عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی برق

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی برق
آفلاین hamed.MSA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-12-2014, 12:47 PM
باسلام وعرض تشکر ،بنده لیسانس الکترونیک و ترم 1 فوق کنترل هستم.اولا میشه بین این دو گرایش پل زد و گرایشی یا موضوعی تلفیقی رو کار کرد؟وآیا اصلا می ارزه؟یاهمون کنترل را کار کنم بهتره. اگه زحمتی نیست دوما یه شرح مبسوطی از موضوعات به روز کنترل چه برای مقاله نویسی وچه در صنعت بدید.سوما اینکه هم در آمریکا وکانادا و... وهم درایران زمینه های کاری و مطالعاتی بیش تر رومعرفی کنید ممنون میشم.باتشکر فراوان.ببخشید اگه طولانی شد.
نقل قول  

آفلاین amirhossein71
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2015, 11:30 PM
برای گرایش کنترل چه زمینه های تحقیقاتی بروز تو دنیا هست
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-03-2015, 08:05 PM
سلام دوستان من میخام حتما از پایان نامه کارشناسیم مقاله بدم موضوع :UAV هست کسی می تونه در این زمینه مقالات خوب رو معرفی کنه ؟و راهنمایی کنه 

سپاس
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-03-2015, 02:23 AM
(10-03-2015, 08:05 PM)'sharif' نوشته: سلام دوستان من میخام حتما از پایان نامه کارشناسیم مقاله بدم موضوع :UAV هست کسی می تونه در این زمینه مقالات خوب رو معرفی کنه ؟و راهنمایی کنه 
سپاس

سلام
پیشنهاد می کنم این موضوع  و این موضوع رو مطالعه کنید. و اگر سوالی پیش اومد در موضوع مرتبط مطرح کنید که دوستان بتونند کمک کنند.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین amin2015bodo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-03-2016, 04:43 PM
دوستان میشه لطفا موشوعات مهم و به روز در زمینه برق قدرت رو معرفی کنین؟ البته ترجیحا زمینه سیستم
ارشد برق قدرتم

مر30
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-03-2016, 08:11 PM
(03-03-2016, 04:43 PM)amin2015bodo نوشته: دوستان میشه لطفا موشوعات مهم و به روز در زمینه برق قدرت رو معرفی کنین؟ البته ترجیحا زمینه سیستم
ارشد برق قدرتم

مر30

درود
اصولا زمینه های مطالعه در برق قدرت سیستم و الکترونیک قدرت و طراحی ماشین های الکتریکی هستش و ماشین های برقی 
و اما گرایش سیستم

الان این گرایش به زیر مجموعه هایی هم نیز تقسیم شده از جمله مدیریت انرژی  
در زمینه سیستم بیشتر گرایشات به سمت انرژی های نو رفته برای کار که خود انرژی های نو با توجه به مبدل قدرت نیاز به دانش های افزوده ای از الکترونیک قدرت و ... داره که بهترین بازار کار خوبی  داره و میشه خوب توش فعالیت کرد
اما تو سیستم میتونی در مورد توزی انرژی شبکه های هوشمند یا همون اسمارت گرید و DG ها پیش بری و کار کنی

تو زمینه هایی از جمله قابلیت اطمینان کنترل توان اکتیو و راکتیو و .... میشه کار کرد

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین m.kh8508
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-12-2016, 12:23 AM
با سلام.بنده دانشجوی ارشد گرایش الکترونیکمودنبال موضوع پایان نامه هستم.از دوستان خواهشمندم موضوعات نو و نیاز صنعت در زمینه الکترونیک قدرت معرفی کنن.با تشکر
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-12-2016, 12:43 AM
(14-12-2016, 12:23 AM)m.kh8508 نوشته: با سلام.بنده دانشجوی ارشد گرایش الکترونیکمودنبال موضوع پایان نامه هستم.از دوستان خواهشمندم موضوعات نو و نیاز صنعت در زمینه الکترونیک قدرت معرفی کنن.با تشکر

- طراحی matrix converter ها و انواع inverter ها خصوصا مدل های خورشیدی، به عنوان اصلی ترین زمینه تحقیقاتی power electronics...

- تکنیک های harmonic filtering به کمک ادوات الکترونیک قدرت... که خب طراحی مدل های active برای filtering اون هم منحصرا با thyristor هاست...

- کنترل multilevel rectifier ها هم اخیرا مورد توجه قرار گرفته... خصوصا از این نظر که کاربرد تکنیک های توزیع شده با بالارفتن تعداد طبقات cascade، به مسئله حالت دو بعدی قدرتی-الگوریتمی داده...

- اگر هم به کاربرد مستقیم کنترل در قدرت علاقه مندید، sliding mode control روی ساختارهای هندسی جریان کم کم داره جا می افته و موضوع فعال تحقیق هست...

- و ...
نقل قول  

آفلاین sepehr_sfk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2017, 01:04 PM
عرض سلام و احترام خدمت همۀ دوستان!
خواستم در رابطه با الکترونیک قدرت یه تاپیک جدید بزنم ولی گفتم در امتداد همین باشه بهتره!
کسی اینجا اطلاعی داره که الکترونیک قدرت چه شکلی با مباحث گداخت هسته ای ، فیزیک پلاسما و MHD ارتباط پیدا میکنه؟
موضوعات مرتبطشون چی هست و الکترونیک قدرت به چه صورت در این مسائل نقش داره؟
ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.
نقل قول  

آفلاین ehsan70
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-01-2018, 12:53 PM
با سلام در مورد گرایش میکرو-نانو الکترونیک و پیشرفت پژوهشی و موقعیت های اپلای میخواسم بدونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »