عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Davlish
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-03-2017, 06:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-03-2017, 06:48 PM توسط Davlish.)
سلام دوستان خسته نباشید. 
رزومه ی خودمو تو ادامه نوشتم به نظر شما با این رزومه شانسی دارم؟؟ اگه شانسی دارم به نظرتون برای کدوم داتشگاه ها اقدام کنم؟؟

رشته مورد نظر: مرتبط با کامپیوتر (نرم افزار, شبکه , فناوری اطلاعات و ...)

معدل ارشد:18.16
رشته ارشد:فناوری اطلاعات
دانشگاه ارشد:دانشگاه غیر انتفاعی علوم فنون بابل 
معدل لیسانس:13.33
رشته لیسانس:فناوری اطلاعات
دانشگاه لیسانس:پیام نور
مدرک زبان انگلیسی: مدرک ندارم ولی مسلط هستم می تونم نمره ی خوب تو تافل IBT بیارم
مدرک زبان آلمانی: ندارم
مقالات خارجی:2تا- IEEE و Springer
مقالات داخلی: 3 تا کنفرانس بین المللی
تالیف کتاب:ندارم
سابقه کار: چندتا پروژه کوچیک و بزرگ

برام مهم نیست که کدوم دانشگاه برم فقط بهم فاند تعلق بگیره
یک پرپوزال هم برای مقطع دکتری آماده کردم که در مورد اینترنت اشیا هستش.
نقل قول  

آفلاین Atenamsv
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-03-2017, 05:15 PM
سلام من فارغ التحصيل دانشگاه فردوسى هستم
رشته مهندسى مكانيك سيالات
معدل كارشناسى ١٣/٨٩
معدل ارشد تبديل انرژى ١٨/٤٢
موضوع پايان نامه م مرتبط با احتراق و كاهش آلايندگى بوده
دو تا كار پژوهشى دارم
دو تا مقاله در كنفرانس هاى داخلى
يه مقاله isi در حال تاليف دارم
٢ سال سابقه كار با عنوان مهندس طراح تو يه كار خونه
٦ ماه همكارى با آتش نشانى
نمره آيلتس هم احتمالا ٧ (امتحانم نزديكه)
٣ تا ريكامنديشن لتر هم از ٣ تا استاد تمام دانشگاه فردوسى دارم
برا دكترا تو چه دانشگاه هاى آلمان شانس پذيرش دارم؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

27-03-2017, 11:32 PM
ضمن عرض سلام و وقت بخیر، من در حال حاضر دانشجو دکتری هستم در ایران در رشته مهندسی مخازن هیدروکربوری. معدل لیسانس و ارشد هر دو در رشته مهندسی نفت و از دانشگاه صنعت نفت به ترتیب 18.13 و 16.44 هست. دو مقاله کنفرانسی بین المللی هم دارم و نمره تافلم 115 هست. 
با توجه به رشته من، پیدا کردن دکتری در آلمان بسیار سخت هست و الان من نمیدونم آیا شانسی برای پذیرش در رشته geoscience و یا geophysics و یا رشته ی مرتبط با ضمینه کاریم در دانشگاه اشتوتگارت و یا آخن برای من وجود داره؟ من برای AICE در RWTH Aachen اپلای کرده بودم و ریجکت شدم و گفتند که سایر متقاضی ها خیلی عالی بودند! خیلی از اساتید سایر دانشگاهها هم گفتن پوزیشن ندارند.  آیا به نظر شما اپلای برای ارشد مجدد منطقی هست در شرایط من با توجه به اینکه من 27 سالمه و 3 سال دکتری در ایران رو هم گذروندم! در ضمن من فقط میتونم در آلمان ادامه تحصیل بدم چون به زودی ازدواج میکنم و در آلمان ساکن خواهم شد.  خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

28-03-2017, 12:45 AM
(27-03-2017, 11:32 PM)pegyyy نوشته: ضمن عرض سلام و وقت بخیر، من در حال حاضر دانشجو دکتری هستم در ایران در رشته مهندسی مخازن هیدروکربوری. معدل لیسانس و ارشد هر دو در رشته مهندسی نفت و از دانشگاه صنعت نفت به ترتیب 18.13 و 16.44 هست. دو مقاله کنفرانسی بین المللی هم دارم و نمره تافلم 115 هست. 
با توجه به رشته من، پیدا کردن دکتری در آلمان بسیار سخت هست و الان من نمیدونم آیا شانسی برای پذیرش در رشته geoscience و یا geophysics و یا رشته ی مرتبط با ضمینه کاریم در دانشگاه اشتوتگارت و یا آخن برای من وجود داره؟ من برای AICE در RWTH Aachen اپلای کرده بودم و ریجکت شدم و گفتند که سایر متقاضی ها خیلی عالی بودند! خیلی از اساتید سایر دانشگاهها هم گفتن پوزیشن ندارند.  آیا به نظر شما اپلای برای ارشد مجدد منطقی هست در شرایط من با توجه به اینکه من 27 سالمه و 3 سال دکتری در ایران رو هم گذروندم! در ضمن من فقط میتونم در آلمان ادامه تحصیل بدم چون به زودی ازدواج میکنم و در آلمان ساکن خواهم شد.  خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

نگفتین مقاله و سابقه تحقیقاتی دارید یا نه... اگر ندارید نه تنها RWTH Aachen  بلکه از جاهای دیگه هم ممکنه شانس خیلی بالایی نداشته باشید مگر اینکه برید سراغ دانشگاه های درجه دو به بالا... در این حالت شاید master مجدد انتخاب بهتری باشه... اگر مقاله دارید، و کمی سطح توقعتون (مثلا دانشگاهی در حد RWTH Aachen) رو بیارید پایین تر بعید هست نتونید هیچ position ی پیدا کنید...
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

28-03-2017, 10:18 AM
(28-03-2017, 12:45 AM)Matinking نوشته: نگفتین مقاله و سابقه تحقیقاتی دارید یا نه... اگر ندارید نه تنها RWTH Aachen  بلکه از جاهای دیگه هم ممکنه شانس خیلی بالایی نداشته باشید مگر اینکه برید سراغ دانشگاه های درجه دو به بالا... در این حالت شاید master مجدد انتخاب بهتری باشه... اگر مقاله دارید، و کمی سطح توقعتون (مثلا دانشگاهی در حد RWTH Aachen) رو بیارید پایین تر بعید هست نتونید هیچ position ی پیدا کنید...
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

28-03-2017, 10:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2017, 10:19 AM توسط pegyyy.)
بله همون طور که عرض کردم من در حال حاضر دانشجوی دکتری هستم، چند مقاله کنفرانسی بین‌المللی دارم و یک سال روی پروژه صنعتی بین دانشگاه و صنعت نفت کار کردم که متاسفانه به دلیل محرمانه بودن اطلاعات امکان چاپ مقاله وجود نداشت.
در مورد دانشگاه Stuttgart, Münster, Hamburg چطور؟رقابت برای این دانشگاه ها هم خیلی بالاست؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2017, 11:23 AM
(28-03-2017, 10:19 AM)pegyyy نوشته: بله همون طور که عرض کردم من در حال حاضر دانشجوی دکتری هستم، چند مقاله کنفرانسی بین‌المللی دارم و یک سال روی پروژه صنعتی بین دانشگاه و صنعت نفت کار کردم که متاسفانه به دلیل محرمانه بودن اطلاعات امکان چاپ مقاله وجود نداشت.
در مورد دانشگاه Stuttgart, Münster, Hamburg چطور؟رقابت برای این دانشگاه ها هم خیلی بالاست؟

رقابت همه جا هست... فقط کمتر و بیشتر میشه
در مورد این دانشگاه هایی که اسم بردید قطعا کار به سختی جاهایی کثل TUM نیست ولی در مورد دکترا باید اسم و رسم دانشگاه رو بگذارید کنار و برای هر موقعیتی اپلای کنید... اینکه استادی کارتون رو بپسنده از همه چی در انتخاب دانشگاه مهمتره...
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

19-04-2017, 09:02 PM
سلام
پذیرش دکتری در موسساتی مثل Helmholtz و Forschungszentrum Jülich به چه صورت هست؟ آیا رقابت شدیده برای این موسسات؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-04-2017, 11:13 AM
(19-04-2017, 09:02 PM)pegyyy نوشته: سلام
پذیرش دکتری در موسساتی مثل Helmholtz و Forschungszentrum Jülich به چه صورت هست؟ آیا رقابت شدیده برای این موسسات؟

در این موسسات تحقیقاتی بدلیل داشتن گرنتهای بسیار خوب و همچنین کارهای پژوهشی بسیار پرکاربرد و متنوع متقاضی زیادی داره البته عموماً این موسسات تحقیقاتی تمرکز روی رشته های علوم پایه دارن و در بسیار مباحث بین رشته ای ممکنه همچنان متقاضی زیادی نداشته باشه. بهتره شانستون رو امتحان کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

20-04-2017, 11:31 AM
(20-04-2017, 11:13 AM)Shihan نوشته: در این موسسات تحقیقاتی بدلیل داشتن گرنتهای بسیار خوب و همچنین کارهای پژوهشی بسیار پرکاربرد و متنوع متقاضی زیادی داره البته عموماً این موسسات تحقیقاتی تمرکز روی رشته های علوم پایه دارن و در بسیار مباحث بین رشته ای ممکنه همچنان متقاضی زیادی نداشته باشه. بهتره شانستون رو امتحان کنید.
ممنون از پاسختون. من با توجه به رشته ام برای چند موقعیت در این موسسات اپلای کردم. رشته من مهندسی نفت هست و این پوزیشن ها مرتبط با ژئوفیزیک و زمین شناسی  هست. من به طور مستقیم روی این موضوعات کار نکردم اما توضیح دادم که دانش قبلیم مرتبط هست و حتی ممکنه دید وسیعتری نسبت به موضوع داشته باشم چون دید مهندسی قوی هم دارم و علاقه مند به مباحث و پروژه های میان رشته ای هستم. سوال من اینه که پروسه به چه صورت هست؟ مشابه دانشگاهها بعد از بررسی مدارک مصاحبه میکنن و درجه سختگیریشون مشابه دانشگاههاست؟ و اینکه تجربه کاملا مشابه با موضوع پروژه نداشته باشم چقدر شانس رو کم میکنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 بعدی »