و کار شما سخته کلا. به هر حال فعلا کلاس زبان عمومی برید تا سطحتون بالا بیاد و بعد هم برای آیلتس/تافل بخونید. کارتون خیلی سخته ولی بهترین پیشنهاد اینه که معدل کارشناسیتون رو بالای 18 بیارید و خوب برای ارشد درس بخونید تا با رتبه ای خوب فوق لیسانس رو در یکی از دانشگاه های مادر ایران بگیرین اونم با معدل بالای 16،17 تا ایشالا برای دکترا بتونید امیدوار باشید.
موفق باشید[عکس: toyou.gif]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-08-2013, 11:55 AM
(16-12-2011, 06:01 PM)'Nimaa' نوشته: دوستانی که در دانشگاههای سراسری مشغول تحصیل ارشد هستن یا حتی تحصیلشون هم تموم شده و بخاطر خدمت یا آموزش رایگان و غیره بهشون ریز نمرات رسمی داده نمیشه میتونن با ریزنمراتی که دانشگاه با مهر غیر رسمی بهشون میده Apply کنن. معمولاً دانشگاههای سراسری خودشون ریزنمرات انگلیسی صادر میکنن، لذا نیازی به دارالترجمه نیست. و خود دانشگاه براتون توس پاکت خودش میذاره و روی پاکت هم مهر Unofficial میزنه. همین رو برای Apply بفرستین خوبه. بعد از اینکه پذیرش گرفتین، خود دانشگاه از شما خواهد خواست که ریز نمرات و مدرک Official رو هم بفرستین

سلام دوستان. در مورد اینکه آقا نیما فرمودن "حتی تحصیلشون هم تموم شده" 2تا سوال داشتم:
1) دانشگاه بعد از دفاع و قبل از فارغ التحصیل شدن رسمی این ریزنمرات غیر رسمی رو میده دیگه درسته؟
2) در صورتی که جواب سوال اول مثبت هست، نمره پایان نامه هم در معدل دخالت داده میشه؟ یا اینکه باید 1مدت زمان خاصی از دفاع گذشته باشه تا نمرش تو ریز نمرات غیررسمی ثبت بشه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-08-2013, 12:14 PM
(27-08-2013, 11:55 AM)'roshanak25' نوشته:
سلام دوستان. در مورد اینکه آقا نیما فرمودن "حتی تحصیلشون هم تموم شده" 2تا سوال داشتم:
1) دانشگاه بعد از دفاع و قبل از فارغ التحصیل شدن رسمی این ریزنمرات غیر رسمی رو میده دیگه درسته؟
2) در صورتی که جواب سوال اول مثبت هست، نمره پایان نامه هم در معدل دخالت داده میشه؟ یا اینکه باید 1مدت زمان خاصی از دفاع گذشته باشه تا نمرش تو ریز نمرات غیررسمی ثبت بشه؟

سلام
1) بله معمولا میدن و مشکلی نداره. باز ممکنه سیاست دانشگاه ها فرق داشته باشه.
2) بله دخالت داده میشه....نمره پایان نامه که بطور رسمی ثبت بشه در معدل هم وارد میشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

27-08-2013, 12:41 PM
(27-08-2013, 12:14 PM)'blur' نوشته:
سلام
1) بله معمولا میدن و مشکلی نداره. باز ممکنه سیاست دانشگاه ها فرق داشته باشه.
2) بله دخالت داده میشه....نمره پایان نامه که بطور رسمی ثبت بشه در معدل هم وارد میشه.

با سلام
اگه ریز نمرات ترجمه شده غیر رسمی میدن
پس حتما تو ریز نمرات نمی نویسن فارغ التحصیل درسته ؟
چون ما کارای فارغ التحصیلی رو که انجام ندادیم .
ایا با این شرایط که ما رو فارغ التحصیل اعلام نمکنن باز هم میشه واسه اپلای اقدام کرد ؟
با تشگر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-08-2013, 01:07 PM
یه سوال دیگه
دوستان در پست های قبلی اشاره کردن که اگه از دانشگاه های خارج پذیرش گرفتی باید بعد از پذیرش
دانشنامه رو واسه خارج بفرستیم .
و دوستان گفتن که اونایی که خدمت نرفتن میتونن با وثیقه دانشنامه رو بگیرن .
حالا سوال من اینه که ایا با همون وثیقه ای که برای خروج از کشور میزاریم  منظورم 15000000 , میتونیم دانشنامه رو بگیریم یا باید
یه وثیقه دیگه بزاریم .
در ضمن من شبانه تموم کردم .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-08-2013, 02:40 PM
(27-08-2013, 12:41 PM)'artash' نوشته:
 با سلام
اگه ریز نمرات ترجمه شده غیر رسمی میدن
پس حتما تو ریز نمرات نمی نویسن فارغ التحصیل درسته ؟
چون ما کارای فارغ التحصیلی رو که انجام ندادیم .
ایا با این شرایط که ما رو فارغ التحصیل اعلام نمکنن باز هم میشه واسه اپلای اقدام کرد ؟
با تشگر

والا الان من به کارنامه م که نگاه کردم نوشته تاریخ توقف تحصیل یعنی وضعیت فارغ التحصیلی مشخصه....منتها یه مهر میزنن که اعتبار نداره یا ارزش ترجمه نداره یا همچین چیزی. اگه جایی قبول کنه ریزنمره غیررسمی باید همینو قبول کنه البته بعضی جاها انگلیسی میدن که من زیاد اطلاعی ندارم...اگرم قبول نکنه که باید آزاد شه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amir.sanaat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-09-2013, 02:32 PM
سلام دوستان
پس از فارغ التحصیل شدن در کارشناسی پروسه دریافت ریز نمرات برای دانشگاه های خارجی چگونه است ؟
مثل من یک سال پس از فارغ التحصیلی باید برم سربازی چطوری بهم مدارک مورد نیاز اون دانشگاه خارجی رو میدن؟
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-09-2013, 12:18 PM
با سلام
من قسمت های مربوط به کارنامه و آزاد کردن مدارک و دانشنامه رو خوندم. کلا اونی رو که میدونستم یادم رفت.شرمندم. اینا شرایط منه، به نظرتون دقیقا چکار کنم:
چند روز پیش واسه کسر خدمت از طریق بنیاد نخبگان اقدام کردم.فرض کنید پایان خدمت رو گرفتم. ارشد هم تموم شد. همه مدارک به غیر از ریزنمرات و دانشنامه آماده اس. به دانشگاه بگم که ریزنمرات رسمی و دانشنامه رو میخوام. اونا میگن باید هزینه اش رو بدی. میگم باشه.حالا سوال اول اینکه واسه اپلای به دکترا هم مدرک ارشد و هم کارشناسی رو باید آزاد کنم؟
بعد آخرش نفهمیدم این دانشنامه و ریزنمرات که دانشگاه آخرسر بعد تقبل هزینه میده قابل ترجمه هست یا نه؟ اون سامانه تایید مدارک وزارت علوم واسه چیه؟آیا باید دانشنامه و ریزنمرات رو دوباره بفرستیم واسه تایید از وزارت بعد بیاریم ترجمه کنیم؟
ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 91 بعدی »