عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و آشنایی کلی مربوط به آزمون GRE Subject
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2012, 02:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 02:23 AM توسط Pejman.)
(17-10-2012, 01:58 AM)raha2000 نوشته: از کجا باید بفهمیم دانشگاه GRE general می خواهد یا subject ,و اگر فقط نوشته GRE می خواهد یعنی general?
و اگه تو مدارک ننوشته tOFEL یعنی فقط GRE کافیه ؟
سلام،

دوست عزیز تافل به GRE ربطی نداره. تقریباً همه دانشگاه ها تافل یا آیلتس رو از شما می خوان، اما GRE رو بیشتر در آمریکا و یا کانادا می خوان (علاوه بر تافل یا آیلتس).

اگر رشته شما جزو رشته هایی که در این پست اومده هست، خب احتمالش هست GRE Subject هم مورد نیاز باشه. به هر حال بهترین کار اینه که به سایت خود دانشگاه رجوع کنید. اگر اسمی از نوع GRE نبرده، به احتمال زیاد منظور General هست. General رو تقریباً همه رشته ها و دانشگاه ها در آمریکا می خوان، اما Subject رو ممکنه بخوان یا نخوان.

نقل قول  

آفلاین raha2000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2012, 10:18 AM
ممنون . در مورد سوال اولم برای نوع GRE جواب ندادین ؟
به نظر شما من به امسال میرسم چون جواب gre رو با مدارک اولیه می خوان که برای 15jan هست و من هنوز شروع به خوندن نکردم تازه منابع رو گرفتم ! البته زبان خوبی دارم در ضمن فقط IELTS :7 دارم در نتیجه tofel هم باید بدهم و اون هم اگه باید اول فرستاد که قاعدتا نمی رسم به پذیرش امسال ... آیا میشه باهاشون صحبت کرد این مدارک رو غیر از مدارک دیگه بعدا فرستاد ؟ راهی داره یا نه ؟ برای آمریکا
نقل قول  

آفلاین goldingname
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-10-2012, 11:24 AM
(17-10-2012, 10:18 AM)raha2000 نوشته: ممنون . در مورد سوال اولم برای نوع GRE جواب ندادین ؟
به نظر شما من به امسال میرسم چون جواب gre رو با مدارک اولیه می خوان که برای 15jan هست و من هنوز شروع به خوندن نکردم تازه منابع رو گرفتم ! البته زبان خوبی دارم در ضمن فقط IELTS :7 دارم در نتیجه tofel هم باید بدهم و اون هم اگه باید اول فرستاد که قاعدتا نمی رسم به پذیرش امسال ... آیا میشه باهاشون صحبت کرد این مدارک رو غیر از مدارک دیگه بعدا فرستاد ؟ راهی داره یا نه ؟ برای آمریکا
برای GRE Subject قاعدتا اگر می‌خواهید نمره‌ی خوبی بیاورید دست کم یک سال باید وقت بگذارید. اگر درستون خوب بوده و مطالب را درست فهمیده باشید، شاید سه ماه هم کافی باشه برای رسیدن به نمره‌ی عالی. البته این در مورد CS صادقه.

جواب بقیه‌ی سوالهاتون را فقط Office دانشگاه مقصد می‌تونه بده.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

18-10-2012, 03:27 AM
(17-10-2012, 11:24 AM)goldingname نوشته: برای GRE Subject قاعدتا اگر می‌خواهید نمره‌ی خوبی بیاورید دست کم یک سال باید وقت بگذارید. اگر درستون خوب بوده و مطالب را درست فهمیده باشید، شاید سه ماه هم کافی باشه برای رسیدن به نمره‌ی عالی. البته این در مورد CS صادقه.

جواب بقیه‌ی سوالهاتون را فقط Office دانشگاه مقصد می‌تونه بده.
یک سال؟واقعا؟ببخشید منظورتون از نمره خوب چنده؟من 3 هفته بیشتر وقت ندارم.الانم یه ماهه که شروع کردم.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-10-2012, 12:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2012, 12:27 PM توسط maryam4312.)
(18-10-2012, 03:27 AM)khorshid20 نوشته: یک سال؟واقعا؟ببخشید منظورتون از نمره خوب چنده؟من 3 هفته بیشتر وقت ندارم.الانم یه ماهه که شروع کردم.
منظور ایشونو نمیدنم اما یه تعریف کلی که وجود نداره بشه گفت با 2ماه خوندن نمره چند میشه . بستگی داره چقدر از درسا یادتون باشه .شما که سابقه طولانی تدریس داری این مشکلو نداری که درسا فراموشتون شده باشه . یا اینکه نمره خوب چنده بازم نسبیه 800به بالا خوبه بنظرم! اصلا هرچقدرم باشه شما الان باید سعیتو برای بالاترین نمره ای که میتونی بیاری بکنی به این چیزام فکر نکنی الان این فکرا هیچ کمکی نمیکنه توی همین مدت باقیمونده خوب بخونید.سوالا سخت نیستن که بلد نباشید تست بزنید دستتون پر بشه ،دقت هم فراموش نشه.
یک سالم دیگه فکر کنم خیلی زیاد گفتن. واسه خود من2-3ماه کم بود خیلی چیزا فراموشم شده بود ! اما نهایت 4ماه کافیش بود
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

20-10-2012, 12:41 AM
یه سوال .ببینید دوستان من رشتم زیست شناسی گیاهی با گرایش سیستماتیک هست.و نمیدونم باید امتحان سابجکت بدم یا نه.دلیلش هم اینه که طبق فهرست بندی ETS ،نزدیک ترین GRE سابجکت به رشته ی من بیولوژی (نه سلولی-مولکولی و نه بیوشیمی) هست.منتها این امتحان بیولوژی به سه قسمت تقسیم شده که تنها یک زیر بخش از یکی از بخش ها شامل گیاهشناسی میشه(12% طبق درصد بندی سایت).
و عملا من هیچ اطلاعاتی در مورد سایر زیربخش های این بخش و اون دو بخش دیگه ندارم چون اون ها اصلن از درسهای رشتم نیستن (گیاهشناسی) چه برسد به گرایش رشتم(سیستماتیک).
شما الان پیشنهاد میکنید من چکار کنم؟مرسی.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین dragon_heart
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-10-2012, 02:57 AM
(20-10-2012, 12:41 AM)spring64 نوشته: یه سوال .ببینید دوستان من رشتم زیست شناسی گیاهی با گرایش سیستماتیک هست.و نمیدونم باید امتحان سابجکت بدم یا نه.دلیلش هم اینه که طبق فهرست بندی ETS ،نزدیک ترین GRE سابجکت به رشته ی من بیولوژی (نه سلولی-مولکولی و نه بیوشیمی) هست.منتها این امتحان بیولوژی به سه قسمت تقسیم شده که تنها یک زیر بخش از یکی از بخش ها شامل گیاهشناسی میشه(12% طبق درصد بندی سایت).
و عملا من هیچ اطلاعاتی در مورد سایر زیربخش های این بخش و اون دو بخش دیگه ندارم چون اون ها اصلن از درسهای رشتم نیستن (گیاهشناسی) چه برسد به گرایش رشتم(سیستماتیک).
شما الان پیشنهاد میکنید من چکار کنم؟مرسی.
تا جایی که من اطلاع دارم ومطالعه کردم ضروری نیست که امتحان سابجکت بدید همه دانشگاهها جنرال را میخوان ولی برای بعضی دانشگاهها ذکر شده داشتن GRE سابجکت یک نکته مثبت برای رزومه شما هست
در ضمن اگر خواستید سابجکت امتحان بدهید باید همون بیولوژی را امتحان بدهید.
نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-11-2012, 09:47 PM
(11-07-2012, 09:33 AM)QUPHAS نوشته: من که در مورد تغییرش چیزی نشنیدم! من آخرین امتحانی که برگذار شد شرکت کردم(آپریل). نمره ای که به شما میدن تابع عملکرد شما نسبت سایر شرکت کننده هاست. در کارنامه یک نمره(از 200 تا 990) و یک درصد به شما گزارش میشه. اون درصد، درصد افرادیه که توی همون آزمون از شما عملکرد ضعیفتری داشتن یعنی تعداد جواب های درست موثر کمتری داشتن. نمره شما تابع همین درصد هست نه تعداد جواب های درست. مثلا ممکنه یک آزمون خیلی آسون باشه و با 90 سوال درست (موثر) نمره 990 بیارید، اما بوده آزمونی هم که اینقدر سخت باشه که تقریباً با 65 سوال درست نمره 990 بیارید در هر دو حالت احتمالاً درصدی که آوردید 97-98% خواهد شد. یک کلام اگر 97% بیارید 990 میشید بدون در نظر گرفتن تعداد سوال ها!
سابجکت قیزیک هم 100 تا سوال در سطح فیزیک پایه و فیزیک جدیده. سوال ها واقعاً سادست. همین موضوع دوستان رو گول میزنه (چون با آزمون های ایران مقایسه میکنن!) مثلاً اکثراً که از آزمون میان بیرون خوشحالن که چقدر آسون بود و مثلا 50-60 تا جواب دادن اما باید بدونن که یک سری آدم داغون هستن بالای 80-90 تا جواب میدن و نمرشون نسبت به اونها سنجیده میشه!!!
راستی نمره منفی داره . در سابجکت فیزیک وزن همه سوال ها یکسانه.
ببخشید یعنی چی که وزن همه ی سوالا تو فیزیک یکسانه؟!
یعنی تو سابجکتای دیگه ارزش همه ی سوالا یکی نیست؟؟!!!
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

04-11-2012, 12:47 AM
سلام.توی امتحان GRE SUBJECTفیزیک می تونیم از ماشین حساب استفاده کنیم؟اگر بله از چه نوعی باشد یا نباشد؟
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

04-11-2012, 01:03 AM
سلام
خورشید جان شما تو امتحان سابجکت نمی تونی از ماشین حساب استفاده کنی. خدا بدادمون برسه. ضمنا اگر دو به شک بودی سوال و نزن چون نمره منفی داره و یه سری من و بیچاره کرد.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 11 بعدی »