عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی برق

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زمینه های تحقیقاتی به روز در گرایشهای متفاوت مهندسی برق
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-01-2014, 11:07 PM
در ایران هم ظاهرا مقاله از MEMS خوب در میاد ولی کار پیاده سازی صفر هست. ولی در خارج چون این علم خلق شده خوب راه خودشم میره مثل سایر علوم جدید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-01-2014, 02:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2014, 02:48 AM توسط mahyarelc.)
(06-01-2014, 09:46 PM)'pama' نوشته:
و اما خوشحال میشم نظر شما و سایر دوستان رو در مورد فناوری MEMS و وضعیت اون در دانشگاههای آمریکا بدونم، 

درود
فقط در این مورد بگم که در مورد MEMS با توجه به اینکه بین رشته ای (مکانیک، الکترونیک) حساب میشه، اوضاع نسبتا برای فاند خوبه و من دوستانی رو میشناسم که در این مورد دارن تحقیق میکنن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2014, 05:51 AM
(06-01-2014, 09:46 PM)'pama' نوشته:
سلام.
بسیار ممنون سایمون بزرگوار از پاسختون.
بله قبلا هم جسته و گریخته چیزهایی در مورد این گرایش خاص و بعضی فیلدهای مربوط به اون شنیدم، اما خب به قول فرمایش شما باید بیشتر مشورت کرد، و موارد این چنینی رو بررسی کرد[img]images/smilies/smile.gif[/img]
و اما خوشحال میشم نظر شما و سایر دوستان رو در مورد فناوری MEMS و وضعیت اون در دانشگاههای آمریکا بدونم، همچنین در مورد وضعیت ریسرچ اون در ایران و اینکه چه مدت زمان منطقی ای رو میطلبه برای اینکه بشه تو این فیلد کار کرد و نهایتا کارهای انجام شده رو به مقاله تبدیل کرد؟ 
همینطور راجع به اون دسته بندی، آیا دوستان بزگوار بر این نوع طبقه بندی صحه میذارند؟

سلام

والا در زمینه الکترونیک فک کنم مشکلی وجود نداشته باشه... بیشتر در زمینه انرژی (نفت و گاز و اینا- نه اسمارت گرید) و فناوری هسته ای مشکلات هست

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2014, 01:05 PM
بسیار ممنون از نظرات همه دوستان بزرگوار[img]images/smilies/smile.gif[/img]
دوستان طبقه بندی زیر رو تا چه حد تائید میکنید؟ 
" در حال حاضر در مورد بحث فاند اول کنترل (بحث اسمارت گرید بخش کنترلی) بعد قدرت (پاور ای سی و اسمارت گرید) بعد مخابرات (بحث LIDAR و Meta Materials) بعد مهندسی پزشکی ( قسمت MEMS) و بعد الکترونیک ( Geraphene , 2D transparent circuit printing) "

خوشحال میشم نظرتون رو راجع به سایر زمینه های به روز هم بدونم.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2014, 04:22 PM
سلام .من ترم 3برق گرایش قدرت هستم.میخواستم از این ترم زمینه های تحقیقیاتی برای نوشتن مقاله علمی شروع کنم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-07-2014, 05:57 PM
لطفا اگر کسی اطلاع داره در مورد مخابرات سیار موضوعات رو بگه
نقل قول  

آفلاین majid.uut88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2014, 10:50 AM
سلام دوستان .من رشته برق- الکترونیکه . میخوام مقاله کار کردن رو شروع کنم ( یعنی صفر کیلومترم ) . چه موضوعی به نظرتون برای شروع مناسبه ؟
نقل قول  

آفلاین hamid_k8744
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-08-2014, 01:26 PM
سلام کسی روی گیرنده اکوستیکی زیر آب کارکرده مقاله یا پایان نامه داشنه باشه
نقل قول  

آفلاین khadan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2014, 09:29 PM
سلام.خسته نباشین.من الان عضو شدم.یه کمک می‌خواستم.من ترم ۷ِ برق قدرتم.می‌خوام رو پروژهٔ کارشناسی کار کنم.موضوع جالب و به روزی سراغ ندارم.می‌شه کمکم کنین ؟Sad
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Shocked  23-09-2014, 10:10 AM
(22-09-2014, 09:29 PM)'khadan' نوشته: سلام.خسته نباشین.من الان عضو شدم.یه کمک می‌خواستم.من ترم ۷ِ برق قدرتم.می‌خوام رو پروژهٔ کارشناسی کار کنم.موضوع جالب و به روزی سراغ ندارم.می‌شه کمکم کنین ؟Sad

سلام،به آکادمیاکافه خوش اومدین
به عنوان دانشجوی کارشناسی خیلی دستتون باز نیست ولی با اینحال خیلی از دوستان مقاله ISI هم میدن. کدوم دانشگاه درس می خونید؟ اگر دانشگاه  دولتی هستین اول برید با استادا و بعد با دانشجوهای دکترا و ارشدهای سال دوم حرف بزنید که اطلاعات بسیار خوب و به روزی بهتون میدن. دانشجوی کارشناسی معمولا اگر راهنما نداشته باشه نمیتونه کار خاصی انجام بده ولی حداقل میتونید کار خوب و موضوع به روزی انجام بدین که این به پشتکار خودتون بر می گرده. پس اولین گام رو از داخل دانشگاه شروع کنید چون بهتره استادی با اون زمینه کاری شما رو هدایت کنه، اگر چند موضوع پیشنهاد دادن اینجا مطرح کنید تا دوستان اینجا بررسی کنن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »