عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-05-2013, 08:41 AM
(13-05-2013, 01:13 AM)'sara-dz' نوشته: آیا در صورت دریافت ریز نمرات غیر رسمی باز هم نیاز به تایید توسط وزارت علوم هست؟؟ و برای تایید ریز نمرات رسمی آیا افرادی که ساکن تهران نیستند باید به وزارت علوم در تهران مراجعه کنند؟

(13-05-2013, 01:18 AM)'sara-dz' نوشته: من فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیدم اما با توجه به شبهاتی که یک عده برام به وجود آوردن من باز میپرسم، کسی که برای دکترا میخواد اقدام کنه و الان دانشجو هست آیا باید هم مدرک ارشد داشته باشه و هم کارشناسی(دانش نامه) امکان اقدام با مدرک موقت هست ؟؟ واین که بعدچند ماهی بگذره تا اعلام نتایج apply و از طریق عدم کاریابی دانشنامه هر دو مدرک رو گرفت ؟؟ و برای ثبت نام اصلی ایشالا خود مدارک اصلی رو تحویل بدیم ؟؟

ریز نمرات غیر رسمی نیاز به تایید نداره. ظاهرا سیستم تایید وزارت علوم عوض شده http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid35995
شما میتونید با مدرک موقت اقدام کنید ولی اکثر دانشگاهها دانشنامه قبل از ثبت نام اصلی درخواست میکنند (قبل از مراحل گرفتن ویزا) عدم کاریابی هم دیگه زیاد روش حساب نکنید
نقل قول  

آفلاین shroya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2013, 02:53 PM
دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون
من اینو متوجه شدم که برای آزاد کردن مدرک تحصیلی از طریق سابقه کار، اول سابقه کار رو برای مدرک تحصیلی پایین تر ( لیسانس) به کار میبرن و بعد برای مدرک تحصیلی بالاتر ( فوق لیسانس)، که خب طبیعتا سابقه کار در حدی نیست که بشه فوق لیسانس رو هم باهاش آزاد کرد.
میخواستم بپرسم آیا هیچ شیوه ای  و راهی وجود نداره که اول مدرک لیسانس رو بخری ( مثلا قبل از اینکه اصلا شاغل بشی مدرک لیسانست رو بخری) و بعدش دو سال کار کنی و بعد این دوسال سابقه کار رو برای خرید مدرک فوق لیسانست به کار ببری؟
با توجه به اینکه من سهمیه منطقه دو استفاده کردم و 7 سال تعهد خدمت برای لیسانس دارم هیچ جوره نمیتونم حتی با سابقه کار لیسانسم رو آزاد کنم چه برسه به فوقم!!! میخواستم بپرسم آیا روشی وجود داره که لیسانس رو اول خرید و بعد سابقه کار رو برای آزاد کردن فوق لیسانس استفاده کرد؟

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

13-05-2013, 03:10 PM
(13-05-2013, 01:18 AM)'sara-dz' نوشته: من فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیدم اما با توجه به شبهاتی که یک عده برام به وجود آوردن من باز میپرسم، کسی که برای دکترا میخواد اقدام کنه و الان دانشجو هست آیا باید هم مدرک ارشد داشته باشه و هم کارشناسی(دانش نامه) امکان اقدام با مدرک موقت هست ؟؟ واین که بعدچند ماهی بگذره تا اعلام نتایج apply و از طریق عدم کاریابی دانشنامه هر دو مدرک رو گرفت ؟؟ و برای ثبت نام اصلی ایشالا خود مدارک اصلی رو تحویل بدیم ؟؟

(13-05-2013, 08:41 AM)'فرید' نوشته:
ریز نمرات غیر رسمی نیاز به تایید نداره. ظاهرا سیستم تایید وزارت علوم عوض شده http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid35995
شما میتونید با مدرک موقت اقدام کنید ولی اکثر دانشگاهها دانشنامه قبل از ثبت نام اصلی درخواست میکنند (قبل از مراحل گرفتن ویزا) عدم کاریابی هم دیگه زیاد روش حساب نکنید

سارا جان،
شما با مدرک موقتت و ریز نمرات غیر رسمی هم می تونی اپلای کنی. فقط باید برای ثبت نام در دانشگاه مقصد آزادسازی رو انجام داده باشی تا بتونی ترجمه رسمی بکنی و همراه خودت ببری.
فرید جان هنوز هم می شه از طریق عدم کاریابی اقدام کرد. من پرس و جو کردم. 
فقط سارا جان لطفا تاپیک آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی رو کامل مطالعه کن که از نظر زمان های مورد نیاز برای استفاده از این قانون، مشکلی برات پیش نیاد.

موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

13-05-2013, 03:16 PM
(13-05-2013, 02:53 PM)'shroya' نوشته: دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون
من اینو متوجه شدم که برای آزاد کردن مدرک تحصیلی از طریق سابقه کار، اول سابقه کار رو برای مدرک تحصیلی پایین تر ( لیسانس) به کار میبرن و بعد برای مدرک تحصیلی بالاتر ( فوق لیسانس)، که خب طبیعتا سابقه کار در حدی نیست که بشه فوق لیسانس رو هم باهاش آزاد کرد.
میخواستم بپرسم آیا هیچ شیوه ای  و راهی وجود نداره که اول مدرک لیسانس رو بخری ( مثلا قبل از اینکه اصلا شاغل بشی مدرک لیسانست رو بخری) و بعدش دو سال کار کنی و بعد این دوسال سابقه کار رو برای خرید مدرک فوق لیسانست به کار ببری؟
با توجه به اینکه من سهمیه منطقه دو استفاده کردم و 7 سال تعهد خدمت برای لیسانس دارم هیچ جوره نمیتونم حتی با سابقه کار لیسانسم رو آزاد کنم چه برسه به فوقم!!! میخواستم بپرسم آیا روشی وجود داره که لیسانس رو اول خرید و بعد سابقه کار رو برای آزاد کردن فوق لیسانس استفاده کرد؟

Shroya جان،
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم، می خواید اول لیسانستونو پول بدید و بخرید و بعد از سابقه کار برای آزادسازی ارشد استفاده کنید. خب اینکه دیگه روش خاصی نمی خواد. شما می ری دانشگاه لیسانست، بدهیتو برات محاسبه می کنن، واریز می کنی به حساب وزارت علوم و تمام! دیگه کسی کاری نداره که چرا می خوای این کار رو بکنی. از خداشون هم هست که پول بدی بهشون!
نقل قول  

آفلاین shroya
**
نقل قول

13-05-2013, 03:57 PM
(13-05-2013, 03:16 PM)'Nasim67' نوشته:
Shroya جان،
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم، می خواید اول لیسانستونو پول بدید و بخرید و بعد از سابقه کار برای آزادسازی ارشد استفاده کنید. خب اینکه دیگه روش خاصی نمی خواد. شما می ری دانشگاه لیسانست، بدهیتو برات محاسبه می کنن، واریز می کنی به حساب وزارت علوم و تمام! دیگه کسی کاری نداره که چرا می خوای این کار رو بکنی. از خداشون هم هست که پول بدی بهشون!

بله دوست عزیز منظورمو درست متوجه شدین ولی مسئله اساسی اینجاست که
من اگه دوسال سابقه کار داشته باشم اگه بخوام طبق قانون پیش برم فقط دو سال از تعهد هفت ساله خدتم برای مدرک لیسانسم رو میتونم با سابقه کارم آزاد کنم و بابت پنج سال باقی مانده اش باید پول بدم  همچنین باید علاوه براین،  کل هزینه فوق لیسانسم رو پول بپردازم ( یعنی با این روش حدود یک میلیون و صد هزار تومن برای لیسانس و 11 میلیون برای فوق لیسانسم باید پرداخت کنم و سابقه کار دو ساله ام فقط 450 تومن از هزینه مدارکم رو پوشش میده) و لی اگه لیسانسم رو با یک میلیون و ششصد خریداری کنم و دوسال سابقه کار رو برای آزاد سازی فوق لیسانسم  استفاده کنم دیگه پول اضافه ای نباید  بدم
در حالت اول باید 12 میلیون و خورده ای پرداخت کنم
در حالت دوم تنها یک میلیون و ششصد باید پرداخت کنم

طبیعتا بین این دو روش باید یه فرقی باشه و شاید نذارن اینطوری دورشون بزنی
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

13-05-2013, 04:53 PM
(13-05-2013, 03:57 PM)'shroya' نوشته:
من اگه دوسال سابقه کار داشته باشم اگه بخوام طبق قانون پیش برم فقط دو سال از تعهد هفت ساله خدتم برای مدرک لیسانسم رو میتونم با سابقه کارم آزاد کنم و بابت پنج سال باقی مانده اش باید پول بدم  همچنین باید علاوه براین،  کل هزینه فوق لیسانسم رو پول بپردازم ( یعنی با این روش حدود یک میلیون و صد هزار تومن برای لیسانس و 11 میلیون برای فوق لیسانسم باید پرداخت کنم و سابقه کار دو ساله ام فقط 450 تومن از هزینه مدارکم رو پوشش میده) و لی اگه لیسانسم رو با یک میلیون و ششصد خریداری کنم و دوسال سابقه کار رو برای آزاد سازی فوق لیسانسم  استفاده کنم دیگه پول اضافه ای نباید  بدم

بله خب حرف شما هم منطقیه. اما بعید می دونم در پروسه پرداخت بدهیتون به وزارت علوم، جایی و در مرحله ای ازتون سوال کنن که آیا شما سابقه کار دارید و ضمنا از کجا می خوان بفهمن که شما تصمیم دارید ارشد رو هم آزاد کنید، اون هم با سابقه کار؟
البته باز هم اگر کسی از دوستان تجربه و اطلاعات بیشتری دارید، ممنون می شیم به اشتراک بگذاریدSmile 
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-05-2013, 05:14 PM
(13-05-2013, 03:57 PM)'shroya' نوشته:

اگر هر دو مدرکتون زیر مجموعه وزارت علوم باشه نمیتونید قانونا کاری بکنید چون تو سیستم ثبت میشه و تاریخ میزنن و در ضمن سابقه قبل از گرفتن مدرک حساب نمیشه. اگر قطعی رفتنتون میتونید مدرک لیسانس آزاد کنید بعد از روزی که مدرک لیسانستون آزاد کردید سابقه کارتون برای فوق لیسانس محسوب میشه
نقل قول  

آفلاین khale rize
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2013, 11:28 PM
سلام  خسته نباشید
من معدلم 16.53 از دانشگاه آزاده رشته ادبیات انگلیسی
آیلتس 7
سابقه کاری ندارم
میخواستم بپرسم به نظر شما میتونم از کانادا سوئد و یا هلند فاند بگیرم؟
اگه نه شما کجاهارو پیشنهاد میکنید مرســـــــــــــــــــــی
نقل قول  

آفلاین emrali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-05-2013, 02:30 PM
با دورود فراوان

معدل کاردانی من در دانشگاه دولتی در رشته برق 14.74 بوده [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]و معدل کارشناسیم در دانشگاه غیر انتفایی در رشته کنترل  15.93[img]images/smilies/confused.gif[/img]شده بطوریکه:
ترم اول 13.75 و ترم دوم 14.79 و ترم سوم 16.40 وترم چهارم 16.97 بوده و در دوره کاردانی رزومه رباتیکی نسبتا خوبی داشتم و پروژه کارشناسیم هم خوب بوده ( کنترل ربات بوسیله صدا). و چند طرح اختراع در حال اجرا دارم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img].
و میتونم نمره تافل رو 100  بگیرم[img]images/smilies/sleepy.gif[/img].
میخواستم بپرسم به نظر شما میتونم از  دانشگاه های کانادا یا آمریکا فاند بگیرم؟

در ضمن با فرض گرفتن فاند در کانادا چقدر سرمایه برای تحصیل در آنجا نیاز دارم .

با سپاس[img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Amin A
**
نقل قول

26-05-2013, 05:17 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی معماری ام خواستم برای ارشد در دانشگاه البرتا ثبت نام کنم خواستم بدونم حداقل معدل چند نمیگیرن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 91 بعدی »