عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-06-2014, 07:06 PM
نقل قول:اینجا میتونید چک کنید تاریخ های امتحان.
خیلی ممنون
4.این صفحه رو چک کرده بودم، ولی هر دو گزینه ی موجود برای کامپیوتری و کاغذی فقط به یه صفحه ی مشترک ختم میشه که اونم مال کامپیوتری است...الان که دوباره چک کردم متوجه شدم، کنار گزینه ی مراکز و تاریخ آزمونها برای کاغذی، این جمله رو نوشته :
"Note that test dates for the 2014–15 testing year (July 1, 2014, through June 30, 2015) are not yet available."
1. اون صفحه مرتبط با مقایسه ی هر دو آزمون رو خوندم ولی نمی شد، نتیجه گیری کلی کرد...نظرها متفاوت بود.
2. در مورد تافل که امیربهادر خیلی منظم عمل میکرد...ولی خوب تافل رو مدت زیادی هست که برگزار میکنن، و جی آر ای جدیدتر هست و نمیشه نتیجه ی کلی گرفت..(در مورد سیستمها و محل میشه گفت خوبه، ولی در موردت مدیریت کردن امتحان فکر نمی کنم بشه چیز خاصی گفت). لطفا کسایی که امیربهادر آزمون دادن نظرشون رو بگن؟

نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-07-2014, 03:05 PM
سلام
چرا بعضی ها برای آزمون GRE میرن کشورهای همسایه؟ مگه تو ایران برگزار نمیشه؟
مرسی
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-07-2014, 03:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2014, 03:12 PM توسط saaaaam.)
(09-07-2014, 03:05 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
مرسی

سلام بر شما دوست جدید
به علت اینکه در ایران سالی دوبار فقط برگذار می شود ماه های مهر و ابان دوستان به کشورهای همسایه می روند تا مثلا بتونن ماه دلخواهشون ازمون بدهند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Music  09-07-2014, 04:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2014, 04:45 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-07-2014, 03:05 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
مرسی

قبلا سالی سه بار در مهر،آبان و بهمن (فکر کنم) به صورت کاغذی برگزار می شد ولی از پارسال چند دوره کامپیوتری برگزار شده و امسال ظاهرا داره بیشتر هم میشه.
اگر سایت ETS برای GRE رو چک کنید میتونید سنترها و تاریخ ها رو ببینید.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-07-2014, 10:30 PM
سلام
من دانشجویسال آخر رشته حسابداری هستم. برای رشته فایننس میخوام اقدام کنم. درباره آزمون GRE با بعضی دوستان ی صحبت هایی داشتم ولی خواستم توی این فروم هم بپرسم.
من 25 مرداد ایلتس اکادمیک دارم تقریبن با نمرات الانم فک میکنم 7 میگیرم. خیلی از دانشگاه های این رشته GMAt یا GRE  میخوان به توصیه اکثر دوستان GRE خیلی بهتره که این آزمونو بدم. ولی با توجه به شرایطم که سربازی هم باید برم ی جورایی ب کنکور ارشد هم فک میکنم پس تقریبن از اول شهریور فک کنم حدود یک ماه و چند روز وقت دارم برای GRE. 
دوستان میگفتن که نمره حداقل 310 رو باید بیارم.
1- به نظرتون میتونم به این حد نساب برسم توی این فرصت یک ماهه؟(رشته دبیرستانم ریاضی بوده) این یک ماهه با روزی چقدر مطالعه میشه به این حد نساب رسید؟
2- یا اینکه بدون GRE شانسمو امتحان کنم و کنکور ارشد رو بدم؟
3- کتاب هایی که مفیدن چیه؟
4- توی سایت ETS چند تا تست سنتر رو نوشته برای تهران که تقریبن هر هفته یا دو هفته ی بار امتحان دارن ؟ من شنیده بودم که فقط مهر،آبان ایران GRE  داره؟ این تست سنترا مشکلی ندارن؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-07-2014, 11:30 PM
(21-07-2014, 10:30 PM)'mehrdadbala' نوشته: سلام
من دانشجویسال آخر رشته حسابداری هستم. برای رشته فایننس میخوام اقدام کنم. درباره آزمون GRE با بعضی دوستان ی صحبت هایی داشتم ولی خواستم توی این فروم هم بپرسم.
من 25 مرداد ایلتس اکادمیک دارم تقریبن با نمرات الانم فک میکنم 7 میگیرم. خیلی از دانشگاه های این رشته GMAt یا GRE  میخوان به توصیه اکثر دوستان GRE خیلی بهتره که این آزمونو بدم. ولی با توجه به شرایطم که سربازی هم باید برم ی جورایی ب کنکور ارشد هم فک میکنم پس تقریبن از اول شهریور فک کنم حدود یک ماه و چند روز وقت دارم برای GRE. 
دوستان میگفتن که نمره حداقل 310 رو باید بیارم.
1- به نظرتون میتونم به این حد نساب برسم توی این فرصت یک ماهه؟(رشته دبیرستانم ریاضی بوده) این یک ماهه با روزی چقدر مطالعه میشه به این حد نساب رسید؟
2- یا اینکه بدون GRE شانسمو امتحان کنم و کنکور ارشد رو بدم؟
3- کتاب هایی که مفیدن چیه؟
4- توی سایت ETS چند تا تست سنتر رو نوشته برای تهران که تقریبن هر هفته یا دو هفته ی بار امتحان دارن ؟ من شنیده بودم که فقط مهر،آبان ایران GRE  داره؟ این تست سنترا مشکلی ندارن؟

راستش تجربه میگه گرفتن نمره 310 عرض یک ماه یه کم مشکله ولی خب اگر چاره ای نیست و نمی تونید دو ماه مثلا عقب بندازینش تلاشتون رو بکنید. غیرممکن نیست اگر زبانتون خیلی قوی باشه ممکنه. تو این یک ماه همه کاری رو تعطیل کنید اگر میخواین برا GRE تلاش کنید.
3. به این تاپیک مراجعه کنید
4- نه الان دیگه امتحان کامپیوتری شده و تقریبا هر ماه امتحان هست. سنترها چند ماهه دارن امتحان می گیرن و نمرات ریپورت میشه. مشکلی نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
**
نقل قول

Smile  21-07-2014, 11:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2014, 11:52 PM توسط mehrdadbala.)
(21-07-2014, 11:30 PM)'blur' نوشته:
راستش تجربه میگه گرفتن نمره 310 عرض یک ماه یه کم مشکله ولی خب اگر چاره ای نیست و نمی تونید دو ماه مثلا عقب بندازینش تلاشتون رو بکنید. غیرممکن نیست اگر زبانتون خیلی قوی باشه ممکنه. تو این یک ماه همه کاری رو تعطیل کنید اگر میخواین برا GRE تلاش کنید.
3. به این تاپیک مراجعه کنید
4- نه الان دیگه امتحان کامپیوتری شده و تقریبا هر ماه امتحان هست. سنترها چند ماهه دارن امتحان می گیرن و نمرات ریپورت میشه. مشکلی نیست.

مرسی
منظورتون از خیلی قوی چیه؟ هر بخشو چه نمره هایی پیش بینی میکنید بشه آورد؟.

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-07-2014, 12:12 AM
(21-07-2014, 11:50 PM)'mehrdadbala' نوشته:
مرسی
منظورتون از خیلی قوی چیه؟ هر بخشو چه نمره هایی پیش بینی میکنید بشه آورد؟.

خیلی قوی یعنی گنجینه خوب لغات (لغات روزنامه ای و نه روزمره)  و توان خوندن متن های پیچیده رو داشتن! من نمی تونم پیش بینی کنم ولی چون احتمالا ریاضیتون هم بخاطر رشته تون خوب باشه اگر یه مقدار درست براش وقت صرف کنید و نمره کامل  بخش کوانت رو بگیرید خیلی براتون خوب میشه. ریاضی رو کنار نذارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ronin1987
**
نقل قول

12-09-2014, 01:08 AM
دوستان من سوالم خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم جواب بدید
در امتحان کامپیوتری gre زمان هر بخش چقدر هست ؟و من با ایلتس 6.5 تو سه ماه می تونم یک نمره معمولی بگیرم ؟و اینکه من شنیدم برای رشته هایی مثل مهندسی باید نمره بالا داشت ولی  برای پزشکی و شاخه هاش زیاد نمره بالا نمی خوان ممنون میشم جواب بدید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
12-09-2014, 01:47 AM
(12-09-2014, 01:08 AM)'ronin1987' نوشته: دوستان من سوالم خیلی ابتدایی هست ولی ممنون می شم جواب بدید
در امتحان کامپیوتری gre زمان هر بخش چقدر هست ؟و من با ایلتس 6.5 تو سه ماه می تونم یک نمره معمولی بگیرم ؟و اینکه من شنیدم برای رشته هایی مثل مهندسی باید نمره بالا داشت ولی  برای پزشکی و شاخه هاش زیاد نمره بالا نمی خوان ممنون میشم جواب بدید

دو رایتینگ کلا 30 دقیقه، دو بخش وربال هر کدوم 30 دقیقه، دو سکشن ریاضی هر کدوم 35 دقیقه و یک بخش unscored هر کدوم 35 دقیقه و ظاهرا به اضافه یک بخش research که زمانش نامعلومه. این زمان بندی تو صفحات اولیه official guide اومده. نمره معمولی یعنی چی؟ کسی هم نمیتونه به شما بگه که مطمئنا نمره دلخواهتون رو می گیرد ولی کلا اگر ریاضیتون خوب باشه و این مدت رو هم خوب برنامه ریزی کنید و بخونید انشاالله می تونید نمره ای نیاز دارین رو بگیرین. به این تاپیک هم یه نگاهی بندازید. نه اینکه برای رشته های مربوط به علوم پزشکی GRE بالا نیاز نیست صحت نداره...لااقل چند نفرو دیدم که نمره GRE خوب بهشون کمک کرده که تو گرایشات داروسازی پذیرش بگیرن. موفق باشید
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 17 بعدی »