عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Exclamation  13-09-2014, 10:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 10:26 AM توسط ahmadpashaei.)
(13-09-2014, 01:01 AM)'vahid.yousefi' نوشته: 1-معدل: (ارشد 17.15)، (کارشناسی14.10 )
2-دانشگاه و رشته: (کارشناسی شیمی کاربردی پیام نور)، (ارشد نانوشیمی دانشگاه مراغه)
3-نمره زبان: فعلا ندادم ولی بالای 80
4-تعداد مقالات: 10 مقاله ISI اکسپت شده و 4 مقاله ریوایز با میانگین ایمپکت 3.7
5-مقطع پذیرش: PhD-کانادا

سلام.خوش آمدین به آکادمیا کافه
راستش نمیدونم رشته شما چجوریه که تونستین اینهم مقاله بدین ولی احتمالش هست مظنون بشن بهتون! به طور متوسط در هر 2 ماه ارشد یک مقاله ISI داشتین که کمی باعث حساسیت میشه. از سراحت حرفم ناراحت نشید،من چند نمونه داخل و خارجی دیدم که ریجکت کردن برای دکترا بخاطر همین موضوع. پس توصیه می کنم در صورتیکه در رشته شما مرسوم نیست یک ارشد اینهمه مفاله اونم فقط ISI بده بیاین و مقالاتی که کمتر مهمن یا مشابه هایی دارند از رزومه حذف کنید و بقیه رو مثلا حدود 6 تا بذارید نه هر 14 تا رو. 
نمره زبان بالای 80؟!! مگه با همین نمره هم میتونید کانادا اپلای کنید؟! سعی کنید بالای 100 بیارید. با اینهمه مقاله حیفه،شما میتونید با نمره بالای 100 به بهترین دانشگاههای کانادا هم فکر کنید. البته معدل و دانشگاه هاتون شانستون رو برای 5تای اول که معمولا مینیمم معدل لیسانس 16 می خوان و شناخت بالایی از دانشگاه های خوب ایران دارند، کم می کنه ولی شما حتما حتما باید استاد پیدا کنید که در این صورت ممکنه شرایط براتون خیلی فرق کنه حتی برای 6،5 دانشگاه اول کانادا. ضمنا به گزینه هایی مثل استرالیا هم خیلی فکر کنید چون به مقاله خیلی اهمیت میدن.در تاپیک مرتبط میتونید پیگیری کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین vahid.yousefi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2014, 04:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2014, 04:50 PM توسط vahid.yousefi.)
(13-09-2014, 10:25 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام.خوش آمدین به آکادمیا کافه
راستش نمیدونم رشته شما چجوریه که تونستین اینهم مقاله بدین ولی احتمالش هست مظنون بشن بهتون! به طور متوسط در هر 2 ماه ارشد یک مقاله ISI داشتین که کمی باعث حساسیت میشه. از سراحت حرفم ناراحت نشید،من چند نمونه داخل و خارجی دیدم که ریجکت کردن برای دکترا بخاطر همین موضوع. پس توصیه می کنم در صورتیکه در رشته شما مرسوم نیست یک ارشد اینهمه مفاله اونم فقط ISI بده بیاین و مقالاتی که کمتر مهمن یا مشابه هایی دارند از رزومه حذف کنید و بقیه رو مثلا حدود 6 تا بذارید نه هر 14 تا رو. 
نمره زبان بالای 80؟!! مگه با همین نمره هم میتونید کانادا اپلای کنید؟! سعی کنید بالای 100 بیارید. با اینهمه مقاله حیفه،شما میتونید با نمره بالای 100 به بهترین دانشگاههای کانادا هم فکر کنید. البته معدل و دانشگاه هاتون شانستون رو برای 5تای اول که معمولا مینیمم معدل لیسانس 16 می خوان و شناخت بالایی از دانشگاه های خوب ایران دارند، کم می کنه ولی شما حتما حتما باید استاد پیدا کنید که در این صورت ممکنه شرایط براتون خیلی فرق کنه حتی برای 6،5 دانشگاه اول کانادا. ضمنا به گزینه هایی مثل استرالیا هم خیلی فکر کنید چون به مقاله خیلی اهمیت میدن.در تاپیک مرتبط میتونید پیگیری کنید

با تشکر از جواب کامل شما. من از ترم اول یعنی از مهر شروع به کار تحقیقاتی کردم و معمولا هر روز به غیر روزهایی که درس داشتم 15 ساعت کار می کردم حتی عید نوروز رو هم دانشگاه بودم و مقالاتشو خودم می نوشتم. از طرف دیگه من زمینه کاری الانم رو زیاد  دوست ندارم چون بیشتر کاربرد بود تا ساخت نانومواد به اون دلیل سعی کردم مواد مختلفی سنتز کنم تا بتونم زمینه کاریم متنوع باشه. به اساتید هم نامه میزنم ولی متاسفانه یا تمپلیت میفرستم یا میگن جا ندارن یا اصلا جواب نمیدن .از طرف دیگه نمی دونم از کجا شروع کنم، من میخوام ترم پاییز 2015 اونجا باشم ولی فعلا امتحان زبان ندادم(آذر امتحان میدم) استرسم زیاده. اساتید دانشگاه آلبرتا هم نوشتن که مستقیم اپلای کنید و از طرف دیگه نمی دونم البرتا 25000 دلار که میده ایا fee رو هم از اون کم میکنندو اینکه 25000 تا برای 1 سال کافیه؟ چون فکر کنم با این حساب من هر سال نمی تونم برگردم ایران. شرمنده جوابم طولانی شد.
نقل قول  

آفلاین nena
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-09-2014, 12:54 PM
(13-09-2014, 10:15 AM)ahmadpashaei نوشته:
سلام. به این سایت خوش امدین
راستش معدل کارشناسیتون خیلی پایینه و با وجودی که معدل ارشد عالی شده ولی چون لیسانس مهمتره اثر بدی میذاره.شما بقیه رزومتون هیچ مشکلی که نداره خیلی هم خوبه. ولی معدل لیسانس کمی دستتون رو می بنده از نظر برآورده کردن مینیمم. برای دکترا کلا باید استاد پیدا کنید. حالا دو حالت پیش میاد: 1-دانشگاه هایی مینیمم معدل لیسانس تعیین کردن و سختگیرترن: اگر با توجه مقالات و علایقتون استادی شما رو خواست و پیشنهاد شما رو قبول کرد باید ببنید چقدر میتونه براتون کار کنه در کمیته پذیرش. در بعضی دانشگاه ها استاد بخواد میتونه بعضی مرزها رو بشکنه. کم هم پیش نیومده.پس خوشبین باشید.
2-دنبال دانشگاه هایی بگردین که مینیمم معدل ندارن یا سختگیری کمتری دارند.
در هر حال استاد پیدا کردن تقریبا واجبه به خصوص برای دکترا. از الان ها هم باید ایمیل زدن رو شروع کنید.
موفق باشید
ممنون.بلی دانشگاههایی رو دیدم که مینیمم معدل لیسانس ۱۵دارن.اما خیلی ها هم ندارن.منظور من هم گروه دوم هست.میخوام بدونم با اینکه مینیمم معدل ندارن، ولی با توجه به اینکه رقابت فشرده است و من حتی اگه با استادی که زمینه کاریش بهم نزدیک باشه تماس بگیرم ممکنه بخاطر معدل کارشناسی فول فاندم نکنه؟من فول فاند میخوام.
نقل قول  

آفلاین tintila
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2014, 04:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2014, 04:10 AM توسط tintila.)
1-معدل: 14.07 (رشته سخت افزار لیسانس) و 19.33( ارشد معماری..ترم 3 هستم)
2-دانشگاه: ازاد قزوین و ازاد چالوس
در هر دو دانشگاه 2 ترم شاگرد اول شدم و نمرات ترم های اخر لیسانسم بالاست
3-نمره زبان: فعلا ندارم اما آیلتس بالای 6.5 فکر میکنم
4-مقاله: در حال نوشتن
5-مقطع: phd در زمینه معماری
6-اراده: قوی!
امید داشته باشم به کانادا با توجه به تغییر رشته؟ یا تمرکز کنم برای جای دیگه؟ 
مرسیییییی اگه راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین the_y
**
نقل قول

17-09-2014, 12:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2014, 12:54 PM توسط the_y.)
سلام
من مدرک لیسانسم مهندسی برق از دانشگاه سراسری زنجان با معدل 13.6 و
ارشدم مخابرات امن علم و صنعت با معدل 17.1
وقتی داشتم سایت یکی از دانشگاههای کانادا رو چک می کردم واسه حداقل معدل دیدم که نوشته:
 Requirements For Students From IranOverall Grade Required:15 on a 20 point scale 
بعد من با توجه به اینکه نمی دونستم معدل لیسانس رو هم در نظر می گیرند یا نه به ادمیشن کوردینیتور اون دانشگاه ایمیل زدم و با ذکر معدل هام مساله رو جویا شدم. اونها هم به من جواب دادند:
Thank you for your interest in our graduate programs! Those who review your application will likely pay closer attention to your most recent degree, your Master's degree. You may still apply for admission.

حالا با این وضع من نمی دونم این امیدواری که به من داده واسه پذیرش کلی از دانشگاه هست یا پذیرش با فاند؟ البته من در ایمیلم حرفی از فاند نزده بودم و فقط گفته بودم که اینترنشنال هستم.
ممنون می شم یکی از دوستان با تجربه به من بگه که منظورشون چی بوده و اینکه می تونم به فاند امیدوار باشم یا نه؟

نقل قول  

آفلاین fairy1
**
نقل قول

17-09-2014, 08:08 PM
با عرض سلام
من کارشناسی مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی خوندم در دانشگاه باهنر کرمان با معدل 16.32 و الآن هم ترم3 کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست دانشگاه باهنر هستم.
مقاله هنوز ندارم اما تا پایان ارشدم، هم در زمینه پایان نامه و هم موضوع دیگه ای مقاله میدم که حتما ISI هم جزءش هست.
برای گرفتن مدرک تافل هم دارم میخونم.
آیا با شرایط من شانسی برای پذیرفته شدن در مقطع دکترا در کانادا به صورت فول فاند وجود داره؟ هزینه های لازم حدودا چقدره؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-09-2014, 07:23 AM
خوب دوست عزیز اول از همه اگه معدلتون فوقتون رو مثه لیسانستون بالا نگاه دارید و مقاله هم همانطوری که گفتید در کنار زبان بالا داشته باشید شانس بالایی دارید
توجه داشته باشید پیدا کردن و اپلای برای پوزیشن های مربوطه و تماس با اساتید هم راهگشاست

در مورد هزینه های لازم خوب هزینه های آزاد سازی مدارک، آزمون ها و غیره به تاپیک های مرتبط مراجعه کنید
(17-09-2014, 08:08 PM)'fairy1' نوشته: با عرض سلام
من کارشناسی مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی خوندم در دانشگاه باهنر کرمان با معدل 16.32 و الآن هم ترم3 کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش محیط زیست دانشگاه باهنر هستم.
مقاله هنوز ندارم اما تا پایان ارشدم، هم در زمینه پایان نامه و هم موضوع دیگه ای مقاله میدم که حتما ISI هم جزءش هست.
برای گرفتن مدرک تافل هم دارم میخونم.
آیا با شرایط من شانسی برای پذیرفته شدن در مقطع دکترا در کانادا به صورت فول فاند وجود داره؟ هزینه های لازم حدودا چقدره؟

نقل قول  

آفلاین fairy1
**
نقل قول

18-09-2014, 07:38 PM
با عرض سلام
شرایط پذیرش فول فاند چی هست؟ با توجه به شرایط من برای دکترا چه دانشگاههایی رو در کانادا توصیه میکنید؟
کارشناسی: دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته معدل 16.32
کارشناسی ارشد : دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش محیط زیست. ترم سه رو تازه شروع کردم معدلم تاالآن 16.72
برای گرفتن مدرک تافل دارم میخونم. با پایان نامه و یک پروژه دیگه هم تصمیم دارم مقاله بدم که حتما ISI هم جزءش هست
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-09-2014, 09:14 PM
خوب دوست عزیز همانطور که بالا و بالاتر و ... گفته شده معدل بالاتر، زبان بالاتر، رزومه ی قوی و در نهایت شانس به اندازه کافی و صبر به اندازه ی بی نهایت باعث برتری شما نسبت به دیگران و دریافت فول فاند میشه
پس صرف اینکه بگید دارید مثلا زبان می خونید و مثلا فلان نمره رو میارید از الان نمیشه حتی درصدی گفت چقدر شانس دارید چون در واقعیت شرایط جور دیگریست
شما به یه دانشگاه خاص نباید اکتفا کنید.در همین حین که برای زبان و کارهای دیگه آماده میشید صفحات مختلف اساتید مرتبط کارتون رو دنبال کنید
(18-09-2014, 07:38 PM)'fairy1' نوشته: با عرض سلام
شرایط پذیرش فول فاند چی هست؟ با توجه به شرایط من برای دکترا چه دانشگاههایی رو در کانادا توصیه میکنید؟
کارشناسی: دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته معدل 16.32
کارشناسی ارشد : دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش محیط زیست. ترم سه رو تازه شروع کردم معدلم تاالآن 16.72
برای گرفتن مدرک تافل دارم میخونم. با پایان نامه و یک پروژه دیگه هم تصمیم دارم مقاله بدم که حتما ISI هم جزءش هست

نقل قول  

آفلاین hadi_gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2014, 11:31 AM
سلام دوستان، من تازه با این فروم آشنا شدم، شرایطم رو براتون می گم"
کارشناسی: شهرسازی، دانشگاه هنر تهران، معدل 18/25 رتبه اول
کارشناسی ارشد: شهرسازی، برنامه ریزی شهری، دانشگاه هنر تهران، معدل 19/06 رتبه اول
دارای 3 مقاله علمی پژوهشی (چون رشته ما مانند معماری یک جورایی زیرمجموعه هنر محسوب می شه اینه که علمی پژوهشی اهمیت داره)، 2 مقاله کنفرانسی، 2 کتاب، 2 طرح پژوهشی جامع با دانشگاه و مرکز مطالعات معماری و شهرسازی شهرداری تهران، عضو بنیاد ملی نخبگان
زبان هم آیلتس 6.5 داشتم، ولی تاریخش گذشته و تا آخر امسال مطمئنم امتحان بدم می تونم 7 رو بیارم. مسئله مهم اینجاست که من تو دانشگاه خودمون می تونستم دکترا بدون کنکور رو ادامه بدم، اما چون کار اقامت کانادام درست شده، دیگه بیخیال دکترا تو ایران شدم، یعنی به عبارتی کارت پی آر کانادا رو هم امسال دریافت کردم، تازه از یک ماه آینده می خوام فقط برای دانشگاه تورنتو شروع به جمع آوری مدارک بکنم، تقریبا هم می دونم چه مواردی رو می خوان، می خوام بدونم با این شرایط امکان گرفتن پذیرش و کمک هزینه رو دارم؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. به امید پیروزی و موفقیت تمامی دوستان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 109 بعدی »