عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-02-2013, 09:01 PM
(09-02-2013, 08:52 PM)912 نوشته: خیلی ممنون.
طبق چیزایی که تو چک لیست نوشته و پاسخشون گفته تا گرفتن مدرک نهایی می تونم صبر کنم اون موقع اصل رو براشون بفرستم . فقط یک رو نوشت از اعلام تاریخ فارق التحصیلی می خوان که رسمی باشه..این روچی؟ چون فکر نکنم دانشگام انگلیسی بهم بده ....
Smile
معمولا دانشگاه ها برگه اشتغال به تحصیل برای سفارت می دن که قابل ترجمه رسمی هست و ذکر می کنه شخص مورد نظر تا آخر اون ترم تحصیلی دانشجو هست ولی اگر فرضا دانشجوی ترم 3 هم باشید می نویسن تا شهریور دانشجو هست. امکان داره تاریخ فارغ التحصیلی رو هم بخواهید بگذارند.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Golnazz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-02-2013, 07:43 PM
سلام
من فارغ التحصیل سال تیر91 دانشگاه تهران هستم و می خوام مدرک لیسانسمو آزاد کنم.البته می خوام بخرمش چون زمان ندارم گواهی موقتمو بذارم وزارت کار.چند تا سوال داشتم:
1.دقیقا باید کجا برم و چی کار کنم و این که چقدر طور می کشه؟
2.می تونم از یکی از آشناهامون سابقه کار بگیرم واسه این چند ماه بدون این که هم برای خودم مشکلی پیش بیاد و هم برای شرکت اون؟یعنی با توجه به این که ورودی 87 ام ،ارزششو داره؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2013, 08:23 PM
(15-02-2013, 07:43 PM)Golnazz نوشته: سلام
من فارغ التحصیل سال تیر91 دانشگاه تهران هستم و می خوام مدرک لیسانسمو آزاد کنم.البته می خوام بخرمش چون زمان ندارم گواهی موقتمو بذارم وزارت کار.چند تا سوال داشتم:
1.دقیقا باید کجا برم و چی کار کنم و این که چقدر طور می کشه؟
2.می تونم از یکی از آشناهامون سابقه کار بگیرم واسه این چند ماه بدون این که هم برای خودم مشکلی پیش بیاد و هم برای شرکت اون؟یعنی با توجه به این که ورودی 87 ام ،ارزششو داره؟
گواهی اشتغال به کار تنها از زمان فارغ التحصیلی محاسبه میشه
ینی شما نمیتونین از سال 87 گواهی اشتغال به کار بگیرید
باید برین قسمت امور دانش آموختگان و وامهاتون رو ابتدا تسویه و سپس هزینه تحصیل رایگان رو بپردازین . اطلاعات تکمیلی رو از اونها بگیرید

موفق باشید Shy
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Golnazz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2013, 12:40 PM
(15-02-2013, 08:23 PM)amirhossein.gh نوشته: گواهی اشتغال به کار تنها از زمان فارغ التحصیلی محاسبه میشه
ینی شما نمیتونین از سال 87 گواهی اشتغال به کار بگیرید
باید برین قسمت امور دانش آموختگان و وامهاتون رو ابتدا تسویه و سپس هزینه تحصیل رایگان رو بپردازین . اطلاعات تکمیلی رو از اونها بگیرید

موفق باشید Shy
ممنون
منظورم این بود که یه گواهی اشتغال برای این چند ماه که فارغ التحصیل شدم بگیرم.کار نکردم ولی می خوام از یکی از آشناهامون بگیرم،دانشگاه خیلی پیگیری می کنه یا نه؟
بعد اگه وام نگرفته باشم بازم باید برم نامه ای چیزی بگیرم؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-02-2013, 01:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2013, 11:11 PM توسط Nasim67.)
(16-02-2013, 12:40 PM)Golnazz نوشته: ممنون
منظورم این بود که یه گواهی اشتغال برای این چند ماه که فارغ التحصیل شدم بگیرم.کار نکردم ولی می خوام از یکی از آشناهامون بگیرم،دانشگاه خیلی پیگیری می کنه یا نه؟
بعد اگه وام نگرفته باشم بازم باید برم نامه ای چیزی بگیرم؟
برای این چند ماه بعد از فارغ التحصیلیتون می تونید از شرکت مورد نظرتون نامه بگیرید. اینجوری هزینه ای که باید پرداخت کنید کمتر میشه. دانشگاه اصلا پیگیری نمی کنه که شما کار کردید یا نه. یعنی اصلا متوجه نمی شن!
اداره فارغ التحصیلان( یا اداره امور مالی دانشجویان) که برید بهتون نامه ای می دن که بدهی در قالب وام نداشتید و همونو می برید برای انجام بقیه کارتون.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-02-2013, 09:45 PM
سلام دوستان، خسته نباشید. من ریز نمرات کارشناسیم رو خریدم ولی همین طور که می دونید مدرکی مبنی بر اینکه من فارغ التحصیل شدم (دانش نامه) رو به خاطر مشکل نظام وظیفه به من نمی دن!! می خوام یه راهنمایی کنید که من به دانشگاهی که می خوام واسش Apply کنم چی می تونم بگم؟؟ چون به هر حال دانش نامه جزء Requirements هست دیگه!! ممنون می شم دوستانی که تجربه مشابه داشتن راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2013, 10:47 PM
(25-02-2013, 09:45 PM)'afshin.sat' نوشته: سلام دوستان، خسته نباشید. من ریز نمرات کارشناسیم رو خریدم ولی همین طور که می دونید مدرکی مبنی بر اینکه من فارغ التحصیل شدم (دانش نامه) رو به خاطر مشکل نظام وظیفه به من نمی دن!! می خوام یه راهنمایی کنید که من به دانشگاهی که می خوام واسش Apply کنم چی می تونم بگم؟؟ چون به هر حال دانش نامه جزء Requirements هست دیگه!! ممنون می شم دوستانی که تجربه مشابه داشتن راهنمایی کنند.

سلام
البته من زیاد از چند و چون کارهای نظام وظیفه آقایون مطلع نیستم، اما به طور کلی عرض کنم که دانشنامه خیلی هم ضروری نیست. چون مطلب خاصی داخلش ننوشته! معدل هست و اینکه شما فارغ التحصیل شدید! مهم همون ریز نمرات هست که شما دارید و ارسال می کنید. الان احتمالا شما یه گواهی موقت فارغ التحصیلی دارید، می تونید همون رو ترجمه (غیر رسمی) کنید و برای دانشگاه ها بفرستید و اگر احیانا سوال کردن، براشون توضیح بدید. اما ایشالا بعد از پذیرفته شدن باید اصل دانشنامه رو براشون ببرید.
موفق باشید 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-02-2013, 11:16 AM
(25-02-2013, 10:47 PM)'Nasim67' نوشته: سلام
البته من زیاد از چند و چون کارهای نظام وظیفه آقایون مطلع نیستم، اما به طور کلی عرض کنم که دانشنامه خیلی هم ضروری نیست. چون مطلب خاصی داخلش ننوشته! معدل هست و اینکه شما فارغ التحصیل شدید! مهم همون ریز نمرات هست که شما دارید و ارسال می کنید. الان احتمالا شما یه گواهی موقت فارغ التحصیلی دارید، می تونید همون رو ترجمه (غیر رسمی) کنید و برای دانشگاه ها بفرستید و اگر احیانا سوال کردن، براشون توضیح بدید. اما ایشالا بعد از پذیرفته شدن باید اصل دانشنامه رو براشون ببرید.
موفق باشید 

ممنون از راهنماییتون، ولی این مسولای دانشگاه ما انقد غیر منطقی هستن، همون گواهی موقت فارغ التحصیلی رو هم بهم نمی دن!!!  
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2013, 11:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2013, 11:53 AM توسط Pejman.)
(26-02-2013, 11:16 AM)'afshin.sat' نوشته: ممنون از راهنماییتون، ولی این مسولای دانشگاه ما انقد غیر منطقی هستن، همون گواهی موقت فارغ التحصیلی رو هم بهم نمی دن!!!  

نه دوست عزیز، غیر منطقی نیستن. شرایط اعطای گواهی موقت برای مشمولان، عین شرایط اعطای دانشنامه است. یعنی باید یکی از این شرایط رو داشته باشین:

برگ سبز بدون غیبت
گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع بالاتر
گواهی اشتغال به خدمت بدون غیبت
کارت معافیت یا پایان خدمت

فرق گواهی موقت و دانشنامه فقط در اینه که برای دریافت دانشنامه شما بدهی هاتون رو کامل پرداخت کردید. در ضمن اکثر دانشگاه ها، گواهی موقت یا دانشنامه رو برای اپلای نمی خوان. ولی اگر حتماً می خوان، شرایط رو براشون شرح بدید که به دلیل وضعیت سربازی دانشگاه گفته نمی ده مدرک رو، و شما بعد از گرفتن پذیرش بهشون خواهید داد. یا قبول می کنن یا نه.     

نقل قول  

آفلاین سحر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-03-2013, 04:27 PM
سلام
من اصل گواهی کارشناسی رو زمان ثبت نام به دانشگاه ارشدم دادم حالا بدون اون نمی تونم برای تحویل دانشنامه کارشناسی اقدام کنم...آیا اگه به تهران محل تحصیل ارشدم برم و درخواستش کنم همینجوری تحویلم می دن؟
-آیا نمیشه همزمان برای هردو دانشنامه کارشناسی و ارشد اقدام کرد ؟یعنی باید صبر کنم تا دانشنامه کارشناسی رو بگیرم بعد برم سراغ دانشنامه ارشد؟
-سر هم چقدر زمان می بره تحویل دانشنامه ها؟
-برای نامه عدم بدهی از شهرستان چجوری اقدام کنم؟آیا شهرستان هم میتونم برای گرفتن اون اقدام کنم یا حتما باید به تهران محل تحصیل ارشد که بدهی داشتم برم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 91 بعدی »