عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-11-2013, 11:48 PM
(13-11-2013, 11:33 PM)'atefeh_J' نوشته: بله واقعا تصمیم خیلی سختی است.برای همین خیلی دوست داشتم نظر دوستان را بپرسم که بهترین تصمیم را بگیرم
خیلی ممنون من تلاشم را می کنم برای زبانم امیدوارم بتونم برسم . راستش سوال دومتان را هم واقعا روم نمیشه ازش بپرسم چون قبلا چند بار برای فال 2014 تاکید کردم Sad
خیلی خیلی ممنون از پاسختان Smile

در این صورت زبان رو تکمیل کنید و همون پاییز 2014 برید...
موفق باشی

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nena
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2013, 07:27 PM
ممنون از شما مهناز عزیز
راجع به معدل بعضی دانشگاههای کانادا گویا معدل لیسانس اصلا نمی خوان. مثل کارلتون یا دانشگاه اتاوا. من درست متوجه شدم؟ یا همه دانشگاهها معدل لیسانسو میخوان؟
آیا با قوی کردن رزومه با مقاله و نمره زبان میتونم به این دانشگاهها امیدوار باشم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-11-2013, 08:29 PM
(14-11-2013, 07:27 PM)'nena' نوشته: ممنون از شما مهناز عزیز
راجع به معدل بعضی دانشگاههای کانادا گویا معدل لیسانس اصلا نمی خوان. مثل کارلتون یا دانشگاه اتاوا. من درست متوجه شدم؟ یا همه دانشگاهها معدل لیسانسو میخوان؟
آیا با قوی کردن رزومه با مقاله و نمره زبان میتونم به این دانشگاهها امیدوار باشم؟
ممنون

خواهش میکنم . من در حد اطلاعاتم کمک میکنم، دوستان دیگه هم اطلاعاتشون کامل تره ، انشالله بهتر راهنماییتون خواهند کرد 

راجع به معدل باید بگم که تا اونجایی که من میدونم کلا همه جا معدل لیسانس مهم هست اما این به این معنی نیست که یکی معدلش کمه ، پس کلا نمیتونه پذیرش یا فاند بگیره ، یا یکی معدل عالی هست پس حتما به هدفش میرسه! همونطور که قبلا گفتم ، رزومه ی شما از هر لحاظ بررسی خواهد شد ، حالا نقاط قوت و ضعف رو همه دارند پس نگران نباشید ....
من دقیقا از کانادا اطلاع ندارم اما به نظرم تنها در صورتی به صورت قطع میشه به شما گفت نمره ی لیسانس رو مثلا دانشگاهی جزو حداقل ها قرار نداده که ، از خود دانشگاه پرسید....شما حتما دانشگاه مربوطه رو چک کنید و اگر لازم شد مکاتبه کنید و مطمئن بشید ، همچنین اگر فقط کانادا هدفتون هست خب موقع مکاتبه با اساتید احتمالا به شما راجع  به معدل خواهند گفت ....
یه مطلب دیگه هم عنوان کنم علاوه  بر توضیحات فوق اونم اینکه ، مثلا برای دانشگاه های امریکا ، کسب نمره ی خوب در امتحان GRE میتونه معدل رو پوشش بده و حتی در گرفتن فاند هم تاثیر بزاره، شما چک کنید ببینید آیا دانشگاه موردنظرتون حرفی از جی آر ایی زده یا نه !! چنانچه شما میتونید رو امریکا هم فکر کنید ، پس آمادگی برای جی ار ایی و کسب نمره خوب ، خیال شمارو راحت خواهد کرد 

اگر توضیحات کافی نیست ببخشید ، من در حد اطلاعات خودم خواستم کمکتون کنم 
انشالله موفق باشید و به هدفتون برسید Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-11-2013, 09:52 PM
(14-11-2013, 07:27 PM)'nena' نوشته: ممنون از شما مهناز عزیز
ممنون

من الان یه نگاهی به وبسایت دانشگاه اتاوا انداختم. نوشته بود کل مدارکتون رو برامون بفرستید. اینکه احیانا یه معدل تو requirement هاشون ذکر میکنن به این معنی نیست که معدل مقطع دیگه براشون اهمیتی نداره. البته ممکنه یکی از مقاطع وزن بیشتری داشته باشه ولی هر دو مهمن. گاها هم یک معدل ذکر میشه که برا هر دو مقطع باید در نظر بگیرین. دانشگاه به دانشگاه فرق داره...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-11-2013, 10:15 PM
این نکته را در تکمیل صحبت های دوستان بگم که بعضی از دانشگاه های کانادا یک حداقلی برای معدل لیسانس دانشجویان ایرانی در نظر می گیرند. حتماً بررسی کنید یا بهتر هست ایمیل بزنید و بپرسید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین samani
**
نقل قول

15-11-2013, 02:46 PM
سلام
من معدل لیسانسم 16.25 از دانشگاه آزاد قزوین رشته عمران و معدل ارشدم 17.25 از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوینه.
با داشتن 1 مقاله ISI و یک مقاله در یکی از کنفرانس های بین المللی برگزار شده در داخل کشور,و نمره IELTS 7,چقدر شانس برای گرفتن فاند کامل در کانادا دارم؟و کدوم دانشگاهاش؟
ممنون   
نقل قول  

آفلاین Unbroken
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-11-2013, 03:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2013, 04:14 PM توسط Unbroken.)
(15-11-2013, 02:46 PM)'samani' نوشته: سلام
من معدل لیسانسم 16.25 از دانشگاه آزاد قزوین رشته عمران و معدل ارشدم 17.25 از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوینه.
با داشتن 1 مقاله ISI و یک مقاله در یکی از کنفرانس های بین المللی برگزار شده در داخل کشور,و نمره IELTS 7,چقدر شانس برای گرفتن فاند کامل در کانادا دارم؟و کدوم دانشگاهاش؟
ممنون   

با سلام،
راستش دوست عزیز معدلتون تا حدودی خوبه، شانس پذیرش بستگی به رزومه شما داره، مقاله خارجی داری خوب این خیلی خوبه...
نمره IELTS شما هم خوبه معمولا مینیمم نمره آیلتس برخی دانشگاه 6.5 و برخی هم 7 هست که بستگی به رنک دانشگاه ها داره، فاند کامل شما بستگی به نمره GRE شما داره(این نمره یکی از فاکتورهای خیلی مهم و تاثیر گذار در پذیرش و فاند هست) فقط IELTS کافی نیست!
اگر شما بتونید نمره خوبی در GRE کسب کنید، که اطلاعات و منظور از نمره خوب را در این بخش فروم میتونید بخونید، شانس پذیرش با فاند خواهید داشت، ولی خوب از طرفی اینکه کدوم دانشگاه، باید بر اساس نمره این دو آزمون تصمیم گیری کنید، شما باید به وب سایت دانشگاه ها مراجعه کرده و حداقل شرایط لازم برای اپلای رو ببنید، سپس براساس اون تصمیم بگیرید...
اگر هدفتون فقط آمریکا و کاناداست که هیچی والا شما میتونید استرالیا رو هم مدنظر داشته باشید، چون به چز یک یا دو دانشگاه بقیه دانشگاه های استرالیا GRE نمیخوان، از طرفی چون دانشگاه های استرالیا پژوهشی محور هستن، یعنی به داشتن مقاله اهمیت زیادی میدن، به نظر من استرالیا رو هم امتجان کنید، همین.
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین samani
**
نقل قول

15-11-2013, 09:08 PM
(15-11-2013, 03:51 PM)'mohabat' نوشته:
با سلام،
راستش دوست عزیز معدلتون تا حدودی خوبه، شانس پذیرش بستگی به رزومه شما داره، مقاله خارجی داری خوب این خیلی خوبه...
نمره IELTS شما هم خوبه معمولا مینیمم نمره آیلتس برخی دانشگاه 6.5 و برخی هم 7 هست که بستگی به رنک دانشگاه ها داره، فاند کامل شما بستگی به نمره GRE شما داره(این نمره یکی از فاکتورهای خیلی مهم و تاثیر گذار در پذیرش و فاند هست) فقط IELTS کافی نیست!
اگر شما بتونید نمره خوبی در GRE کسب کنید، که اطلاعات و منظور از نمره خوب را در این بخش فروم میتونید بخونید، شانس پذیرش با فاند خواهید داشت، ولی خوب از طرفی اینکه کدوم دانشگاه، باید بر اساس نمره این دو آزمون تصمیم گیری کنید، شما باید به وب سایت دانشگاه ها مراجعه کرده و حداقل شرایط لازم برای اپلای رو ببنید، سپس براساس اون تصمیم بگیرید...
اگر هدفتون فقط آمریکا و کاناداست که هیچی والا شما میتونید استرالیا رو هم مدنظر داشته باشید، چون به چز یک یا دو دانشگاه بقیه دانشگاه های استرالیا GRE نمیخوان، از طرفی چون دانشگاه های استرالیا پژوهشی محور هستن، یعنی به داشتن مقاله اهمیت زیادی میدن، به نظر من استرالیا رو هم امتجان کنید، همین.
موفق باشید

ممنون
آیا برای دانشگاههای کانادا هم GRE اجباریست؟
نقل قول  

آفلاین Unbroken
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-11-2013, 09:23 PM
(15-11-2013, 09:08 PM)'samani' نوشته:
ممنون
آیا برای دانشگاههای کانادا هم GRE اجباریست؟
بله همونطوری که قبلاً گفتم، برای آمریکا و کانادا لازم و ضروریه، برای بعضی از دانشگاه های اروپا هم ظاهراً جزء الزامات پذیرشه...
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-11-2013, 01:03 AM
(15-11-2013, 09:23 PM)'mohabat' نوشته:
بله همونطوری که قبلاً گفتم، برای آمریکا و کانادا لازم و ضروریه، برای بعضی از دانشگاه های اروپا هم ظاهراً جزء الزامات پذیرشه...

البته mohabat جان، درسته که داشتن GRE برای کانادا هم خوبه و برای بعضی دانشگاه‌ها مثل آلبرتا اجباریه، ولی بطور معمول دانشگاه های کانادا GRE جز موارد اجباری اپلای‌شون نیست و بدون GRE هم می‌شه برای بیشتر دانشگاه‌های کانادا اقدام کرد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... 109 بعدی »