عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور سوالات پیرامون خروج از کشور دانش آموزان

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون خروج از کشور دانش آموزان
آفلاین ho1373
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-04-2013, 06:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2013, 06:44 AM توسط ho1373.)
(08-04-2013, 11:27 PM)'مبین' نوشته: سلام
برای دوستانی که مشکل نظام وظیفه و خروج از کشور دارن، قبرس ترک بهترین گزینه است. چون با ویزای توریستی وارد میشن و بعدا اونجا ویزاشون تبدیل به دانشجویی میشه.
سال گذشته برادر من از طریق یکی از موسسات این کار رو انجام داد و یک سال اونجا زبان خوند بعد همون موسسه براش از هلند پذیرش و ویزا گرفت.

مرسی نظرت عالی بود خیلی کمکم کرد
میشه من برای ترکیه با پاسپورت توریستی اقدام کنم بعد برم اونجا پاسپورت تحصیلی بگیرم و همونجا بخونم؟میشه موسسه رو بهم معرفی کنید
نقل قول  

آفلاین ho1373
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-06-2013, 10:58 AM
سلام
خسته نباشید
میشه به یکی بگیم برام از خارج از کشور مثلا ترکیه پاسپورت بگیره و بگه غیرقانونی امده؟فرمش توی کنسولگری بود.
بعدش میتونم از کشور خارج بشم؟مشکلات و عواقبش چیه؟من متلود بهمن 73 هستم الانم سال چهارم چطور میتونم گدرنامه بگیرم برم ترکیه درس بخونم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-06-2013, 05:23 AM
(09-04-2013, 06:43 AM)'ho1373' نوشته:
مرسی نظرت عالی بود خیلی کمکم کرد
میشه من برای ترکیه با پاسپورت توریستی اقدام کنم بعد برم اونجا پاسپورت تحصیلی بگیرم و همونجا بخونم؟میشه موسسه رو بهم معرفی کنید

نکته 1: پاسپورت توریستی صحیح نیست. شاید منظورتان ویزای توریستی باشد.
نکته 2: اساسا برخی کشورها برای برخی دلایل به شما اجازه میدهند که ویزایتان را تمدید کرده یا نوع آن را عوض کنید و بعضا حتی اقامت کوتاه مدت بگیرید.
مثلا شخصی میتواند با ویزای شنگن به سوئد بیاید و مثلا به اداره مهاجرت درخواست بدهد که به دلیل این که یک کار اداری دارد و آن کار به زمان بیشتری از انچه در ویزایش مشخص شده نیاز دارد، یک ویزای کوتاه مدت به اون داده شود.

نکته 3 - مهم: برخی کشورها برای اینکه برخی ویزاها را بگیرید، شما را ملزم میکنند که درخواست را بیرون خاک آن کشور ارائه دهید. مثلا ممکن است برخی کشورها الزام داشته باشید ویزای تحصیلی را باید قبل از سفر به آن کشور و از ظریق سفارت آن کشور در کشور خودتان گرفته باشید.
منظورم این است که لزوما همه کشورها مثل قبرس نیستند و ممکن است این کار در آنها شدنی نباشد.    
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-09-2015, 02:13 PM
سلام خسته نباشبد من حسین متولد 1378هستم و میخواستم شرایط گرفتن گذرنامه برای خروج از کشور و رفتن پیاده به کربلا رو بدونم لطفا راهنمایی کنین!ممنون
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-09-2015, 02:40 PM
(06-09-2015, 02:13 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشبد من حسین متولد 1378هستم و میخواستم شرایط گرفتن گذرنامه برای خروج از کشور و رفتن پیاده به کربلا رو بدونم لطفا راهنمایی کنین!ممنون

درود
چون 16 سالته به شما گذرنامه نمیدن و باید عکست بخوره تو پاسپورت پدرت 
اما در عوض نیازی به وثیقه هم ندارین
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-09-2015, 12:51 AM
سلام من دانش اموز سال سوم دبیرستانم برای گرفتن کذرنامه باید چه کاری انجام بدم
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-09-2015, 01:01 AM
(16-09-2015, 12:51 AM)مهمان نوشته: سلام من دانش اموز سال سوم دبیرستانم برای گرفتن کذرنامه باید چه کاری انجام بدم

درود
شما زیر سن قانونی هستید

باید زیر مجموعه والدین قرار بگیرید و عکستون بخوره در پاسپورت اونا
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2015, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2015, 12:14 PM توسط M1KE.)
البته افراد زیر 18 سال به شرط داشتن اجازه کتبی ولی خودشون می تونند گذرنامه مستقل هم داشته باشند ولی در مواردی که همراه پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ و یا برادر و خواهر بزرگتر خودشان سفر کنند می تونند برای کمتر شدن هزینه صدور گذرنامه، اسم شون در گذرنامه همراه موردنظر باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-09-2015, 11:53 AM
(16-09-2015, 11:49 AM)M1KE نوشته: البته افراد زیر 18 سال به شرط داشتن اجازه کتبی ولی خودشون می تونند گذرنامه مستقل هم داشته باشند ولی در مواردی که همراه پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ و یا برادر و خواهر بزرگتر خودشان سفر کنند می تونند برای کمتر شدن هزینه صدور گذرنامه، اسم شون در گذرنامه همراه موردنظر باشه.

درود بر شما 
خدمتون عرض کنم که بر اساس قوانین جدید، از حدود 7 سال پیش در ایران، حتی برای نوزاد هم پاسپورت جدا صادر میشه و کلا صدور پاسپورت بصورت انفردای انجام میشه. 

با احترام
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2015, 12:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2015, 12:31 PM توسط M1KE.)
یعنی دیگه الان نمیشه اسم فرزندان رو به صورت همراه در گذرنامه والدین آورد و حتما همه باید گذرنامه های انفرادی داشته باشند؟ برداشت من از محتوای قانونش اینه که در زمان صدور گذرنامه میشه همچنان اسم همسر با فرزندان رو آورد ولی بعدا نمیشه اونها رو به گذرنامه ای که صادر شده اضافه کرد. برای نمونه در وبسایت سفارت ایران در استرالیا همچنان قابلیت آوردن همراه در گذرنامه وجود داره و بعید به نظر میرسه از 7 سال پیش تا به حال به روز نشده باشه. در وبسایت سفارت ایران در یکی دو کشور دیگه هم نگاه کردم (برای نمونه اینجا که مربوط به سفارت ایران در نروژ هست) مطلب مشابهی اشاره شده و ظاهرا همچنان امکان همراه کردن اینها وجود داره.

(16-09-2015, 11:53 AM)Nooshafarin نوشته: درود بر شما 
خدمتون عرض کنم که بر اساس قوانین جدید، از حدود 7 سال پیش در ایران، حتی برای نوزاد هم پاسپورت جدا صادر میشه و کلا صدور پاسپورت بصورت انفردای انجام میشه. 

با احترام
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »