عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)

صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 95 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)
آفلاین parsi1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2014, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2014, 06:03 PM توسط parsi1367.)
سلام خوبین؟ من افتادم بیگلری مشگین
چرا به اعزامی های 1 اسفند دوره طلایی میگن ؟

میگن چون عید رو مرخصی میدن برا همونه؟ چند روز میایم خونه؟ از کی؟ میگن متاهل ها رو هم چهارشنبه بعد از ظهر میفرستن خونشون تا شنبه صبح؟

یه سوال دیگه هم داشت از این به بعد سپاه میتونه کدا رو تغییر بده؟رفتم گفتن به احتمال فراوان کد چند نفر رو تغییر بدیم چون اصلا سرباز نداریم؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-02-2014, 06:08 PM
(06-02-2014, 06:01 PM)'parsi1367' نوشته: سلام خوبین؟ من افتادم بیگلری مشگین
چرا به اعزامی های 1 اسفند دوره طلایی میگن ؟
میگن چون عید رو مرخصی میدن برا همونه؟ چند روز میایم خونه؟ از کی؟ میگن متاهل ها رو هم چهارشنبه بعد از ظهر میفرستن خونشون تا شنبه صبح؟
یه سوال دیگه هم داشت از این به بعد سپاه میتونه کدا رو تغییر بده؟رفتم گفتن به احتمال فراوان کد چند نفر رو تغییر بدیم چون اصلا سرباز نداریم؟

سال قبل پادگان شما فكر كنم 10 روز عيد رو مرخصي داد.

اگر بخوان ميتونن تغيير بدن.سال قبل دقيقا يه نفر بود اومد پادگان نيروي انتظامي .موقع ظهر داش كردن گفتن بايد بري اراك فكر كنم(سپاه)
نقل قول  

آفلاین pooya.1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2014, 09:07 AM
باعرض ارادت خدمت آقایون محترم.من تقریبا تمام صفحات این فروم را مطالعه کردم و اطلاعات متفاوتی در رابطه با پذیرش شدن در سپاه را مشاهده کردم.منم اطلاعاتی در این رابطه دارم که خواستم مطرح کنم.
دوستان گرامی مدتی هست که پذیرش گرفتن در سپاه نیازمند اینه که پارتی داشته باشید و میشه گفت اون دسته از افرادی که بدون پارتی اقدام میکنن حتی با داشتن سابقه بسیج فعال و گردان های مختلف و ....و تکمیلی تیری در تاریکی انداختن و همه چیز براشون میره به سمت احتمال و شانس.این در حالیه که اگه پارتی داشته باشی حتی بدون سابقه بسیج و تکمیلی به راحتی پذیرش میشی.این که بعضا به آقایون بدون پارتی گفته میشه احتمالا پذیرش میشید و یا اینکه کدها را عوض میکنن کذب هست.اگر قرار به پذیرش شدن باشه از همون اول با اطمینان پارتی محترمتون میگه که پذیرش شدید.آقایونی که منتظرن کدشون عوض بشه : عوض کردن کد مستلزم یک پارتی فوق العاده قوی هست.که کم گیر میاد.
نقل قول  

آفلاین Mojtaba-021
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2014, 05:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 05:38 AM توسط Mojtaba-021.)
سلام به دوستان عزیز
یه سوال راجع به اعزامی های اول اردیبهشت دارم
نظام وظیفه اگه بخواد طبق روال همیشه برگ سفید رو 20 روز قبل آماده کنه باید اوایل فروردین شروع به کد زدن کنه که میخوره به تعطیلات عید نوروز!
پس مسلما تو اسفند کد شون مشخص میشه دیگه
درسته ????
با انسان نادان بحث نکن و بگذار در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
با وقیح جدل نکن چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحت را تباه میکند.
از حسود دوری کن چون حتی اگر دنیا را هم به او بدهی باز هم از تو بیزار خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین pooya.1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 11:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2014, 11:56 AM توسط pooya.1367.)
(20-02-2014, 05:33 AM)'Mojtaba-021' نوشته: سلام به دوستان عزیز
یه سوال راجع به اعزامی های اول اردیبهشت دارم
نظام وظیفه اگه بخواد طبق روال همیشه برگ سفید رو 20 روز قبل آماده کنه باید اوایل فروردین شروع به کد زدن کنه که میخوره به تعطیلات عید نوروز!
پس مسلما تو اسفند کد شون مشخص میشه دیگه
درسته ????

سلام.منم اعزام 1/2 هستم.از دوستانی که سالهای پیش این موقع اعزام شده بودن پرسیدم بهم گفتن برگه سفید بعداز تعطیلات چهار روز و حدودا 6 الی 10 فروریدین میاد اما اینکه کد ها رو زودتر میشه فهمید روایتها متفاوت بود.بعضی ها میگفتن یکی دو روز قبل از رسیدن برگه سفید و بعضی ها میگفتن تا روز رسیدن برگه مشخص نبود.

نقل قول  

آفلاین معتمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2014, 03:21 PM
آموزشی سربازی با ارتش افتادم بعد از یک هفته از محل آموزشی فرار کردم،حالا سوال من اینست که آیا کد خوردم یا نه و اگر کد خوردم چگونه از این موضوع اطلاع پیدا کنم؟آیا میتوانم دوباره دفترچه بگیرم و با سپاه بیافتم؟خواهش میکنم جوابم رو بدید
نقل قول  

آفلاین mohsen723
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2014, 10:33 PM
سلام دوستان
ی سوال مهم برام پیش اومده- ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه

سازمانی که میخوام ازش امریه بگیرم میگه باید تاریخ اعزامت برج 4 باشه و معاف از رزم هم باید بشم(که البته میشم) تا بتونم برای امریش ثبت نام کنم- تاریخ ثبت نامش هم هفته اول اردیبهشته فقط- حالا سوالم اینه که من چه زمانی باید دفترچمو بفرستم که با در نظر گرفتن مراحلی که کمیسیون پزشکی میبره برگ سبزم هفته اول اردیبهشت یا قبلش بیاد و تاریخ اعزامم اول تیر باشه؟ 
اگر کسی این مراحلو طی کرده ممنون میشم راهنمایی کنه

نقل قول  

آفلاین asakereh
**
نقل قول

27-02-2014, 02:23 AM
سلام. بنده اول اردیبهشت تاریخ اعزاممه متاهل و لیسانسه هستم.1. باتوجه به اینکی بسیجی نیستم احتمال افتادن در سپاه ندارم وبا توجه به متاهل بودن که به نزدیکترین مکان فرستاده میشه وبا توجه به اینکه شهرمون پادگان ارتش نداره پس ارتش هم نمی افتم. درسته؟
2.اگه بیفتم نیروی انتظامی با مدرک لیسانس و متاهل چطوری بم میگذره چه کارایی انجام میدم؟ تا چه ساعتی باید تو محل خدمت باشم. درجم چیه؟
شرمنده طولانی شد :-D
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-02-2014, 02:48 AM
دوست من، یک نکته رو اشاره کنم که لزوما چون شما بسیجی نیستی یا در شهر شما یگان ارتشی وجود نداره، به این معنی نیست که شما سپاه یا ارتش نخواهی بود! اگر فرض کنیم که سپاه نباشید، در نزدیکترین پادگان ارتش به محل سکونت همسر خواهید بود، حالا این پادگان میتونه در شهر شما نباشه مثلا با 150 کیلومتر فاصله با شهر شما باشه (تجربه یکی از دوستان خودم). اگر نیروی انتظامی باشید، با توجه به مدرک تحصیلی، ستوان 3 خواهید بود. اینکه تا چه زمانی در محل خدمت باشید، بستگی به محل خدمت داره، اگر بخش اداری باشید تا ساعات اداری بجز شب هایی که پاس شب خواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ali.m2
**
نقل قول

27-02-2014, 03:45 PM
سلام دوستان . من اعظامي اسفند بودم که افداده بودم 04 بيرجند نيرو زميني ارتش که يک روز قبل اعظام تصادف کردم و مهره کمرم اسيب ديد و با نظر پزشک 2 ماه تمديد کردم که ميشه ارديبهشت 93. ميخواستم بدونم که چون افتاده بودم 04 ارديبهشتم دوباره اونجا ميفتم ؟ و اينکه قانون خدمت براي من همون 21 ماه ؟ و اينکه من 4ماه کسري خدمت واسه حضور پدرم در جنگ گرفتم اين کسري تو سال 93 اثر داره ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 95 بعدی »