عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
1 2 بعدی »
زندگی در خوابگاه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زندگی در خوابگاه
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2012, 07:57 PM

میزان تمیزی و نظافت در خوابگاههای اونجا چه طوریه؟کسی یماد تمیز کنه مثل هتل؟
هزینه ها چه طوره؟
فرق خوابگاههایی که furnished شدن و نشدن فقط تو وسایل داشتنه یا تو تمیزی هم هست؟
ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-01-2012, 11:38 PM
بچه ها
این عکس ها رو ببینین
درباره جرم و کارهای غیر قانونی در خوابگاه و کمپ دانشگاه صحبت میکنه
متاسفانه بیشترین خلاف حمل و استفاده مواد است
شما تجربه ای داشتین(نه به عنوان مجرما ×!!!!!!!!! به عنوان شاهد این جرم ها در خوابگاهSmile)

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-01-2012, 06:35 AM
(24-01-2012, 02:52 PM)saeed_oroomy نوشته: دوستان اگر صلاح دیدن و فکر میکنن به این موضوع ربط داره----یه مقدار در مورد هزینه های زندگی در خوابگاه و campus و اسکان موقت توضیح بدن با تشکر
در استرالیا، هزینه تامین مسکن خیلی بالاست.
من خودم در خوابگاههای دانشگاهی زندگی نمیکنم، ولی یکی از دوستانم برای یک اجاره یک واحد آپارتمانی داخل دانشگاه که دارای یک هال کوچک و یک آشپزخانه و توالت اختصاصی است،فقط هفته ای 350 دلار میپردازه، تازه خرج غذا هم با خودشه.
من خودم کرایه اتاق در خانه های نزدیک دانشگاه رو بیشتر ترجیح میدم.

.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2012, 06:09 PM
کسی اتاق ها رو تمیز نمیکنه!! هتل نیست که برادر من Big Grin
اما راهرو ها و مکان های عمومی رو چرا تمیز میکنن...
در مورد جرم ها مطمئن باش اگه توی خابگاه های ایران بوده باشی خارج دیگه همه چی برات سوسول بازی میشه!! حتی حمل موادش...
در مورد فرنیش بودن باید بگم که معمولا اتاق های فرنیش هر ماه یه چیزی روی اجارشون میاد (مثلا ماهی 12 یورو برای ما) اما به نظر من خیلی خوب نیستن چون همه چیز رو ندارن که آدم میخاد!! اگه بخای مدت طولانی بمونی میتونی از دست دو فروشی با پول 6 ماه فرنیچرت کل وسایل رو بخری.... و بعد از چند سال که استفاده کردی تازه میتونی بفروشیشون (اگه چیزی باقی مونده باشه البته ازشون!! ) اما به شدت توصیه میکنم چند ماه اول رو در خابگاه های فرنیش شده بگزرونید چون هیچ جا رو بلد نیستید.... یه چیز مهم در مورد خابگاه های فرنیچر دار اینه که اکسچنج ها زیاد میرن اونجا و معمولا پارتی و سر و صدا و برنامه های دیگه! بیشتره... اگه به محیط آروم برای مطالعه علاقه دارید بهتره به این چیزا هم دقت کنید....
در مورد هزینه تو فنلاند اگه اتاق مشترک داشته باشی (آشپزخونه و سرویس مشترک هر کسی اتاق خودش) اگه خونت 3 خابه باشه حدود 220 یورو و اگه دو خابه باشه حدود 260 یورو اجارش میشه.... البته داخل خابگاه... اگه داخل خابگاه بخای خونه ی تکی داشته باشی حدود 350 یورو میشه ماهی...
اما اگه بخای خودت خونه بگیری از همون 350 یورو شروع میشه اما هزینه های در گردشش خودش حدود 100 یورو هست ماهی....

کلا من قبلا هم گفتم 70 درصد هزینه ی یک دانشجو معمولا هزینه ی مسکنشه....

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

01-07-2012, 02:16 AM
دوستان من یک سوال کلی داشتم و البته می دونم این موضوع خیلی می تونه به شخص وابسته باشه. سوال من اینه که برای کسی که تازه وارد یه کشور خارجی می شه خونه یا اتاق گرفتن به صورت تنهایی رو توصیه می کنید؟ این تنهایی زندگی کردن اونقدر مشکلات داره که آدم قیدش رو بزنه؟ به هر حال همخونه شدن با کسی که آدم نمی شناسه ریسکهای خاص خودش رو داره.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-07-2012, 03:13 AM
به نظرم بهتره که اوایل در یه کریدور یا از این اتاق های دانشجویی باشید و بعد می تونید برید خونه های جدا بگیرید...بعضی موقعها هم هست مثلا دو نفر یه خونه رو شیر می کنن...یا مثلا دو تا اتاق تو یه ساختمان که آشپزخونه و دستشویی رو شیر می کنن...
خوابگاه ها هم مثه ایران نیست که تو یه اتاق 15 متری 4-5 نفر زندگی میکنن...

در کل برای ماه های اول به جهت تازه وارد بودن و آشنا نبودن به محیط بودن در محیطی دانشجویی و اشنایی با زندگی دانشجوهای سال های قبل و اطلاعاتتشون خیلی بیشتر به درد می خوره...کلا ماه های اول خیلی حیاتیه!

در آخر هم اضافه کنم هم اتاقی داشتن هم هر جا برین ممکنه خوب در بیاد ممکنه بد در بیاد ولی این شما هستید که باعث آسایش خودتون و کنترل اوضاع میشید Big Grin

خوش باشید
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

01-07-2012, 09:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2012, 09:01 AM توسط mahyarelc.)
(01-07-2012, 02:16 AM)Pejman نوشته: دوستان من یک سوال کلی داشتم و البته می دونم این موضوع خیلی می تونه به شخص وابسته باشه. سوال من اینه که برای کسی که تازه وارد یه کشور خارجی می شه خونه یا اتاق گرفتن به صورت تنهایی رو توصیه می کنید؟ این تنهایی زندگی کردن اونقدر مشکلات داره که آدم قیدش رو بزنه؟ به هر حال همخونه شدن با کسی که آدم نمی شناسه ریسکهای خاص خودش رو داره.
درود
من تنها گرفتم..مشکل خاصی هم پیش نیومد...البته در محیط housing مربوط به دانشگاه
خواستم بگم مشکلی فکر نکنم آنچان پیش بیاد

ولی اگه بخوای تو housing های مرتبط با دانشگاه خونه یا اتاق همراه با roommate بگیری؛ معمولا میشه صحبت کرد که شرایط فرد هم اتاقی رو هم تعیین کرد (در سطح جنسیت و مقطع تحصیلی و اینا)
کلا به خیلی موارد باید فکر کنی برای انتخاب بین خونه تنها گرفتن و نگرفتن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-07-2012, 01:28 PM
(01-07-2012, 02:16 AM)Pejman نوشته: دوستان من یک سوال کلی داشتم و البته می دونم این موضوع خیلی می تونه به شخص وابسته باشه. سوال من اینه که برای کسی که تازه وارد یه کشور خارجی می شه خونه یا اتاق گرفتن به صورت تنهایی رو توصیه می کنید؟ این تنهایی زندگی کردن اونقدر مشکلات داره که آدم قیدش رو بزنه؟ به هر حال همخونه شدن با کسی که آدم نمی شناسه ریسکهای خاص خودش رو داره.
والا به نظر من خونه تنها داشتن نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه....
هر چقدر هم که با هم خونه ایت راحت باشی بازم یه سری مشکلات پیش میاد.. از نظر نظافت، مالی، اخلاقی، سر و صدا، روحیات و هزار تا چیز دیگه....
بهترین حالت اگه خیلی هم رفیق باز باشه آدم میتونه خونه ی خودش رو داشته باشه و هر وقت خاست تنها نباشه دوستاش رو دعوت کنه یا بره خونه ی دوستاش..
اما خوب باید پولش رو هم در نظر بگیری که خیلی گرون تر در میاد برات دیگه... یه خونه ی تکی تقریبا دو برابر هست اجارش تا حتی با یه دونه همخونه...
یه مورد دیگه رو هم که همایون اشاره کرد و خیلی مهمه اینه که اوایل آدم هیچ جا رو بلد نیست و هیچ کسی رو نمیشناسه و کلا خیلی گرفتاری زیاده اوایل..... برای همین داشتن همخونه ای که قبل تر بوده باشه یا حتی جدید هم باشه خیلی خوبه...
یکی دیگه از خوبی های هم خونه داشتن اینه که زبان آدم بهتر میشه و یکی دیگه هم اینه که تعداد دوستات بیشتر میشه..... البته بازم میگم در کل به نظر من نداشتن هم خونه بهتر از داشتنشه مخصوصا اگه بد شانسی بیاری مثل من و هم خونت خوب نباشه... اما از یه نظر مسایل مالی و از یه نظر بقیه چیزایی که گفتم رو در نظر بیگیر Smile

در ضمن سعی کن خونه ی یکم بزرگ تر بگیری که ما خاستیم بیایم بمونیم راحت باشیم ؛)
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

02-07-2012, 01:53 PM
نظر من هم به نظر شاهین نزدیکه، من خودم زمان دانشجویی یکی دو ترم اول تنها بودم و پس از اینکه با دوستان زیادی اشنا شدم تونستم فردی که روحیات و رفتارش بهم نزدیکه رو انتخاب کنم و با هم هم خونه بشیم. البته نمیدونم خارج از کشور هم اینطوره یا نه!! اما فکر میکنم برای یه ترم بهتره خودمون single باشیم بعد با توجه به شرایط یا خونه اجاره کنیم یا با فرد مورد نظر بتونیم کنار بیایم. چون هم بحث زبان و کسی که در کنار مشکلات مانند بیماری، نگرانی باهاتون باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-01-2016, 02:55 AM
سلام. تو سایتا خوندم با ایرانیا تو المان مثل ی کارگر بیگانه رفتار میکنن و اگه خوابگاه بهشون بدن باچند تا افریقایی میندازن. ایا درسته ؟
ی سوال دگ این ک اگ من حین دانشگاه , ۳ سال المانی یاد بگیرم ایا میتونم یا نه؟ (مثلا هفته ای ۵ ساعت وقت بذارم)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 25-05-2025، 06:14 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی