عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین mohsen.d
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2014, 02:50 PM
سلام ...دوسای عزیزم ...از این ک مزاحمتون میشم معذرت میخام ....میخاسم در مورد برادرم ازتون سوال ببرسم ...من برادرم دانشجوی دانشگاه یزد / رشته منابع طبیعی -گرایش بیابان با معدل  فارغ التحصیل شده و حالا ارشد یزد گرایش بیابان قبول شده .... و میخاد دکتری رو در یکی از دانشگاه های خارج از قبیل کانادا و استرالیا و امریکا و امثال اینا ب طور کامل بورسیه بشه خواهشا راهنماییم کنید ممنونم ....در ضمن من خودمم الان فارغ التحصیل دانشگاه تهران تو همین رشته هسم ...
نقل قول  

آفلاین مینوی خرد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 04:16 PM
سلام. من دکتری ادبیات فارسی دارم. از دانشگاه تهران. رزومه بدی ندارم. سه تا مقاله علمی پژوهشی و آیلتس: ۶.۵. در دانشگاه تورنتو موقعیت‌ها پست دکتری دیده‌ام برای رشته خودم اما ندیده ام کسی از ایران برای پست دکتری این رشته برود جایی. به نظرتان آیا من می‌توانم برای پست دکتری اقدام کنم یا بهتر است به فکر دکتری یک رشته دیگر باشم؟ اگر بخواهم چطور می‌توانم برای پست دکتری اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین meme
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2014, 11:35 PM
1-معدل: کارشناسی 19.21 و کارشناسی ارشد 18.81
2-دانشگاه و رشته:  کارشناسی دانشگاه تهران در ادبیات انگلیسی- کارشناسی ارشد دانشگاه تهران در آموزش انگلیسی
3-نمره زبان: سطح advanced 
4-تعداد مقالات: شاید یک مقاله از پایان نامه ارشد
5-مقطع پذیرش: دکترا
6- شرایط خاص : حدود 5 سال تجربه تدریس زبان انگلیسی دارم. تمایل دارم در این زمینه دکترا را خارج از کشور ادامه دهم. فاند هم نیاز دارم.
بنظر شما امیدی هست؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Brick  10-09-2014, 07:57 AM
(09-09-2014, 02:50 PM)'mohsen.d' نوشته: سلام ...دوسای عزیزم ...از این ک مزاحمتون میشم معذرت میخام ....میخاسم در مورد برادرم ازتون سوال ببرسم ...من برادرم دانشجوی دانشگاه یزد / رشته منابع طبیعی -گرایش بیابان با معدل  فارغ التحصیل شده و حالا ارشد یزد گرایش بیابان قبول شده .... و میخاد دکتری رو در یکی از دانشگاه های خارج از قبیل کانادا و استرالیا و امریکا و امثال اینا ب طور کامل بورسیه بشه خواهشا راهنماییم کنید ممنونم ....در ضمن من خودمم الان فارغ التحصیل دانشگاه تهران تو همین رشته هسم ...

سلام.ببینید شما الان هیچ اطلاعاتی ندادین که کسی بتونه شانس شما رو برآورد کنه. من بطور کلی میگم اگر نمرات آزمونهای تافل/آیلتس و برای آمریکا GRE General شما خوب بشه و همینطور معدل بالای 16 داشته باشید احتمال پذیرش و فاند وجود داره ولی فقط اینا نیست. باید به مقاله و استاد پیدا کردن هم توجه داشته باشید برای دکترا.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Bug  10-09-2014, 08:06 AM
(06-09-2014, 11:33 AM)'amir_varasteh' نوشته: سلام.
رشته Computer Science
کارشناسی آزاد. معدل 17.3
ارشد شریف. معدل 18.4
تافل 99
دو مقاله ژورنال
شانسم برای McGill چقدره؟
البته GRE هنوز ندادم و نمیدونم Minimum Score چند میخواد؟
درضمن یک استاد هم هست که دقیقا فیلد منو کار میکنه که روش 2 تا مقاله هم دادم ولی هنوز بهش ایمیل نزدم.
با تشکر.

سلام. به این سایت خوش آمدین
راستش لیسانس دانشگاه آزادتون کمی اثر مثبت رو شاید برای این سطح دانشگاه ها کمتر کنه ولی خوشبختانه معدل بسیار خوبی داشتید و در ارشدم تو شریف 18.4 معدل بسیار بالایی هست و باید بهتون تبریک گفت[img]images/smilies/shy.gif[/img] نمره تافل اونجا 100 هست ولی 99 هم مشکلی نداره بخصوص اینکه استادی پیدا کردین که زمینه یکسان داره.چند توصیه می کنم: 1- حتما از همین روزا با مطالعه چند مقاله اون استاد و بخصوص اون دو مقاله مشابه مقالات خودتون اولین ایمیل رو بهش بزنید. 
2- یک GRE بدین و براش تا آذر بخونید،نمره خوب GRE خیلی تاثیرگذاره.
3-من بودم یک تافل دیگه میدادم.احتمالا میتونید بالای 105 بیارید که با 99 خیلی از نظر کلاس کاری فرق داره و تو چشم میاد.
4-اصلا خودتون رو محدود به این دانشگاه نکنید.بلکه چند دانشگاه اپلای کنید و ترجیحا جاهایی که استاد پیدا کردین اپلای کنید.
در کل با این شرایطم من شانستون رو بالا میبینم ولی همه چیز نسبی هست در فرایند اپلای.  
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین nena
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-09-2014, 04:01 PM
سلام
راجع به رزومه منم نظر بدین لطفا.
کارشناسی الکترونیک معدل ۱۲.۳۳
کارشناسی ارشد مکاترونیک معدل ۱۸۰۹۲
دوتا مقاله کنفرانس IEEE و یک مقاله ISI
آیلتس 7
شانس من برای پذیرش با فول فاند در مقطع دکترا در دانشگاههای کانادا چقدر هست؟وچطور میتونم شانسمو بیشتر کنم
نقل قول  

آفلاین nena
**
نقل قول

11-09-2014, 04:23 PM
(09-09-2014, 02:50 PM)mohsen.d نوشته: سلام ...دوسای عزیزم ...از این ک مزاحمتون میشم معذرت میخام ....میخاسم در مورد برادرم ازتون سوال ببرسم ...من برادرم دانشجوی دانشگاه یزد / رشته منابع طبیعی -گرایش بیابان با معدل  فارغ التحصیل شده و حالا ارشد یزد گرایش بیابان قبول شده .... و میخاد دکتری رو در یکی از دانشگاه های خارج از قبیل کانادا و استرالیا و امریکا و امثال اینا ب طور کامل بورسیه بشه خواهشا راهنماییم کنید ممنونم ....در ضمن من خودمم الان فارغ التحصیل دانشگاه تهران تو همین رشته هسم ...
سلام
برادرتون باید در درجه اول معدل ارشد بالایی بیارن هرچی بالاتر بهتر.در درجه دوم خوبه از همون ابتدای ورود به کارشناسی ارشد به فکر نمره زبان باشند.کاری که من نکردم و بعد از فارغ التحصیلی کلی پشیمون شدم. چون پروسه یادگیری زبان خودش یه مقدار زمانبر هست.خوبه از همین حلا بتدریج شروع کنن. موضوع پایان نامه ارشد خیلی مهمه که روی یک موضوع بروز کار کنند تا بعدها پیدا کردن استادی که تو همون فیلد کار کنه راحتتر باشه و همینطور مقاله خوب خیلی مهمه بخصوص مقاله آی اس آی. پس از ترم دوم خوبه که دنبال موضوع مناسب و جدید برای تز و پیدا کردن استاد باشن. راستی اینم یادم رفت بگم که به سه تا توصیه نامه هم نیاز هست که معمولا یکیش باید از استاد راهنمای تز باشه و دوتای دیگه از اساتیدی که با ایشون کار کردن و درس داشتن وشناخت کافی از ایشون داشته باشن.پس خوبه که با هر استادی که درس بر میدارن با انجام و تحویل بموقع پروژه ها و تکالیف نتنها معدل خوبی بیارن بلکه نظر استاد رو برای دریافت توصیه نامه هم جلب کنن. موفق باشید
نقل قول  

آفلاین nena
**
نقل قول

11-09-2014, 04:35 PM
(11-09-2014, 12:52 PM)Abdollaht نوشته: سلام
شرایط من ایناست:
دبیرستان تیزهوشان بودم
کارشناسی نوشیروانی بابل مهندسی مکانیک طراحی جامدات معدل 13.65
ارشد طراحی کاربردی بابل معدل 18 (امیدوارم)
GRE=1500
IELTS=7
دوتا مقاله ژورنال خارجی
گواهی رتبه دو مسابقات ملی طراحی و ساخت خوذروی هیبرید
چه دانشگاه هایی با بورس شانس دارم؟

سلام
دوست عزیزم تا جایی که من میدونم دانشگاههای آمریکا در صورت کسب نمره بالای جی آر ای از معدل پایین لیسانستون تا حدی چشم پوشی میکنند. سعی کنید مقاله آی اس آی داشته باشید تا شانستون افزایش پیدا کنه.میتونین به دانشگاههای متوسط و حتی خوب آمریکا امیدوار باشید. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین vahid.yousefi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-09-2014, 01:01 AM
1-معدل: (ارشد 17.15)، (کارشناسی14.10 )
2-دانشگاه و رشته: (کارشناسی شیمی کاربردی پیام نور)، (ارشد نانوشیمی دانشگاه مراغه)
3-نمره زبان: فعلا ندادم ولی بالای 80
4-تعداد مقالات: 10 مقاله ISI اکسپت شده و 4 مقاله ریوایز با میانگین ایمپکت 3.7
5-مقطع پذیرش: PhD-کانادا
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Photo  13-09-2014, 10:15 AM
(11-09-2014, 04:01 PM)'nena' نوشته: سلام
راجع به رزومه منم نظر بدین لطفا.
کارشناسی الکترونیک معدل ۱۲.۳۳
کارشناسی ارشد مکاترونیک معدل ۱۸۰۹۲
دوتا مقاله کنفرانس IEEE و یک مقاله ISI
آیلتس 7
شانس من برای پذیرش با فول فاند در مقطع دکترا در دانشگاههای کانادا چقدر هست؟وچطور میتونم شانسمو بیشتر کنم

سلام. به این سایت خوش امدین
راستش معدل کارشناسیتون خیلی پایینه و با وجودی که معدل ارشد عالی شده ولی چون لیسانس مهمتره اثر بدی میذاره.شما بقیه رزومتون هیچ مشکلی که نداره خیلی هم خوبه. ولی معدل لیسانس کمی دستتون رو می بنده از نظر برآورده کردن مینیمم. برای دکترا کلا باید استاد پیدا کنید. حالا دو حالت پیش میاد: 1-دانشگاه هایی مینیمم معدل لیسانس تعیین کردن و سختگیرترن: اگر با توجه مقالات و علایقتون استادی شما رو خواست و پیشنهاد شما رو قبول کرد باید ببنید چقدر میتونه براتون کار کنه در کمیته پذیرش. در بعضی دانشگاه ها استاد بخواد میتونه بعضی مرزها رو بشکنه. کم هم پیش نیومده.پس خوشبین باشید.
2-دنبال دانشگاه هایی بگردین که مینیمم معدل ندارن یا سختگیری کمتری دارند.
در هر حال استاد پیدا کردن تقریبا واجبه به خصوص برای دکترا. از الان ها هم باید ایمیل زدن رو شروع کنید.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 109 بعدی »