عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی کامپیوتر و IT
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2014, 03:01 AM
(05-01-2014, 08:30 PM)'mohsen67' نوشته: درود
کسی اطلاعاتی از Distributed Systems دارد ؟ 

distributed systems از جمله گرایش‌های کلاسیک کامپیوتره که همچنان کاربرد زیادی داره و کار تحقیقاتی هم روش همچنان انجام می‌شه. شاید به خودی خود نشه جزو گرایش‌های خیلی داغ و به‌روز حسابش کرد، اما چون به نوعی یک گرایش مادر حساب می‌شه، بعضی از زیرشاخه‌هاش مثل cloud computing جزو گرایش‌های روز محسوب می‌شه و کارهای تحقیقاتی در این زمینه هم خیلی زیاده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2014, 05:22 PM
سلام!
دوستان استاد راهنمای من بهم big data را پیشنهاد داده . که شروع کنم به مطالعه و حالا بعدش روی یه موضوعی فوکوس کنیم برای پایان نامه . به نظر شما موضوع خوبیه ؟ واسه ادامه تحصیل خارج از ایران خواهان داره ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-02-2014, 11:18 AM
(02-02-2014, 05:22 PM)'pooria_googooli' نوشته: سلام!
دوستان استاد راهنمای من بهم big data را پیشنهاد داده . که شروع کنم به مطالعه و حالا بعدش روی یه موضوعی فوکوس کنیم برای پایان نامه . به نظر شما موضوع خوبیه ؟ واسه ادامه تحصیل خارج از ایران خواهان داره ؟

بله، کاملا موضوع به‌روزی هست و در صنعت و آکادمیا روش تحقیقات زیادی داره انجام می‌شه و به نظر می‌رسه که در سال‌های آینده هم بازار کار خوبی داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohsen67
**
نقل قول

12-02-2014, 09:54 PM
درود. میخواستم راجب Software Define Networking نظر دوستان بدانم ؟ 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-02-2014, 11:42 PM
(12-02-2014, 09:54 PM)'mohsen67' نوشته: درود. میخواستم راجب Software Define Networking نظر دوستان بدانم ؟ 

این موضوع از موضوعات کاملا به‌روز در محیط‌های آکادمیک و صنعتی هست و می‌تونه کاملا موضوع خوبی برای کارهای تحقیقاتی باشه. Nick McKeown از استادهای دانشگاه stanford از پیشگامان و محققان برجسته در زمینه SDN هست. در وب‌سایتش مطالب و ویدئوهای جالبی از صحبت‌هاش می‌تونید پیدا کنید.

نقل قول  

آفلاین xmm67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-04-2014, 07:19 PM
با سلام
دانشجوی ارشد مهندسی نرم افزار هستم.آیا malware detection زمینه خوبی هست؟به نظر شما تو زمینه امنیت یه زمینه ای وجود داره که با توجه با وقت کم 6 7 ماهه بشه روش پایان نامه داد.استرس زیادی دارم.ممنون میشم اگر پاسخ بدین!
نقل قول  

آفلاین Morris
**
نقل قول

23-09-2014, 11:42 PM
سلام.

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار شهید بهشتی هستم. نظر شما در مورد مبحثی با نام Formal Methods چیست ؟ آیا برای این زمینه می شه از آمریکا یا کانادا برای PHD فاند دریافت کرد ؟

نقل قول  

آفلاین darkboy
**
نقل قول

24-09-2014, 12:43 PM
سلام من دانشجوی لیسانس سخت افزارم
میخاستم از دوستان خواهش کنم زمینه های تحقیقاتی رو به من معرفی کنن که مرتبط با رشتم و بروز باشه
با توجه به اینکه هنوز ترم 3 هستم دنبال اینم که با تمرکز رو یه زمینه تو اون زمینه در آینده بتونم مقاله بدم اما نمیدونم کدوم زمینه ها بروز هستن و یا اینکه تا چند سال آینده هم بروز میمونن....
از راهنماییتون ممنونم
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
**
نقل قول

21-10-2014, 08:02 PM
سلام . از بین این موضوعام کدوم بهتر هست ؟ از لحاظ مقاله isi دروردن و فاند گرفتن از آمریکا و اروپا .
big data ,data mining  
پردازش تصویر,امنیت نرم افزار
نقل قول  

آفلاین a.spr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2014, 11:07 AM
(21-10-2014, 08:02 PM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام . از بین این موضوعام کدوم بهتر هست ؟ از لحاظ مقاله isi دروردن و فاند گرفتن از آمریکا و اروپا .
big data ,data mining  
پردازش تصویر,امنیت نرم افزار

سلام
طبق تحقیقاتی که خودم کردم software security از موضوعات جدید هست که امکان کار و مانور روش زیاده و یه مسئله ای است که بیشتر جاها خواهانش زیاده
با تشکر
http://spr-secure.blogsky.com
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »