عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا سفر برای گرفتن ویزای آمریکا سفر به دبی برای گرفتن ویزای آمریکا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سفر به دبی برای گرفتن ویزای آمریکا
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-04-2012, 05:26 PM
در این تاپیک مسایل مرتبط با سفر به دبی برای دریافت ویزای آمریکا مورد بحث قرار خواهد گرفت.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به عنوان اولین سوال: دوستان هزینه های سفر به دبی چقدر میشه تقریبا؟ میخام با جاهای دیگه یه مقایسه ای بکنم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2012, 12:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 12:51 AM توسط Pejman.)
من که تاریخ مصاحبه ام 13 جون (چهارشنبه) هست، بهتره از چه روزی در دبی باشم؟ غیر از پرداخت هزینه مصاحبه به بانک، نیاز به انجام کار دیگه ای در دبی قبل از مصاحبه که نیست؟

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-05-2012, 01:08 AM
(30-05-2012, 12:50 AM)Pejman نوشته: من که تاریخ مصاحبه ام 13 جون (چهارشنبه) هست، بهتره از چه روزی در دبی باشم؟ غیر از پرداخت هزینه مصاحبه به بانک، نیاز به انجام کار دیگه ای در دبی قبل از مصاحبه که نیست؟
روز قبلشم میتونی اونجا باشی (من فکر کنم روز قبلش صبح زود اونجا بودم)...فقط یه چکی بکن که تعطیلی چیزی نباشه برای بانک
به ساعت کاری بانکها هم توجه کن
کار خاصی هم بجز پرداخت هزینه به بانک نیست (دو تا فیش پرداختی که بانک بهت میده رو باید ببری سفارت)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

30-05-2012, 01:52 AM
(30-05-2012, 01:08 AM)mahyarelc نوشته: روز قبلشم میتونی اونجا باشی (من فکر کنم روز قبلش صبح زود اونجا بودم)...فقط یه چکی بکن که تعطیلی چیزی نباشه برای بانک
به ساعت کاری بانکها هم توجه کن
کار خاصی هم بجز پرداخت هزینه به بانک نیست (دو تا فیش پرداختی که بانک بهت میده رو باید ببری سفارت)
یعنی باید در همون دبی پول رو تو بانک واریز کرد؟! قبلش از سفارت وقت باید گرفت؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-05-2012, 02:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 02:26 AM توسط mahyarelc.)
(30-05-2012, 01:52 AM)ahmadpashaei نوشته: یعنی باید در همون دبی پول رو تو بانک واریز کرد؟! قبلش از سفارت وقت باید گرفت؟
دوست عزیز لطفا یک جستجویی در انجمن در قسمت روادید امریکا بکنید؛ مطمئن شید که سوالتون پوشش داده نشده، و بعد سوالتون رو مطرح کنید
بله، وقتی نام بانک در دبی آورده میشه یعنی باید همونجا پرداحت بشه
این پست رو ملاحظه کنید؛ اطلاعات در مورد پرداخت هزینه آورده شده
این تاپیک هم تمامی اطلاعات اولیه رو برای شما فراهم کرده

سپاس
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین tabakhshi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-06-2012, 04:04 PM
من نامه بانک را در تاریخ 29 آپریل گرفتم ولی تاریخ مصاحبه من 2 ژولای هست لازمه که دوباره اونو بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-06-2012, 06:05 PM
(09-06-2012, 04:04 PM)tabakhshi نوشته: من نامه بانک را در تاریخ 29 آپریل گرفتم ولی تاریخ مصاحبه من 2 ژولای هست لازمه که دوباره اونو بگیرم؟
نی دیگهه.......BS جدید نیاز نیست.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-06-2012, 02:12 AM
(09-06-2012, 04:04 PM)tabakhshi نوشته: من نامه بانک را در تاریخ 29 آپریل گرفتم ولی تاریخ مصاحبه من 2 ژولای هست لازمه که دوباره اونو بگیرم؟
با احترام به نظر سعید، به نظر من کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه. من اگر جای شما بودم سعی می‌کردم که نامه بانکم موقع مصاحبه بیشتر از یک ماه قدیمی نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

12-06-2012, 10:16 AM
من این مورد رو که بهترین تاریخ برای نامه بانک حداکثر یک ماه قبل از مصاحبه هست رو مطمئنمو سفارت که رفته بودم همه میگفتن ولی اینکه بیشتر از یک ماه ازش گذشته باشه هرکی یه نظری داره و به نظرم به ریسکش نمیارزه. اگه براتون مقدوره یه جدید بگیرید و اگه واقعا براتون امکانش نیست یه ایمیل به خود سفارت بزنید بپرسید اعتبار نامه بانک تا چند ماهه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-10-2013, 07:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-10-2013, 07:13 PM توسط Simon2007.)
من اسم برخي هتل ها رو كه آژانس ها ممكنه باهاشون تور داشته باشند با درجه ميزارم شايد مورد استفادتون باشه ممكنه خارج اين ليست هم موردي باشه اما تا جاييكه ديدم اكثرا با همين ها طرف قرار داد هستند. اگر قصد استفاده از تور داريد اون هم با تخفيف چارتر اين امكان نيست از تمام هتل ها هر كدوم مي خواهيد تو دبي انتخاب و بگيد من چارتر اين رو ميخوام چون تور ميگه با اونها براتون نرخ بالا در مياد چون آژانس فقط براتون رزروش ميكنه و عملا از كرديت كارتش يا اعتبارش استفاده ميكنه ولي با او هتل كاري نداره ، كه براي افرادي كه نميخوان هزينه بالا شه توصيه نميكنم.نكته ي ديگه اينكه مثلا تو 3 ستاره ها هم قيمتها متفاوته و بنا به كيفيت يا نزديكي به مترو قيميتها تفاوت دارند.اما خوب اين تفاوت در حد تفاوت هتل 3 ستاره با 4 ستاره نيست. بازم تاكيد ميكنم خارج اينها هم ممكنه پيدا كنيد اما اينها براي ايراني ها شناخته شده و طرف قرار داد آژانسها هستند. رو چارترشون مانور بديد سفر خوبي ازشون در مياد.

هتل هاي 2 ستاره 
شاليمار پارك 
ميدل ايست
رويال گاردن
سيتي كينگ 
حفيظ

هتل هاي 3 ستاره
كاليفرنيا
نيهال
كلاريج
اركيد
صدف
سيتي استار(زياد ايراني ميره )
آيكن
سان اند سند
فونيكس

هتل هاي 4ستاره
دلمون پالاس
مسكو 
فورچون گرند
منهتن
كاپتورن
تري درز
فورچون بوتيك
گرند سنترال
اونيو
جواهر گاردن
رز ريحان
دلمون
سيتي سيزن 
گلوريا
استارمترو
هالمارك
فلوراگراند

هتل هاي 5ستاره:
كران پلازا 
راديسون رويال
مونپيك
فرمونت
امارات تاور
جميرا بيچ
زعبيل سرا
متروپوليتن پالاس
كرون پلازا
تاج پالاس
گرند ميلينيوم
سامايا
گرند حيات 
آتلانتيس
ريكسوس پالم

شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »