عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا تحصیل در اسپانیا شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-02-2014, 01:50 PM
'Shabiiiii dateline='' نوشته: سلام..
من واسه دكتري يه دانشگاه اسپانيا اقدام كردم.. ايميل ٢ تا استاد رو مي خواست فرستادم ايميل ها @ yahoo هست.. حالا گفتن ايميل بايد سازماني باشه و استاداي من ندارن..
به نظرتون شانس پذيرشم كم مي شه خيلي؟!!
خوب وقتي استادا اينجوري هستن من چكار كنم؟!!!

سلام دوست خوب
والا بیشتر دانشگاه ها تا زمانی که توصیه نامه اساتید شما بدست شان نرسد مدارک شما را بررسی نمی کنند پس بنظر من استاد دیگری که ایمیل اکادمیک دارد را جایگزین کنید حتما نباید با شما درس داشته باشند حتی مقاله مشترک هم باشد کافی هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین hosein_m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-04-2014, 01:22 PM
سلام دوستان عزیز
من به یه استاد upv میل زدم یه استاده دیگه به این شکل جواب داد.
Thank you so much for your interest in our Group. I confirm you that your expertise and CV are adequate for a position as PhD student in upv. Therefore, we could consider your admission for the following course (2014-2015) in our Doctorate Programme
بعد در ادامه یه لینک داد که کفته شده 15 تا دانشجو دکتری با فاند میگیرن با حقوق 1000 تا
ازونجایی که تقریبا من همه پستها و کامنتهارو خوندم و اکثریت گفته اند که فاند غیر ممکنه من خیلی نگران شدم.البته ایشون لینک یه موسسه علمی رو دادن. دوستان میشه راهنماییم کنید که چقدر میتونم حساب کنم رو پذیرششون؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-04-2014, 05:50 PM
(06-04-2014, 01:22 PM)'hosein_m' نوشته: سلام دوستان عزیز
من به یه استاد upv میل زدم یه استاده دیگه به این شکل جواب داد.
Thank you so much for your interest in our Group. I confirm you that your expertise and CV are adequate for a position as PhD student in upv. Therefore, we could consider your admission for the following course (2014-2015) in our Doctorate Programme
بعد در ادامه یه لینک داد که کفته شده 15 تا دانشجو دکتری با فاند میگیرن با حقوق 1000 تا
ازونجایی که تقریبا من همه پستها و کامنتهارو خوندم و اکثریت گفته اند که فاند غیر ممکنه من خیلی نگران شدم.البته ایشون لینک یه موسسه علمی رو دادن. دوستان میشه راهنماییم کنید که چقدر میتونم حساب کنم رو پذیرششون؟

دروود بر شما. 
ابتدا تبریک بنده رو پذیرا باشید در ادامه باید خاطر نشان کنم هیچ چیزی محال و دست نیافتنی نیست اون هم فاند در کشوری دارای اقتصاد بیمار!!! اسپانیا در کنار وضعیت تحصیلی مطلوب برای دوره های دکتری مشاهده شده که فاند هم داده. شما نگران نباش. من پارسال یکی از دوستانم برای UPC پذیرش با فاند داشت و رفت. شما با خیال راحت مورد خودت رو ادامه بده و دنبال حاشیه نگرد. فقط باید با خودت فکر کنی برای زندگی و کار پس از تحصیل کمی سخت به نظر میاد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین hosein_m
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2014, 09:39 AM
(06-04-2014, 05:50 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما. 
ابتدا تبریک بنده رو پذیرا باشید در ادامه باید خاطر نشان کنم هیچ چیزی محال و دست نیافتنی نیست اون هم فاند در کشوری دارای اقتصاد بیمار!!! اسپانیا در کنار وضعیت تحصیلی مطلوب برای دوره های دکتری مشاهده شده که فاند هم داده. شما نگران نباش. من پارسال یکی از دوستانم برای UPC پذیرش با فاند داشت و رفت. شما با خیال راحت مورد خودت رو ادامه بده و دنبال حاشیه نگرد. فقط باید با خودت فکر کنی برای زندگی و کار پس از تحصیل کمی سخت به نظر میاد.

ولتاژ عزیز ممنون بابت راهنماییتون. 165 یورو هزینه سابمیژن هستش و دانشگاهایی بوند که ترغیب میکردن به پرداخت این هزینه واسه درامد خودشون.اسپانیا هم چنین سیاستهایی داره؟به نظر شما چطور میتونم مطمعن شم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

14-04-2014, 08:37 PM
(07-04-2014, 09:39 AM)'hosein_m' نوشته:
ولتاژ عزیز ممنون بابت راهنماییتون. 165 یورو هزینه سابمیژن هستش و دانشگاهایی بوند که ترغیب میکردن به پرداخت این هزینه واسه درامد خودشون.اسپانیا هم چنین سیاستهایی داره؟به نظر شما چطور میتونم مطمعن شم؟

دوست عزیز. این سیاست بازی و این چنین حرفها رو من اطلاعی ندارم اما از سال 2011 اکثر دانشگاهها هزینه اپلیکیشن برای تایید فرایند اقدام شما نیاز دارن که باید پرداخت کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین baran
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-06-2014, 04:34 PM
با سلام
من برای دکترا روانشناسی می خواستم اقدام کنم اسپانیا شما کدام دانشگاه ها را پیشنهاد می کنید و اینکه برای پذیرش زمان خاصی را دارند یا مثل آلمان تایم آن در طی سال آزاد است و به استاد بستگی دارد؟ 
و آیا مدرک زبان برای پذیرش دانشگاه در رشته من نیاز است؟ و گویا جدیدا برای سفارت زبان می خواهند اگر صحیح است چه نمره ای از تافل و ایلتس را میپذیرند و آیا mche یا مدارک زبان دیگر را هم قبول دارند؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

13-06-2014, 04:44 PM
(13-06-2014, 04:34 PM)'baran' نوشته: با سلام
من برای دکترا روانشناسی می خواستم اقدام کنم اسپانیا شما کدام دانشگاه ها را پیشنهاد می کنید و اینکه برای پذیرش زمان خاصی را دارند یا مثل آلمان تایم آن در طی سال آزاد است و به استاد بستگی دارد؟ 
و آیا مدرک زبان برای پذیرش دانشگاه در رشته من نیاز است؟ و گویا جدیدا برای سفارت زبان می خواهند اگر صحیح است چه نمره ای از تافل و ایلتس را میپذیرند و آیا mche یا مدارک زبان دیگر را هم قبول دارند؟

دوست عزیز سلام
شما دانشگاه University Rovira i Virgili را بررسی کنید بنظر من مناسب هست هم بورس تحصیلی دارند و هم به زبان انگلیسی دوره برگذار می شود ولی نمره تافل یا ایلتس را باید داشته باشید و سایر مدارک زبان مورد قبول نیست متاسفانه

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-06-2014, 04:50 PM
(13-06-2014, 04:34 PM)'baran' نوشته: با سلام

دروود.
بله استاد نقش تایین کننده داره و اگر موقعیتی خالی نباشه باید مکاتبه کنی. ددلاین خاصی نداریم.
بله مدرک زبان فقط ایلتس یا تافل نیازه. (بالای 6 در ایلتس - بالای 80 در تافل)
نقل قول  

آفلاین baran
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-06-2014, 05:26 PM
مرسی از راهنماییتون. به نظر شما میشه اپلای کنم بعد دنبال مدرک زبان باشم یا اساتید هم مدرک زبان می خواهند و آیا مصاحبه علمی با   skypeمثل بقیه اروپا دارند (من درباره این قسمتش خیلی نگرانم)؟ آخه من شنیده بودم اسپانیا مصاحبه ندارد مدرک زبان هم خیلی برای پذیرش مهم نیست!!!
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-06-2014, 05:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2014, 06:01 PM توسط saaaaam.)
(13-06-2014, 05:26 PM)'baran' نوشته: مرسی از راهنماییتون. به نظر شما میشه اپلای کنم بعد دنبال مدرک زبان باشم یا اساتید هم مدرک زبان می خواهند و آیا مصاحبه علمی با   skypeمثل بقیه اروپا دارند (من درباره این قسمتش خیلی نگرانم)؟ آخه من شنیده بودم اسپانیا مصاحبه ندارد مدرک زبان هم خیلی برای پذیرش مهم نیست!!!

والا این موضوع را من دیدم که دانشگاه های ممتاز اسپانیا مدرک زبان اجباری بود ولی دانشگاه های رنک پایین اجباری در کار نبود
در مورد استاد ایشان به رزومه شما نگاه می کنن مدرک زبان برایشان اهمیت چندانی نداره شاید همین که بنویسی در رزومه فلوینت هستم کافی باشه برای ایشان
من تا بحال اسپانیا ندیدم کسی مصاحبه داشته باشه! 

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »