عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه تحصیل در فرانسه شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه)

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه های فرانسه (مباحث متفرقه)
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-11-2014, 12:39 PM
در کل شانست خیلی خوبه اگر دوره ات در دانشگاه به انگلیسی ارائه بشه که خب باید مدرکش رو ارائه بدی و اگر هم فرانسویه که باید در دانشگاههای دیگه دنبال دوره انگلیسی بگردی یا اینکه مجبور بشی فرانسوی بخونی. برای دوره انگلیسی و فرانسوی خوندن بسته به پایه خودتون میتونه بین 3-4 ماه تا 1 سال در نوسان باشه.
در خصوص اینکه رشته ها به انگلیسی در دانشگاه لیل ارائه میشه بهتره با این ایمیل در ارتباط باشید.
international@univ-lille1.fr
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین stromae
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2015, 02:36 PM
با عرض سلام وخسته نباشید
من دانشجوی اشد حقوق در دانشگاه پیام نور تهران هستم  ولی کارشناسیم رو با رتبه خوب تو دانشگاه ملی خوندم  معدل ارشدم  تا اینجا زیاد بالا نبوده 16 خورده ای همچنین دانشجوی اموزش محورم وبه جای پایان نامه سمینار دارم زبان فرانسه رو دارم کار میکنم وشاید بتونم تا پایانه ارشد مدرک delf رو بگیرم  با توجه به شرایطم چن تا سوال داشتم ایا برای بورسیه تحصیلی به دانشگاه مقطع ارشد توجه میشه یا اهمیتی نداره؟چون پیام نور دانشگاه زیاد معتبری نیست دوم اینکه ایا پایان نامه ارشد برای بورسیه دارای اهمیت هست یا خیر؟اگر مهمه که به پزوهش محور تغییر بدم واینکه شرایط پذیرش رشته حقوق در مقطع دکتری در فرانسه چه طور هست؟اگه بتونم 2تا مقاله بنویسم پذیرش راحت تر میشه ؟راهنماییم کنید که چقد شانس بورس شدن رو دارم  ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین roya.far
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-02-2015, 12:47 PM
لطفا دانشگاهی در نیس را معرفی بفرمایید که رشته طراحی صنعتی داشته باشد
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-02-2015, 08:17 PM
(06-02-2015, 02:36 PM)'stromae' نوشته: با عرض سلام وخسته نباشید
من دانشجوی اشد حقوق در دانشگاه پیام نور تهران هستم  ولی کارشناسیم رو با رتبه خوب تو دانشگاه ملی خوندم  معدل ارشدم  تا اینجا زیاد بالا نبوده 16 خورده ای همچنین دانشجوی اموزش محورم وبه جای پایان نامه سمینار دارم زبان فرانسه رو دارم کار میکنم وشاید بتونم تا پایانه ارشد مدرک delf رو بگیرم  با توجه به شرایطم چن تا سوال داشتم ایا برای بورسیه تحصیلی به دانشگاه مقطع ارشد توجه میشه یا اهمیتی نداره؟چون پیام نور دانشگاه زیاد معتبری نیست دوم اینکه ایا پایان نامه ارشد برای بورسیه دارای اهمیت هست یا خیر؟اگر مهمه که به پزوهش محور تغییر بدم واینکه شرایط پذیرش رشته حقوق در مقطع دکتری در فرانسه چه طور هست؟اگه بتونم 2تا مقاله بنویسم پذیرش راحت تر میشه ؟راهنماییم کنید که چقد شانس بورس شدن رو دارم  ممنون میشم

درود به شماشانست مناسبه، اما بیشتر دوره‌های حقوق در فرانسه به زبان فرانسوی هست. ضمنا شما مدرک ارشدت بدون پایان نامه هست و این ممکن مشکل ساز بشه. بهتره این مورد رو ابتدا از دانشگاه مقصد بپرسی‌. واسه دکترا حقوق اول به مدرک ارشد دقت می‌کنن و سپس لیسانس و نمره زبان. حالا اگر بخوای واسه ارشد مجدد اقدام کنی و مقاله هم داشته باشی‌ مسلما ممکن شانس بورس داشته باشی‌.
link 1
link 2
link 3

Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین stromae
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-02-2015, 01:50 PM
با سلام مجدد
میشه راهنمایی کنید چه جوری دانشگاه های مقصد رو پیدا کنیم وشرایطمون رو براشون توضیح بدیم؟برای پذیرش دکترای حقوق از دانشگاههای کشور فرانسه با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-02-2015, 03:25 PM
(10-02-2015, 01:50 PM)'stromae' نوشته: با سلام مجدد
میشه راهنمایی کنید چه جوری دانشگاه های مقصد رو پیدا کنیم وشرایطمون رو براشون توضیح بدیم؟برای پذیرش دکترای حقوق از دانشگاههای کشور فرانسه با تشکر

یکی از اصلی ترین مراحل مکاتبه با استاد و پیدا کردن استادی در زمینه کاری خودت هست. اگر نتونستی استادی پیدا کنی باید با بخش international دانشگاه مکاتبه کنی که شما رو به لیست اساتید راهنمایی کنند. ضمناً سایت جستجو دانشگاههای فرانسه هم در زیر امده که میتونی در خصوص رشته ها/ دانشگاهها تحقیق کنید.
http://www.campusfrance.org/en/
نقل قول  

آفلاین aka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-06-2015, 12:46 AM
سلام میخواستم بدونم برای پذیرش در مقطع لیسانس معدل دیپلم تا چه حد باید باشه؟و اینکه با معدل پایین شانس پذیرش از دانشگاه وجود داره؟از زبان مشکلی ندارم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-06-2015, 07:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-06-2015, 07:48 PM توسط Shihan.)
(12-06-2015, 12:46 AM)'aka' نوشته: سلام میخواستم بدونم برای پذیرش در مقطع لیسانس معدل دیپلم تا چه حد باید باشه؟و اینکه با معدل پایین شانس پذیرش از دانشگاه وجود داره؟از زبان مشکلی ندارم.

اگر زبان فرانسوی بدونی و مدرکش رو داشته باشی با معدل پایین هم میشه امیدوار بود فرانسه خیلی سخت گیر نیست.
نقل قول  

آفلاین saeid ynd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-06-2015, 07:51 PM
با سلام
مهندسی هوافضا از خواجه نصیر معدل 12.5
گرایش آیرودینامیک ارشد از مالک اشتر معدل 17 تا الان دو ترم دیگه دارم
حالا به نظر شما شانسی برای گرفتن پذیرش دارم? ارشد یا دکتری?
رزومه نسبتا خوبی دارم، مقاله هم ندارم، زبانمم خوبه....
من بیشتر هدفم امریکاست، به تظر شما ارشد رو میتونم فنلاند بخونم و برا دکتری برم امریکا یا اینکه شما چی پیشنهاد میکنید....
با تشکر از دوستان
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-06-2015, 04:26 PM
کسی اطلاعاتی درباره فرصت مطالعاتی به فرانسه داره؟ اینکه به همسر بعنوان همراه به راحتی ویزا میدن که کل مدت رو باهم باشیم؟
و کلا آیا سفارت بدقلقیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »