عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)

صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 95 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)
آفلاین eyeblack
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-06-2013, 12:19 AM
MAMI
مطمئنی باید برم میدون سپاه ؟؟؟
تو برگه اعزامم آدرس رو زده  وئ ساعت هم نوشته !!!!!
از چند نفر پرسیدم گفتن باید برم همونجا محل اعزام من  جواد الائمه    پاسدارن  تهرانه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2013, 12:27 AM
(22-06-2013, 12:19 AM)'eyeblack' نوشته: MAMI
مطمئنی باید برم میدون سپاه ؟؟؟
تو برگه اعزامم آدرس رو زده  وئ ساعت هم نوشته !!!!!
از چند نفر پرسیدم گفتن باید برم همونجا محل اعزام من  جواد الائمه    پاسدارن  تهرانه

جدیدا رو نمیدونم ولی در برگه اعزام ما هم آدرس پادگان و ساعت نوشته شده بود ولی ما به نظام وظیفه مراجعه کردیم نه پادگان، چون تا جایی که خاطرم هست در نظام وظیفه یک برگه معرفی مشمول به پادگان هم میدهند که برای اعلام حضور در پادگان به اون نیازه. اگر جدیدا این روند تغییر کرده باشه، اطلاعی ندارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین eyeblack
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2013, 12:35 AM
پایین برگه یه قسمت نوشته تاییدیه یگان خدمتی خط پایینشم نوشته محل مراجعه مشمول با مرکز آموزش مطابقت دارد که اسممو نوشته و باید تاریخو مهر امضا بشه توسط مرکگز آموزش
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Sad  22-06-2013, 10:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 10:02 AM توسط akbar_saeedi.)
(22-06-2013, 12:35 AM)'eyeblack' نوشته: پایین برگه یه قسمت نوشته تاییدیه یگان خدمتی خط پایینشم نوشته محل مراجعه مشمول با مرکز آموزش مطابقت دارد که اسممو نوشته و باید تاریخو مهر امضا بشه توسط مرکگز آموزش

سلام خواهش دارم..آره دیگه فک کنم باس بری میدون سپاه..با اتوبوسای عهد بوق خودشون میارنت این طرفا...ک البته اگه اعزامی 4 باشی ک الان رو آسفالت نشستی داری فرم پر میکنی!! دقیقا همین الان!!.. یادت نره...اکبر بهرامی شعبه وظیفه-آجودانی...پیدام نکنی میام اینجا حالتو... 

موفق باشی

جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین SEVENTH
**
نقل قول

22-06-2013, 06:02 PM
(22-06-2013, 12:12 AM)'MaMi' نوشته: شما باید خودتون رو به نظام وظیفه واقع در میدان سپاه معرفی کنید تا با برگه مربوطه شما را به پادگان بفرستند.

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همون طور که در ارسال های پیشین هم اشاره شد، به طور دقیق نمیشه گفت که چه زمانی مدارک رو ارسال کنید تا در فلان ماه، اعزام شما باشه (چون تعداد سربازهای مورد نیاز نیروهای مسلح و همچنین تعداد مشمولان در هر ماه از روند ثابتی پیروی نمیکنه) ولی معمولا اگر شما در اواخر تیر ماه یا اوایل مرداد ماه مدارکتون رو ارسال کنید، تاریخ اعزام شما در شهریور؟؟؟ خواهد بود. سوالتون در مورد پذیرش سپاه رو هم میتونید در این تاپیک پیگیری کنید. موفق باشید Smile

با تشکر حسن توجهتان؛ اما اگر مدارکم رو اواخر تیر یا اوایل مرداد بفرستم میفته آبان یا شهریور؟
متشکرم

نقل قول  

آفلاین eyeblack
**
نقل قول

24-06-2013, 10:14 AM
(22-06-2013, 10:01 AM)'akbar_saeedi' نوشته:
سلام خواهش دارم..آره دیگه فک کنم باس بری میدون سپاه..با اتوبوسای عهد بوق خودشون میارنت این طرفا...ک البته اگه اعزامی 4 باشی ک الان رو آسفالت نشستی داری فرم پر میکنی!! دقیقا همین الان!!.. یادت نره...اکبر بهرامی شعبه وظیفه-آجودانی...پیدام نکنی میام اینجا حالتو... 
موفق باشی

من خودم رفتم پادگان لازم نبود برم میدون سپاه از صبح تا ظهر الاف بودیم یه سری فرم پر کردیم (باسن مبارک رو اسفالت  داغون شد تا نوبتمون بشه) اخرشم بهمون لباس دادن از بد شانسی جزء آخرین نفرا افتادیم تا ساعت 3 اونجا بودیم اما از ناهار خبری نبود بعدش مرخصی دادن تا شنبه هفته دیگه همه چی ظاهرا خوب بود فقط یسری دژبان عقده ای داشت نمیدونم روز اول بود  اینجوری بودن یا کلا اینجوریا
دیروز که قسمت نبود بیام پیشت ایشالا شنبه به بعد میرسم خدمتت
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

29-06-2013, 06:17 AM
یک نکته:
ظریفی میگفت دوره آموزشی نه اضافه داره و نه تشویقی! در نتیجه هرگونه مسئولیت قبول کردن و خودشیرینی صرفا بیگاری دادن است.
به شدت از پذیرفتن مسئولیت (مسئول آسایشگاه، مسئول گروهان و ...) بپرهیزید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین bahram06
**
نقل قول

01-07-2013, 08:20 PM
سلام
بچه ها من امروز دفترچه پست کردم این المثنی که میگین به چه درد میخوره ؟آیا میتونم برم باهاش پذیرش بگیرم ؟یا صبر کنم برگه سبز رو پست بیاره ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

01-07-2013, 08:31 PM
(01-07-2013, 08:20 PM)'bahram06' نوشته: سلام
بچه ها من امروز دفترچه پست کردم این المثنی که میگین به چه درد میخوره ؟آیا میتونم برم باهاش پذیرش بگیرم ؟یا صبر کنم برگه سبز رو پست بیاره ؟

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
بله، برگه المثنی سبز رو شما بعد از 2 الی 3 روز کاری میتونید از پلیس +10 دریافت کنید و از طریق اون برگه میتونید برای امریه گرفتن، اقدام کنید. خیلی در اینجور موارد روی پُست حساب نکنید! Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ODYSSEUS
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-07-2013, 07:47 PM
سلام
اگر من شهریور امسال از دانشگاه فارغ التحصیل بشوم و همین شهریور مدارک را پست کنم, برای تاریخ اعزام شانس آبان بیشتر است یا دی؟
ممنون از پاسخ شما.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 95 بعدی »