عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)

صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 95 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)
آفلاین sub zero
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-12-2013, 12:10 AM
سلام
دوستان من داداشم زمان اعزامش اول دیماه بود بعد رفت درخواست دو ماه تمدیدشو کرد که چهارشنبه جوابش امد که باهاش موافقت شده بود اما پنج شنبه نامه ای رسید که ارگان خدمتش نیروی انتظامی بود وتاریخ اعزامش همون اول دی .
خب دوتا سوال :
1- از اونجاییکه با تمدید موافت شده و اون نامه احتمالا قبل از موافقت برای تمدید بوده ایا میشه ارگان محل خدمتشو به سپاه تغییر داد ؟
2- با توجه به مدرک لیسانس و کارت سبز بسیج ،توی نیروی انتظامی وضعیتش چه طوره ؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-12-2013, 12:27 AM
(06-12-2013, 12:10 AM)'sub zero' نوشته: سلام
دوستان من داداشم زمان اعزامش اول دیماه بود بعد رفت درخواست دو ماه تمدیدشو کرد که چهارشنبه جوابش امد که باهاش موافقت شده بود اما پنج شنبه نامه ای رسید که ارگان خدمتش نیروی انتظامی بود وتاریخ اعزامش همون اول دی .
خب دوتا سوال :
1- از اونجاییکه با تمدید موافت شده و اون نامه احتمالا قبل از موافقت برای تمدید بوده ایا میشه ارگان محل خدمتشو به سپاه تغییر داد ؟
2- با توجه به مدرک لیسانس و کارت سبز بسیج ،توی نیروی انتظامی وضعیتش چه طوره ؟

1- فكر ميكنم بشه تغيير داد.
2-دو ماه كسر خدمت ميگيره بابت كارت سبزش
براي ليسانس هم يا استوار 2 و يا 1 خواهد شد و در بعضي موارد هم ستوان سه
البته در نيروني انتظامي درجه خيلي مهم نيست و پايه خدمتي تاثير داره بيشتر.كلا نيروي انتظامي بدترين ارگان براي سرباز ها هست.بهتره اگر تواناييش رو دارين عوضش كنين.حتي به ارتش و يا نيروي هوايي و دريايي.سپاه كه جاي خود دارد
نقل قول  

آفلاین rms
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-12-2013, 01:31 PM
سلام دوستان، اگر من اوایل بهمن ماه دفترچه خدمتم رو ارسال کنم برگ سبز اعزامم کی به دستم میرسه؟ میخوام توی همین امسال برم خدمت.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-12-2013, 05:00 PM
(18-12-2013, 01:31 PM)'rms' نوشته: سلام دوستان، اگر من اوایل بهمن ماه دفترچه خدمتم رو ارسال کنم برگ سبز اعزامم کی به دستم میرسه؟ میخوام توی همین امسال برم خدمت.

براي اينكه اسفند بري بايد زودتر بفرستي.بهمن بفرستي كارت عجله اي ميشه.يعني بايد بري درخواست تعجيل هم بدي ! اگر دي ماه بفرستي احتمال خيلي زياد 1 اسفند اعزامت ميكنن.
برگ سبز المثني معمولا 48 ساعت بعد ميتوني بري پليس +10 بگيري و در اصلش هم فكر منم  2هفته اي طول بكشه.شايدم بيشتر
نقل قول  

آفلاین parsi1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-12-2013, 07:42 PM
سلام دوستان من دفترچه اعزام به خدمت رو 92/09/28 فرستادم. از پلیس +10 که پرسیدم گفتن 1 هفته بیشتر طول میکشه المثنی اعزام بیاد! من تاریخ پیشنهادی اعزام رو 92/12/01 زدم به نظرتون به این تاریخ اعزام منو میزنن؟ و چون من 5 دی مدارکمو تحویل سپاه بدم چطوری میتونم برگه اعزام رو زودتر بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین hamidreza hp
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-12-2013, 03:48 PM
(21-12-2013, 07:42 PM)'parsi1367' نوشته: سلام دوستان من دفترچه اعزام به خدمت رو 92/09/28 فرستادم. از پلیس +10 که پرسیدم گفتن 1 هفته بیشتر طول میکشه المثنی اعزام بیاد! من تاریخ پیشنهادی اعزام رو 92/12/01 زدم به نظرتون به این تاریخ اعزام منو میزنن؟ و چون من 5 دی مدارکمو تحویل سپاه بدم چطوری میتونم برگه اعزام رو زودتر بگیرم؟

سلام
به احتمال بالای 90% همون اسفند میفتی. المثنی هم یک روزه آماده میشه جدیدا. شک نکن تا حالا اومده.  سپاه دو  هفته زودتر از تقسیم ها با خبر میشه و اگه آشنا داشته باشی کد ملیتو میگیره میگه کجا افنادی ولی هیچ برگی یا مدرکی بهت نمیده
نقل قول  

آفلاین Behnam67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2013, 07:46 PM
سلام د.ستان.
من  هفته قبل دفاع کردم و انجام کارای فارق التحصیلی و تسویه حساب کمی زمانبر هست(شاید تا 8-9 دی ماه)
ضمنا می خوام تاریخ اعزام به خدمتم  1 اسفند باشه. می خواستم بدونم که حداکثر تا چه تاریخی باید مدارک درخواست اعزام به خدمت رو ارسال کنم تا آموزشیم بیفته 1 اسفند. و اگر افتاد 1 اردیبهشت، راهکاری وجود داره که بتونم تاریخ اعزام رو تغییر بدم و زودتر برم خدمت
نقل قول  

آفلاین asakereh
**
نقل قول

24-12-2013, 10:52 AM
سلام دوستان . بنده ميخام برا برج 2 امريه جهاد بگیرم. باید از الآن اقدام کنم ولی آشنایی که تو اداره جهاد شهرستان دارم میگه هنوز زوده یک ماه دو ماه قبلش باهم میریم دنبال کاراش تو مرکز استان. سوالی که دارم میشه دوماه قبل ا عزام کارای امریه رو امنجام داد؟؟
بعد درصورت قبول کردن سازمان جهاد. آیا نظام وظیفه امکان داره که رد کنه تقاضا رو؟؟ باتشکر قبلی
نقل قول  

آفلاین bahram.morshedi
**
نقل قول

24-12-2013, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2013, 10:18 PM توسط bahram.morshedi.)
(24-12-2013, 10:52 AM)'asakereh' نوشته: سلام دوستان . بنده ميخام برا برج 2 امريه جهاد بگیرم. باید از الآن اقدام کنم ولی آشنایی که تو اداره جهاد شهرستان دارم میگه هنوز زوده یک ماه دو ماه قبلش باهم میریم دنبال کاراش تو مرکز استان. سوالی که دارم میشه دوماه قبل ا عزام کارای امریه رو امنجام داد؟؟
بعد درصورت قبول کردن سازمان جهاد. آیا نظام وظیفه امکان داره که رد کنه تقاضا رو؟؟ باتشکر قبلی

من برای برج 12 امریه انرژی اتمی رو رزرو کرده بودم و قرار بود اواخر آذر برگ سبزمو بفرستم براشون تا تخصیص بدن. اما 2 هفته پیش زنگ زدن که نبروهای مسلح کل امریه ها رو کنسل کرده واسه سال 92! واسه سال 93 هم سهمیه خیلی محدود داده واسه تمامی ارگان ها. از الان اقدام کن ( قول شفاهی بگیر ازشون) و هفته آخر بهمن دفترچتو بفرست دو روز بعد که برگ سبزتو از پلیس +10 گرفتی ببر مدارکتو تحویلشون بده. اگه قبول کنن و اگر نیروهای مسلح باز سهمیه ها رو کنسل نکنه نگران نباش. 2 ماه میری آموزش ارتش بعد میری جهاد. اینو یادت باشه حتما 2 ماه قبل اعزام باید مدارکتو تحویل بدی چون امریه رو سازمان مربوطه 45 روز قبل از اعزامت از نیروهای مسلح تخصیصشو می گیره. دیرتر از 5 اسفند مدارکتو بدی به درد نمی خوره دیگه. البته اینم در نظر داشته باش که ممکنه امریه های کنسل شده اسفند ماه رو جهاد بندازه دی و ظرفیتشون تکمیل شده باشه (همون کاری که انرژی اتمی با ما کرد و البته چون من نمیتونستم اردیبهشت اعزام شم ناچارا اسفند می رم مثل یه سرباز فوق لیسانس معمولی احتمالا سرچهارراه وایسم جریمه بنویسم)، اگه میتونی برای برج 4 اقدام کن که ماه رمضون هم هس آموزشی بهت سخت هم نمی گذره.
نقل قول  

آفلاین bahram.morshedi
**
نقل قول

24-12-2013, 10:24 PM
دوستان من فوق لیسانسم و غیبت هم ندارم و اعزامم واسه اول اسفند اومده. ضمنا تک پسر هم هستم. به نظرتون تو تقسیم بندی احتمال کدوم بیشتره؟ سپاه؟ ارتش؟ نیرو انتظامی؟ مرزبانی؟ و اینکه حتما تو یگان شهر خودم (تبریز) میفتم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 95 بعدی »