عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL با نمره تافلِ من نیازی به آزمون مجدد هست یا نه؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با نمره تافلِ من نیازی به آزمون مجدد هست یا نه؟
آفلاین sinaamir
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-11-2016, 10:23 PM
(04-11-2016, 12:06 AM)Matinking نوشته: نرم افزارهایی که به صورت تجاری برای تشخیص plagiarism موجود هستن خیلی خیلی قوی عمل می کنند و به راحتی کپ برداری از هر نوشته موجود در اینترنت رو (ولو در حد کلمه) شناسایی می کنند...

کاربرد template های از پیش به کار گرفته شده، استفاده عینی از اونها نیست... بلکه ایده گرفتن از چگونگی طرح یک ساختار منسجم در نوشتار، برای طراحی template شخصی هست...
اتفاقا منم منظورم استفاده عینی از اونا نبود چون اصلا کار عاقلانه ای نیست. دقیقا منظورم استفاده از ساختار اون هاست که مشکل سازه. من و دوستم به این بلا گرفتار شدیم. آزمون های جدید ثابت کرده هرچی سعی کنی بی قاعده تر و casual تر بنویسی نمره بهتری میگیری. البته به شرطی که گرامر و لغات مناسب بکار ببری.
نقل قول  

آفلاین over
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-11-2016, 03:34 PM
سلام
شنیدم نمره تافل بالای 110 باطل نمیشه!
این چقدر صحیحه؟
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-11-2016, 01:47 AM
(18-11-2016, 03:34 PM)over نوشته: سلام
شنیدم نمره تافل بالای 110 باطل نمیشه!
این چقدر صحیحه؟

اگر به آمار خود ETS مراجعه بفرمایید می بینید که اونجا قید شده بیشترین تعداد نمرات کسب شده بالای 110 مربوط به شرکت کنندگان کشورهای حوزه اسکاندیناوی هست...

قاعدتا این مسئله صحت اون گزاره رو از اساس زیر سوال میبره...
نقل قول  

آفلاین Mahtab SH.
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2016, 07:01 PM
سلام
نمره تافل من R30
L27
S19 Sad
W 25
کل
101

امسال نمیخوام اپلای کنم
بنظرتون دوباره امتحان بدم . واقعا اصلا حوصلشو ندارم البته کتابیم برای ریدینگ و لیسن نمونده که نخونده باشم . اسپیکینگ هم اصلا اصلا اصلا کار نکرده بودم. فک کردم اسپیکم خوبه Wink
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-12-2016, 07:42 PM
(22-12-2016, 07:01 PM)Mahtab SH. نوشته: سلام
نمره تافل من R30
L27
S19 Sad
W 25
کل
101

امسال نمیخوام اپلای کنم
بنظرتون دوباره امتحان بدم . واقعا اصلا حوصلشو ندارم البته کتابیم برای ریدینگ و لیسن نمونده که نخونده باشم . اسپیکینگ هم اصلا اصلا اصلا کار نکرده بودم. فک کردم اسپیکم خوبه Wink

درود

اگر مشکل هزینه ندارید به جد توصیه دارم از اول امتحان بدید. اینطوری بگم نمره کل 100 با نمرات میانگین هر اسکیل به طور معقول بهتر از نمره 101 با میانگین نمره ای که شما گرفتید است. مثلا شما ریرینگ و لیسین 25 میگرفتین و رایتینگ 25 و اسپیک 25 بهتر بود. چون این نمره اسپیک بد جور تو ذوق میزنه.
البته بعضی دانشگاهها مینیمم هم گذاشتن برای اسپیک که ممکنه بعدا براتون مشکل ایجاد بکنه و از همه مهمتر برا فاند.
این نظر من بود.

ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-12-2016, 06:56 AM
به نظر من هم بهتره که فقط روی مهارت گفتاری کار کنید چون با دو سه ماه تمرین میشه اون رو به ۲۲-۲۴ رسوند. در مهارت های دیگه بعید می دونم در کوتاه مدت افت خاصی ایجاد بشه چون به هر حال خود کار کردن روی مهارت شنیداری هم باعث میشه ارتباط آدم با زبان حفظ بشه. در مجموع در یک سری کلاس های Free discussion ثبت نام کنید و روی موضوعات اسویکینگ قبلی کار کنید به سادگی میشه ۴-۳ نمره ای اون رو بالا آورد بدون اینکه مهارت های دیگه تغییر محسوسی بکنند.

(22-12-2016, 07:01 PM)Mahtab SH. نوشته: سلام
نمره تافل من R30
L27
S19 Sad
W 25
کل
101

امسال نمیخوام اپلای کنم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 09:03 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی