عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات، گرایش ها و دانشگاه های مربوط به رشته باغبانی
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-07-2013, 03:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2013, 04:07 PM توسط blur.)
(01-07-2013, 02:21 PM)'maryamdanai' نوشته: سلام دوستان دانشجوی کارشناسی اصلاح نباتات هستم،برای ارشد علاقه دارم به باغبانی تغییر گرایش بدهم با توجه به اینکه آگاهی چندانی نسبت به بازار کار گرایش های مختلف درباغبانی ندارم  ازتون می خوام راهنماییم کنید که اصلا تغییر گرایش به این رشته کار درستی هست شما پیشنهاد میکنید؟ از لحاظ بازار کار کدام گرایش بهتره؟شمایی که باغبانی  و ادامه دادید از انتخابتون راضین؟؟ اگه الان بود کلا کشاورزی و انتخاب میکردین یا میرفتین رشته های دیگه  مثلا مدیریت؟؟؟؟

من بعید میدونم بازارکار باغبانی و زراعت چندان تفاوتی در ایران داشته باشه. البته تعداد فارغ التحصیلای زراعت بیشتره. به نظرم میرسه که سوخت های زیستی فیلدی هست که دنیا داره به طرفش حرکت میکنه و متخصصین زراعت روش کار میکنن (حالا البته تو ایران طول می کشه تا جا بیفته و شاید اونقدر وسیع نشه). بهرحال در بین گرایش های باغبانی میوه کاری تو ایران جاافتاده تره چون همیشه بازار میوه ایران بزرگتره و این قضیه طبیعیه... البته تعداد فارغ التحصیل بیشتری هم داره، فعلا سبزیکاری هم اوضاعش نسبت به بقیه خوبه (البته فعلا، یک سال بعدو واقعا نمیشه گفت!) گلکاری و گیاهان دارویی هم گرچه تعداد فارغ التحصیل کمتری آزاد میکنن ولی بازار کارشون هم خیلی کوچکتره بخصوص دارویی. گلکاری اگه امکان کار خصوصی رو داشته باشین خوبه. من در مورد وضعیت بازار کار مدیریت اطلاع ندارم نمی تونم مقایسه ای داشته باشم. میدونم که مدیریت هم برخی گرایش هاش اشباع شده بهرحال باید در موردش تحقیق کنید. کلا در این رشته ها بخواید کار کنید بهتره به فکر این باشید که به خودتون و سرمایه خودتون تکیه کنید چون واقعا براش کار نیست. حتی جهاد کشاورزی و نظام مهندسی هم در یکی دو سال اخیر برای تعیین ناظر باغات و گلخونه لنگ می زنن، البته اگر بهبودی از لحاظ اقتصادی حاصل شه احتمالا وضع بهتر بشه، کسی نمی دونه! در نتیجه از این لحاظ متفاوته با مدیریت که باید در ادارات معمولا جذب بشین و خودتون نمی تونید کار کنید و البته در ادارات امکان استخدامش هم بیشتر از رشته ای مثل باغبانیه. هرچند نهایتا نرخ بیکاری انقدر بالاست که اصلا نمیشه با یقین چیزی گفت!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین زندگی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-01-2014, 12:12 AM
سلام دوستان
لطفا برای دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی راهنماییم کنید.
چه دانشگاه هایی در کانادا رو میتونم اقدام کنم؟
یا اگه در اروپا هم اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2014, 12:22 AM
(06-01-2014, 12:12 AM)'زندگی' نوشته: سلام دوستان
لطفا برای دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی راهنماییم کنید.
چه دانشگاه هایی در کانادا رو میتونم اقدام کنم؟
یا اگه در اروپا هم اطلاعاتی دارید ممنون میشم.

سلام دوست عزیز، شما خودتون باید سرچ کنید و ببینید که دقیقا کدوم دانشگاه ها و اساتید تو این فیلد کار میکنن ولی بطور کلی میدونم که McGill، Alberta، Manitoba، Nova Scotia Agricultural College، saskatchewan، Guelph، University of Dalhouse رشته های مربوط به کشاورزی رو دارن. سرچ های بیشتری از سوی خودتون نیازه. برای اروپا هم بهتره در وهله اول دنبال پوزیشن ها باشید. اطلاعات بیشتر رو تو تاپیک کشورهای مربوطه ببینید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین m1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-02-2014, 10:26 PM
سلام خانوم مدیر
شما الان خودتون چیکار کردید؟منظورم اینه رشته ی ما که دقیقا به این صورت تو اغلب دانشگاها نیست و بین رشته ای حساب میشه شما تو کدوم رشته ها و کدوم دانشگاها اپلای کردید واسش؟میشه راهنماییم کنید.ممنون
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-02-2014, 03:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2014, 04:12 PM توسط blur.)
(16-02-2014, 10:26 PM)'m1993' نوشته: سلام خانوم مدیر
شما الان خودتون چیکار کردید؟منظورم اینه رشته ی ما که دقیقا به این صورت تو اغلب دانشگاها نیست و بین رشته ای حساب میشه شما تو کدوم رشته ها و کدوم دانشگاها اپلای کردید واسش؟میشه راهنماییم کنید.ممنون

سلام، درسته به اون شکل ایران نیست. بنابراین دقیقا به اون شکلی که دنبالشید احتمالا کمتر بتونید پیدا کنید. شما باید دپارتمان های زراعت، باغبانی (یا همون عنوان کلی plant science) و بیولوژی رو حتما با دقت بگردین. حتی گاها دپارتمان های شیمی که برخی گرایشاتشون رو متابولیت های ثانویه کار میکنن...شاید هم بتونید به چیزی مثل medicinal chemistry فکر کنید البته باید کاری تو اون زمینه انجام داده باشید و مقاله ای چیزی داشته باشید که نشون بده دانش کافی تو اون فیلد رو دارین. من چندان نتونستم توجه اساتید شیمی دارویی رو با رزومه ای که تو ایران درست کردم جلب کنم. البته همه اینا در صورتیه که بفرض کار تز شما رو فیزیولوژی گیاهان معطر و دارویی و یا تغییر متابولیت بوده باشه. در صورتیکه بفرض رو اصلاح یا مولکولی کار کرده باشین که بهتره برین سراغ بیوتکنولوژی. موفق باشی

مولانا
نقل قول  

آفلاین azinghby
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2014, 04:46 PM
سلام به دوستان عزیز 
من دانشجوی ترم آخر دانشگاه آزاد گیاهان دارویی در مقطع ارشد هستم.میخوام پذیرش بگیرم البته منظور از پذیرش تحصیل رایگان در مقطع دکترا هست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]حالا از هر دانشگاهی البته باز منظورم از هر دانشگاهی اروپا وآمریکا هست[img]images/smilies/smile.gif[/img].
از شوخی گذشته میخواستم بدونم با یه شرایط معمولی فرضا یک ISI و مدرک زبان(حتی GRE)امکان پذیرش با این شرایط هست؟
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
06-04-2014, 06:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 06:49 PM توسط blur.)
(06-04-2014, 04:46 PM)'azinghby' نوشته: سلام به دوستان عزیز 
من دانشجوی ترم آخر دانشگاه آزاد گیاهان دارویی در مقطع ارشد هستم.میخوام پذیرش بگیرم البته منظور از پذیرش تحصیل رایگان در مقطع دکترا هست[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]حالا از هر دانشگاهی البته باز منظورم از هر دانشگاهی اروپا وآمریکا هست[img]images/smilies/smile.gif[/img].
از شوخی گذشته میخواستم بدونم با یه شرایط معمولی فرضا یک ISI و مدرک زبان(حتی GRE)امکان پذیرش با این شرایط هست؟
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه

برا آمریکا GRE اجباریه و چه برای آمریکا و چه اروپا نمره زبان مناسب تافل یا آیلتس باید داشته باشین. هر کشوری ممکنه شرایط خودشو داشته باشه که این شرایط عمومی رو تو تاپیک هر کشور دنبال کنید. رزومه قوی نیاز دارین چون اساتید بسیار کمی هستن که تو فیلد گیاهان دارویی و متابولیت های گیاهی کار می کنن و فاند هم به نسبت فنی مهندسی و علوم پایه کمتره برا این رشته...البته بقیه گرایش های باغبانی مثل میوه کاری حداقل مزیتی که دارن اینه که تعداد اساتید بیشتری وجود دارن که دانشجو می گیرن. رو جنبه های مختلف رزومه تون بیشتر کار کنید.

مولانا
نقل قول  

آفلاین azinghby
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2014, 10:22 PM
مرسی از راهنماییتون .منظور از رزومه اینجاست؟و ایمکه با اساتید اونطرف ارتباط داشته باشم یا رزومه رو با اساتید اینجا تکمیل و  پیگیری کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-04-2014, 10:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-04-2014, 10:46 PM توسط blur.)
(06-04-2014, 10:22 PM)'azinghby' نوشته: مرسی از راهنماییتون .منظور از رزومه اینجاست؟و ایمکه با اساتید اونطرف ارتباط داشته باشم یا رزومه رو با اساتید اینجا تکمیل و  پیگیری کنم؟

بله خب باید رزومه تون (معدل، نمره زبان و یا احیانا GRE، مقاله ) کامل بشه که بتونید پذیرش بگیرین. ولی چون شما اول راهین و باید یه سری اطلاعات اولیه داشته باشین بهتون پیشنهاد میکنم که جزوه مربوط به اپلای و پذیرش رو مطالعه کنید مطمئن باشید که به اکثر سوالاتتون پاسخ داده میشه بعدش اگر سوالی باقی موند تو تاپیک مرتبطش بپرسین تا باتجربه تر ها جواب بدن Smile

مولانا
نقل قول  

آفلاین عارفه
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-06-2014, 03:57 PM
سلام و خسته نباشید
من دانشجوی سال آخر کارشناسی فیزیک امیرکبیر هستم
قبل از ورود به دانشگاه ، به رشته ی فیزیک خیلی علاقه داشتم ، ولی بعد از ورود فهمیدم سیستم آموزشی با چیزی که من می خواستم کاملاً متفاوت بود و صرفاً فقط دروس تئوری و خسته کننده از فیزیک نصیبم شد.

برای کارشناسی ارشد با توجه به علاقه ام به باغبانی و پرورش گیاه در این فکرم که البته با تحقیق قبل از اقدام در رشته ی علوم باغبانی شرکت کنم. 
اگر ممکنه درباره ی این رشته، محیط دانشگاه در این رشته، بازار کار بعد از فارغ التحصیلی در ایران و خارج کشور و گرایش ها برای دکتری راهنمایی ام کنید. 

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »