عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
سوال درباره قوانین فروم

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوال درباره قوانین فروم
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2014, 07:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2014, 07:05 PM توسط Torkan.)
سلام
من نمیدونم سوالم جای مناسبی مطرح میشه یا نه؟
ببخشین ایا این گزارشی که پایین صفحه سمت چپ هستش و نوشته شده :"""می‌بایست تنها اسپم، تبلیغات و سوء رفتار را گزارش دهید""" آیا پستهایی که نامرتبط با عنوان تاپیک هم هستن رو شامل میشه؟ منظورم پستهایی که باید انتقال داده بشه به یه تاپیک دیگه هستش....یا مدیر مربوطه خودش باید رسیدگی کنه و ما نباید گزارش کنیم اون جور پست ها رو؟
کلا من هنوز دقیقا نمیدونم اسپم چه چیزهایی رو شامل میشه؟!!
پ.ن: این سوال رو به خاطر اون پرسیدم بعضا بعضی سوالها باید در تاپیک دیگری پرسیده بشه و در تاپیک نامناسبی پرسیده میشه و بی دلیل صفحات رو زیاد میکنه و بعضی وقتا از چشم مدیرا دور میمونه که خوب طبیعی هستش به خاطر کمبود وقت و ...
حتی شاید خود این پست هم انتقالی باشه!Smile
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-02-2014, 08:18 PM
درود دوست عزیز
ممنون از حسن توجه ات.

هر پستی که برخلاف قوانین باشه، قابل گزارش هست. یعنی هم مدیران بخش های دیگه اون پست را گزارش می کنند هم اعضای فروم.  مطمئناً قدردان اون کاربرانی خواهیم بود که در حین مشارکت در فروم، دلسوز فروم نیز باشند

پست تبلیغ وبسایت های تجاری، پست تشکر، پست پینگلیش، پست تکراری، پست غیرمرتبط به تاپیک یا انجمن و .... هر چیزی که پیوستگی مطالب یک تاپیک را از بین ببرد می تواند یک پست قابل گزارش باشد.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2014, 05:28 PM
سلام دوستانSmile
ببخشین آیا امکان عوض کردن نام کاربری وجود داره و تو قوانین فروم گنجانده شده؟
البته این سوال رو به خاطر این پرسیدم که دیدم ظاهرا یه نفر نام کاربریش عوض شده (هنگام خوندن پست ها متوجه شدم) خواستم ببینم از طرف مدیران این انجام شده یا خودش؟!!
البته فک نکنین منم میخوام عوض کنماااا...من عاشق خودم هستم[img]images/smilies/wink.gif[/img]
ممنون میشم یه توضیحی بدین؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-03-2014, 12:54 PM
امکان تغییر نام کاربری وجود نداره. دلیل اصلی این موضوع هم ناهماهنگی‌ای هست که بین قسمت‌های مختلف سایت، مثل نتایج پذیرش و انجمن و غیره ممکنه به وجود بیاد. به این دلیل تغییر نام کاربری اصلا ساده نیست و باید این تغییر در چندین قسمت سایت همزمان انجام بشه. از اونجا که این کار ریسک ایجاد مشکل در دیتابیس‌های مختلف سایت رو داره، تغییر نام کاربری فقط در موارد بسیار خاص صورت گرفته.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2