عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی سوالات در مورد پرداخت Application Fee

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات در مورد پرداخت Application Fee
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Sad  15-09-2014, 01:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-09-2014, 01:23 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام
دوستان کسی میدونه که برای پرداخت application fee دانشگاه های کانادا و آمریکا و ریپورت نمرات آزمونهای تافل و GRE و نیز برای پرداخت هزینه این دو آزمون آیا سایتهای دانشگاه های این کشورها و سایت ETS آدرس پرداختی (Billing Address)  و IP رو چک می کنند؟تطابق لازمه؟
آخه من می خوام بگم فامیلم تو آمریکا برام کارت اعتباری هدیه بخره و card number,CVV2,Expire Date رو بخونه. آیا Billing Address رو بگم همونجا register کنه و خودش با IP خوذش بپردازه یا برای این پداختهایی که ذکر کردم نیازی به تغییر IP نیست و حساسیتی به ایرانی بودن ما ندارن؟ ممنون میشم زود جواب بدین،آخه باید تا فردا جواب بدم که چه کارتی بخره؟ بنده خدا وارد نیست و گفتم من خودم بهت می گم چی بخری! راستی چه نوع کارتی رو میشناسین برای اینکار خوب باشه؟اسم دقیق و شرکت یا بانکش رو نام ببرید لطفا
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-01-2015, 04:35 PM
(15-09-2014, 01:22 AM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام
دوستان کسی میدونه که برای پرداخت application fee دانشگاه های کانادا و آمریکا و ریپورت نمرات آزمونهای تافل و GRE و نیز برای پرداخت هزینه این دو آزمون آیا سایتهای دانشگاه های این کشورها و سایت ETS آدرس پرداختی (Billing Address)  و IP رو چک می کنند؟تطابق لازمه؟
آخه من می خوام بگم فامیلم تو آمریکا برام کارت اعتباری هدیه بخره و card number,CVV2,Expire Date رو بخونه. آیا Billing Address رو بگم همونجا register کنه و خودش با IP خوذش بپردازه یا برای این پداختهایی که ذکر کردم نیازی به تغییر IP نیست و حساسیتی به ایرانی بودن ما ندارن؟ ممنون میشم زود جواب بدین،آخه باید تا فردا جواب بدم که چه کارتی بخره؟ بنده خدا وارد نیست و گفتم من خودم بهت می گم چی بخری! راستی چه نوع کارتی رو میشناسین برای اینکار خوب باشه؟اسم دقیق و شرکت یا بانکش رو نام ببرید لطفا

سلام من تمام پرداخت هام رو یک نفر که در آمریکا بود انجام داد منتهی چون از کارت اعتباری خودش استفاده میکرد و نه کارت هدیه از ip آمریکا پرداخت رو انجام میده چون ممکنه حسابشون رو مسدود کنن اگه از IP ایران پرداخت داشته باشن، اما در مورد کارت هدیه اطلاعی ندارم .
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-01-2015, 04:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2015, 04:50 PM توسط blur.)
منم یه چیزی رو اضافه کنم. مجموعا من که قبلا با این کارت های مجازی تجربه داشتم موضوع اون آدرسه هست. تو آمریکا بعضی از دانشگاه ها آپشن ایران برای پرداخت اپلیکیشن فی ندارن و حتی وقتی ازین ویزاکارت های مجازی اگر بخرین کارت ها باید رجیستر بشن و یک آدرس تو آمریکا بفرض داده بشه. ولی جایی که این قضیه رو نداره وقتی با آدرس خودتون در ایران هم پرداخت می کنید مشکلی پیش نمیاد. البته همونطور که گفتم کارت رو من ازین شرکت ها خریداری کرده بودم.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین joopiter493
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-06-2015, 11:29 AM
با سلام
دوستان ، برای پرداخت Application fee بهتره یکی از اقوام توی آمریکا پرداخت کنه و ما از صرافی براش حواله کنیم و یا از همین ایران شرکتهایی که با ویزاکارت پرداخت میکنن ، پرداخت کنیم ؟
کدومشون هزینه اش به صرفه تره ؟
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
23-06-2015, 11:56 AM
(23-06-2015, 11:29 AM)joopiter493 نوشته: با سلام
دوستان ، برای پرداخت Application fee بهتره یکی از اقوام توی آمریکا پرداخت کنه و ما از صرافی براش حواله کنیم و یا از همین ایران شرکتهایی که با ویزاکارت پرداخت میکنن ، پرداخت کنیم ؟

سلام،

من شخصا پیشنهادم این هست که از طریق شرکتها پرداخت کنید، مخصوصا اینکه بعضی از این شرکتها اخیرا خدمات خیلی سریع و خوبی رو ارائه میدن و میتونید به صورت آنی و یا حداکثر 3 ساعت، بدون خرید کارتهای اعتباری و به صورت آنلاین، پرداختهاتون رو انجام بدید. حق الزحمه این شرکتها هم در حدود 7% از مبلغ درخواستی هست و برای مقادیر پایین به نظرم به صرفه است. مگر اینکه تعداد زیادی اپلیکیشن فی بخواید پرداخت کنید و مجموعا بالای 1000$ بشه.

دردسرش و زحمتش خیلی خیلی کمتر از هماهنگی با آشنایان در آمریکا هست (تجربه ی شخصی خودم).

موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-06-2015, 04:48 PM
(23-06-2015, 11:29 AM)joopiter493 نوشته: با سلام

(23-06-2015, 11:56 AM)ftn نوشته: سلام،

من شخصا پیشنهادم این هست که از طریق شرکتها پرداخت کنید، مخصوصا اینکه بعضی از این شرکتها اخیرا خدمات خیلی سریع و خوبی رو ارائه میدن و میتونید به صورت آنی و یا حداکثر 3 ساعت، بدون خرید کارتهای اعتباری و به صورت آنلاین، پرداختهاتون رو انجام بدید. حق الزحمه این شرکتها هم در حدود 7% از مبلغ درخواستی هست و برای مقادیر پایین به نظرم به صرفه است. مگر اینکه تعداد زیادی اپلیکیشن فی بخواید پرداخت کنید و مجموعا بالای 1000$ بشه.

دردسرش و زحمتش خیلی خیلی کمتر از هماهنگی با آشنایان در آمریکا هست (تجربه ی شخصی خودم).

موفق باشید Smile

درود

نکته ای که البته باید اینجا اشاره کرد اینه که به دنبال فرستادن پول از طریق صرافی نباشید که خیلی گرون تموم میشه. کلا صراف واسه کارهای تجاری و یا واریز پول کلان استفاده میشه.
دوستمون میتونن معادل مبلغ ریالی رو در ایران به حساب اون اقوامی که براش پول پرداخت میکنند بریزن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین david_b
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-06-2015, 10:39 PM
ا سلام 

من می خوام 60 لیره ترکیه رو برا اپلیکیشن فی به حساب IBAN بانک گارانتی ترکیه واریز کنم. باید چیکار کنم؟ لطفا از بچه ها کسی ترکیه هست و می تونه این کارو بکنه اطلاع بدین.

با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-06-2015, 08:08 AM
(28-06-2015, 10:39 PM)david_b نوشته: ا سلام 

من می خوام 60 لیره ترکیه رو برا اپلیکیشن فی به حساب IBAN بانک گارانتی ترکیه واریز کنم. باید چیکار کنم؟ لطفا از بچه ها کسی ترکیه هست و می تونه این کارو بکنه اطلاع بدین.

با تشکر.

درود

متاسفانه صرافها پول خیلی زیادی میگیرن و حدود 50 دلار به خاطر این واریز از شما خواهند گرفت. تازه اگر انصاف داشته باشن! شرکت ها هم همینطور، چون به حساب بانک میره حدود 50 دلار فکر کنم بخوان!
به نظر من بگردین از دانشجوهای ایرانی که اونجا به خصوص دانشگاهی که میخواید پرداخت کنید هستن بپرسید ببینید میتونن بفرستن یا نه؟!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-10-2015, 06:58 PM
سلام دوستان.
در کل بهترین راه برای ما که کارت اعتباری نداریم چیه که بتونیم هزینه application پرداخت کنیم؟
صرافی؟
شرکتها؟
کارت بخریم؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-10-2015, 07:05 PM
(12-10-2015, 06:58 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان.
در کل بهترین راه برای ما که کارت اعتباری نداریم چیه که بتونیم هزینه application پرداخت کنیم؟
صرافی؟
شرکتها؟
کارت بخریم؟؟
ممنون

درود

شرکتهای معتبر. یه جوری میگین انگار همه کارت دارن! 90 درصد افراد از شرکتها پرداخت میکنن.
صراف اصلا این کار رو نمیکنه و خریدن کارت هم باز به صرفه نیست.
تو این وبسایت هم یه قسمت هست اونجا دوستان تجربیاتشون رو نوشتن در مورد شرکتهای معتبر.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »