09-03-2015, 04:43 PM
(01-03-2015, 11:19 PM)'sajjad_k' نوشته: سلام
من مدارکم رو 22 دی به پلیس+10 دادم. 24دی ثبت شد.
13 بهمن اولین بار رفتم بیمارستان. دکتر mri نوشت و تست عصب پا
14بهمن mri دادم با حضور سرباز
30بهمن تست عصب دادم و جواب mri رو به دکتر نشون دادم
4اسفند دومین دکتر آزمایشات رو دید
الان هم گفتن برو یه ماه دیگه کمیسیون. مدرکم لیسانس ه.
mri من:
disc dehydration and central disc extrusion with thecal sac nerve root compression at l4-l5 &l5-s1 levels
anular fissuring at l4-l5 & l5-s1 levels
spondylolisthesis grad I , l5 on s1و تست عصب هم مثه اینکه پای راستم رو مشکل دار نشون داد دقیق نمیدونم.خیلی استرس دارم واسه کمیسیون. میگن که معافیت رو سخت کردن. ولی برای من دقیقا عین بند قانونشون دیسک اکستروژن نوشته. کسی بوده این روزا معاف دایم بشه؟ اگه بشه نظرتون رو بگین ممنون میشم
سلام
این استرس تون طبیعیه و معمولا همه ی کسانی که منتظر نتیجه آزمایش، آزمون، کمیسیون و ... هستن، دارن...
به هر حال باید تا زمان رأی کمیسیون منتظر باشید و همونطور که خودتون هم اشاره کردید شبیه بندی هست که در دستور العمل نظام وظیفه اومده اما باید بدونیم که نظر بنده یا شما تعیین کننده نیست و باید نتیجه کمیسیون بیاد...
این استرس تون طبیعیه و معمولا همه ی کسانی که منتظر نتیجه آزمایش، آزمون، کمیسیون و ... هستن، دارن...
به هر حال باید تا زمان رأی کمیسیون منتظر باشید و همونطور که خودتون هم اشاره کردید شبیه بندی هست که در دستور العمل نظام وظیفه اومده اما باید بدونیم که نظر بنده یا شما تعیین کننده نیست و باید نتیجه کمیسیون بیاد...