عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها ژاپن شانس پذیرش برای ادامه تحصیل در ژاپن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش برای ادامه تحصیل در ژاپن
آفلاین Iran2015
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2014, 08:32 PM
 سلام

من 25 سال سن دارم قبلا در رشته جامعه شناسی لیسانس گرفتم ولی تمایل دارم از نو یک لیسانس مثل مدیریت یا مهندسی در ژاپن بخوانم لطفا من رو راهنمایی کنید؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2014, 08:38 PM
(21-12-2014, 08:32 PM)'Iran2015' نوشته:  سلام
من 25 سال سن دارم قبلا در رشته جامعه شناسی لیسانس گرفتم ولی تمایل دارم از نو یک لیسانس مثل مدیریت یا مهندسی در ژاپن بخوانم لطفا من رو راهنمایی کنید؟

شما باید توضیحات بیشتری ارائه کنید. مثل رشته ای که مد نظرتون هست، نیاز به کمک هزینه و یا خیر، دوره ای که مد نظر دارید (به ژاپنی و یا انگلیسی) و سایر. در این صورت دوستان می‌تونند راهنمایی جامعی رو ارائه کنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین shiva 64
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2015, 04:15 AM
سلام  من ارشد زیست شناسی تکوینی  دانشگاه ازاد هستم واسه مقطع دکتری ژاپن رو ب من معرفی کردن در مورد بورس مونبوشو اطلاع زیادی ندارم  میخواستم راهنمایی کنید ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-03-2015, 11:03 AM
(07-03-2015, 04:15 AM)'shiva 64' نوشته: سلام  من ارشد زیست شناسی تکوینی  دانشگاه ازاد هستم واسه مقطع دکتری ژاپن رو ب من معرفی کردن در مورد بورس مونبوشو اطلاع زیادی ندارم  میخواستم راهنمایی کنید ممنون

راجع به بورسی که اشاره کردید اطلاعی ندارم بورسهای متنوعی در ژاپن موجوده که معروفترین اونا MEXT هست که یک نوع بورس دولتیه. در مورد نحوه‌ی اقدام هم خیلی پیچیده نیست، ابتدا ترجمه مدارک و نمره زبان رو آماده کنید. به عنوان مثال، برای اطلاع از نمره زبان مورد نیاز دانشگاه توکیو این فایل رو ببینید. در ژاپن برنامه هایی به عنوان Exchange Programs موجوده که شما با شرکت در اونا شهریه و هزینه ثبت نام نمی‌پردازید. در مرحله اول باید استادی پیدا کنید که شما رو بپذیره و شما Proposal ای تهیه کنید که مورد تأیید ایشون و در نهایت همکارانشون باشه. به عنوان مثال میتونید از این صفحه مشخصات اساتید دانشگاه توکیو رو پیدا کنید. در نهایت برای اطلاع از بورسهای محلی و ملی این دانشگاه این لینک رو ببینید.

در واقع فرآیندی که ما در بالا دنبال کردیم به این صورت بود که یک دانشگاه پیدا کردیم و پس از چک کردن مدارک مورد نیاز اولیه به ارتباط با اساتید پرداختیم. در مورد سایر دانشگاهها هم به همین صورته، فقط اینکه هر دانشگاهی از بورس های محلی و یا حتی ملی برای دانشجویان خارجی برخوردار نیست. پیش از هر گونه ارتباط با اساتید راجع به بورسها و نحوه ی اعطای آن به دانشجویان خارجی رو خوب مطالعه فرمایید.

در پایان، مختارید هر گونه سوال یا مطلبی مرتبط با مطالب فوق مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین shiva 64
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2015, 06:33 PM
اولش سلام ممنونم از اطلاعاتی ک دادید فقط اینکه من دنیال بورسی هستم ک هزینه زندگی رو هم علاوه بر هزینه تحصیل تقبل کنه دیگه ام اینکه مدرک دانشگاه ازاد منو میپذیرن؟
اونجا اجازه کار بمن میدن ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-03-2015, 05:38 PM
(07-03-2015, 06:33 PM)'shiva 64' نوشته: اولش سلام ممنونم از اطلاعاتی ک دادید فقط اینکه من دنیال بورسی هستم ک هزینه زندگی رو هم علاوه بر هزینه تحصیل تقبل کنه دیگه ام اینکه مدرک دانشگاه ازاد منو میپذیرن؟
اونجا اجازه کار بمن میدن ؟

دوست عزیز.
بیشتر اطلاعات رو رفیقم Andre در خصوص بورس MEXT بهت ارائه دادن اما با توجه به اینکه این بورس بخش زیادی از سی دانشگاه مطرح ژاپن رو شامل میشه از بورس مونوبوشو که توسط دولت حمایت میشه ، خارج هست. اما همچنان برخی از جزییاتش مانند مونومبوشو است. با این تفاوت که بورس مونوبوشو کلیه هزینه ها رو شامل میشه و به نسبت باقی بورسها قدمت و قدرت بیشتری داره.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mh HEMMAT
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2015, 02:05 PM
سلام
من دانشجوی سال 4 پزشکی هستم . برای تخصص می خواستم برم ژاپن . آیا بورسیه برای تخصص های پزشکی هم هست ( مثلا تخصص داخلی ) ؟ 
حدودا 3 سال دیگه پزشکی عمومی می گیرم . به نظرتون تو این مدت چکار کنم تا راحت تر قبولم کنند ؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-04-2015, 08:22 AM
(04-04-2015, 02:05 PM)'Mh HEMMAT' نوشته: سلام
من دانشجوی سال 4 پزشکی هستم . برای تخصص می خواستم برم ژاپن . آیا بورسیه برای تخصص های پزشکی هم هست ( مثلا تخصص داخلی ) ؟ 
حدودا 3 سال دیگه پزشکی عمومی می گیرم . به نظرتون تو این مدت چکار کنم تا راحت تر قبولم کنند ؟
خیلی ممنون

شرایط پزشکی در ژاپن هنوز خیلی بیرون درز نکرده اما معدل دوره عمومی شما باید بالا باشه 16 تا 17 و اینکه بسیاری از دوره های پزشکی به ژاپنی ارائه میشه و نیاز به دانش مناسب داره که بتونی با دکترها و پرستارها مکاتبه کنید البته ممکنه برخی دانشگاهها دوره به انگلیسی ارائه کنند اما خیلی کم هستن. چون بیشتر دانشجویان خارجی در ژاپن برای رشته های مهندسی اقدام میکنند. ضمن اینکه زنگی در شرق اسیا بسیار متفاوته شما باید این مورد رو برای 4-5 سال زندگی در نظر بگیری که سخته. من خودم پیشنهادم برای اروپاست که هم روش اقدامش میسر تره و اینکه خیلی متقاضی ایرانی دارن که میتونن راهنمایی کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین boy_alone
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-05-2015, 03:38 AM
سلام

من لیسانس جامعه شناسی و فوق لیسانس مدیریت استراتژیک دارم آیا می توانم از بورس مون بو شو برای مقطع دکترا استفاده کنم؟
اینکه بین لیسانسم و فوق لیسانسم رابطه ای وجود نداره برام مشکل ساز نمیشه برا بورس گرفتن در مقطع دکترا
نقل قول  

آفلاین Iran2015
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2015, 01:06 AM
دوستان عزیز آیا بورس مون بو شو شرایط سنی دارد؟

یک اطلاع کامل و مختصر اگه درمورد بورس مون بو شو بذارید ممنون میشم؟

و از ایران هر ساله چند نفر موفق به گرفتن این بورس میشوند؟

به نظر شما شانس کدوم رشته ها برای دریافت این بورس بیشتره؟

ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »